- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #14.341
Çok şükür Rabbime . İnsan sanırım hormonlarındaki etkisiyle daha kötü oluyor. Hep diyorum oğlum rızkıyla gelir. Allah korusun çok darda kalırsak eşim hastalanır diye korkuyorum bebeğimi bırekıp gitmeye kıyamıyorumBitanem senin inançlı birisin.bunları düşünüp içini daraltma.Rabbim evladını rızkıyla göndericek.şuan baktığında çok sıkıntı çekiceğini düşünüyosun.ama bi bakıcaksın hiç sıkıntı ettiğine değmicek.
Rabbim yar ve yardımcın olsun.rızkınız bereketiniz bol olsun inşaallah.
İnşallah öyle olur. Rabbim hayırlı kapı açar inşallahCanım Allah büyük gün doğmadan neler doğar bu kadar üzme kendini. Önce hayırlısiyla bi doğumunu yap bebeğini kucağına al. Bebeğin 3 aylık olsun o zamana kadar şartlarda bir değişme olmazsa o zaman düşünüp karar verirsin şimdiden kendini uzmenin bunu düşünmenin bir anlamı yok canım. Belki o zamana kadar durumlar değişmiş olacak ve sen kendini üzdügünle kalacaksın o yüzden lütfen kafana takma canım
Normalde salı günü son iş günümde yıllık iznimi kullanıp 37 de çıkıcaktım ame şimdi böyle bir mevzu olunca her ihtimale karşı 37 ye kadar iznimi kullanmadan çalışıcam.bağı koparmamam lazım dua et Bana bursalğ Arkedaşım :)seyyav canım bence şimdiden bunları düşünüp kendine stres yapma.gün doğmadan neler doğar. Bebeğin sağlıcakla doğsun 3aylık olsun o zamanki koşullara göre kararını verirsin.
Doğum sonrası dönmen gerekirse diye iş yerine belki dönebilirim de,bağını koparma.
Doktor raporuyla 32.haftadan sonra çalışma süreni uzat dönmen gerekirse bebeğinle daha fazla vakit geçirirsin.izne falan çıkmayı planlıyorsan mümkünse iznini iptal et Doğum sonrasında kullan canım.
Sen tedbirlerini al gerisini Allah'a bırak.en hayırlısı neyse o olur zaten:)
Canım ev uzaksa yarım gün çalışma olayını da düşünebilrisin..Raporun bittikten sonra yarım gün çalışırsan devlet maaşının yarısını veriyor yarısını da çalıştığınb firma ödüyor tam maaş alıyorsun.. ilk çocukta 2 ay ikinicde 4 aydı sanırım...4 aylık doğum izninden sonra da 2ay da öyle idare edersin... Bebişin 6 aylık olur..Sonrasında duruma bakarsın belki evine yakın iş bulur çıkarsınİşte bu şekilde düşünüyorum tek sıkıntım evle iş arası uzak. Araba yok toplu ulaşımla eve gitmem 1:5 saat işe yakın ev tutsak 1+1 1500 den başlıyo ve Bakıcak olan kişi şu an kı eve yakın. Rapor bitimi işşizlik alabileyim diye patronum kendisi çıkartmış gibi çıkış göstericek onun ne kadar faydası olur hesaplayamıyorum
Eger calismaya karar verirsen Evine yakın başka bir iş bulma Şansın olursa o zaman daha rahat edersin canım.İşte bu şekilde düşünüyorum tek sıkıntım evle iş arası uzak. Araba yok toplu ulaşımla eve gitmem 1:5 saat işe yakın ev tutsak 1+1 1500 den başlıyo ve Bakıcak olan kişi şu an kı eve yakın. Rapor bitimi işşizlik alabileyim diye patronum kendisi çıkartmış gibi çıkış göstericek onun ne kadar faydası olur hesaplayamıyorum
Allah yardimcin olsun canım 37. Haftaya kadar çalışma kuvveti versin Rabbim. Inşallah hersey çok güzel ve gönlünce olacak sen içini ferah tut canım.Normalde salı günü son iş günümde yıllık iznimi kullanıp 37 de çıkıcaktım ame şimdi böyle bir mevzu olunca her ihtimale karşı 37 ye kadar iznimi kullanmadan çalışıcam.bağı koparmamam lazım dua et Bana bursalğ Arkedaşım :)
sen nasıl rahatsan öylesi güzel zaten bunu bilen geliyordur canımDediğim gibi bu gelmeler gitmeler beni çok da rahatsız etmiyor. Tabii bu durum kişiden kişiye değişiyordur. Geçen sene doğum yaptığımda ve ardından kayıp yaşadığımızda çoğu kişi ziyarete gelmek istemedi rahatsızlık vermemek için. Bende tam tersi yalnız kalmak istemedim. İnsanlar geldikçe kafam dağılıyordu, üzüntüm etrafımda ki insanlarla azalıyordu. Kimi insan da yalnız kalarak atlatmak istiyor. Mutlu günleri de öyle. Ziyarete gideceğin kişiyi iyi tahlil etmek gerekiyor galiba yanında olmamı ister mi yoksa yalnız mı kalmak ister bir süre?
