- 25 Aralık 2012
- 1.256
- 118
- 163
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #1.401
bakmadi 10 gun sonra cagirdi baska doktora gidicemCok guzel baksaydi eger cok net gorurdun
Başın sagolsun canım ne güzel dili dualı insanlardı Rabbim mekanlarıni cennet etsin insallah. Ben merkezde devam etmicem hem o kadar ilgili bir doktor degildi hem de muayenesi çok pahalı. Biz daha kese de görmedik 10 gun sonra demisti test günü doktorum ama 11.gune randevu aldım yeni godeceğim hastaneden. Aslında içimde bir korku var keske daha önce gitseydim diye ya dış gebelik falansa diye çünku deģerim yüksekti. Ama fırsatım olmadı nasip böyleymiş.Benimde anneannem 3 ay önce vefat etti
Vefat etmeden bir gün önce teyzem çocuk için bana dua ettirdi.o anı videoya çekmiştim.
Ertesi gün vefat etti.
Keseyi 6.haftada görmeye gideriz heralde.
Karından bakılsın istiyorum.
Sen tüp bebek merkezindemi baktırmışsın yoksa başka doktoramı baktırdın?
Ben aradım kalp atışları duyulduktan sonra dediKızlar aile hekimine kayıt yaptırdınızmı arıyorlar benide gel diye varmı yaptıran ne götürmek lazım acaba??
bulanti gibi degil ama istahsizlik isteksizlik yemek icin yiyorum yedikten somrada siskinlik falan5+6 yız bugün ve 5.haftadan itibaren midem bulaniyor ve git gide çogalıyor birsey yemek istemiyorum ama mideme de yemek iyi geliyor. Sizinde bulantılarınız var mı? Birsey kullanıyormusunuz?
Başın sagolsun canım ne güzel dili dualı insanlardı Rabbim mekanlarıni cennet etsin insallah. Ben merkezde devam etmicem hem o kadar ilgili bir doktor degildi hem de muayenesi çok pahalı. Biz daha kese de görmedik 10 gun sonra demisti test günü doktorum ama 11.gune randevu aldım yeni godeceğim hastaneden. Aslında içimde bir korku var keske daha önce gitseydim diye ya dış gebelik falansa diye çünku deģerim yüksekti. Ama fırsatım olmadı nasip böyleymiş.
Kızlar aile hekimine kayıt yaptırdınızmı arıyorlar benide gel diye varmı yaptıran ne götürmek lazım acaba??
evet tetonoz asisi yapiliyor saglik ocaginda bebek dogunca vitaminleri veriliyor asilari yapiliyor guzel yaniBen ilaç yazdırmaya gittiğimde kayıt yaptılar.
Gebelikte 2 kere tetenoz aşısı yapılıyomuş.onu yaptırabilirmişim orda.
Gebelik takibi diye kart verdi.
Kaçıncı haftslarda hangi testler yapılıcağı yazıyor.
Canım ümidini kesme. Cuma pembe başladı kaç gündür kanamam var ama değerim artıyor doktoruna görün iğneni vurun mutlaka.Kızlar ben adet oluyorum baya baya. sanırım kimyasal gebelik gibi bişeydi. yoksa 3 farklı testte de pozitif çıkmazdı heralde.. eylül annesi olamayacağım. umarım önümüzdeki ay yakalarım sizi :)
Canım ümidini kesme. Cuma pembe başladı kaç gündür kanamam var ama değerim artıyor doktoruna görün iğneni vurun mutlaka.
Selamünaleyküm kızlar. Bende şimdi hastaneden geldim. Çok şükür kese göründü. Doktor durumun gayet iyi olduğunu söyledi. Zaten hızla büyüyecek dedi. 10 gün sonrada kalp atışı için çağırdı. Duruma göre talil isteyeceğini söyledi. İnşaallah o vakitte hayırlı haberler alırız. Rabbim isteyen herkese hayırlısıysa hakkında nasip etsin.Umarım sizde doktorunuzdan hayırlı haberlerle dönersiniz. :)
Canım benden şuan akıntının içinde pembe kan geldi 2 damla inşallah bende regl oluyorumdurCanim benim baya adet kanamasina dondu
Biraz öyle midem aģriyor açlıktan ama gidip dolaba bön bön bakıyorum hersey midemi bulandırıyor canım almıyor. Sonra zorla birsey atınca ağzıma iyi geliyor değişik birşeybulanti gibi degil ama istahsizlik isteksizlik yemek icin yiyorum yedikten somrada siskinlik falan
Bizimde 300 tl idi hemde çok yoğun. Insallah en kısa zamanda görürüz bebişlerimizi ya yoksa hep vesvese yapacaz. Biri birsey yazıyor hemen kafam karısıyor.Canım hiç öyle düşünme.dış gebelik olsa ağrın sancın çok fazla olurdu.tüplerde büyüdüğü için büyüdükçe tüpleri genişleterek yırtarmış.buda kanamaya yol açarmış.
Bende burda duyunca etkilendim azcık araştırma yaptım :)
Bende merkezdeki dr.a gitmeyi düşünmüyorum.300 tl muayne ücreti alıcak.zaten oraya devam etmiceğimiz için gerek yok.
Dua edelim birbirimize.inşaallah keseni görde rahatla.bakarsın kalp atışlarınıda duyarsın hiç belli olmaz :)
MaşaAllah kalp atıslarınıda duyarsınız insallah. Darısı bizeSelamünaleyküm kızlar. Bende şimdi hastaneden geldim. Çok şükür kese göründü. Doktor durumun gayet iyi olduğunu söyledi. Zaten hızla büyüyecek dedi. 10 gün sonrada kalp atışı için çağırdı. Duruma göre talil isteyeceğini söyledi. İnşaallah o vakitte hayırlı haberler alırız. Rabbim isteyen herkese hayırlısıysa hakkında nasip etsin.Umarım sizde doktorunuzdan hayırlı haberlerle dönersiniz. :)
Oh maşallah darısı bize :)
Tam 6.haftadamısın canım.karnından baktı dimi dr?
Internet gidip gelincee çift yolluyor mesajları kusura bakmayın
Biraz öyle midem aģriyor açlıktan ama gidip dolaba bön bön bakıyorum hersey midemi bulandırıyor canım almıyor. Sonra zorla birsey atınca ağzıma iyi geliyor değişik birşey
Bizimde 300 tl idi hemde çok yoğun. Insallah en kısa zamanda görürüz bebişlerimizi ya yoksa hep vesvese yapacaz. Biri birsey yazıyor hemen kafam karısıyor.
MaşaAllah kalp atıslarınıda duyarsınız insallah. Darısı bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?