2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Gecen hafta uçak icin rapor aldim bende 31.haftadayken ultrasonda 33 haftalik gorundu gelisimi onde diye rapora da 33 haftalik gebelik yazdi doktor. Az kalsin binemiyodum 35.hafta sınır. Ankaraya kayinvalidemlere geldim donusum 3 hafta sonra arabayla olcak ve 6saatlik araba yolculugu yapicam. Yollarda dogurmazsam iyidir. 3 aydir evim de diilim bi kac zibin ve bebek arabasindan baska hicbi hazirligim da yok. Bendeki rahatlik

Ata sağlık hastanesi bayraklı tarafında cnm. Arkadaşın tavsiyesi üzerine gidicem ilk kez gidicem
Ya aklını karıştırmak gibi olmasın ama ben olsam üniversite hastanesine gider doç. dr lara muayene olur doğumu da orada olurdum. Ben ilk gebeliğimde özel muayenesi olan bir doktoru tercih etmiştim. Durumum kötüleşince tıpış tıpış dokuz Eylül Üniversitesi hastanesine gittik. Daha güvende olduğumuzu hissettik hem benim açımdan hem bebek açısından çünkü yoğun bakıma ihtiyacı oldu. Benim olayından sonra çevremizdeki hamileler hep özelleri bırakıp Üniversite hastanesine geçti. Bu hamileliğimde ben de öyle yapacaktım ama riskli durumum olduğu için perinatologlar peşinden özele devam etmek durumunda kaldık.

Çok geçmiş olsun canım üşütme sancısıdır belki ayaklarını sıcak tut ve her zaman olumlu düşün

Önerin için teşekkür ederim cnm 32 aylık bir kızım var o hep benimle olsun istiyorum bide sadece eşimin yanında rahatım ilk doğumda da eşim hep yanimdaydi. sırf o yüzden özeli tercih ettim. Bı gidelim Dr a risk görürse mecbur bişeylerden odun vericez

Anladım canım. İnşallah memnun kalırsın. Geçen hafta 3 yaşında yeğenim bizdeydi. En hareketli olduğu dönemler. Benim gözüm korktu. Allah sana kolaylık versin

Ya ben de çok kararsızım park yatağa hazır yataklardan mı alsam yoksa pamuktan mı yaptırsam
Benim çok içime sindi canım hazır yataklar gibi oldu ve öyle yumuşak da değil sert oldu.hatta resmini de yükledim. Bi de benim pamuğum eski pamuk olduğundan içim rahat,sentetik değil gerçekten %100 pamuk olmuş oldu:)
İnşallah sen de içine sineni yaptırırsın canım:))

Eklentiler

• IMG_0730.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 62
Canım aslında yan yarışta tekmelerinin artması onun keyfinin yerinde olduğunu gösteriyormuş.banı çiftçi videosunda öyle söylüyor

günaydın..sen yine iyisin..biz daha taşınacağız:))
öyle bir gözümde büyüyor ki sorma..taşınmayınca ne çanta hazır , ne bebeğin eşyaları..nasıl yetişecek telaşı bende de

canım sen yine de devam ederse gidersin tekrar

kötü birsey cıkmamasına sevndm cnm önem alması da güzel bisey acil durum olsaydı riske atmazdı bence.

ben de 31 haftalığım 1580 çıktı doktorum iyi dedi ama 1400 le uçurum yokki aralarında bi iki haftada toparlarsın .. hani1100 1200 çıkar tamam doktorlar neden böyle ..

çok geçmiş olsun canım. Allah'ın izniyle zamanında gelecek inşallah minik, içini ferah tut

Çok teşekkür ederim yüreğime su serptin resmen. Kendi Dr Uma gitmeyi iple çekiyorum çok korktum
korkma canım. bana da doktorun 1 tanesi bebek bacak boyu kısa dedi 1 hafta bekledım dogum yapacagım doktora gittim her şey normal yok öyle bir kısalık falan dedi. bazen makınadan da ölçümden de doktorların birazda rahat oluşundan galiba düünmeden söyleyıverıyorlar oysa mınık farklar bile olsa bebek hala gelişim gösteriyor ve arayı kapatacaktır zaten biliyorla söylememleri gereken milimerterilk farkı bile söyleyip boşuna anneyi strese sokuyorlar. gercek bir sorun olmadan söylememliler ama işte insan bu ne diyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…