2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Eşiyle doğuma girme konusunda hastaneden olumlu yanıt alan olursa burda hastane ve doktor adını paylaşır misiniz lütfen kızlar. Birçok hastaneye sordum olumlu yanıt alamadım bu konuda bilgisi olanlar paylaşım yaparsa çok sevinirim

Bence normal dogum veya epidural sezeryan farketmiyor hertürlü o anı paylaşmak çok özel birsey canım. Esin dayanıklıysa ikna et bencede canım. Peki hastanenen kabul ediyor mu bilgi aldın mi bu konuda
Normali bilmiyorum,sezeyan olacak benim.epidural sezeryanda izin veriyorlar ..aslinda onlar icin heyecan disinda korkulacak birsey yok cunku birseyde gormeyecek ondeki ortuden..yanimda oturacak ve bebegin ciktigi ana tanik olacak,sonra zaten cikaracaklar onu..isallah girer

Biz ikimizde doğum anında beraber olmak istiyoruz ancak şimdiye kadar kaç hastaneye sordum hiçbirinde doğuma es kabul edilmiyor canım. Senin gittiğin hastanede doğuma es kabul ediliyor mu?

son kontrolümde 3-4 gün önce dogum yapan biri vardı benm doktorumla. anlattı biraz ne kadar memnun oldugunu filan.. doktor yanına kimi istersen alabilirsin rahat ol demis cok destek olmus.. ama ben sormadım ayrıca..

tesekkurler cnm :)

Eşim benim sancı çekerken bile dayanamamıştı doguma girse bayılırdı herhalde gerçekten çok korkuyorlar benim ki tabi normal Doğumdu

gelmesinler arkadaş ya, karnı burnunda bir kadına misafir mi olunur ne biçim bir halkız biz bilmiyorum ki bazen kızlar yazıyor doguma gidecekler günleri dolmuş evleri misafir dolu ya eltisi ya görümce ya kaynana 10 günlüğüne kalmaya geliyor yuhh yani gerçekten de başkasnın evinde 10-15 gün kalınır mı ya bu insnalarında bir yasamı var demezler mi bilmiyorum ki

Canım doğumdan sonra gelen çok olur demek istemiştim bebek görmeye

galiba ben hiç misafirperver değilim :) o zaman da gelmesinler
Ben de öyle çok marifetli çalışkan biri değilim ama çok severim gelen gideni. Hatta eşim de öyle. Gezmeye gitmeyi sevmez ama herkesi bize davet eder. Milleti kolundan tutup bize getiricez Gerçi geçenlerde kuzeni ailece akşam oturmasına geldiler. Kalın kalın diye diye yatıya kaldı insanlar. İşte o gün eşime sinir olmadım değil

normal zamanlar için gecerli bu ne dogum öncesi ne sonrası için hiççç değil bence. zaten agrımız sızımız var dogum sonrası da bıraksınlarda anne bebek ve baba yenı yasamına bıraz adapte olsun 2 ay sonra gelsinler

Dediğim gibi bu gelmeler gitmeler beni çok da rahatsız etmiyor. Tabii bu durum kişiden kişiye değişiyordur. Geçen sene doğum yaptığımda ve ardından kayıp yaşadığımızda çoğu kişi ziyarete gelmek istemedi rahatsızlık vermemek için. Bende tam tersi yalnız kalmak istemedim. İnsanlar geldikçe kafam dağılıyordu, üzüntüm etrafımda ki insanlarla azalıyordu. Kimi insan da yalnız kalarak atlatmak istiyor. Mutlu günleri de öyle. Ziyarete gideceğin kişiyi iyi tahlil etmek gerekiyor galiba yanında olmamı ister mi yoksa yalnız mı kalmak ister bir süre?

Kızlar size birşey sormak istiyorum. Aranızda doğuma eşiyle girmek isteyen yada girecek olan var mı?
Ben eşimle girmeyi istiyorum, eşim de çok istiyor bu anı kaçıramam diyor. Zaten belgesel manyağı bir insan kendisi, onun için insan doğumu izlemek kaçırılmayacak fırsat :) tabi ki beni yalnız bırakmak da istemiyor ama son muayenemizde doktor babaya kordonu kestiriyorum deyince eşim birden kıpkırmızı oldu :) kan tutuyor, ben kesemeyebilirim dedi.

Acıbadem,Liv Hospital, Florance Nightingale ve dr um Ebru Saraç :) hepsi kabul ediyor.

Kızlar size birşey sormak istiyorum. Aranızda doğuma eşiyle girmek isteyen yada girecek olan var mı?
Ben istiyorum eşim de olumlu bakıyor.Hatta geçen gün Ayşe Öner'in videosunda izledim babalar da Doğuma girsin Bebek doğar doğmaz anneye verilsin ve sonra hemen babaya verilsin.baba tşürtünü çıkarsın öyle kucağına alsın babanın da yararlı bakterilerinden yararlansın diyor.

Kızlar annemle kardeşim de bu resimdekinden anahtarlık ve kapı süsü yapacaklar güneşimize. Muhtemelen aynısı olmaz ama anatema bu

çok cici görünüyorlar. bizim de teyzesi yaptıracak dağıtmalık süsleri, heveslendi ben de yaptır dedim ablama :)

ben de daha bebek çok yeniyken kırkı çıkmamışken eve gidemem. gideceksem hastaneye giderim ne kadar yakınım bile olsa. bir arkadaşım senin bahsettiğin gibi (kayınvalidesiyle aynı apartmanda oturuyor) gelip gitmelerden çocuğu emziremedi sütü de gitti sobalıydı evi herkes sobalı odaya dolusuyor kadın iki büklüm ay ne sinir olmustum ama bu konuda eş bişey diyemese bile ben kendi ablamla konustum annemin de ağzı laf yapmaz çünkü dedim siz bendeyken baskası kalmak isterse uyarın cunku kv min oglu var ve kp ile geliyorlar hep evim kucuk zaten ben dagınık pasaklı gezemem onların yanında rahat olmam lazım ben ayarlıcam sen merak etme dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…