- 21 Şubat 2017
- 94
- 63
- 3
- 35
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #14.361
Onun dediğine gorede 37+6da ayrılırsın sonrasındada 6 gun geç başlamış olursun dedi. Sonrasına daha çok aktarmış olursun dedi..kontrole gittiğimde soracam..bende 32+0i geçmemeli diye biliyorum ama 6gunde olsa geç baslarsin deyince arkadas yapmak isterim varsa tabi oyle biseycanım doktor beni 32+2 de çağırdı kendisi yıllık izinde olacağı için tam 32 ye ayarlayamadık. sen 32+2 de gel geriye dönük yazabiliriz çalışabilir raporunu dedi. yani raporunu ne zman alırsan al 32+0 sonrası çalışabilir diye bir içeriği olmalı. arkadaşlarının geç al demesindeki mantığı anlamadım
Sagol canim bende oyle biliyodum ama arkadaşımda 32+6da al dedidecanım 31+6 da veriliyor, geçen hafta doktorlar kendileri söyledi....bende yarın alacağım inşallah
Benim dr.umda 32+0 ile 32+6 arası hangi gün gelirsen gel alabilirsin dedicanım doktor beni 32+2 de çağırdı kendisi yıllık izinde olacağı için tam 32 ye ayarlayamadık. sen 32+2 de gel geriye dönük yazabiliriz çalışabilir raporunu dedi. yani raporunu ne zman alırsan al 32+0 sonrası çalışabilir diye bir içeriği olmalı. arkadaşlarının geç al demesindeki mantığı anlamadım
o sanki biraz resmi veriler dışında hazırlanmış bi rapor olur. Keşke olsa çok mantıklıymış :) 1 hafta 1 haftadır ama zannetmiyorum olabileceğini. Kontrolün ne zman? doktoruna sorduğunda burada da paylaşırsan sevinirimOnun dediğine gorede 37+6da ayrılırsın sonrasındada 6 gun geç başlamış olursun dedi. Sonrasına daha çok aktarmış olursun dedi..kontrole gittiğimde soracam..bende 32+0i geçmemeli diye biliyorum ama 6gunde olsa geç baslarsin deyince arkadas yapmak isterim varsa tabi oyle bisey
37+6 şeklinde olmuyor ki o canım ..Kanunen 37.haftayı bir günde geçsen çalışmazsın..Saecece dr.lar 32 haftada 1 haftalık süre içinde raporu yazabiliyorlar..Yani illeki 32+0 olması gerekmiyorOnun dediğine gorede 37+6da ayrılırsın sonrasındada 6 gun geç başlamış olursun dedi. Sonrasına daha çok aktarmış olursun dedi..kontrole gittiğimde soracam..bende 32+0i geçmemeli diye biliyorum ama 6gunde olsa geç baslarsin deyince arkadas yapmak isterim varsa tabi oyle bisey
Hiç sanmıyorum canım gayet net bir dille alinmadiklarini söyledi ayrıca muayeneye çoğu zaman zor alıyorlar zaten canımBen Şifa hastanesine gidiyorum. O da Doğuma alıyor. Doktoruna ısrar etsen belki o da alır.ya da hastane yönetimiyle görüşsen belki ikna olurlar.
bebeğin kısmetiyle geldiğini düşünürüm bence senin bebeğinde kısmetiyle gelecek şimdiden düşünme bunları benim oğlum doğmadan hiçbir şeyimiz yoktu kredi ödüyorduk eşim kimseye muhtaç olmadan ödeyebildi bide üzerine araba aldı düşün yaniKendimi öyle bi çıkmazda hissediyorum kı ahlatamam. Ben normalde doğumdan sonra çalışmayacaktım ancak doğumdan çok sonra ödeyeceğimiz bir borcumuzu şimdi ödemek zorunda kaldık herşey tepe taklak oldu eşim sen dert etme bin ekstra iş yaparım falan diyor ama gönlüm razı değil. Ama 3 aylık oğlumu bırekıp işe gidicek olmamda içime sinmiyor işle ev arası uzak ancak izinlerimi toplayıp haftada 4 gun çalışırım diyorum. Çalışmayıp eşimin kendini parçaladığını. Görmekte beni huzursuz edicek ne yapmalıyım ne edicem muaylaktayım ev kira ve ekstra kredimiz var siz olsanız ne yapardınız
Nasip artık bakalım yaşayıp görücez ama oturduğum çevrede pek çalışılcak düzgün yer yokEger calismaya karar verirsen Evine yakın başka bir iş bulma Şansın olursa o zaman daha rahat edersin canım.
Amin Amin maviş inşalah Allah tüm hamileleri yardım etsin çalışma gücü versinAllah yardimcin olsun canım 37. Haftaya kadar çalışma kuvveti versin Rabbim. Inşallah hersey çok güzel ve gönlünce olacak sen içini ferah tut canım.
