- 9 Şubat 2017
- 459
- 632
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #14.301
O konuda haklısın canım doktorun etkisi büyük ancak bazı hastaneler de prosedür gereği kabul etmiyor canım. Bana çok saçma geliyor böyle bir hak var ama çoğu hastanede bu hakkımızı kullanamıyoruzbenim hastanem pahalı değil ama istanbulda yasamıyorum iste sorun orda. bence doktorla da alakalı bir durum. benm konustum dediğim bayan doktorun kendisi söylemis yanına destek icin kimi istersen al diye filan
çok güzel olmuşKızıma teyzesi böyle anahtarlık yaptırmış. esnaf kendisi zaten bu tür işlerle ilgileniyor. penye iplerden küçük sepetler örmüş onlara lokum koyup süslicez. bi dr bu hafta sonu gel babyshower yapalım benm terasta diye ne kadar meraksızsn diye bana kızıyo :)
ben almadım canım benim normal doğumdu hastanede kalmadım bileTecrübeli annelere bir sorum olacak, hastanede duş aldınız mı ? ona göre kendim için dus havlusu koyacagım yanıma da .. aklıma geldi
Çok güzelmiş canım:))Kızıma teyzesi böyle anahtarlık yaptırmış. esnaf kendisi zaten bu tür işlerle ilgileniyor. penye iplerden küçük sepetler örmüş onlara lokum koyup süslicez. bi dr bu hafta sonu gel babyshower yapalım benm terasta diye ne kadar meraksızsn diye bana kızıyo :)
Canim ben geçen iki dogum yapmis arkadasimla konustum ilkinde 3 gun 2.cisinde 1.5 gun hastanede kaldi. (O da almanyada yasiyor.) Dedi ki ben firsat buldukca dus aldim. Cokk rahatlatti beni. O yuzden yanina havlunu filan koymayi unutma . O yuzden ben canfaya koyacagim
Ne gibi bir masraf oluyor canım
Çok güzelmiş canım:))
Benim arkadaşım normal Doğum yaptı.kasılmalar esnasında rahatlamak için hastanede duşa girmiş.ondan öyle duyunca ben de çantaya koydum ama hastaneye sormadım odalarda duş var mı diye?bir sonraki gidişimde hastaneye soracağım duş varsa nolur nolmaz koyacağım.Tecrübeli annelere bir sorum olacak, hastanede duş aldınız mı ? ona göre kendim için dus havlusu koyacagım yanıma da .. aklıma geldi
Ben de o tür şeylere masraf yapamam şu an. Muayene ücretleri ilaç ücretleri bizi yeterince sarstı. Napalım bizim baby shower da gün tadında geçer artıkaklıma gelmesi iyi oldu ben de dusu cok severım cunku
suslemeyi cok seviyor biimkiler ozel pasta ozel konsept suslemeler bilmemne cok masraf oluyor ıste bu yuzden
Ne işi var eniştenin Yen'i Doğum yapmış kadının evindeBenim de ara ara aklıma takılıyor.istanbulda kimsemiz Yok tüm akrabalar şehir dışında.hepsi birden gelmeye kalkışırsa evde yatıracak yer Yok oturacak yer yetmez
.kv çok alıngandır,çok hurafelere inanır ve herşeye çok karışırufacık bi şeye alınır misafir gibi baş köşede oturur.durup dururken bi bakarsın suratı asılmış ağlar senin de bütün moralini bozar.çok iyidir ama benim gibi mantık insanının sabrını zorlar.
