- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #14.281
benim eşim de cerrah kana falan alışkın aslında. ilkinde normal doğumda doktor haber yolladı isterse eşi de gelebilir diye bizimki biraz beklenmedik olmuştu. gelmedi. şimdi de diyorum yine gelmem diyor zaten doğum sıkıntılı bi süreç gelmek istemiyorum diyor ben de zorlamıyorum. kişilik meselesi canım sanırım korkmasa da girmeyen de var girmek için can atan da varEşim benim sancı çekerken bile dayanamamıştı doguma girse bayılırdı herhalde gerçekten çok korkuyorlar benim ki tabi normal Doğumdu
günaydın..adıyla uyumluKızlar annemle kardeşim de bu resimdekinden anahtarlık ve kapı süsü yapacaklar güneşimize. Muhtemelen aynısı olmaz ama anatema bu
Benim de ara ara aklıma takılıyor.istanbulda kimsemiz Yok tüm akrabalar şehir dışında.hepsi birden gelmeye kalkışırsa evde yatıracak yer Yok oturacak yer yetmezçok cici görünüyorlar. bizim de teyzesi yaptıracak dağıtmalık süsleri, heveslendi ben de yaptır dedim ablama :)
ben de daha bebek çok yeniyken kırkı çıkmamışken eve gidemem. gideceksem hastaneye giderim ne kadar yakınım bile olsa. bir arkadaşım senin bahsettiğin gibi (kayınvalidesiyle aynı apartmanda oturuyor) gelip gitmelerden çocuğu emziremedi sütü de gitti sobalıydı evi herkes sobalı odaya dolusuyor kadın iki büklüm ay ne sinir olmustumama bu konuda eş bişey diyemese bile ben kendi ablamla konustum annemin de ağzı laf yapmaz çünkü dedim siz bendeyken baskası kalmak isterse uyarın cunku kv min oglu var ve kp ile geliyorlar hep evim kucuk zaten ben dagınık pasaklı gezemem onların yanında rahat olmam lazım ben ayarlıcam sen merak etme dedi
Benim de ara ara aklıma takılıyor.istanbulda kimsemiz Yok tüm akrabalar şehir dışında.hepsi birden gelmeye kalkışırsa evde yatıracak yer Yok oturacak yer yetmez
.kv çok alıngandır,çok hurafelere inanır ve herşeye çok karışırufacık bi şeye alınır misafir gibi baş köşede oturur.durup dururken bi bakarsın suratı asılmış ağlar senin de bütün moralini bozar.çok iyidir ama benim gibi mantık insanının sabrını zorlar.
Annem iyidir en azından kendi anneme herşeyi rahatça söyleyebilirim.ama annem de çok konuşur bazen saçmalar bı sefer de eşim alınır eşim gelir bana söylenir,beni daraltır.
bi de eşimin teyzesi Almanya'dan gelecek.doğum onların olduğu zamana denk gelirse onlar da gelir.eşi de karısının yanından hiç ayrılmaz ve enişte hiç susmaz,çok dedikodu yapar ve hep kadınlarla konuşur.sus yeter dinlemek istemiyorum diye uyarırsın 5dk sonra yine başlar.o da gelirse ev iyice curcuna olur diye şimdiden düşünmeye başladım.
bunalırsam insanları evden nasıl uzaklaştırabilirim diye şimdiden düşünüyorum
Çok tatlı olmuş. Kuzenim de baby shower yapalım diyor. 6 ay kınası diş buğdayı etrafımdakiler benden daha hevesli. Benim de hiç hevesim yoktur böyle şeylere.Kızıma teyzesi böyle anahtarlık yaptırmış. esnaf kendisi zaten bu tür işlerle ilgileniyor. penye iplerden küçük sepetler örmüş onlara lokum koyup süslicez. bi dr bu hafta sonu gel babyshower yapalım benm terasta diye ne kadar meraksızsn diye bana kızıyo :)
Ne kadar güzel canım yanında olsun da kordonu da doktor kesiversin artık :) hangi hastane hangi doktor canımBen eşimle girmeyi istiyorum, eşim de çok istiyor bu anı kaçıramam diyor. Zaten belgesel manyağı bir insan kendisi, onun için insan doğumu izlemek kaçırılmayacak fırsat :) tabi ki beni yalnız bırakmak da istemiyor ama son muayenemizde doktor babaya kordonu kestiriyorum deyince eşim birden kıpkırmızı oldu :) kan tutuyor, ben kesemeyebilirim dedi.
