2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
kızlar çatlamanız var mı ? ben 32. haftadayım bugun hiç bir şey yok . sizer ne durumdasınız ? acaba bundan sonra başlar mı ?

Cok şükür ilk gebelikte de bunda da catlagim olmadi. Bundan sonra olmıycak anlamina gelmiyo tabiki dogumdan sonra hizla giden kilolar sonrasi catlak problemi yasayan arkadaslarim oldu canm. Doğumdan sonra da dikkat et etmek lazim

keşke biri bunu kv me anlatsa her geldiğinde temizlik muhabbeti yapıyor temizlik yapıyor en sonunda geldiğinde kırmadan anne benim evimde rahat etmiyor musun çok mu pis evim dedim.. yok kızım o benim alıskanlıgım dedi gecistirdi. simdi duvarları silmeye gelecekmis hamilesin yapamassın dedi. sagolsun dusunceli ama yılda 2 kez evime geliyor her seferinde boyle yapıyor. bi suru misafir gelecek eve temiz olması lazım dedi. ben camıma dolaplarımaa varana kadar herseyi silmistim ki bi suru insaat var sokakta 1 hafta sonra aynı oluyor... cok huzursuzum bu konusa kendimi kotu hissediyorum..

kızlar çatlamanız var mı ? ben 32. haftadayım bugun hiç bir şey yok . sizer ne durumdasınız ? acaba bundan sonra başlar mı ?

benm 2 haftadır var catlak zaten onceden de vardı, cok sorun etmiyorum ben ..

Cok ıyı bende bı bakım ,aslında bene kendım bıseyler yapmak ıstıyorum amabeceremem dıye hıc gırmedım ısın ıcıne:) ıyı gunlerde kullanın bebısınızle,bu arda bende defne koyacaktım ama esımı kna edemedım :) Selen veya Denız olacak ınsallah :)

Bizimde kapı süsümüz ve terlik ve taçlarımız kargoya verilmiş bugün..Gelince bende atarım :) Benim kız benle yarışıtğı için ona da taç ve terlik yaptırdık biz.. becerebilse elinden gelse nerdeyse beni kendi doğurtacak :))) ...Herşeyimle yakından ilgileniyor.. İlerde kendi için fazlasıyla tecrübe kazanıyor :)

aman yapsın canım boşver o da temizlik yaparak mutlu oluyor demekki:) benimki bi yemek bile yapmaz mesela.işten gelip ben yaparım böylesi daha kötü

aman yapsın canım boşver o da temizlik yaparak mutlu oluyor demekki:) benimki bi yemek bile yapmaz mesela.işten gelip ben yaparım böylesi daha kötü

ya öyle tabi ama bütün dolaplarımın içine kadar döküp temizlemesi filan bilmiyorum beni beğenmediğine işaret ediyor bugüne kadar kafama takmıyordum ama dogum öncesi çok canım sıkıldı.. diken üstündeyim o geldiğinde

Benimkide bişeye dokunmaz geldiğinde..Kızımda lohusa halimle benden hizmet bekleyen insandır kendisi..Boşver yapsın işte..Herşeye senin koşturman daha kötü inan...Hamile halinle seni beğenmiyorsa beğenmesin zaten...Hiç takılma onlara.. Yapması gerçekten seni rahatsız ediyorsa ama al karşına konuş istemiyorum evimi kimsenin temzilemesini de geç..

boşver canım ya o temizliğini yaparken sen de bebeğinle ilgili hayaller kur. şimdi herşeyden önemlisi o. sen canını sıkarsan onda etkilenir. ben ne zaman sıkılsam mesela kasılmalarımın arttığını farkediyorum. şimdilerde hiçbirşey bebeklerimizden önemli değil boşverr

belki hamilelikten dolayı böyle oldu. benim de tam tersi kendi annem yapmaz.. garip değil mi.
geçtiğimiz hafta sonu geldiler doktora kadar gitmiştik bir baktım bebeğin odasının şeklini değiştirdim dağınık duruyordu öyle beğenmedim dedi yatakodasının dolaplarını açmış toparlamış biraz dağınıktı ne bilim eşime söyledim en azından ben yokken söylesin. yapsın yapacağını tabi ama evin kendisinin olmadığını unutmasın.

evet o kısım biraz sıkıcı ben de evimin eşyalarının yerinin değişmesini falan istemem. ama olsun bebek doğana kadar takma yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…