2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
kızlar çatlamanız var mı ? ben 32. haftadayım bugun hiç bir şey yok . sizer ne durumdasınız ? acaba bundan sonra başlar mı ?
Bende başladı ne yazık kiZeytin yağı sürüyordum bıraktım.
Badem ve kakao yağı karışımı kullanıyorum. Mustela krem sürüyorum .
İnşallah daha fazla çatlamaz.

Cok şükür ilk gebelikte de bunda da catlagim olmadi. Bundan sonra olmıycak anlamina gelmiyo tabiki dogumdan sonra hizla giden kilolar sonrasi catlak problemi yasayan arkadaslarim oldu canm. Doğumdan sonra da dikkat et etmek lazim
aa doğumdan sonra da mı çatlıyor, of nedir bu çatlaklardan çektiğimiz

boşver canım, bazı insanlar temizlik hastası oluyor, senin kv de öyle herhalde.madem çok seviyor temizlik yapmayı yapsın işte. sen bi de temizlikle uğraşmazsın.

ay kıyamam, inşallah doğum sonrasında da sana yardımcı olur annesi:))

hmm evet dolap içlerini karıştırması falan hoş değil, özel eşyalarını görür. ben kaba temizlik yapıyor zannettim. o iyice kendi düzenine göre evi düzenliyormuş.
madem illa temizleyecek bari sen söyle şunlar şunlar yapılacak ben yapamıyorum sen yapar mısın de?? en azından sen yönlendirmiş olursun

Canım sagol bende erkek olursa deniz koymayı cok istiyorum esim unisex isimlere karsıymıs sonra kız oldugunu ogrendik de isim tartısmaları son buldu :)

canım sen kaanın resmini profil resmi mi yaptın:)) maşallah oğluşuna kime benziyor ?
Evet canim renkli ultrason icimde ukte kalmıştı. 20 haftada ayrintilida biz kaanda ciddi kalp problemi oldugunu ogrendik. Ayrintilida doktor bize renkli görüntü vermedi alismayin der gibi. Sonrada kalp problemi icin doktora gidip gelmekten bi türlü alamadik renkli görüntü. 28de alir almaz profil resmi yaptim bende. Oğluşum ayni babasi canim. O kadar cok benziyorki. Esim hep kiz olsun sana benzesin dedi ama erkek oldu ve ona benzedi ogluş. Olsun saglikli olsun da.

Kizlar ben suan ne kapi süsü ne de magnet seker süsleme bakamiyorum. Bebegim dogar dogmaz yogun bakima alinacagi icin belki de uzun sure ameliyat ve yogun bakim surecimiz olacak. Insallah evimize gelince magnet cikolata falan yaptirmayi düşünüyorum. Yaptirirsam sonradan odasina kapi süsü yaptiririm. Bugün tum kiyafetleri çıkardım etiketleri kesip yikamaya basliycam.

günaydın..sen yine iyisin..biz daha taşınacağız:))
öyle bir gözümde büyüyor ki sorma..taşınmayınca ne çanta hazır , ne bebeğin eşyaları..nasıl yetişecek telaşı bende de
Allah yardımcın olsun canım valla bende 3yıldır evliyim 3kere tasınmıslıgım var :) ufak ufak kullanmadıgın esyaları paketlersiniz aksamları sıkısmadan biter insallah hamileyken daha da zor

oyyy maşallah çok da güzel poz vermiş

Canım aslında kapı süsününyaptırabilirsin sonucta uzun süre kuşlanışacak birsey aklında kalmasın. Allah saglık sıhhat versin insallah

öyle olacak sanırım artık. çok da büyütmek istemiyorum bu sefer eşim annesine kızıyor tartışıyorlar. geliyo bana şikayet ediyo oğlunu sonra ay gülsemmi ağlasam mı bilemedim yazınca komik geldi

Allah yardımcın olsun canım valla bende 3yıldır evliyim 3kere tasınmıslıgım var :) ufak ufak kullanmadıgın esyaları paketlersiniz aksamları sıkısmadan biter insallah hamileyken daha da zor
özel eşyaları paketleyeceğiz, geri kalanları taşıma şirketine güveniyoruz bakalım..bir de ev inşaatı tam bitmedi, asansör de faaliyette değil şu an..6.kat..o da kafama takılıyor çok sorma..şimdi bile zorlanıyorum çıkarken

Allah şifa versin Rabbim size bağışlasın evladınızı, biraz zor ve yıpratıcı bir süreç olacak ama sen ne kadar güçlü olursan bebeğinde o kadar güçlü olup hayata tutunuyor. İnşallah göz açıp kapayana kadar hızlı atlatırsınız o süreci, süsler, hediyeler halledilir, eve dönüş partisi yaparsın hatta inşallah.

Merdiven önerilmiyor yavaş yavaş dinlenerek çıkarsın, taşınırken evde elini hiçbir işe sürme, biz kendimizi iyi hissedip yapıyoruz ama Bebekte bizim kadar yoruluyor içerde. Sen kendine dikkat et, yardım edecek birileri var değil mi?

taşındıktan sonra izin alabilirsem izin de alacağım bir süre, asansör faaliyete geçinceye kadar, hergün çıkmak zorunda kalmamak için..annem, ablam aynı şehirdeyiz çok şükür, onlarda yardımcı olur..bebek kıyafetleri annemde, o yıkadı-ütüledi saolsun..
Teşekkürler..sizin bebiş nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…