- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #14.181
Canım bahar temizliğini geçtim En son bayramdan önce kapı cam silindi. Ama her yer aynı toz oldu şimdi de. Perdeler,koltuklar, halılar.Bebek odasının iyice düzenlenmesi. Bizim burada çok gelen giden de olur. Doğumdan önce bir temizlik olmalı ki bir süre evle ilgilenemeyeceğim.özel bir temizliğe gerek yok ki zaten bahar temizlikleri yapıldı bu güne kadar günlük temizlik ev için yeterli bence tabi herkesin evi başka ama ani bir durum olursa dogum erken olursa evin temiz düzenli olmasında fayda var başkaları gelecek diye değil bebegim geldiğinde evimde düzenli ve temiz olsun diye sadece
İnşallah canım..ay kıyamam, inşallah doğum sonrasında da sana yardımcı olur annesi:))
Aa iyi o zaman Allah razı olsun fazla yorulmayacaksın, iyi çok şükür stabil durumu.taşındıktan sonra izin alabilirsem izin de alacağım bir süre, asansör faaliyete geçinceye kadar, hergün çıkmak zorunda kalmamak için..annem, ablam aynı şehirdeyiz çok şükür, onlarda yardımcı olur..bebek kıyafetleri annemde, o yıkadı-ütüledi saolsun..
Teşekkürler..sizin bebiş nasıl?
Saol canim gelseler de yesek şunlarıoyyy maşallah çok da güzel poz vermiş
Canim valla gönül cok sey yapmak istiyor ama o an benim de ailemin de gözü onu görmeyecek biliyorum. Tum hevesimi taburculuguna sakliycam sanirim.Canım aslında kapı süsününyaptırabilirsin sonucta uzun süre kuşlanışacak birsey aklında kalmasın. Allah saglık sıhhat versin insallah
Canim senden güç alıyorum çaktirmadan. Gerçekten bu süreçte güçlü gördüm seni. Allahtan önceden bildigim icin 2 aya kadar yogun bakim surecleri ve ameliyata hazirladim kendimi psikolojik olarak. Ama asla kaybetme korkusuna hazirlaniyorum doktorlarin öngördüğü gibi. Allah büyük yavrularimizi sagsalim evimize getirmeyi nasip edicek insallah bize. Dualarim hep sizinle.Allah şifa versin Rabbim size bağışlasın evladınızı, biraz zor ve yıpratıcı bir süreç olacak ama sen ne kadar güçlü olursan bebeğinde o kadar güçlü olup hayata tutunuyor. İnşallah göz açıp kapayana kadar hızlı atlatırsınız o süreci, süsler, hediyeler halledilir, eve dönüş partisi yaparsın hatta inşallah.
Büyükler daha önem veriyor doğum öncesi temizliğe falan. Benim de dün teyzem artık herşeyin hazır olsun. Kadın ayarladım gelsin temizliğe falan deyince ben de bi noluyoruz oldum. Bugün yavaş yavaş eski moduna döndüm amakeşke biri bunu kv me anlatsaher geldiğinde temizlik muhabbeti yapıyor temizlik yapıyor en sonunda geldiğinde kırmadan anne benim evimde rahat etmiyor musun çok mu pis evim dedim.. yok kızım o benim alıskanlıgım dedi gecistirdi. simdi duvarları silmeye gelecekmis hamilesin yapamassın dedi. sagolsun dusunceli ama yılda 2 kez evime geliyor her seferinde boyle yapıyor. bi suru misafir gelecek eve temiz olması lazım dedi. ben camıma dolaplarımaa varana kadar herseyi silmistim ki bi suru insaat var sokakta 1 hafta sonra aynı oluyor... cok huzursuzum bu konusa kendimi kotu hissediyorum..
benm 2 haftadır var catlak zaten onceden de vardı, cok sorun etmiyorum ben ..
Büyükler daha önem veriyor doğum öncesi temizliğe falan. Benim de dün teyzem artık herşeyin hazır olsun. Kadın ayarladım gelsin temizliğe falan deyince ben de bi noluyoruz oldum. Bugün yavaş yavaş eski moduna döndüm ama
Benim kv de tam tersine çok rahattır hiç umrunda olmaz. Çok severim çok iyidir ama bu rahatlığı bazen beni gerer
Canım hiç üzme kendini Rabbim yardımcınız olur inşallah..Güzel düşünmek lazım güzel olsun herşey...Kadınlar zayıftır ama anneler güçlüdür.. Evladından aldığın güçle dualarla bu sınavı atlatacaksın inşallahSaol canim gelseler de yesek şunları
Canim valla gönül cok sey yapmak istiyor ama o an benim de ailemin de gözü onu görmeyecek biliyorum. Tum hevesimi taburculuguna sakliycam sanirim.