0 07mawish07 ben memorial e gidiyorum o da kabul ediyor. etlik lokman hekim ve acıbademe sormuştum onlarda ediyor bildiğime göre özellerin hepsi ediyor canım etmeyen özel yok ki .. yanlış biliyorsam düzeltin kızlarAcıbadem,Liv Hospital, Florance Nightingale ve dr um Ebru Saraç :) hepsi kabul ediyor.
Malesef canım özel hastanelerin hepsi kabul etmiyor. Keşke dediğin gibi olsa sorana kadar bende senin gibi hepsi alır diye düşünüyordum ama malesef almıyorlar canım. Memorial in muayene ücreti doğum ücreti ne kadar canım.0 07mawish07 ben memorial e gidiyorum o da kabul ediyor. etlik lokman hekim ve acıbademe sormuştum onlarda ediyor bildiğime göre özellerin hepsi ediyor canım etmeyen özel yok ki .. yanlış biliyorsam düzeltin kızlar
dur bakalım canım bebiş kısmetiyle gelir inşallah bi yol bulunur. şimdiden sıkılma hiçEşimde kalp problemi ve yüksek tansiyon varken ve normal mesaisi bile yorucuyken buna Razı gelemem. Doğumdan sonra 2. 3 ay çalışmam bile rahatlatıp işi bırekıp eve dönebilirim ama bebeğhi 9 10 aylık olmasını beklerken daha kötü gidişat olabilir. Dua edin
evet benım doktorumda kestırıyormus kocam duyunca sevıncten gözleri parladıNe kadar güzel canım yanında olsun da kordonu da doktor kesiversin artık :) hangi hastane hangi doktor canım
yaaaa öylemiMalesef canım özel hastanelerin hepsi kabul etmiyor. Keşke dediğin gibi olsa sorana kadar bende senin gibi hepsi alır diye düşünüyordum ama malesef almıyorlar canım. Memorial in muayene ücreti doğum ücreti ne kadar canım.
Selam arkadaşlar.. yarın 29haftalik olacam kismetse. Kamuda çalışıyorum yıllık izinlerimi ayarlamaya calisiyorumda. Bi aksilik olmazsa son güne kadar çalışıp izinlerimi doğum sonrası kullanmak istiyorum. Çalışabilir raporunu tam olarak ne zaman almak gerekiyor 31+6mi yoksa 32+6da alsakta olurmu..arkadaslarim olabildiğince geç al dediler ama sıkıntıda olmasın sonra istiyorum
Ederim tabi hemşerim:))Normalde salı günü son iş günümde yıllık iznimi kullanıp 37 de çıkıcaktım ame şimdi böyle bir mevzu olunca her ihtimale karşı 37 ye kadar iznimi kullanmadan çalışıcam.bağı koparmamam lazım dua et Bana bursalğ Arkedaşım :)
Bu dediğin fiyatlar çok fazla benim için canım. Böyle yüksek tutarlar ödenen yerler alıyor zaten bitek eşi doğuma anladigim kadariylayaaaa öylemi
memorial ankara ben uzman doktora gıdıyorum zaten memorıallerin sgk anlaşması yok kabul etmiyorlar sgk muayenesi 250 tl 15 gün içinde kontrol muayeneleri ücretsizmiş. nst ler 34-36 haftalarda başlıyor nst lerde paralı paket alıyormussun 1 pakette 3 nst var ve paket 180 tl
ankara özel hadtane fiyatları sayfasınd ahepsı var oradan bakaniliisn güncel fiyatlara
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2017-ankara-ozel-hastahane-fiyatlari.988085/
Bu Hakkı bende yeni gördüm onu araştırıyorum şu an. İlkinde 2 ay diyor ekstra süt izni yok. Belki işimize yarar buCanım ev uzaksa yarım gün çalışma olayını da düşünebilrisin..Raporun bittikten sonra yarım gün çalışırsan devlet maaşının yarısını veriyor yarısını da çalıştığınb firma ödüyor tam maaş alıyorsun.. ilk çocukta 2 ay ikinicde 4 aydı sanırım...4 aylık doğum izninden sonra da 2ay da öyle idare edersin... Bebişin 6 aylık olur..Sonrasında duruma bakarsın belki evine yakın iş bulur çıkarsın
Ben Şifa hastanesine gidiyorum. O da Doğuma alıyor. Doktoruna ısrar etsen belki o da alır.ya da hastane yönetimiyle görüşsen belki ikna olurlar.Bu dediğin fiyatlar çok fazla benim için canım. Böyle yüksek tutarlar ödenen yerler alıyor zaten bitek eşi doğuma anladigim kadariyla
canım doktor beni 32+2 de çağırdı kendisi yıllık izinde olacağı için tam 32 ye ayarlayamadık. sen 32+2 de gel geriye dönük yazabiliriz çalışabilir raporunu dedi. yani raporunu ne zman alırsan al 32+0 sonrası çalışabilir diye bir içeriği olmalı. arkadaşlarının geç al demesindeki mantığı anlamadımSelam arkadaşlar.. yarın 29haftalik olacam kismetse. Kamuda çalışıyorum yıllık izinlerimi ayarlamaya calisiyorumda. Bi aksilik olmazsa son güne kadar çalışıp izinlerimi doğum sonrası kullanmak istiyorum. Çalışabilir raporunu tam olarak ne zaman almak gerekiyor 31+6mi yoksa 32+6da alsakta olurmu..arkadaslarim olabildiğince geç al dediler ama sıkıntıda olmasın sonra istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?