2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar ben adet oluyorum baya baya. sanırım kimyasal gebelik gibi bişeydi. yoksa 3 farklı testte de pozitif çıkmazdı heralde.. eylül annesi olamayacağım. umarım önümüzdeki ay yakalarım sizi :)

Canım kırmızı kan mı geldi.istersen bi doktora git.belki bebek vardır kanı durduran iğne yapıyolarmış.

hamilelik bölümünü oluşturamıyorum fazla çıkıyor 3 haftalık anca benimki ama daha büyük çıkıyor ben 35 günde bir adet günü. yumurtlama olalı bugun 20 gün oldu nasıl ayarlıycam

Yum gününden 10 - 14 gün öncesini SAT mış gibi kabul et canım.
Gerçek SAT ı girme

Kızlar yum gününden sonra kuruluk oldumu sizde yoksa hepinizde akıntı mi vardi.

Kızlar ben adet oluyorum baya baya. sanırım kimyasal gebelik gibi bişeydi. yoksa 3 farklı testte de pozitif çıkmazdı heralde.. eylül annesi olamayacağım. umarım önümüzdeki ay yakalarım sizi :)
CNm bnim ilk gebeligimdede oyle olmustu cift yumurta koymuslardi biri dustu o sekilde kan pihtisi geldi agrisiz sizisiz dok aradik igne yaptirdi ve hep yattim cok sukur oglm durdu icimde seninde o sekilde bisey olabilirmi bnce ya dok ara yada hemn doktora git

doktordan geldim kizlar cok ilgisiz ve suratsiz devlet hastanesi ondan mi bilmiyorum. evet gebesin dedi 10 gun sonra gel kalp atisini duyalim dedi. ben dedim follik asit kullaniyorum adamda cit yok. kan ve vitamin D dusuk dedim ondan sonra elevit verdi

Keseyi gordun mu cnm k

Kızlar aile hekimine kayıt yaptırdınızmı arıyorlar benide gel diye varmı yaptıran ne götürmek lazım acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…