- 9 Şubat 2011
- 656
- 292
- 303
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #14.141
kızlar çatlamanız var mı ? ben 32. haftadayım bugun hiç bir şey yok . sizer ne durumdasınız ? acaba bundan sonra başlar mı ?
özel bir temizliğe gerek yok ki zaten bahar temizlikleri yapıldı bu güne kadar günlük temizlik ev için yeterli bence tabi herkesin evi başka ama ani bir durum olursa dogum erken olursa evin temiz düzenli olmasında fayda var başkaları gelecek diye değil bebegim geldiğinde evimde düzenli ve temiz olsun diye sadece
kızlar çatlamanız var mı ? ben 32. haftadayım bugun hiç bir şey yok . sizer ne durumdasınız ? acaba bundan sonra başlar mı ?
Canım cok sagol tabıkı paylasabilirim instagramda denizin dusleri hesabıyla tanıstım piyasadaki fiyatın en iyisini verdi bana para için değil evde ugras olsun diye bu isleri yapıyor deniz birde o da 29 haftalık hamile birbirimizi cok iyi anlayınca direkt siparişi verdim.
yaa cok guzel gule gule kullan canım bende hic boyle yetenekler yok hala lohusa tacı terliği begenıp alamadım
Masallah cok tatlı ne gıuzel seyler bıran once benımde baslamam lazım :)Bu da bizim kapı süsümüz kızlar..
ben de bunları hazırladım bugün kızlar nasıl olmuş sizce?
bu da bizim kapı süsümüz daha elime ulaşmadı ama ulaşır inşallah
Benim kapı süsüm de buna benziyor, çok güzel olmuş. Hediyelik bebekleri de sordum bir yerde 7.5 tl dediler tanesine pahalı geldi, ben de başka bir şey yaparım diye düşündüm. Sen ne kadara aldın ?
keşke biri bunu kv me anlatsaher geldiğinde temizlik muhabbeti yapıyor temizlik yapıyor en sonunda geldiğinde kırmadan anne benim evimde rahat etmiyor musun çok mu pis evim dedim.. yok kızım o benim alıskanlıgım dedi gecistirdi. simdi duvarları silmeye gelecekmis hamilesin yapamassın dedi. sagolsun dusunceli ama yılda 2 kez evime geliyor her seferinde boyle yapıyor. bi suru misafir gelecek eve temiz olması lazım dedi. ben camıma dolaplarımaa varana kadar herseyi silmistim ki bi suru insaat var sokakta 1 hafta sonra aynı oluyor... cok huzursuzum bu konusa kendimi kotu hissediyorum..
Canım ne güzel işte keşke benimki de böyle düşünse ve yardıma gelse. benimki nerdeyse bulaşığı makineye koymaz :)
seni düşünmesi çok hoşuma gitti. Tabi her geldiğinde temizlik muhabbeti yapması sıkıcı olsa da içinden gelmesi, yapmak istemesi cok güzel bişey
Waooww kendın mı yaptın masallah cok guzel olmus ellerıne saglık bende hazırlamak ıstıyoum ama yapamamaktan korkuyorum :)[/QUOT
canım sana çoooook kolay bi tüyo veriyim. şu üstündeki süsler zaten hazırb ebek için olan taçlarda var onlardan 2 tane aldım kendi tacımı kuırdela ile kapladım silikonla yaşığtırdım.üstüne de bu süsü yapıştırdım. bebek için olanı da hazır bandananın üstüne yapıştırdım. hem çok ucuza mal oldu hem de çok kolay yapıldı hem de içime sindi. terlik için de aynı süsleri kestim gülü ortasına yapıştıracağım tam bitmedi bitince resimlerim.bence dene
aman yapsın canım boşver o da temizlik yaparak mutlu oluyor demekki:) benimki bi yemek bile yapmaz mesela.işten gelip ben yaparım böylesi daha kötükeşke biri bunu kv me anlatsaher geldiğinde temizlik muhabbeti yapıyor temizlik yapıyor en sonunda geldiğinde kırmadan anne benim evimde rahat etmiyor musun çok mu pis evim dedim.. yok kızım o benim alıskanlıgım dedi gecistirdi. simdi duvarları silmeye gelecekmis hamilesin yapamassın dedi. sagolsun dusunceli ama yılda 2 kez evime geliyor her seferinde boyle yapıyor. bi suru misafir gelecek eve temiz olması lazım dedi. ben camıma dolaplarımaa varana kadar herseyi silmistim ki bi suru insaat var sokakta 1 hafta sonra aynı oluyor... cok huzursuzum bu konusa kendimi kotu hissediyorum..
