2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

  • ikiz oğullarımız olacak

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    265

İnşaallah canım.döllenme dönemini bilmediğin için haliyle tarihte şaşma olabilir.yeterki sağlıklı olsunlar :)
Ben haftaya gitsem görünürmü acaba.benim 4 + 3 bugün
 
Senin yine az kalmış.ben 10 15 gün daha beklicem :)
Haftada bir kan testi yaptırsammı diye düşünüyorum.acaba napıyo içerde büyüyo değerin yükselmiş mi çok merak ediyorum :)
Bende tek kan testi yaptırdığım için icimde kaldı bana kalsa iki gunde bir yapıp bakacam artışına. Ama öyle böyle gecti şükür seninde gececek ben artık bu gecede uyuyamam heyecandan.
 
çok sevindim canım sağlıkla al kucağına inşallah
 
İnşaallah canım.döllenme dönemini bilmediğin için haliyle tarihte şaşma olabilir.yeterki sağlıklı olsunlar :)
Ben haftaya gitsem görünürmü acaba.benim 4 + 3 bugün

Aynen öyle canım. Amin inşaallah cümlemizin ki. :) Bu arada doktorunun çağırdığı bir tarih varsa o zaman gitmeni ve o zamana kadar hiç düşünmemeni tavsiye ederim. :) Ama daha ilk gidişin olacaksa haftaya Perşembe civarı görünür bence senin ki. Fikrimce Perşembe gidebilirsin. İnşaallah hayırla gider güzel haberlerle bizede dönersin.
 
Bende tek kan testi yaptırdığım için icimde kaldı bana kalsa iki gunde bir yapıp bakacam artışına. Ama öyle böyle gecti şükür seninde gececek ben artık bu gecede uyuyamam heyecandan.

Benden iki kere istediler.birinde 75 diğerinde 184 çıktı bidaha istemediler.
Sen en başından beri çok sabırlıydın maşallah :)
Senin kasık ağrıların devam ediyormu canım.bi kaç gündür yoktu bugün ağrımaya başladı.
 

Canım tüp bebektekiler 3 hafta sonra gel dediler ulttasonda görmek için
Oda ayın 21 de filan
Ben çatlarım o günü bekleyemem.
Belki perş cuma gitsem küçükte olsa görünür.zaten başka dr.a başlıcam.küçükse bidaha çağırır zaten.
 

Ay ne tatlısın Hifanur. :) Ama anladığım kadarıyla onlar kalp atışıyla birlikte tam netleştirmek için sanki böyle bir tarih vermişler gibi geldi bana. Sana tavsiyem biraz sabırlı olman biliyorum heyecan muhakkak hadsafhada :)Ama en azından 21'ini beklemesende o hafta içerisinde gitmeni tavsiye ederim. Çünkü emin ol doktoruna güveniyorsan bir sebeple söylüyor bunları. Hiç acele etme bence. En azından 21'inde ki hafta git derim. Bol dua edelim ki hayırlı haberler alalım. İnşaallah inanıyorum keseni çok güzel bir şekilde görecektir doktor. :)
 

Görünce ve kalp atışını duyunca içim rahatlıcak inşaallah :)
Yoksa düşünüp duruyorum değerim düştümü yükseldimi napıyo orda diye :)
Bide bulantılarım başlasın istiyorum kendimi hamile gibi hissetmek istiyorum
 

Bende tam bunu söylüyorum aslında. Çok haklısın merak ediyorsun anlıyorum ama sabretmekte gerekiyor işte biliyorsun. :) Ben 27 Aralık'ta kan vermiştim doktor istemişti ve 90 çıkmıştı değerim. Bir sonraki haftasonuna doğru gelirsin dedi. Bende bugüne randevu aldım. Arasındaki vakitte kan testide yaptırmadım. Çünkü gerek yok. Ne durum olursa olsun doktordan önce anlamayacağım ki anlasam da birşey yapamayacağım. Heyecanım oldu ama sakın strese girme Hatta tadını çıkar bu aranın :) Onu nasıl beklediğini anlatırsın.Neyse uzatmayayım fazla. Bu arada mide bulantısı sanırım öyle güzel mide bulantısı olmuyor Bayağı yoruyor insanı.Bende ilk defa bugün yaşadım. Sanada olunca göreceğim seni inşaallah canım. :)
 
inşaallah mı desem ne desem bilemedim
6 haftada gidiyim ben dr.a kalp atışını duymasakta kese görünür :)
Sonra ne zaman çağırmak istiyosa çağırsın :)
Bugün karnımda ağrıyo korkuyorum.geçen ay bugün adet olmuştum günüm geçti ama insan tedirgin oluyor yinede.
 

Zararı olmaz sonuçta Ama ağrından kanaman olmadıkça korkma canım. Benim sağ kasığım öyle ağrıyordu ki ben zaten adet olacağımı düşünüyordum hiç beklemiyordum.Hatta ilk kan verdiğimde bile ilk defa yükseldiğini görmesem hala ağrıdan adet olacağım diye düşünecektim. Yani ona kanma.Endişe duyma. Keseyi görürsen muhakkak bize de yaz ama. :)
 

Çok sağol canım yaa içimi rahatlattın yani ağrı normal :)
Ağrısın o zaman sorun yok :)
İnşaallah görürsem söylerim canım
 
Tombik die 60 mi dedin
Ben 85 kiloyum ve kendimi gayet fit hissediyorum
Bende 85 kiloyumm.yakin zamanda 6 yasina girecek olan bi kizim var..diş gebelik ihtimali var demisti dun baska doktora gittimm ptesi beta 776 cikmisti dun ise 1338 cikti artiş normal dedi vitamin verdi ama keseyi hala goremedik..vajinal ultrason istemedim ama diş gebelikle ilgili birsey soylemedi.
 
Selamun aleykum arkadaslar bende tüp bebekle hamile kaldim ve bugun 5+5tim. Nasipse cuma gunü ilk ultrasonumuza gidecez 6+0 olacaz acaba kalp atıslarıni da duyabilirmiyiz? 10 gun once hcg 775ti.
Masallah canim cok buyuk ihtimal kalp atislari olusmustur ama cihazda duyulmayabilir bende c.tesi dr a gidicem bakalim bizde kese girunecek mi 5+3 olucam ama betam biraz gerisen geliyor sanirim
 
Şu an bende sen gibiyim ..Artişim normal görünüyor..kese görünmedigi için tedirginim
 
60da bişeymi canimm sende bende su an 85 kilodayimm bu işin sonunda ben kendimi hayal edemiyorum kizima 70le kaldim 90la dogurdumm ama hiç onemli degill minigim saglikli olsunda
 
5+6 yız bugün ve 5.haftadan itibaren midem bulaniyor ve git gide çogalıyor birsey yemek istemiyorum ama mideme de yemek iyi geliyor. Sizinde bulantılarınız var mı? Birsey kullanıyormusunuz?
Benimde midem kotu cnm nobet gibi geliyo geciyo tekrar gelio
 
Cok sevindim cnm
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…