- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #14.221
seni çok iyi anlıyorum aynen :)
Kızlar ya İstanbul'da çok kötü sel olmuş.ben Kocaeli'de çalışıyorum Kocaeli'de bir sorun yoktu.istanbullular yağış sizi zorladı mı? Sorun oldu mu?
Evet canım Mina çok severek koydum iyi ki de öyle olmuş hayırdır cnm ??yakındık da uzaga kactık, eşim bile dayanamadıneyse bugün bu kadar ded,kodu yaptım cok yeter bu arada senin kızının adı da minaydı dimi
Bende gebzede yim cnm burda bi yağmadı Üsküdar bildiğin deniz olmuşş yaaKızlar ya İstanbul'da çok kötü sel olmuş.ben Kocaeli'de çalışıyorum Kocaeli'de bir sorun yoktu.istanbullular yağış sizi zorladı mı? Sorun oldu mu?
Evet canım Mina çok severek koydum iyi ki de öyle olmuş hayırdır cnm ??
Ben de tuzla da oturuyorum ve Çayırova da çalışıyorum komşuyuz seninleBende gebzede yim cnm burda bi yağmadı Üsküdar bildiğin deniz olmuşş yaa
Ben halkalıdaydım sanah cok kotuydu 8de bi basladı camlar fln buharlastı ogleden sonra hava actı suan gunes var ama bulutlu 2 dk ıcınde simsek cakabilecek bi hava var. Bi değişik modumu dusurdu bu havaistanbula yarım saat uzaklıgındayız felaketti sabahtan beri insanlar rezil sefil oldu ama cok sukur su an iyiyiz bizistanulda sel devam ediyor sanırım
Bizde senle komşuyuz sanırım canım bende halkali da oturuyorumBen halkalıdaydım sanah cok kotuydu 8de bi basladı camlar fln buharlastı ogleden sonra hava actı suan gunes var ama bulutlu 2 dk ıcınde simsek cakabilecek bi hava var. Bi değişik modumu dusurdu bu hava
Hayırlı olsun ismi ile yaşasın inşallah bizimkiler çok sevmişti annende zamanla alışır canım şimdi oğluma da miraç ege düşünüyorum mina miraç sence nasılprofilinde görünce htırladım bi an ismi değiştirmedik kesin mina olacakannem begenmedi gerci
Maşallah canım84-90 kg ne cok fark varmıs
Aa evet Çayırova tıp merkezi var Bülent serdar san çok iyi doktor ona geliyorum bendeBen de tuzla da oturuyorum ve Çayırova da çalışıyorum komşuyuz seninle
Sagol cnm iyiyim . Persembe yazliga gecicez. Dogum oncesi rapor. Cocuktu, Alisveris derken giremedim. Zaten uykusuzluk basladi .Gunduz cocukla ugras. Sayfalarda cok ilerlemis. Sen nasilsin. insallah herkes iyidir.
Ben de tuzladayim komsu cikmayalim seninleBen de tuzla da oturuyorum ve Çayırova da çalışıyorum komşuyuz seninle
Ben de gosb da çalışıyorum.Bende gebzede yim cnm burda bi yağmadı Üsküdar bildiğin deniz olmuşş yaa
İyiyiz canım.aman fazla yorma kendini. Sen yazmayınca merak ettim. Şimdiden iyi tatiller sana:))Sagol cnm iyiyim . Persembe yazliga gecicez. Dogum oncesi rapor. Cocuktu, Alisveris derken giremedim. Zaten uykusuzluk basladi .Gunduz cocukla ugras. Sayfalarda cok ilerlemis. Sen nasilsin. insallah herkes iyidir.
Ikı sene halkalıda oturdum atakentte :) sonra bebek planlayımca annelere yakın olalım dedik bahcelievlere geldik.sımdı de isim orada oldugu için hergun gidiyorum komsuyuz vallaBizde senle komşuyuz sanırım canım bende halkali da oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?