Annem iyidir en azından kendi anneme herşeyi rahatça söyleyebilirim.ama annem de çok konuşur bazen saçmalar bı sefer de eşim alınır eşim gelir bana söylenir,beni daraltır.
bi de eşimin teyzesi Almanya'dan gelecek.doğum onların olduğu zamana denk gelirse onlar da gelir.eşi de karısının yanından hiç ayrılmaz ve enişte hiç susmaz,çok dedikodu yapar ve hep kadınlarla konuşur.sus yeter dinlemek istemiyorum diye uyarırsın 5dk sonra yine başlar.o da gelirse ev iyice curcuna olur diye şimdiden düşünmeye başladım.
bunalırsam insanları evden nasıl uzaklaştırabilirim diye şimdiden düşünüyorum
Benim arkadaşım normal Doğum yaptı.kasılmalar esnasında rahatlamak için hastanede duşa girmiş.ondan öyle duyunca ben de çantaya koydum ama hastaneye sormadım odalarda duş var mı diye?bir sonraki gidişimde hastaneye soracağım duş varsa nolur nolmaz koyacağım.
Canım ben ılkinde normal dogum yaptım. Ertesı gun dus aldım..Tecrübeli annelere bir sorum olacak, hastanede duş aldınız mı ? ona göre kendim için dus havlusu koyacagım yanıma da .. aklıma geldi
Ben de o tür şeylere masraf yapamam şu an. Muayene ücretleri ilaç ücretleri bizi yeterince sarstı. Napalım bizim baby shower da gün tadında geçer artık
Canım ben ilk dogumumda esim gırmıstı normal dogum oldu gobek kordonunuda o kestı. Zaten o bolgeyı gormuyolar sızın kafanızın arkasında duruyolar. Guzel bısey destek verıyo sonucta bana baya yardımcı olmustu :)Kızlar size birşey sormak istiyorum. Aranızda doğuma eşiyle girmek isteyen yada girecek olan var mı?
Benim eşim girse doğuma ben onu sakinleştiririm herhalde biraz panik atak daCanım ben ilk dogumumda esim gırmıstı normal dogum oldu gobek kordonunuda o kestı. Zaten o bolgeyı gormuyolar sızın kafanızın arkasında duruyolar. Guzel bısey destek verıyo sonucta bana baya yardımcı olmustu :)
bence de eşim sancı çekerken bile gelmem yanına diyor o acıyla baya bi bağırmıştım ona çünküGünaydın kızlar..Eşlerin doğuma girmesiyle ilgili konuşmuşsunuz..Ben kızımdayken eşimle sadece doğumhanede 15dk.lığına ayrıldık..Diğer hastaneler nasıl bilmiyorum ama beni bebeğin kafasını görene kadar sancı odasında tuttular eşimle beraberdik orda zaten ikimiz..doğumhaneye girdiğim anda doğurdum zaten :) eşimide ben doğurduktan sonra aldılar içeri benden sonra ona verdiler bebeği.. Ben bebeğin çıkarıldığı anda eşimin görmesini şahsen istemem..Bilmiyorum beni öyle hatırlamasını istemiyorum sanırım..Eşleriniz kendi istiyorsa girsin ama girmesi için bence zorlamayın derim..Bir arkadaşımın eşi girmişti..Adamın psikolojisi bozulmuş sanırım..Epey bir süre cinsel birliktelik yaşayamamışlardı..Terapist yardıımıyla düzeldi sanırım..
Evet canım ben duş aldım..Kanama çok geliyor zaten..insan rahat edemiyor..Havlu al mutlakaTecrübeli annelere bir sorum olacak, hastanede duş aldınız mı ? ona göre kendim için dus havlusu koyacagım yanıma da .. aklıma geldi
Sancı çekerken gelsin bence :) Sonuçta insanın eşi yanındayken ondan destek alıyor..Elini falan tutunca rahatlarsın yinede..Bağıracağız artık biraz sabretsinler napalım bizim yaşadığımızda kolay değil...Bne de eşimin kollarını cırmalamıştım bak aklıma geldi şimdi :))))bence de eşim sancı çekerken bile gelmem yanına diyor o acıyla baya bi bağırmıştım ona çünkü
İşte şimdiden tasası bastı,pek öyle inçe düşünceli değillerdir.inşallah beni utandırırlar.Ne işi var eniştenin Yen'i Doğum yapmış kadının evinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?