2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar ben 2 haftadır bebek emzirdiğimi görüyorum rüyamda böyle bembeyaz süt geliyormuş hep göğüslerimden bi kızımı gördüm emzirirken bir de çok sevdiğim bir bebek var arkadaşımın dün akşam doyasıya onu emzirdim rüyamda bile o kadar güzeldi ki duygusu anlatamam inşallah rabbim nasip eder o duyguyu hepimize

Tabi canım hem eşlerimizi de beğenip evlenmedik mi bebişlerimiz önce sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.inşallah doğduktan sonra ameliyatı da güzel geçer en kısa sürede iyileşir canım

Amin canım.belki anlamı vardır baksaydın

Ay canım çok zor merdiven çıkmak.doğumdan sonra taşınsanız olmaz mı?

Ay canım sakın temizliği sen yapmaya kalkışma.imkanın varsa yardımcı tut yoksa akrabaların gelsin onlar yardım etsin

Ay canım çok zor merdiven çıkmak.doğumdan sonra taşınsanız olmaz mı?
taşınacağımız evi yıl başında almıştık..şu an ki ev kira..hem kira hem kredi ödemesi zor oluyor..idare ederdik yine evin tamamen bitmesine kadar ama ev sahibi de çıkın dedi..bu ay başı boşaltmamız lazımdı ama evin içide bitmedi,1 ay daha öteledik.biraz mecbur kaldık anlayacağın.ağustosta açılır asansör diyorlar da, işallah bakalım..

Canim ben ilk hamile oldugumda sonra bjr kere daha bu ruyayi gördüm inanilmaz bir duygu gercekten. Ruya bile boyleyse gercegini dusunemiyorum. Ben birde boyle emerken o sütun akışını bebegin çıkardığı o cork cork çekiş sesini o kadar hissettim ki anlatamam. Hala unutamadigim rüyalarım arasindadir. Cok gercekciydi.

Tabi canım hem eşlerimizi de beğenip evlenmedik mi bebişlerimiz önce sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.inşallah doğduktan sonra ameliyatı da güzel geçer en kısa sürede iyileşir canım
Aynen oyle canim. Sonucta askimizin meyvesi bu kuzucuklarda. Benimkiyle birlikte rabbim hepsine şifa versin insallah.

doğum yaklaştıkça sanırım o duyguyu içimize veriyor allah..göğüslerim de sızlamaya başladı iki haftadır zaten insallah sutumuz olur ..

Aynen canım to
Gözün aydın canım çok sevindim maşallah paşaya darısı başıma insallah ilk defa kontrolumü geçirdik eşim çok yoğun otobüslerde 2 kere indi bindi yapamam bakalım en yakın zamanda gideriz inşallah

Canım allah korusun kotu birsey alşıma getirmemeye calıs iyi dusunelim hep iyiyi cagıralım

Ay çok güldüm canım yaaa bilmişler benim ufaklık ta bi doğmadın gittin diyor napcaksın diyrm sevicem kucağımda sallıcam falan sayıyor bakalım :))

Kaynanalar öyle sanırım benim yok ama eşimin halası gelinine aynısını yapıyor alt üst oturuyorlar ama herseyine her işine karışıyor yine senin dua et uzakmş canım

Bursalı mısın aslen canım. Bırde sana özel msj attım fırsatın olduğunda bakabilir misin

Kaynanalar öyle sanırım benim yok ama eşimin halası gelinine aynısını yapıyor alt üst oturuyorlar ama herseyine her işine karışıyor yine senin dua et uzakmş canım

yakındık da uzaga kactık, eşim bile dayanamadı neyse bugün bu kadar ded,kodu yaptım cok yeter bu arada senin kızının adı da minaydı dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…