2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Eşim benim sancı çekerken bile dayanamamıştı doguma girse bayılırdı herhalde gerçekten çok korkuyorlar benim ki tabi normal Doğumdu
benim eşim de cerrah kana falan alışkın aslında. ilkinde normal doğumda doktor haber yolladı isterse eşi de gelebilir diye bizimki biraz beklenmedik olmuştu. gelmedi. şimdi de diyorum yine gelmem diyor zaten doğum sıkıntılı bi süreç gelmek istemiyorum diyor ben de zorlamıyorum. kişilik meselesi canım sanırım korkmasa da girmeyen de var girmek için can atan da var

Kızlar annemle kardeşim de bu resimdekinden anahtarlık ve kapı süsü yapacaklar güneşimize. Muhtemelen aynısı olmaz ama anatema bu
günaydın..adıyla uyumlugökkuşaklı kapı süsü ben de beğenmiştim, bak onu bulup göstereyim sana, ondan da esinlenebilirler..ama 250 deyince ona kelebekliyi seçmiştim.ne güzel ellerinden de geliyormuş, çok güzel olacaklardır eminim.

Benim de ara ara aklıma takılıyor.istanbulda kimsemiz Yok tüm akrabalar şehir dışında.hepsi birden gelmeye kalkışırsa evde yatıracak yer Yok oturacak yer yetmez
.kv çok alıngandır,çok hurafelere inanır ve herşeye çok karışırufacık bi şeye alınır misafir gibi baş köşede oturur.durup dururken bi bakarsın suratı asılmış ağlar senin de bütün moralini bozar.çok iyidir ama benim gibi mantık insanının sabrını zorlar.
Annem iyidir en azından kendi anneme herşeyi rahatça söyleyebilirim.ama annem de çok konuşur bazen saçmalar bı sefer de eşim alınır eşim gelir bana söylenir,beni daraltır.
bi de eşimin teyzesi Almanya'dan gelecek.doğum onların olduğu zamana denk gelirse onlar da gelir.eşi de karısının yanından hiç ayrılmaz ve enişte hiç susmaz,çok dedikodu yapar ve hep kadınlarla konuşur.sus yeter dinlemek istemiyorum diye uyarırsın 5dk sonra yine başlar.o da gelirse ev iyice curcuna olur diye şimdiden düşünmeye başladım.
bunalırsam insanları evden nasıl uzaklaştırabilirim diye şimdiden düşünüyorum

iş sana düşecek kızamazlar da lohusaydım bunalımdaydın deyiverirsin ya bize bir yardımları dokunmayacaksa bir dünya insanın el kadar bebenin yanında ne işi var kör bebek olacakalr daha bu tür adetlerimizi sevmiyorum hiç seni rahatlatmaya değil bebeği mıncırmaya geliyorlar sadece

Kızıma teyzesi böyle anahtarlık yaptırmış. esnaf kendisi zaten bu tür işlerle ilgileniyor. penye iplerden küçük sepetler örmüş onlara lokum koyup süslicez. bi dr bu hafta sonu gel babyshower yapalım benm terasta diye ne kadar meraksızsn diye bana kızıyo :)

Eklentiler

• 20170719_085451_1.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 74
Çok tatlı olmuş. Kuzenim de baby shower yapalım diyor. 6 ay kınası diş buğdayı etrafımdakiler benden daha hevesli. Benim de hiç hevesim yoktur böyle şeylere.

Ne kadar güzel canım yanında olsun da kordonu da doktor kesiversin artık :) hangi hastane hangi doktor canım

Çok tatlı olmuş. Kuzenim de baby shower yapalım diyor. 6 ay kınası diş buğdayı etrafımdakiler benden daha hevesli. Benim de hiç hevesim yoktur böyle şeylere.

ne bilim bazen çok gereksiz geliyor bazen. şimdi benm oturdugum yerde toplasam 10 kişi bile olmaz annemlerin orada da arkadasım kalmadı gibi bisey kendi kardesler yengeler arasında da o kadar masrafa ne gerek var cocuguma bisey alırım yok iki kurabiye yiyip dagılacak olsak tamam yok anam bizimkiler cacıgını cıkarır ben de öyleyim biliyorum kendimi o yuzden hic yanasmıyom

Bahsettiğin hastanelerin hepsi çok pahalı canım ya onlara gitme şansım yok malesef o yüzden bana denk gelmemiş demek ki doğuma es kabul eden hastane

benim hastanem pahalı değil ama istanbulda yasamıyorum iste sorun orda. bence doktorla da alakalı bir durum. benm konustum dediğim bayan doktorun kendisi söylemis yanına destek icin kimi istersen al diye filan

Bizde istiyoruz canım ama ancak acibadem tarzı hastaneler kabul ediyor
Onun disinda fiyatları makul olan hastaneler de böyle bir uygulama yapılmıyor malesef

Onun disinda fiyatları makul olan hastaneler de böyle bir uygulama yapılmıyor malesef

güzel olmuş minikhikayem
kapı süslemesinde çığır açarsın o zaman:)) sonra sizinkilerde başlıyormuş instagramda bu işin ticaretine:))
aynen bende de yok o hevesler..

aslında ne var ki alsalar ugrasmak istemiyolar bence

güzel olmuş minikhikayem
kapı süslemesinde çığır açarsın o zaman:)) sonra sizinkilerde başlıyormuş instagramda bu işin ticaretine:))
aynen bende de yok o hevesler..

sagol cnm diğerleri de bitsin de göstereyim sabırsızlanıyorum

Tecrübeli annelere bir sorum olacak, hastanede duş aldınız mı ? ona göre kendim için dus havlusu koyacagım yanıma da .. aklıma geldi
Canim ben geçen iki dogum yapmis arkadasimla konustum ilkinde 3 gun 2.cisinde 1.5 gun hastanede kaldi. (O da almanyada yasiyor.) Dedi ki ben firsat buldukca dus aldim. Cokk rahatlatti beni. O yuzden yanina havlunu filan koymayi unutma . O yuzden ben canfaya koyacagim

Ne gibi bir masraf oluyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…