- 31 Ocak 2010
- 3.728
- 3.583
- 448
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #1.381
Kızlar ben adet oluyorum baya baya. sanırım kimyasal gebelik gibi bişeydi. yoksa 3 farklı testte de pozitif çıkmazdı heralde.. eylül annesi olamayacağım. umarım önümüzdeki ay yakalarım sizi :)
Kasiginda bi sizlama gerilme vb olmuo mu cnmben hiç hissetmiyorum canım
hamilelik bölümünü oluşturamıyorum fazla çıkıyor 3 haftalık anca benimki ama daha büyük çıkıyor ben 35 günde bir adet günü. yumurtlama olalı bugun 20 gün oldu nasıl ayarlıycam
Canım kırmızı kan mı geldi.istersen bi doktora git.belki bebek vardır kanı durduran iğne yapıyolarmış.
Ohh hadi bakalım gelsin ikiz haberleri sağlıklı dlsunlarda inşallahBenimkinde ikiz suphesi var zaten doktor 2 hafta sonra netlesir dedi sag kasigimda agriyinca iyi ce suphelendim
Bende hep akıntı oldu hatta sonrada aşırı yoğunlaştıKızlar yum gününden sonra kuruluk oldumu sizde yoksa hepinizde akıntı mi vardi.
Canım bence Bi doktora git birde ya musavvir çekkan gbi değil pembe pemeb ama kana dçncek sanırım cunku kan pıhıtsı geldi
Evet olması gereken oymuş bende yokBende hep akıntı oldu hatta sonrada aşırı yoğunlaştı
ilk sol tarafimda yogundu dun falan sag tarafim sizlasiKizlar bebeginizi kasiginizin ne tarafinda hissediyorsunuz benim simdiye kadar hep sol tarafim sizliodu bugun sag tarafimda bir seyler oluyo
CNm bnim ilk gebeligimdede oyle olmustu cift yumurta koymuslardi biri dustu o sekilde kan pihtisi geldi agrisiz sizisiz dok aradik igne yaptirdi ve hep yattim cok sukur oglm durdu icimde seninde o sekilde bisey olabilirmi bnce ya dok ara yada hemn doktora gitKızlar ben adet oluyorum baya baya. sanırım kimyasal gebelik gibi bişeydi. yoksa 3 farklı testte de pozitif çıkmazdı heralde.. eylül annesi olamayacağım. umarım önümüzdeki ay yakalarım sizi :)
ben afedersiniz camasirimda goruyorum beyaz akintiKızlar yum gününden sonra kuruluk oldumu sizde yoksa hepinizde akıntı mi vardi.
Keseyi gordun mu cnm kdoktordan geldim kizlar cok ilgisiz ve suratsiz devlet hastanesi ondan mi bilmiyorum. evet gebesin dedi 10 gun sonra gel kalp atisini duyalim dedi. ben dedim follik asit kullaniyorum adamda cit yok. kan ve vitamin D dusuk dedim ondan sonra elevit verdi
sali gunu gitmistim cok kucuk dedi yanindaki bayana 6 kusur bisey dedigini duydum. bugun bakmadi sadece kan sonucuna bakti oturdugu yerdenKeseyi gordun mu cnm k
Anladim cnm kan sonucun kaca ciktisali gunu gitmistim cok kucuk dedi yanindaki bayana 6 kusur bisey dedigini duydum. bugun bakmadi sadece kan sonucuna bakti oturdugu yerden
8038 ciktiAnladim cnm kan sonucun kaca cikti
Cok guzel baksaydi eger cok net gorurdun8038 cikti
kalp sesini duyunca beni ara demisti ebe kayit yapalim dediKızlar aile hekimine kayıt yaptırdınızmı arıyorlar benide gel diye varmı yaptıran ne götürmek lazım acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?