- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #14.041
İsmiyle yasasınlar canımBend defne yeama esimle ikimizinde isyerinde yakin zamanda dogum yapan arklari defne koydular..biz de degisik olsun dedik. duru/defne/derin ..hep istedigim isimlerdi..
Okulda bizimkilerin baya adasi olacak desene:))hepsi guzel,soylenisleri kulaga guzel geliyor..omer\ali zaten klasik guzel isimler..erkek olsaydi doruk veya yaman di aklimdan gecen..İsmiyle yasasınlar canımBi arkadasım hamıle bebegı duru olucak :) defneyı biz kaptık allahtan kapattık :) kuzenim de dogum yaptı eylülü kaptı :) bi arkadasım ikiz dogum yaptı bırkac ay once ısımleri doruk&derin bu senenin moda isimleri bunlar erkekte de ömer ve ali ismini cok begenıyorum busene yine favori :)
Tarama seti ve şampuan, krem vs çantalı bir set var ondan aldım chicco.memnun kalırım heraldeTarak seti beni chicco aldım çok memnunum yumuşacık fırçası var.
merhabalar, gecelik ve pijama 2 şer adet mi?çok olmaz mı? Eylül ayı için uzun kollumu kısa kollu mu? Bir türlü karar veremedim.terlik havlu terlik mi kapalı burun suya dayanıklı mı olmalı?ben 2 pijama, 1 gecelik aldım.ama sezeryan olanlar gecelik daha rahat oluyor diyorlar..bir tane daha almayı düşünüyorum gecelik..dolaşırken sabahlığı giyersen gecelikte olsa, sıkıntı olmaz o zaman.
Bizde İdil ismini vereceğiz kızımıza,ikinci bir ismide olabilir henüz karar veremedim.şuan idil diye konuşmaya başladık bile.İsmiyle yasasınlar canımBi arkadasım hamıle bebegı duru olucak :) defneyı biz kaptık allahtan kapattık :) kuzenim de dogum yaptı eylülü kaptı :) bi arkadasım ikiz dogum yaptı bırkac ay once ısımleri doruk&derin bu senenin moda isimleri bunlar erkekte de ömer ve ali ismini cok begenıyorum busene yine favori :)
Valla bir gecelık bir pijama takımı aldım. Terlik bir havlu lohusa terliği alıcam bir de wcye giderken giymelik kaymaz trrlik alıcam. Banyo fln yapılıyormus orda da gıyılır hastaneler cok sıcak oluyor ben kısa kol aldım zate sabahlık giyeriz usursek birde dogumhanede cok usuyormussun sonradan giymek için lastiği gevsek kalın havlu corap ve bir sal alcammerhabalar, gecelik ve pijama 2 şer adet mi?çok olmaz mı? Eylül ayı için uzun kollumu kısa kollu mu? Bir türlü karar veremedim.terlik havlu terlik mi kapalı burun suya dayanıklı mı olmalı?
2 gece icin cok dimi:))sonra eve gelindiginde giyilir..gecelim daha rahat dediler de genelde bende hastaneye 2 gecelik,1 lijama mi gotursem karar veremedim.ben sezeryan olan arkadasima gitmistim,kolunda serum vardi..ondan kisa kollu daha rahat olur diye kisa kollu aldim..bir de lohusa iken de sicaklariz yine diye,:)merhabalar, gecelik ve pijama 2 şer adet mi?çok olmaz mı? Eylül ayı için uzun kollumu kısa kollu mu? Bir türlü karar veremedim.terlik havlu terlik mi kapalı burun suya dayanıklı mı olmalı?
Evet biraz fazla))) ortaboy bir Valiz aldım artık ne aklıma gelirse alıp gideceğim.şaşkına döndüm iyice2 gece icin cok dimi:))sonra eve gelindiginde giyilir..gecelim daha rahat dediler de genelde bende hastaneye 2 gecelik,1 lijama mi gotursem karar veremedim.ben sezeryan olan arkadasima gitmistim,kolunda serum vardi..ondan kisa kollu daha rahat olur diye kisa kollu aldim..bir de lohusa iken de sicaklariz yine diye,:)
Telikle taci da annem almis,havlu ucu kapali,genelde lohusa terligi diye satilanlardan.
Ya ben de çok kararsızım park yatağa hazır yataklardan mı alsam yoksa pamuktan mı yaptırsamKIzlar evde çeyizden kalma pamuk yastığım vardı temiz olsun diye makinede yıkamıştım.sonra pamuklar keçe gibi oldu.haftasonu yorgancıya götürdük.güzelce hallaç makinesinden geçirdi.beşiğin içine koymak için yatak haline getirdi çok güzel oldu. Üzerine hazır yataklar gibi düğme falan da dikti.böylece bebeğin şeklini ezberleyip yatak ezilmeyecek. çok içime sindi.
Kalan pamukla da iki Bebek yastığı çıktı.
İnşallah sağlıcakla kullanırız..
Ah kıyamam. Şimdiden şikayetler başlamışÇok şükür canım biraz toparlandı makinaya bağlı değil kendi başına nefes alıyor şuanAnne sütünü alamıyor sadece, bazen tolere edip bazen edemiyor onun düzene girmesini bekliyoruz, Büyümeye çalışıyor, hayata tutunmaya çalışıyor.
Çok yaramazmış hemşireleri şikayet ediyor gittiğimiz zamanKarnımda da olduğu gibi aşırı hareketli bir bebek, el ayak 1 dk durmuyor, Allah sağlık versin bol bol peşinden koşturacak belli. Senin nasıl gidiyor hamilelik?
Çok şükür canım biraz toparlandı makinaya bağlı değil kendi başına nefes alıyor şuanAnne sütünü alamıyor sadece, bazen tolere edip bazen edemiyor onun düzene girmesini bekliyoruz, Büyümeye çalışıyor, hayata tutunmaya çalışıyor.
Çok yaramazmış hemşireleri şikayet ediyor gittiğimiz zamanKarnımda da olduğu gibi aşırı hareketli bir bebek, el ayak 1 dk durmuyor, Allah sağlık versin bol bol peşinden koşturacak belli. Senin nasıl gidiyor hamilelik?
canım ben hazır yatak aldım pişman oldum..ondan sonra annem onun için yatak yapti.Ya ben de çok kararsızım park yatağa hazır yataklardan mı alsam yoksa pamuktan mı yaptırsam
Sorma ya, minik canavarımAh kıyamam. Şimdiden şikayetler başlamış
İnşallah canım inşallahMaşaAllaaahhh subhanAllaaaahhh
Ne kadar güzel haber.. Ahmet çok güzel toparlayacak Allah'ın izniyle, ben çok inanıyorum az kaldı kavuşmanıza..
Masalllahh ahmetimizeSorma ya, minik canavarım
İnşallah canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?