2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Çok güzelmiş canım ne mutlu sana beraber bu anı paylaşmak çok güzel olsa gerek

Kolay kolay kimse istemez sanırım eşinin o anı direk görmesini canım dediğin gibi psikolojik olarak etkilenebilirler ama zaten doğuma alsalar bile bizim baktığımız açıdan bakabiliyorlar ancak. Doktorun baktığı açıdan göstermiyorlar diye biliyorum canım. Sen hangi hastanede dogum yapmistin canım

Kendimi öyle bi çıkmazda hissediyorum kı ahlatamam. Ben normalde doğumdan sonra çalışmayacaktım ancak doğumdan çok sonra ödeyeceğimiz bir borcumuzu şimdi ödemek zorunda kaldık herşey tepe taklak oldu eşim sen dert etme bin ekstra iş yaparım falan diyor ama gönlüm razı değil. Ama 3 aylık oğlumu bırekıp işe gidicek olmamda içime sinmiyor işle ev arası uzak ancak izinlerimi toplayıp haftada 4 gun çalışırım diyorum. Çalışmayıp eşimin kendini parçaladığını. Görmekte beni huzursuz edicek ne yapmalıyım ne edicem muaylaktayım ev kira ve ekstra kredimiz var siz olsanız ne yapardınız

aaa ben hep bu durumdan muzdaribim ama hiç söyleyemem arkadaslarıma bile cekiniyo insan kendi ailesi hep ustun olsun bekliyo cunku di mi
ben karsı tarafa söylemem pek arkadaslarım bilir de. Napalım karakter işte annem karnım burnumda da olsa hizmet bekler. Erkek kardeşlerime cay bile demletmezken, maalesef böyle. Kayınvalidem eşime erkek cocugu dememiş cam bile dildirmiş halı yıkatmıs şimdi dua ederim ben. E benim annemin gelini ne diyecek oğluna ancak hazırcılığı ögretmiş diyecek

sen şimdi bunları düşünme. Cocugu kucağına al bir üç aylık yap zaten dünyayı verseler bırakamayacaksın. Rabbim mecbur etmesin inş. Şimdi gelecek için kaygılarını bir kenara at bir işe yaramıyor nasılsa. Allah bir yol gösterir belli mi olur. Güzel düşünmeye calıs

Canım Allah büyük gün doğmadan neler doğar bu kadar üzme kendini. Önce hayırlısiyla bi doğumunu yap bebeğini kucağına al. Bebeğin 3 aylık olsun o zamana kadar şartlarda bir değişme olmazsa o zaman düşünüp karar verirsin şimdiden kendini uzmenin bunu düşünmenin bir anlamı yok canım. Belki o zamana kadar durumlar değişmiş olacak ve sen kendini üzdügünle kalacaksın o yüzden lütfen kafana takma canım

Eğer öyleyse girilebilir tabi :) Ben Ankaradayım canım ..Kızımı Güven hastanesinde dünyaya getirdim..

Bitanem senin inançlı birisin.bunları düşünüp içini daraltma.Rabbim evladını rızkıyla göndericek.şuan baktığında çok sıkıntı çekiceğini düşünüyosun.ama bi bakıcaksın hiç sıkıntı ettiğine değmicek.

Rabbim yar ve yardımcın olsun.rızkınız bereketiniz bol olsun inşaallah.

ooy oy bu cok derin bir yara destikce neler cıkar icinden .. olay sadece is yapmak yaptırmak degil aslında. anlıyorsun sen dedigimi eminim ..

gün doğmadan neler doğar. şimdi öncelikle sağlıklı bir şekilde bebeğini dogurmayı dusun arkadaşların dediği gibi. tabiki kolay bir şey değil ama o zamanki sartlar degisebilir ona göre bir yol cizersiniz diye dusunuyorum. ama dusunmemek kolay degil haklısın.

canım yine en iyi kararı sen berirsin ama 3 aylık bebek çok küçük ya bırakmak içinbence baba biraz daha fazla çalışabilir ama küçük bebeğin daha çok anneye ihtiyacı var ve kimse annenin yerini tutamaz bence. en azından 9-10 aylık olana kadar bekleyemez misin acaba? ama dediğim gibi en iyi kararı siz verirsiniz

Canım hiç bir anne yeni doğmuş bebeğini bırakıp gitmek istemez haklısın tereddüt yaşamakta ama çalışmamak zorlayacaksa bence çalışmalısın..Bende 4 aylıkken başlayacağım mecbur..Kızımda 2 yıl ara vermiştim bazen buna hazksızlık ediyorum gibi düşünsemde onlar için çalışmam gerek diye düşünüyorum.. Sen işyerinle doğumdan sonra devam edecek şekilde konuş zaman farklı bir imkan çıkarırsa karşına ona göre istifa eder geçersin..

bizde de tam tersi canım..ben bir evin kızıyım...Annem üniversite bititrene kadar tek bir iş yaptırmamıştır bana...Aman sen oku diye yemeğimi bile önüme getrimiştir...Eşimde evin tek oğlu annesi ablalarını pervane etmiş eşim için...Hiç bir işe dokunmaz Eşime iş yaptırcak olsam kayınvalide ona yaptırmayım diye kalkıp kendi yapar nerdeyse :)))

Ben zatin şu an bili 3 aylık yavrumu Nasıl bırekıp giderim diye düşünüyorum. Amin inşallah ama şimdiden patrınlarımla ona göre konuşamam gerekiyor.

Kendime üzmüyorum aslınre sonucta bebeğini bırekıp calışmaya gidicek olan ilk anne ben değilim sonda olmucak. Ama özel sektör olunca ona göre komuşmak zorunda kalıyor insan

İşte bu şekilde düşünüyorum tek sıkıntım evle iş arası uzak. Araba yok toplu ulaşımla eve gitmem 1:5 saat işe yakın ev tutsak 1+1 1500 den başlıyo ve Bakıcak olan kişi şu an kı eve yakın. Rapor bitimi işşizlik alabileyim diye patronum kendisi çıkartmış gibi çıkış göstericek onun ne kadar faydası olur hesaplayamıyorum

seyyav canım bence şimdiden bunları düşünüp kendine stres yapma.gün doğmadan neler doğar. Bebeğin sağlıcakla doğsun 3aylık olsun o zamanki koşullara göre kararını verirsin.
Doğum sonrası dönmen gerekirse diye iş yerine belki dönebilirim de,bağını koparma.
Doktor raporuyla 32.haftadan sonra çalışma süreni uzat dönmen gerekirse bebeğinle daha fazla vakit geçirirsin.izne falan çıkmayı planlıyorsan mümkünse iznini iptal et Doğum sonrasında kullan canım.
Sen tedbirlerini al gerisini Allah'a bırak.en hayırlısı neyse o olur zaten:)

Eşimde kalp problemi ve yüksek tansiyon varken ve normal mesaisi bile yorucuyken buna Razı gelemem. Doğumdan sonra 2. 3 ay çalışmam bile rahatlatıp işi bırekıp eve dönebilirim ama bebeğhi 9 10 aylık olmasını beklerken daha kötü gidişat olabilir. Dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…