2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bend defne ye ama esimle ikimizinde isyerinde yakin zamanda dogum yapan arklari defne koydular..biz de degisik olsun dedik. duru/defne/derin ..hep istedigim isimlerdi..
İsmiyle yasasınlar canım Bi arkadasım hamıle bebegı duru olucak :) defneyı biz kaptık allahtan kapattık :) kuzenim de dogum yaptı eylülü kaptı :) bi arkadasım ikiz dogum yaptı bırkac ay once ısımleri doruk&derin bu senenin moda isimleri bunlar erkekte de ömer ve ali ismini cok begenıyorum busene yine favori :)

Okulda bizimkilerin baya adasi olacak desene:))hepsi guzel,soylenisleri kulaga guzel geliyor..omer\ali zaten klasik guzel isimler..erkek olsaydi doruk veya yaman di aklimdan gecen..
Magnetlerin fiyati igdeki diger benzerlerine gore uygunmus cidden..inceleyeyim bende hesabini

ben 2 pijama, 1 gecelik aldım.ama sezeryan olanlar gecelik daha rahat oluyor diyorlar..bir tane daha almayı düşünüyorum gecelik..dolaşırken sabahlığı giyersen gecelikte olsa, sıkıntı olmaz o zaman.
merhabalar, gecelik ve pijama 2 şer adet mi?çok olmaz mı? Eylül ayı için uzun kollumu kısa kollu mu? Bir türlü karar veremedim.terlik havlu terlik mi kapalı burun suya dayanıklı mı olmalı?

Bizde İdil ismini vereceğiz kızımıza,ikinci bir ismide olabilir henüz karar veremedim.şuan idil diye konuşmaya başladık bile.

merhabalar, gecelik ve pijama 2 şer adet mi?çok olmaz mı? Eylül ayı için uzun kollumu kısa kollu mu? Bir türlü karar veremedim.terlik havlu terlik mi kapalı burun suya dayanıklı mı olmalı?
Valla bir gecelık bir pijama takımı aldım. Terlik bir havlu lohusa terliği alıcam bir de wcye giderken giymelik kaymaz trrlik alıcam. Banyo fln yapılıyormus orda da gıyılır hastaneler cok sıcak oluyor ben kısa kol aldım zate sabahlık giyeriz usursek birde dogumhanede cok usuyormussun sonradan giymek için lastiği gevsek kalın havlu corap ve bir sal alcam

2 gece icin cok dimi:))sonra eve gelindiginde giyilir..gecelim daha rahat dediler de genelde bende hastaneye 2 gecelik,1 lijama mi gotursem karar veremedim.ben sezeryan olan arkadasima gitmistim,kolunda serum vardi..ondan kisa kollu daha rahat olur diye kisa kollu aldim..bir de lohusa iken de sicaklariz yine diye,:)
Telikle taci da annem almis,havlu ucu kapali,genelde lohusa terligi diye satilanlardan.

Evet biraz fazla))) ortaboy bir Valiz aldım artık ne aklıma gelirse alıp gideceğim.şaşkına döndüm iyice

Ya ben de çok kararsızım park yatağa hazır yataklardan mı alsam yoksa pamuktan mı yaptırsam

Ah kıyamam. Şimdiden şikayetler başlamış

MaşaAllaaahhh subhanAllaaaahhh
Ne kadar güzel haber.. Ahmet çok güzel toparlayacak Allah'ın izniyle, ben çok inanıyorum az kaldı kavuşmanıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…