Canim senden güç alıyorum çaktirmadan. Gerçekten bu süreçte güçlü gördüm seni. Allahtan önceden bildigim icin 2 aya kadar yogun bakim surecleri ve ameliyata hazirladim kendimi psikolojik olarak. Ama asla kaybetme korkusuna hazirlaniyorum doktorlarin öngördüğü gibi. Allah büyük yavrularimizi sagsalim evimize getirmeyi nasip edicek insallah bize. Dualarim hep sizinle.
Ben de henüz çatlak yok. Ben eskiden çok daha kiloluydum bu halimden 12 kilo fazla olduğum zamanlar oldu. O yüzden benim deri alışık galiba gerim gerim gerilmeye.Bende başladı ne yazık kiZeytin yağı sürüyordum bıraktım.
Badem ve kakao yağı karışımı kullanıyorum. Mustela krem sürüyorum .
İnşallah daha fazla çatlamaz.
Kıyamam canım. İçini ferah tut. Hediyelik dağıtma hevesin varsa yap dağıt. İçinden nasıl geliyorsa onu yap. Bak çözümü de varmış sorunun. Tedavisini olur eve getirirsiniz miniğinizi.Kizlar ben suan ne kapi süsü ne de magnet seker süsleme bakamiyorum. Bebegim dogar dogmaz yogun bakima alinacagi icin belki de uzun sure ameliyat ve yogun bakim surecimiz olacak. Insallah evimize gelince magnet cikolata falan yaptirmayi düşünüyorum. Yaptirirsam sonradan odasina kapi süsü yaptiririm. Bugün tum kiyafetleri çıkardım etiketleri kesip yikamaya basliycam.
Canım öyle bir durumda oluyorsun ki üzülürsen sütün kesilir diyorlar üzülmeye bile korkuyorsun, bunlar bizim sınavımız, inşallah sonucunda yüzümüz güler, Allah evlatlarımızı sağlıkla bize bağışlar.Saol canim gelseler de yesek şunları
Canim valla gönül cok sey yapmak istiyor ama o an benim de ailemin de gözü onu görmeyecek biliyorum. Tum hevesimi taburculuguna sakliycam sanirim.
Canim senden güç alıyorum çaktirmadan. Gerçekten bu süreçte güçlü gördüm seni. Allahtan önceden bildigim icin 2 aya kadar yogun bakim surecleri ve ameliyata hazirladim kendimi psikolojik olarak. Ama asla kaybetme korkusuna hazirlaniyorum doktorlarin öngördüğü gibi. Allah büyük yavrularimizi sagsalim evimize getirmeyi nasip edicek insallah bize. Dualarim hep sizinle.
Canım hiç üzme kendini Rabbim yardımcınız olur inşallah..Güzel düşünmek lazım güzel olsun herşey...Kadınlar zayıftır ama anneler güçlüdür.. Evladından aldığın güçle dualarla bu sınavı atlatacaksın inşallah
Kıyamam canım. İçini ferah tut. Hediyelik dağıtma hevesin varsa yap dağıt. İçinden nasıl geliyorsa onu yap. Bak çözümü de varmış sorunun. Tedavisini olur eve getirirsiniz miniğinizi.
Oyle yapıyorum kizlar simdiden konusuyorum onunla. Hep olumlu düşünüyorum. Dua ediyorum bol bol. Oğlumla konsutukca o da tekmeledikce gucleniyorum. O da güçlü olucak biliyorum.Canım öyle bir durumda oluyorsun ki üzülürsen sütün kesilir diyorlar üzülmeye bile korkuyorsun, bunlar bizim sınavımız, inşallah sonucunda yüzümüz güler, Allah evlatlarımızı sağlıkla bize bağışlar.
