- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #14.201
Yok canım çık o moddan hemenbeni beğenmiyo mu moduna hiç giremeyeceğim o zaman ben de alınganlıgım ustumde galiba
Tabi canım hem eşlerimizi de beğenip evlenmedik miEvet canim renkli ultrason icimde ukte kalmıştı. 20 haftada ayrintilida biz kaanda ciddi kalp problemi oldugunu ogrendik. Ayrintilida doktor bize renkli görüntü vermedi alismayin der gibi. Sonrada kalp problemi icin doktora gidip gelmekten bi türlü alamadik renkli görüntü. 28de alir almaz profil resmi yaptim bende. Oğluşum ayni babasi canim. O kadar cok benziyorki. Esim hep kiz olsun sana benzesin dedi ama erkek oldu ve ona benzedi ogluş. Olsun saglikli olsun da.
Amin canım.belki anlamı vardır baksaydınKızlar ben 2 haftadır bebek emzirdiğimi görüyorum rüyamda böyle bembeyaz süt geliyormuş hep göğüslerimden bi kızımı gördüm emzirirken bir de çok sevdiğim bir bebek var arkadaşımın dün akşam doyasıya onu emzirdim rüyamda bile o kadar güzeldi ki duygusu anlatamam inşallah rabbim nasip eder o duyguyu hepimize
Amin canım.belki anlamı vardır baksaydın
Aman canım ağlama sen bol bol Gülöyle olacak sanırım artık. çok da büyütmek istemiyorum bu sefer eşim annesine kızıyor tartışıyorlar. geliyo bana şikayet ediyo oğlunu sonraay gülsemmi ağlasam mı bilemedim yazınca komik geldi
Ay canım çok zor merdiven çıkmak.doğumdan sonra taşınsanız olmaz mı?özel eşyaları paketleyeceğiz, geri kalanları taşıma şirketine güveniyoruz bakalım..bir de ev inşaatı tam bitmedi, asansör de faaliyette değil şu an..6.kat..o da kafama takılıyor çok sorma..şimdi bile zorlanıyorum çıkarken
Ay canım sakın temizliği sen yapmaya kalkışma.imkanın varsa yardımcı tut yoksa akrabaların gelsin onlar yardım etsinCanım bahar temizliğini geçtim En son bayramdan önce kapı cam silindi. Ama her yer aynı toz oldu şimdi de. Perdeler,koltuklar, halılar.Bebek odasının iyice düzenlenmesi. Bizim burada çok gelen giden de olur. Doğumdan önce bir temizlik olmalı ki bir süre evle ilgilenemeyeceğim.
taşınacağımız evi yıl başında almıştık..şu an ki ev kira..hem kira hem kredi ödemesi zor oluyor..idare ederdik yine evin tamamen bitmesine kadar ama ev sahibi de çıkın dedi..bu ay başı boşaltmamız lazımdı ama evin içide bitmedi,1 ay daha öteledik.biraz mecbur kaldık anlayacağın.ağustosta açılır asansör diyorlar da, işallah bakalım..Ay canım çok zor merdiven çıkmak.doğumdan sonra taşınsanız olmaz mı?
Canim ben ilk hamile oldugumda sonra bjr kere daha bu ruyayi gördüm inanilmaz bir duygu gercekten. Ruya bile boyleyse gercegini dusunemiyorum. Ben birde boyle emerken o sütun akışını bebegin çıkardığı o cork cork çekiş sesini o kadar hissettim ki anlatamam. Hala unutamadigim rüyalarım arasindadir. Cok gercekciydi.Kızlar ben 2 haftadır bebek emzirdiğimi görüyorum rüyamda böyle bembeyaz süt geliyormuş hep göğüslerimden bi kızımı gördüm emzirirken bir de çok sevdiğim bir bebek var arkadaşımın dün akşam doyasıya onu emzirdim rüyamda bile o kadar güzeldi ki duygusu anlatamam inşallah rabbim nasip eder o duyguyu hepimize
Aynen oyle canim. Sonucta askimizin meyvesi bu kuzucuklarda. Benimkiyle birlikte rabbim hepsine şifa versin insallah.Tabi canım hem eşlerimizi de beğenip evlenmedik mibebişlerimiz önce sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.inşallah doğduktan sonra ameliyatı da güzel geçer en kısa sürede iyileşir canım
Canim ben ilk hamile oldugumda sonra bjr kere daha bu ruyayi gördüm inanilmaz bir duygu gercekten. Ruya bile boyleyse gercegini dusunemiyorum. Ben birde boyle emerken o sütun akışını bebegin çıkardığı o cork cork çekiş sesini o kadar hissettim ki anlatamam. Hala unutamadigim rüyalarım arasindadir. Cok gercekciydi.
