2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar ya İstanbul'da çok kötü sel olmuş.ben Kocaeli'de çalışıyorum Kocaeli'de bir sorun yoktu.istanbullular yağış sizi zorladı mı? Sorun oldu mu?

Kızlar ya İstanbul'da çok kötü sel olmuş.ben Kocaeli'de çalışıyorum Kocaeli'de bir sorun yoktu.istanbullular yağış sizi zorladı mı? Sorun oldu mu?

istanbula yarım saat uzaklıgındayız felaketti sabahtan beri insanlar rezil sefil oldu ama cok sukur su an iyiyiz biz istanulda sel devam ediyor sanırım

istanbula yarım saat uzaklıgındayız felaketti sabahtan beri insanlar rezil sefil oldu ama cok sukur su an iyiyiz biz istanulda sel devam ediyor sanırım
Ben halkalıdaydım sanah cok kotuydu 8de bi basladı camlar fln buharlastı ogleden sonra hava actı suan gunes var ama bulutlu 2 dk ıcınde simsek cakabilecek bi hava var. Bi değişik modumu dusurdu bu hava

profilinde görünce htırladım bi an ismi değiştirmedik kesin mina olacak annem begenmedi gerci
Hayırlı olsun ismi ile yaşasın inşallah bizimkiler çok sevmişti annende zamanla alışır canım şimdi oğluma da miraç ege düşünüyorum mina miraç sence nasıl

Sagol cnm iyiyim . Persembe yazliga gecicez. Dogum oncesi rapor. Cocuktu, Alisveris derken giremedim. Zaten uykusuzluk basladi .Gunduz cocukla ugras. Sayfalarda cok ilerlemis. Sen nasilsin. insallah herkes iyidir.
İyiyiz canım.aman fazla yorma kendini. Sen yazmayınca merak ettim. Şimdiden iyi tatiller sana:))

Bende beylikdüzündeyim kızlar geceyi bilmem de gündüz buralarda yağış yoktu hiç. Çişe attı ara ara sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…