- 9 Şubat 2011
- 656
- 292
- 303
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #14.101
Ya aklını karıştırmak gibi olmasın ama ben olsam üniversite hastanesine gider doç. dr lara muayene olur doğumu da orada olurdum. Ben ilk gebeliğimde özel muayenesi olan bir doktoru tercih etmiştim. Durumum kötüleşince tıpış tıpış dokuz Eylül Üniversitesi hastanesine gittik. Daha güvende olduğumuzu hissettik hem benim açımdan hem bebek açısından çünkü yoğun bakıma ihtiyacı oldu. Benim olayından sonra çevremizdeki hamileler hep özelleri bırakıp Üniversite hastanesine geçti. Bu hamileliğimde ben de öyle yapacaktım ama riskli durumum olduğu için perinatologlar peşinden özele devam etmek durumunda kaldık.Ata sağlık hastanesi bayraklı tarafında cnm. Arkadaşın tavsiyesi üzerine gidicem ilk kez gidicem
ben olsam tek renk olani alirdim :)Kızlar bana da fikir verirmisiniz pijama icin ben ikisi arasında kaldım da
Çok geçmiş olsun canım üşütme sancısıdır belki ayaklarını sıcak tut ve her zaman olumlu düşün@pinkstrapminikhikayem @Zeynep5654 @Taube kizlar ayri ayri teşekkur ederm düşndgnz içn ya ben dr gittm dr ameliyattaydi baska bi dr yonlendirildm ama ben yinede biraz bekliyim kendi dr belki cikar die bekledm ama gec cikinca hemen baska bi dr gittm bakti nts ye falan baglandm hersy yolunda oldgnu söyledi simdi yine sancim başladi ya benimki yalanci sanci mi neden böyle oluyom bildiginz dogum sancisi gibi boyle sanki afedersn tuvaltm geliyo gibi sanci oluym gidiym yok bide alt bolgem cok agriyo oturamiym kalkamiym ne yapicam bilmiym dr erken dogum ilaci olan adalati gunde 3 adet almami söyledi
Önerin için teşekkür ederim cnm 32 aylık bir kızım var o hep benimle olsun istiyorum bide sadece eşimin yanında rahatım ilk doğumda da eşim hep yanimdaydi. sırf o yüzden özeli tercih ettim. Bı gidelim Dr a risk görürse mecbur bişeylerden odun vericezYa aklını karıştırmak gibi olmasın ama ben olsam üniversite hastanesine gider doç. dr lara muayene olur doğumu da orada olurdum. Ben ilk gebeliğimde özel muayenesi olan bir doktoru tercih etmiştim. Durumum kötüleşince tıpış tıpış dokuz Eylül Üniversitesi hastanesine gittik. Daha güvende olduğumuzu hissettik hem benim açımdan hem bebek açısından çünkü yoğun bakıma ihtiyacı oldu. Benim olayından sonra çevremizdeki hamileler hep özelleri bırakıp Üniversite hastanesine geçti. Bu hamileliğimde ben de öyle yapacaktım ama riskli durumum olduğu için perinatologlar peşinden özele devam etmek durumunda kaldık.
Anladım canım. İnşallah memnun kalırsın. Geçen hafta 3 yaşında yeğenim bizdeydi. En hareketli olduğu dönemler. Benim gözüm korktu. Allah sana kolaylık versinÖnerin için teşekkür ederim cnm 32 aylık bir kızım var o hep benimle olsun istiyorum bide sadece eşimin yanında rahatım ilk doğumda da eşim hep yanimdaydi. sırf o yüzden özeli tercih ettim. Bı gidelim Dr a risk görürse mecbur bişeylerden odun vericez
Benim çok içime sindi canım hazır yataklar gibi oldu ve öyle yumuşak da değil sert oldu.hatta resmini de yükledim. Bi de benim pamuğum eski pamuk olduğundan içim rahat,sentetik değil gerçekten %100 pamuk olmuş oldu:)Ya ben de çok kararsızım park yatağa hazır yataklardan mı alsam yoksa pamuktan mı yaptırsam
Canım yün bazı çocuklara alerji yapıyormuş. Ben öyle duydum.Bu arada bende park yatagn icine hazir yatak aldm üzerinede annem yün yatak yapick onu koycam annem oyle daha güzel kullanisli olacagini söyledi
Canım aslında yan yarışta tekmelerinin artması onun keyfinin yerinde olduğunu gösteriyormuş.banı çiftçi videosunda öyle söylüyorben sola da yatamıyorum sol da kafası var saga yatınca tekmeliyor ama nasıl tekmeliyor sıkıstıgı anlasılıyor . sırt ustu yatmayın dıyor doktorlar zaten yuzustu yatmaya hasretız. sırtıma 2 tarafa yastık kafa altına yuksek yastık bacak arasına yastık ıyı ama bu en fazla 10 dk pozısyon sonra dönmek gerekıyorben nıye hamıle yastıgı almadım kı ınatla hemen alacagım 2 ayı böyle geciremem