Aynen oyle canim. Sonucta askimizin meyvesi bu kuzucuklarda. Benimkiyle birlikte rabbim hepsine şifa versin insallah.
seni çok iyi anlıyorum aynen :)bende durum tam tersi kv cok yapıyor annem geldi mi aferdersın arkasından ben topluyorum ınsan yedıremıyo kendisine ama durum bu
Gözün aydın canım çok sevindim maşallah paşaya darısı başıma insallah ilk defa kontrolumü geçirdik eşim çok yoğun otobüslerde 2 kere indi bindi yapamam bakalım en yakın zamanda gideriz inşallahMerhaba güzel annişler :) Hepiniz aldıklarınızı güzel günlerde kullanın..Rabbim kollarımıza sağlıkla sıhhatle almayı nasip eylesin..Bugünde bizim kontrolümüz vardı..29+5 gün olduk bugün..Çok şükür herşey yolundaymış...Çaprazlama olarak kafa aşaıya inmiş..1-2 haftaya büyük ihtimal tam döner dedi..kilomuz önceki baştan beri 3-4 gün geri geliyordu..Haftamızı yakalamışız çok şükür 1430 gr olmuşuz.. boyumuzda 40 cm olmuş... bundan sonra 2 haftada bir kontrole çağırdı..
Bende de yok inşallah başlamaz canım :)kızlar çatlamanız var mı ? ben 32. haftadayım bugun hiç bir şey yok . sizer ne durumdasınız ? acaba bundan sonra başlar mı ?
Canım allah korusun kotu birsey alşıma getirmemeye calıs iyi dusunelim hep iyiyi cagıralımSaol canim gelseler de yesek şunları
Canim valla gönül cok sey yapmak istiyor ama o an benim de ailemin de gözü onu görmeyecek biliyorum. Tum hevesimi taburculuguna sakliycam sanirim.
Canim senden güç alıyorum çaktirmadan. Gerçekten bu süreçte güçlü gördüm seni. Allahtan önceden bildigim icin 2 aya kadar yogun bakim surecleri ve ameliyata hazirladim kendimi psikolojik olarak. Ama asla kaybetme korkusuna hazirlaniyorum doktorlarin öngördüğü gibi. Allah büyük yavrularimizi sagsalim evimize getirmeyi nasip edicek insallah bize. Dualarim hep sizinle.
Ay çok güldüm canım yaaa bilmişler benim ufaklık ta bi doğmadın gittin diyor napcaksın diyrm sevicem kucağımda sallıcam falan sayıyor bakalım :))Bizimde kapı süsümüz ve terlik ve taçlarımız kargoya verilmiş bugün..Gelince bende atarım :) Benim kız benle yarışıtğı için ona da taç ve terlik yaptırdık biz.. becerebilse elinden gelse nerdeyse beni kendi doğurtacak :))) ...Herşeyimle yakından ilgileniyor.. İlerde kendi için fazlasıyla tecrübe kazanıyor :)
Kaynanalar öyle sanırım benim yok ama eşimin halası gelinine aynısını yapıyor alt üst oturuyorlar ama herseyine her işine karışıyor yine senin dua et uzakmş canımbelki hamilelikten dolayı böyle oldu. benim de tam tersi kendi annem yapmaz.. garip değil mi.
geçtiğimiz hafta sonu geldiler doktora kadar gitmiştik bir baktım bebeğin odasının şeklini değiştirdim dağınık duruyordu öyle beğenmedim dedi yatakodasının dolaplarını açmış toparlamış biraz dağınıktı ne bilim eşime söyledim en azından ben yokken söylesin. yapsın yapacağını tabi ama evin kendisinin olmadığını unutmasın.
Bursalı mısın aslen canım. Bırde sana özel msj attım fırsatın olduğunda bakabilir misinBanım annem bursada gelince boş durmaz iş yapar kv 15 dk yürüme mesafesinde aradığında temizlik yapıyo olduğum ıcın temızlık yapıyorum derim aaa madem temizlik yapıcaktın beni çağırsaydın der sanki ben 2 ayda bi temızlık yapıyorum çalışan insanın cumartesisi temizlikle gecıyor sonucta laf olsun diye öyle diyor deli oluyorum
Kaynanalar öyle sanırım benim yok ama eşimin halası gelinine aynısını yapıyor alt üst oturuyorlar ama herseyine her işine karışıyor yine senin dua et uzakmş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?