- 9 Şubat 2017
- 459
- 632
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #14.241
Bende atakent mahallesinde oturuyorum canım. Tam tersi benimde is yerim bahcelievler Çobançeşme de canım :)Ikı sene halkalıda oturdum atakentte :) sonra bebek planlayımca annelere yakın olalım dedik bahcelievlere geldik.sımdı de isim orada oldugu için hergun gidiyorum komsuyuz valla
Eşimin iş ile benim iş cok yakın ama eşimin yanında mahsur kaldım 10 buçukta gidebildim ofise allahtan patronlarım hiçbirşey DemediKızlar ya İstanbul'da çok kötü sel olmuş.ben Kocaeli'de çalışıyorum Kocaeli'de bir sorun yoktu.istanbullular yağış sizi zorladı mı? Sorun oldu mu?
Hayırlı olsun ismi ile yaşasın inşallah bizimkiler çok sevmişti annende zamanla alışır canım şimdi oğluma da miraç ege düşünüyorum mina miraç sence nasıl
Kızlar size birşey sormak istiyorum. Aranızda doğuma eşiyle girmek isteyen yada girecek olan var mı?
Ben varım çok istiyorum. Sezaryen olucam. Eşim bazen ikna oluyor bazen yok diyor ama ikna ederim diye düşünüyorumKızlar size birşey sormak istiyorum. Aranızda doğuma eşiyle girmek isteyen yada girecek olan var mı?
Bende epidural sezeryan olursa cok istiyorum yanimda olmasini..ama bazen tamam diyor bazen ben dayanamam diyor..ikna ederim isallahKızlar size birşey sormak istiyorum. Aranızda doğuma eşiyle girmek isteyen yada girecek olan var mı?
Biz ikimizde doğum anında beraber olmak istiyoruz ancak şimdiye kadar kaç hastaneye sordum hiçbirinde doğuma es kabul edilmiyor canım. Senin gittiğin hastanede doğuma es kabul ediliyor mu?ben istiyorum ama ona söylediğimde çok sessiz kalıyor sanırım ben orada acı çekerken dayanamaz
O anı beraber yaşamak güzel birsey bence canım. Inşallah gönlüne göre olur hersey gittiğin hastanede eşinin doguma girmesine izin veriyorlar mi canımBen varım çok istiyorum. Sezaryen olucam. Eşim bazen ikna oluyor bazen yok diyor ama ikna ederim diye düşünüyorum
Bence normal dogum veya epidural sezeryan farketmiyor hertürlü o anı paylaşmak çok özel birsey canım. Esin dayanıklıysa ikna et bencede canım. Peki hastanenen kabul ediyor mu bilgi aldın mi bu konudaBende epidural sezeryan olursa cok istiyorum yanimda olmasini..ama bazen tamam diyor bazen ben dayanamam diyor..ikna ederim isallah
Cok tatli :)84-90 kg ne cok fark varmıs
Daha sormadım. Haftaya sorucam. Eşimden önce hastaneyi ikna etmem lazımO anı beraber yaşamak güzel birsey bence canım. Inşallah gönlüne göre olur hersey gittiğin hastanede eşinin doguma girmesine izin veriyorlar mi canım
Benim eşim çok istiyor ama bakalım kısmet.Kızlar size birşey sormak istiyorum. Aranızda doğuma eşiyle girmek isteyen yada girecek olan var mı?
Aaaa walla ne de güzel olur Kiptaş 2 konutlarındayım ben şifa da sen neresindesin ?Ben de tuzladayim komsu cikmayalim seninle
Ben de Emseye gidiyorum kurtköye gebze medikale gittim daha önce burcu hanıma hiç memnun kalmadımMaşallah canım
Aa evet Çayırova tıp merkezi var Bülent serdar san çok iyi doktor ona geliyorum bende
Ben esimle giricem, once pek istemedi bende zorlamadim annemde girebilir dwdim. Simdi annem maalesef yanimda olamicak, mecburen giricek o da. Ben almanyada yasiyorum burda hep esler giriyor ama esim TR den oldugu icin ona biraz sira disi geldiKızlar size birşey sormak istiyorum. Aranızda doğuma eşiyle girmek isteyen yada girecek olan var mı?
Güle güle kullan hayırlı olsun.İnstagram üzerinden samsunlazer diye bir yere yaptırdım canım.
Ne kadar güzel canım senin adına çok sevindim. Benim Annem imkanı olsada hayatta giremez doğuma dayanamazBenimde dogumda Esim yanimda olacak. Hatta sadece o olacak yetisirse belki annem. Ancak bebegin cikiyor anini görmesini istemiyprum :) o sirada uzaga gidecek ya da Arkama gececek.
Keşke Türkiye de de bu şekil bir uygulama olsa kaç tane hastaneye sordum sayısını bilmiyorum ama hiçbirinden olumlu yanıt alamadım canım.Ben esimle giricem, once pek istemedi bende zorlamadim annemde girebilir dwdim. Simdi annem maalesef yanimda olamicak, mecburen giricek o da. Ben almanyada yasiyorum burda hep esler giriyor ama esim TR den oldugu icin ona biraz sira disi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?