günaydın..sen yine iyisin..biz daha taşınacağız:))Doğum için temizliğe başlayan var mı? Ben daha var diyordum ama teyzemler yaptır artık bu hafta nolur nolmaz diyorlar. Annemin gelmesine 3 hafta var. Ben o gelince yaparız diye düşünüyordum. Şimdi stres oldum. Daha dolabını almadık. Çantalar tam hazır değil. Evde düzenleme yapmamız lazım. Nasıl yetişecek bunca şey acaba
ben pembeyi beğendimKızlar bana da fikir verirmisiniz pijama icin ben ikisi arasında kaldım da
canım sen yine de devam ederse gidersin tekrar@pinkstrapminikhikayem @Zeynep5654 @Taube kizlar ayri ayri teşekkur ederm düşndgnz içn ya ben dr gittm dr ameliyattaydi baska bi dr yonlendirildm ama ben yinede biraz bekliyim kendi dr belki cikar die bekledm ama gec cikinca hemen baska bi dr gittm bakti nts ye falan baglandm hersy yolunda oldgnu söyledi simdi yine sancim başladi ya benimki yalanci sanci mi neden böyle oluyom bildiginz dogum sancisi gibi boyle sanki afedersn tuvaltm geliyo gibi sanci oluym gidiym yok bide alt bolgem cok agriyo oturamiym kalkamiym ne yapicam bilmiym dr erken dogum ilaci olan adalati gunde 3 adet almami söyledi
çok sağol canımŞahane olmuş, ellerine sağlık!
İnstagram üzerinden samsunlazer diye bir yere yaptırdım canım.Ay bu çok güzel olmuş nerden aldın?
@pinkstrapminikhikayem @Zeynep5654 @Taube kizlar ayri ayri teşekkur ederm düşndgnz içn ya ben dr gittm dr ameliyattaydi baska bi dr yonlendirildm ama ben yinede biraz bekliyim kendi dr belki cikar die bekledm ama gec cikinca hemen baska bi dr gittm bakti nts ye falan baglandm hersy yolunda oldgnu söyledi simdi yine sancim başladi ya benimki yalanci sanci mi neden böyle oluyom bildiginz dogum sancisi gibi boyle sanki afedersn tuvaltm geliyo gibi sanci oluym gidiym yok bide alt bolgem cok agriyo oturamiym kalkamiym ne yapicam bilmiym dr erken dogum ilaci olan adalati gunde 3 adet almami söyledi
Slm kızlar bizde 31 haftalığız tam olarak annemdeyim şuan evime gitmek için uçağa binebilir raporu alacaktım bugün buradaki Dr bebeğin çok aşağıda olduğunu erken doğum riskinin olduğunu biran evvel gitmem gerektiğini söyledi böyle bişey yaşayan var mı ? Bide kilosu az geldi hala 1400 küsur gr
aminn..ve hamilelere:))Günaydın kızlar, havalar ne sıcak öyle Allah dışarıda çalışanlara yardım etsin
çok geçmiş olsun canım. Allah'ın izniyle zamanında gelecek inşallah minik, içini ferah tut@pinkstrapminikhikayem @Zeynep5654 @Taube kizlar ayri ayri teşekkur ederm düşndgnz içn ya ben dr gittm dr ameliyattaydi baska bi dr yonlendirildm ama ben yinede biraz bekliyim kendi dr belki cikar die bekledm ama gec cikinca hemen baska bi dr gittm bakti nts ye falan baglandm hersy yolunda oldgnu söyledi simdi yine sancim başladi ya benimki yalanci sanci mi neden böyle oluyom bildiginz dogum sancisi gibi boyle sanki afedersn tuvaltm geliyo gibi sanci oluym gidiym yok bide alt bolgem cok agriyo oturamiym kalkamiym ne yapicam bilmiym dr erken dogum ilaci olan adalati gunde 3 adet almami söyledi
korkma canım. bana da doktorun 1 tanesi bebek bacak boyu kısa dedi 1 hafta bekledım dogum yapacagım doktora gittim her şey normal yok öyle bir kısalık falan dedi. bazen makınadan da ölçümden de doktorların birazda rahat oluşundan galiba düünmeden söyleyıverıyorlar oysa mınık farklar bile olsa bebek hala gelişim gösteriyor ve arayı kapatacaktır zaten biliyorla söylememleri gereken milimerterilk farkı bile söyleyip boşuna anneyi strese sokuyorlar. gercek bir sorun olmadan söylememliler ama işte insan bu ne diyeceksinÇok teşekkür ederim yüreğime su serptin resmen. Kendi Dr Uma gitmeyi iple çekiyorum çok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?