benm 2 haftadır var catlak zaten onceden de vardı, cok sorun etmiyorum ben ..
aman yapsın canım boşver o da temizlik yaparak mutlu oluyor demekki:) benimki bi yemek bile yapmaz mesela.işten gelip ben yaparım böylesi daha kötü
Benimkide bişeye dokunmaz geldiğinde..Kızımda lohusa halimle benden hizmet bekleyen insandır kendisi..Boşver yapsın işte..Herşeye senin koşturman daha kötü inan...Hamile halinle seni beğenmiyorsa beğenmesin zaten...Hiç takılma onlara.. Yapması gerçekten seni rahatsız ediyorsa ama al karşına konuş istemiyorum evimi kimsenin temzilemesini de geç..ya öyle tabi ama bütün dolaplarımın içine kadar döküp temizlemesi filan bilmiyorum beni beğenmediğine işaret ediyor bugüne kadar kafama takmıyordum ama dogum öncesi çok canım sıkıldı.. diken üstündeyim o geldiğinde
Benim oldu. Ama yarık şeklinde değil ve hic ama hic kasinmadim nasil oldu anlamadimkızlar çatlamanız var mı ? ben 32. haftadayım bugun hiç bir şey yok . sizer ne durumdasınız ? acaba bundan sonra başlar mı ?
boşver canım ya o temizliğini yaparken sen de bebeğinle ilgili hayaller kur. şimdi herşeyden önemlisi o. sen canını sıkarsan onda etkilenir. ben ne zaman sıkılsam mesela kasılmalarımın arttığını farkediyorum. şimdilerde hiçbirşey bebeklerimizden önemli değil boşverrya öyle tabi ama bütün dolaplarımın içine kadar döküp temizlemesi filan bilmiyorum beni beğenmediğine işaret ediyor bugüne kadar kafama takmıyordum ama dogum öncesi çok canım sıkıldı.. diken üstündeyim o geldiğinde
Benimkide bişeye dokunmaz geldiğinde..Kızımda lohusa halimle benden hizmet bekleyen insandır kendisi..Boşver yapsın işte..Herşeye senin koşturman daha kötü inan...Hamile halinle seni beğenmiyorsa beğenmesin zaten...Hiç takılma onlara.. Yapması gerçekten seni rahatsız ediyorsa ama al karşına konuş istemiyorum evimi kimsenin temzilemesini de geç..
boşver canım ya o temizliğini yaparken sen de bebeğinle ilgili hayaller kur. şimdi herşeyden önemlisi o. sen canını sıkarsan onda etkilenir. ben ne zaman sıkılsam mesela kasılmalarımın arttığını farkediyorum. şimdilerde hiçbirşey bebeklerimizden önemli değil boşverr
evet o kısım biraz sıkıcı ben de evimin eşyalarının yerinin değişmesini falan istemem. ama olsun bebek doğana kadar takma yinedebelki hamilelikten dolayı böyle oldu. benim de tam tersi kendi annem yapmaz.. garip değil mi.
geçtiğimiz hafta sonu geldiler doktora kadar gitmiştik bir baktım bebeğin odasının şeklini değiştirdim dağınık duruyordu öyle beğenmedim dedi yatakodasının dolaplarını açmış toparlamış biraz dağınıktı ne bilim eşime söyledim en azından ben yokken söylesin. yapsın yapacağını tabi ama evin kendisinin olmadığını unutmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?