- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #14.381
Gün ola hayr ola insallah canjm. Simdiden kendjnj strese sokup uzmemeye calis. Hic tahmin etmedigin sekildd sartlar degisebilir. Her sey mumkun. Neler neler olabilir. Bi bakmissin hic beklemedigin yerden aileniz icin harika bir firsat cikabilir. Yeter kj saglik sihhat olsun. Rn guzeli ve hayirlisi olsun aileniz icin insallahKendimi öyle bi çıkmazda hissediyorum kı ahlatamam. Ben normalde doğumdan sonra çalışmayacaktım ancak doğumdan çok sonra ödeyeceğimiz bir borcumuzu şimdi ödemek zorunda kaldık herşey tepe taklak oldu eşim sen dert etme bin ekstra iş yaparım falan diyor ama gönlüm razı değil. Ama 3 aylık oğlumu bırekıp işe gidicek olmamda içime sinmiyor işle ev arası uzak ancak izinlerimi toplayıp haftada 4 gun çalışırım diyorum. Çalışmayıp eşimin kendini parçaladığını. Görmekte beni huzursuz edicek ne yapmalıyım ne edicem muaylaktayım ev kira ve ekstra kredimiz var siz olsanız ne yapardınız
Canım sen üzülme takma kafana nasipten öte yol yoktur bi bakmışsın hiç ummadığınız bişey olur zaman a bırak sen allah büyüktür2 ağıstosa kadar karar vermem gerekiyor aslınde. Ya nasip diyip yolumuza bakıcaz gün doğmadan neler doğar
Kendimi öyle bi çıkmazda hissediyorum kı ahlatamam. Ben normalde doğumdan sonra çalışmayacaktım ancak doğumdan çok sonra ödeyeceğimiz bir borcumuzu şimdi ödemek zorunda kaldık herşey tepe taklak oldu eşim sen dert etme bin ekstra iş yaparım falan diyor ama gönlüm razı değil. Ama 3 aylık oğlumu bırekıp işe gidicek olmamda içime sinmiyor işle ev arası uzak ancak izinlerimi toplayıp haftada 4 gun çalışırım diyorum. Çalışmayıp eşimin kendini parçaladığını. Görmekte beni huzursuz edicek ne yapmalıyım ne edicem muaylaktayım ev kira ve ekstra kredimiz var siz olsanız ne yapardınız
Ummadığım birşey olur diye dua ediyorum Allah Razı olsun hepinizden içime rahatlattınızCanım sen üzülme takma kafana nasipten öte yol yoktur bi bakmışsın hiç ummadığınız bişey olur zaman a bırak sen allah büyüktür
Evladım sağlıkla kucağımda olsun elbet çalışırım zaten. O kadar hasretini çekmiyim Rabbim nasip etmiş bir kolaylıkte illa çıkartır karşımıza. Bu zamanları hatırlayıp gülüp geçeriz inşallahAllah yardımcınız olsun. çalışman gerekicekse de sen de söylemişsin zaten dünyanın en kötü şeyi değil neticede. inşallah sağlıkla doğar evladın, bak sonrası çorap söküğü gibi gelir. şimdiden onun sıkıntısını taşıma üzerinde, hem eşini de çok yormamış olursun... o size daha çoook lazım :)
Ay inşallah öyle olur canım benim. Evladımızz sağlıklı olsun elbet çözülen herşey. Bu arada bahcelıevler hiçte anlatıldığı yazıldığı gibi degılmış evet sancı odesı tek ama orda yazılan gibi refakatçi kabul edilmiyormuş sadece seni alıyormuş ebe ve kimse senden haber alamıyormuşGün ola hayr ola insallah canjm. Simdiden kendjnj strese sokup uzmemeye calis. Hic tahmin etmedigin sekildd sartlar degisebilir. Her sey mumkun. Neler neler olabilir. Bi bakmissin hic beklemedigin yerden aileniz icin harika bir firsat cikabilir. Yeter kj saglik sihhat olsun. Rn guzeli ve hayirlisi olsun aileniz icin insallah
Bugün raporumu almaya gidicektim ama doktorum asistanı aradı sistem çalışmıyormuş sabahtan beri boşuna buraya kadar yorulmayın dedı yarın sabah kontrol edip arıcak 32+3 olcaz sıkıntı olmaz inşalalh
