2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ikı sene halkalıda oturdum atakentte :) sonra bebek planlayımca annelere yakın olalım dedik bahcelievlere geldik.sımdı de isim orada oldugu için hergun gidiyorum komsuyuz valla
Bende atakent mahallesinde oturuyorum canım. Tam tersi benimde is yerim bahcelievler Çobançeşme de canım :)

Kızlar ya İstanbul'da çok kötü sel olmuş.ben Kocaeli'de çalışıyorum Kocaeli'de bir sorun yoktu.istanbullular yağış sizi zorladı mı? Sorun oldu mu?
Eşimin iş ile benim iş cok yakın ama eşimin yanında mahsur kaldım 10 buçukta gidebildim ofise allahtan patronlarım hiçbirşey Demedi

ben istiyorum ama ona söylediğimde çok sessiz kalıyor sanırım ben orada acı çekerken dayanamaz
Biz ikimizde doğum anında beraber olmak istiyoruz ancak şimdiye kadar kaç hastaneye sordum hiçbirinde doğuma es kabul edilmiyor canım. Senin gittiğin hastanede doğuma es kabul ediliyor mu?

Bende epidural sezeryan olursa cok istiyorum yanimda olmasini..ama bazen tamam diyor bazen ben dayanamam diyor..ikna ederim isallah
Bence normal dogum veya epidural sezeryan farketmiyor hertürlü o anı paylaşmak çok özel birsey canım. Esin dayanıklıysa ikna et bencede canım. Peki hastanenen kabul ediyor mu bilgi aldın mi bu konuda

Benimde dogumda Esim yanimda olacak. Hatta sadece o olacak yetisirse belki annem. Ancak bebegin cikiyor anini görmesini istemiyprum :) o sirada uzaga gidecek ya da Arkama gececek.

Kızlar size birşey sormak istiyorum. Aranızda doğuma eşiyle girmek isteyen yada girecek olan var mı?
Ben esimle giricem, once pek istemedi bende zorlamadim annemde girebilir dwdim. Simdi annem maalesef yanimda olamicak, mecburen giricek o da. Ben almanyada yasiyorum burda hep esler giriyor ama esim TR den oldugu icin ona biraz sira disi geldi

Ben esimle giricem, once pek istemedi bende zorlamadim annemde girebilir dwdim. Simdi annem maalesef yanimda olamicak, mecburen giricek o da. Ben almanyada yasiyorum burda hep esler giriyor ama esim TR den oldugu icin ona biraz sira disi geldi
Keşke Türkiye de de bu şekil bir uygulama olsa kaç tane hastaneye sordum sayısını bilmiyorum ama hiçbirinden olumlu yanıt alamadım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…