2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Çok şükür Rabbime . İnsan sanırım hormonlarındaki etkisiyle daha kötü oluyor. Hep diyorum oğlum rızkıyla gelir. Allah korusun çok darda kalırsak eşim hastalanır diye korkuyorum bebeğimi bırekıp gitmeye kıyamıyorum

İnşallah öyle olur. Rabbim hayırlı kapı açar inşallah

Normalde salı günü son iş günümde yıllık iznimi kullanıp 37 de çıkıcaktım ame şimdi böyle bir mevzu olunca her ihtimale karşı 37 ye kadar iznimi kullanmadan çalışıcam.bağı koparmamam lazım dua et Bana bursalğ Arkedaşım :)

Selam arkadaşlar.. yarın 29haftalik olacam kismetse. Kamuda çalışıyorum yıllık izinlerimi ayarlamaya calisiyorumda. Bi aksilik olmazsa son güne kadar çalışıp izinlerimi doğum sonrası kullanmak istiyorum. Çalışabilir raporunu tam olarak ne zaman almak gerekiyor 31+6mi yoksa 32+6da alsakta olurmu..arkadaslarim olabildiğince geç al dediler ama sıkıntıda olmasın sonra istiyorum

Canım ev uzaksa yarım gün çalışma olayını da düşünebilrisin..Raporun bittikten sonra yarım gün çalışırsan devlet maaşının yarısını veriyor yarısını da çalıştığınb firma ödüyor tam maaş alıyorsun.. ilk çocukta 2 ay ikinicde 4 aydı sanırım...4 aylık doğum izninden sonra da 2ay da öyle idare edersin... Bebişin 6 aylık olur..Sonrasında duruma bakarsın belki evine yakın iş bulur çıkarsın

Eger calismaya karar verirsen Evine yakın başka bir iş bulma Şansın olursa o zaman daha rahat edersin canım.

Allah yardimcin olsun canım 37. Haftaya kadar çalışma kuvveti versin Rabbim. Inşallah hersey çok güzel ve gönlünce olacak sen içini ferah tut canım.

sen nasıl rahatsan öylesi güzel zaten bunu bilen geliyordur canım

Malesef canım özel hastanelerin hepsi kabul etmiyor. Keşke dediğin gibi olsa sorana kadar bende senin gibi hepsi alır diye düşünüyordum ama malesef almıyorlar canım. Memorial in muayene ücreti doğum ücreti ne kadar canım.

Reactions: iiz
dur bakalım canım bebiş kısmetiyle gelir inşallah bi yol bulunur. şimdiden sıkılma hiç

yaaaa öylemi

memorial ankara ben uzman doktora gıdıyorum zaten memorıallerin sgk anlaşması yok kabul etmiyorlar sgk muayenesi 250 tl 15 gün içinde kontrol muayeneleri ücretsizmiş. nst ler 34-36 haftalarda başlıyor nst lerde paralı paket alıyormussun 1 pakette 3 nst var ve paket 180 tl
ankara özel hadtane fiyatları sayfasınd ahepsı var oradan bakaniliisn güncel fiyatlara
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2017-ankara-ozel-hastahane-fiyatlari.988085/

canım 31+6 da veriliyor, geçen hafta doktorlar kendileri söyledi....bende yarın alacağım inşallah

Ederim tabi hemşerim:))
inşallah gönlüne göre olur bir yolunu bulursunuz da çalışmana gerek kalmaz.Doğum sonrası evine yakın iş de bakabilirsin,öyle bir imkanın olursa yolda vakit harcamazsın.

Bu dediğin fiyatlar çok fazla benim için canım. Böyle yüksek tutarlar ödenen yerler alıyor zaten bitek eşi doğuma anladigim kadariyla

Bu Hakkı bende yeni gördüm onu araştırıyorum şu an. İlkinde 2 ay diyor ekstra süt izni yok. Belki işimize yarar bu

Bu dediğin fiyatlar çok fazla benim için canım. Böyle yüksek tutarlar ödenen yerler alıyor zaten bitek eşi doğuma anladigim kadariyla
Ben Şifa hastanesine gidiyorum. O da Doğuma alıyor. Doktoruna ısrar etsen belki o da alır.ya da hastane yönetimiyle görüşsen belki ikna olurlar.

canım doktor beni 32+2 de çağırdı kendisi yıllık izinde olacağı için tam 32 ye ayarlayamadık. sen 32+2 de gel geriye dönük yazabiliriz çalışabilir raporunu dedi. yani raporunu ne zman alırsan al 32+0 sonrası çalışabilir diye bir içeriği olmalı. arkadaşlarının geç al demesindeki mantığı anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…