Selam arkadaşlar.. yarın 29haftalik olacam kismetse. Kamuda çalışıyorum yıllık izinlerimi ayarlamaya calisiyorumda. Bi aksilik olmazsa son güne kadar çalışıp izinlerimi doğum sonrası kullanmak istiyorum. Çalışabilir raporunu tam olarak ne zaman almak gerekiyor 31+6mi yoksa 32+6da alsakta olurmu..arkadaslarim olabildiğince geç al dediler ama sıkıntıda olmasın sonra istiyorum
canım Allah yardımcınız olsun. Bol bol dua et inşallah Allah hayırlı bir kapı açar. bizler de senin için dua ederiz vardır her şeyde bir hayır diye düşünüp moralini bozma. bebeklerimiz tahminimizden çok daha fazla etkileniyor bizlerin ruh halinden.Kendimi öyle bi çıkmazda hissediyorum kı ahlatamam. Ben normalde doğumdan sonra çalışmayacaktım ancak doğumdan çok sonra ödeyeceğimiz bir borcumuzu şimdi ödemek zorunda kaldık herşey tepe taklak oldu eşim sen dert etme bin ekstra iş yaparım falan diyor ama gönlüm razı değil. Ama 3 aylık oğlumu bırekıp işe gidicek olmamda içime sinmiyor işle ev arası uzak ancak izinlerimi toplayıp haftada 4 gun çalışırım diyorum. Çalışmayıp eşimin kendini parçaladığını. Görmekte beni huzursuz edicek ne yapmalıyım ne edicem muaylaktayım ev kira ve ekstra kredimiz var siz olsanız ne yapardınız
AA muayeneye de mi zor alıyorlar,Allah AllahHiç sanmıyorum canım gayet net bir dille alinmadiklarini söyledi ayrıca muayeneye çoğu zaman zor alıyorlar zaten canım
Mor mor çok güzel olmuşlar:))kızlar bizim minik için de ablam bebek şekeri yaptıracak. eke koydum görüntüsünü. Baya uyguna yatırıyormuş hem de tanesi 2.5 tl. acaba 50 tane az mı olur ona karar veremedim. İstanbulda akraba falan yok il dışından gelecek çok yakınlarımız ve buradaki arkadaşlarımız var sadece. sizce az mı olur ?
çok hos benim anahtarlıklarıma benziyorbence 50 tane yeterli olur memleketınde degılsen
mora bayılırım zaten ben de çok beğendim :)Mor mor çok güzel olmuşlar:))
Aynen ilginç bir hastane canım. Doktor çok yoğun olduğu için iki hasta alıyor çoğu zaman bi muayne bi tahlil sonucu hastası gibi ben içeri girdiğimde diğer hasta daha çıkmamış oluyor. Hasta çıkınca çağırıyorlar eşimi genelde canım.AA muayeneye de mi zor alıyorlar,Allah Allah
Çok ilginç devlet hastanesi gibi çalışıyorlar.ekstra para almak için mi acaba?
Haftasonu gidecem bakalım doktora sorayim. Gerçi bu sıcaklarda dayanmakta zor olacak ama yinede sonrasında aynen 1hafta 1haftadir diyo insano sanki biraz resmi veriler dışında hazırlanmış bi rapor olur. Keşke olsa çok mantıklıymış :) 1 hafta 1 haftadır ama zannetmiyorum olabileceğini. Kontrolün ne zman? doktoruna sorduğunda burada da paylaşırsan sevinirim
Peki işsizlik maaşını da araştır. Kaç ay ve ne kadar alabiliyorsun onu da soruştur canım ona göre bir yol çizersinBu Hakkı bende yeni gördüm onu araştırıyorum şu an. İlkinde 2 ay diyor ekstra süt izni yok. Belki işimize yarar bu
kızlar bizim minik için de ablam bebek şekeri yaptıracak. eke koydum görüntüsünü. Baya uyguna yatırıyormuş hem de tanesi 2.5 tl. acaba 50 tane az mı olur ona karar veremedim. İstanbulda akraba falan yok il dışından gelecek çok yakınlarımız ve buradaki arkadaşlarımız var sadece. sizce az mı olur ?
Servısım once cobancesmeye gıdıyor sonra bahcelıevlere gelıyor baya bı komsuyuz :)Bende atakent mahallesinde oturuyorum canım. Tam tersi benimde is yerim bahcelievler Çobançeşme de canım :)
Acıbadem izin veriyor canımEşiyle doğuma girme konusunda hastaneden olumlu yanıt alan olursa burda hastane ve doktor adını paylaşır misiniz lütfen kızlar. Birçok hastaneye sordum olumlu yanıt alamadım bu konuda bilgisi olanlar paylaşım yaparsa çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?