2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
benim hastanem pahalı değil ama istanbulda yasamıyorum iste sorun orda. bence doktorla da alakalı bir durum. benm konustum dediğim bayan doktorun kendisi söylemis yanına destek icin kimi istersen al diye filan
O konuda haklısın canım doktorun etkisi büyük ancak bazı hastaneler de prosedür gereği kabul etmiyor canım. Bana çok saçma geliyor böyle bir hak var ama çoğu hastanede bu hakkımızı kullanamıyoruz

çok güzel olmuş

aklıma gelmesi iyi oldu ben de dusu cok severım cunku

Ne gibi bir masraf oluyor canım

suslemeyi cok seviyor biimkiler ozel pasta ozel konsept suslemeler bilmemne cok masraf oluyor ıste bu yuzden

Tecrübeli annelere bir sorum olacak, hastanede duş aldınız mı ? ona göre kendim için dus havlusu koyacagım yanıma da .. aklıma geldi
Benim arkadaşım normal Doğum yaptı.kasılmalar esnasında rahatlamak için hastanede duşa girmiş.ondan öyle duyunca ben de çantaya koydum ama hastaneye sormadım odalarda duş var mı diye?bir sonraki gidişimde hastaneye soracağım duş varsa nolur nolmaz koyacağım.

aklıma gelmesi iyi oldu ben de dusu cok severım cunku

suslemeyi cok seviyor biimkiler ozel pasta ozel konsept suslemeler bilmemne cok masraf oluyor ıste bu yuzden
Ben de o tür şeylere masraf yapamam şu an. Muayene ücretleri ilaç ücretleri bizi yeterince sarstı. Napalım bizim baby shower da gün tadında geçer artık

Ne işi var eniştenin Yen'i Doğum yapmış kadının evinde

özel odalarda genelde oluyor canım ama sormakta fayda var tabiki her hastane aynı olmayabilir.

Ben de o tür şeylere masraf yapamam şu an. Muayene ücretleri ilaç ücretleri bizi yeterince sarstı. Napalım bizim baby shower da gün tadında geçer artık

aynen öyle ablam yapalım diye tutturdu hic biseye karısmayı dusunuyorum bugünler için teyzesi ananesi var gün tadında da olabilir hiiiç farketmez

Kızlar size birşey sormak istiyorum. Aranızda doğuma eşiyle girmek isteyen yada girecek olan var mı?
Canım ben ilk dogumumda esim gırmıstı normal dogum oldu gobek kordonunuda o kestı. Zaten o bolgeyı gormuyolar sızın kafanızın arkasında duruyolar. Guzel bısey destek verıyo sonucta bana baya yardımcı olmustu :)

Günaydın kızlar..Eşlerin doğuma girmesiyle ilgili konuşmuşsunuz..Ben kızımdayken eşimle sadece doğumhanede 15dk.lığına ayrıldık..Diğer hastaneler nasıl bilmiyorum ama beni bebeğin kafasını görene kadar sancı odasında tuttular eşimle beraberdik orda zaten ikimiz..doğumhaneye girdiğim anda doğurdum zaten :) eşimide ben doğurduktan sonra aldılar içeri benden sonra ona verdiler bebeği.. Ben bebeğin çıkarıldığı anda eşimin görmesini şahsen istemem..Bilmiyorum beni öyle hatırlamasını istemiyorum sanırım..Eşleriniz kendi istiyorsa girsin ama girmesi için bence zorlamayın derim..Bir arkadaşımın eşi girmişti..Adamın psikolojisi bozulmuş sanırım..Epey bir süre cinsel birliktelik yaşayamamışlardı..Terapist yardıımıyla düzeldi sanırım..

Benim eşim girse doğuma ben onu sakinleştiririm herhalde biraz panik atak da

bence de eşim sancı çekerken bile gelmem yanına diyor o acıyla baya bi bağırmıştım ona çünkü

bence de eşim sancı çekerken bile gelmem yanına diyor o acıyla baya bi bağırmıştım ona çünkü
Sancı çekerken gelsin bence :) Sonuçta insanın eşi yanındayken ondan destek alıyor..Elini falan tutunca rahatlarsın yinede..Bağıracağız artık biraz sabretsinler napalım bizim yaşadığımızda kolay değil...Bne de eşimin kollarını cırmalamıştım bak aklıma geldi şimdi :))))

Benım eşimi kan tutuyor kızlar o yüzden teklif bıle etmedim kendı parmagını bile kesse bayılır gıbı oluyor o anı hatırlamıyor bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…