Yanına gittiğin zaman bol bol konuş, sev, sana verdiği tepkilere inanmayacaksın, bir tek sana gözünü açacak, senin sesinle hareket edecek, eşimin en çok kıskandığı şey bu oldu herhalde :) Bir dönem kötü haberlerle moral olarak çökmüştüm, görmeye gittiğimde Ahmet gülücükle karşılayıp teselli etti resmen bizi, Birbirinizden güç alacaksınız sizde, sonrası hep dualarla geçiyor, doktorlar fazla gerçekçi, onlar ellerinden geleni yapıyor ama şifayı veren de ömrü veren de Allah, yapacağımız şey bol bol dua etmek.
Meeka etme canim.hepsini yaptirirsin insallah. Hele bir dogsun annesi. Her sey cok daha guzel olacak. Hayat mucizelere gebe.Kizlar ben suan ne kapi süsü ne de magnet seker süsleme bakamiyorum. Bebegim dogar dogmaz yogun bakima alinacagi icin belki de uzun sure ameliyat ve yogun bakim surecimiz olacak. Insallah evimize gelince magnet cikolata falan yaptirmayi düşünüyorum. Yaptirirsam sonradan odasina kapi süsü yaptiririm. Bugün tum kiyafetleri çıkardım etiketleri kesip yikamaya basliycam.
Oyle yapıyorum kizlar simdiden konusuyorum onunla. Hep olumlu düşünüyorum. Dua ediyorum bol bol. Oğlumla konsutukca o da tekmeledikce gucleniyorum. O da güçlü olucak biliyorum.
Canim sende erken dogum diye diye bu haftaları gördün allah büyük. Hepimiz saglikla alalim kucagimiza insallahAllah yardımcın olsun canım. Güçlü olmak kolay değil böyle durumlarda ben de bazen kötü düşünceler sarıyor ama sonra diyorum o masum küçücük bana ihtiyacı var ben iyi olmalıyım ki o da iyi olsun. İnşallah senin oğluşun da senden güç alacak
Canim sende erken dogum diye diye bu haftaları gördün allah büyük. Hepimiz saglikla alalim kucagimiza insallah
Banım annem bursada gelince boş durmaz iş yapar kv 15 dk yürüme mesafesinde aradığında temizlik yapıyo olduğum ıcın temızlık yapıyorum derim aaa madem temizlik yapıcaktın beni çağırsaydın der sanki ben 2 ayda bi temızlık yapıyorum çalışan insanın cumartesisi temizlikle gecıyor sonucta laf olsun diye öyle diyor deli oluyorumbeni beğenmiyo mu moduna hiç giremeyeceğim o zaman ben de alınganlıgım ustumde galiba
Banım annem bursada gelince boş durmaz iş yapar kv 15 dk yürüme mesafesinde aradığında temizlik yapıyo olduğum ıcın temızlık yapıyorum derim aaa madem temizlik yapıcaktın beni çağırsaydın der sanki ben 2 ayda bi temızlık yapıyorum çalışan insanın cumartesisi temizlikle gecıyor sonucta laf olsun diye öyle diyor deli oluyorum
ya öyle tabi ama bütün dolaplarımın içine kadar döküp temizlemesi filan bilmiyorum beni beğenmediğine işaret ediyor bugüne kadar kafama takmıyordum ama dogum öncesi çok canım sıkıldı.. diken üstündeyim o geldiğinde
Canim Allah yardimcin olsun sen bebeğinin problemini biliyorsun en azından ona göre tüm tedbirleri alırsın. Dogun esnasında ya da hamileliğin son zamanlarında bi sürü kötü şeyler de olabiliyor Allah korusun ama doğumdan sonraki süreçte sakin doktorların söylediklerine bakma bizlere her zaman en kötü senaryoyu yazıyorlar hiç psikolojimizi düşünmeden sen güçlü ol ki oğlun da güçlü olsun Kuran dan şifa ayetlerini ezberle bol bol onları oku Allahın izniyle sağlığına kavuşurSaol canim gelseler de yesek şunları
Canım rahat ol, pozitif düşün bence çoook şanslısın. Ne güzel kendi kızı gibi görüp elinden geleni yapıyo. Benim de annem abimlere her gittiğinde kendini parçalar, tepeden tırnağa temizlikler, envayi çeşit yemekler. Ki sağlığı da iyi değil, ama öyle mutlu oluyo, annelik yapıyorum ben karışmayın diyo, sağolsun Allah eksikliğini göstermesin, bana karşıda aynı öyle.
Ama kv, tırt :) keşke oda öyle olsaaa!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?