Tabi ki ondan yana ne şüphe ya nasip dicez artıkdur bakalım canım bebiş kısmetiyle gelir inşallah bi yol bulunur. şimdiden sıkılma hiç
kızlar bizim minik için de ablam bebek şekeri yaptıracak. eke koydum görüntüsünü. Baya uyguna yatırıyormuş hem de tanesi 2.5 tl. acaba 50 tane az mı olur ona karar veremedim. İstanbulda akraba falan yok il dışından gelecek çok yakınlarımız ve buradaki arkadaşlarımız var sadece. sizce az mı olur ?
Amin canım başka iş bakmak daha mantıksız bi seneye kadar süt izni var sonuçta yeni işsyeri bunu Kabul eder etmez bide öyle birşe varEderim tabi hemşerim:))
inşallah gönlüne göre olur bir yolunu bulursunuz da çalışmana gerek kalmaz.Doğum sonrası evine yakın iş de bakabilirsin,öyle bir imkanın olursa yolda vakit harcamazsın.
Evet zor bir durum. Peki çalışıp çalışmayacağına hemen karar vermen gerekiyor mu? İzinden sonra mı? zaman varsa daha durumlar değişebilir. Gün doğmadan neler doğarKendimi öyle bi çıkmazda hissediyorum kı ahlatamam. Ben normalde doğumdan sonra çalışmayacaktım ancak doğumdan çok sonra ödeyeceğimiz bir borcumuzu şimdi ödemek zorunda kaldık herşey tepe taklak oldu eşim sen dert etme bin ekstra iş yaparım falan diyor ama gönlüm razı değil. Ama 3 aylık oğlumu bırekıp işe gidicek olmamda içime sinmiyor işle ev arası uzak ancak izinlerimi toplayıp haftada 4 gun çalışırım diyorum. Çalışmayıp eşimin kendini parçaladığını. Görmekte beni huzursuz edicek ne yapmalıyım ne edicem muaylaktayım ev kira ve ekstra kredimiz var siz olsanız ne yapardınız
canım o hafta içinde 32+0yada 36+6gibi yazmıyo zaten raporda o hafta içinde hangi güb alırsan al 32. hafta çalışabilir raporu oluyor. aktarma işi de fazla günle alakalı değil 37. haftadan sonra mecbur bırakıyorsun zaten erken doğarsa o günler otomatik aktarılıyor çok takılma bence. çünkü izinde bilgisayarda çıkan doğum tarihi baz alınıyorOnun dediğine gorede 37+6da ayrılırsın sonrasındada 6 gun geç başlamış olursun dedi. Sonrasına daha çok aktarmış olursun dedi..kontrole gittiğimde soracam..bende 32+0i geçmemeli diye biliyorum ama 6gunde olsa geç baslarsin deyince arkadas yapmak isterim varsa tabi oyle bisey
Tam 32+0 diye biliyorum ben. Geciktirmemek lazımSelam arkadaşlar.. yarın 29haftalik olacam kismetse. Kamuda çalışıyorum yıllık izinlerimi ayarlamaya calisiyorumda. Bi aksilik olmazsa son güne kadar çalışıp izinlerimi doğum sonrası kullanmak istiyorum. Çalışabilir raporunu tam olarak ne zaman almak gerekiyor 31+6mi yoksa 32+6da alsakta olurmu..arkadaslarim olabildiğince geç al dediler ama sıkıntıda olmasın sonra istiyorum
canım gelebilecek kişi sayısına göre sen karar vereceksin bunakızlar bizim minik için de ablam bebek şekeri yaptıracak. eke koydum görüntüsünü. Baya uyguna yatırıyormuş hem de tanesi 2.5 tl. acaba 50 tane az mı olur ona karar veremedim. İstanbulda akraba falan yok il dışından gelecek çok yakınlarımız ve buradaki arkadaşlarımız var sadece. sizce az mı olur ?
Maşallah canım ne güzel elbet bizde toplarız ama eşim o süreçte çık stres yapıcak bende tabiki evlatların rızkıyla geldiğine inanıyor düşünüyorum. İnşallah bizde sizin gibi altından kalkarızBen her
bebeğin kısmetiyle geldiğini düşünürüm bence senin bebeğinde kısmetiyle gelecek şimdiden düşünme bunları benim oğlum doğmadan hiçbir şeyimiz yoktu kredi ödüyorduk eşim kimseye muhtaç olmadan ödeyebildi bide üzerine araba aldı düşün yani
2 ağıstosa kadar karar vermem gerekiyor aslınde. Ya nasip diyip yolumuza bakıcaz gün doğmadan neler doğarEvet zor bir durum. Peki çalışıp çalışmayacağına hemen karar vermen gerekiyor mu? İzinden sonra mı? zaman varsa daha durumlar değişebilir. Gün doğmadan neler doğar
Amin canım inşallahAmin Amin maviş inşalah Allah tüm hamileleri yardım etsin çalışma gücü versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?