Çok tatlı olmuş. Kuzenim de baby shower yapalım diyor. 6 ay kınası diş buğdayı etrafımdakiler benden daha hevesli. Benim de hiç hevesim yoktur böyle şeylere.
Bahsettiğin hastanelerin hepsi çok pahalı canım ya onlara gitme şansım yok malesef o yüzden bana denk gelmemiş demek ki doğuma es kabul eden hastaneAcıbadem,Liv Hospital, Florance Nightingale ve dr um Ebru Saraç :) hepsi kabul ediyor.
Bahsettiğin hastanelerin hepsi çok pahalı canım ya onlara gitme şansım yok malesef o yüzden bana denk gelmemiş demek ki doğuma es kabul eden hastane
Bunlar da çok güzelmiş canım. Gökkuşağı ile güneşi bi yapsınlar da artık yanına tavşandır buluttur ekletiriz. Kapı boyu kadar kapı süsü oluyormuş
Bizde istiyoruz canım ama ancak acibadem tarzı hastaneler kabul ediyorBen istiyorum eşim de olumlu bakıyor.Hatta geçen gün Ayşe Öner'in videosunda izledim babalar da Doğuma girsin Bebek doğar doğmaz anneye verilsin ve sonra hemen babaya verilsin.baba tşürtünü çıkarsın öyle kucağına alsın babanın da yararlı bakterilerinden yararlansın diyor.
Bizde istiyoruz canım ama ancak acibadem tarzı hastaneler kabul ediyorBen istiyorum eşim de olumlu bakıyor.Hatta geçen gün Ayşe Öner'in videosunda izledim babalar da Doğuma girsin Bebek doğar doğmaz anneye verilsin ve sonra hemen babaya verilsin.baba tşürtünü çıkarsın öyle kucağına alsın babanın da yararlı bakterilerinden yararlansın diyor.
güzel olmuşÇok tatlı olmuş. Kuzenim de baby shower yapalım diyor. 6 ay kınası diş buğdayı etrafımdakiler benden daha hevesli. Benim de hiç hevesim yoktur böyle şeylere.
Bizde istiyoruz canım ama ancak acibadem tarzı hastaneler kabul ediyor
Onun disinda fiyatları makul olan hastaneler de böyle bir uygulama yapılmıyor malesef
güzel olmuşminikhikayem
kapı süslemesinde çığır açarsın o zaman:)) sonra sizinkilerde başlıyormuş instagramda bu işin ticaretine:))
aynen bende de yok o hevesler..
Canim ben geçen iki dogum yapmis arkadasimla konustum ilkinde 3 gun 2.cisinde 1.5 gun hastanede kaldi. (O da almanyada yasiyor.) Dedi ki ben firsat buldukca dus aldim. Cokk rahatlatti beni. O yuzden yanina havlunu filan koymayi unutma . O yuzden ben canfaya koyacagimTecrübeli annelere bir sorum olacak, hastanede duş aldınız mı ? ona göre kendim için dus havlusu koyacagım yanıma da .. aklıma geldi
Ne gibi bir masraf oluyor canımne bilim bazen çok gereksiz geliyor bazen. şimdi benm oturdugum yerde toplasam 10 kişi bile olmaz annemlerin orada da arkadasım kalmadı gibi bisey kendi kardesler yengeler arasında da o kadar masrafa ne gerek var cocuguma bisey alırımyok iki kurabiye yiyip dagılacak olsak tamam yok anam bizimkiler cacıgını cıkarır ben de öyleyim biliyorum kendimi o yuzden hic yanasmıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?