2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Gün ola hayr ola insallah canjm. Simdiden kendjnj strese sokup uzmemeye calis. Hic tahmin etmedigin sekildd sartlar degisebilir. Her sey mumkun. Neler neler olabilir. Bi bakmissin hic beklemedigin yerden aileniz icin harika bir firsat cikabilir. Yeter kj saglik sihhat olsun. Rn guzeli ve hayirlisi olsun aileniz icin insallah

Allah yardımcınız olsun. çalışman gerekicekse de sen de söylemişsin zaten dünyanın en kötü şeyi değil neticede. inşallah sağlıkla doğar evladın, bak sonrası çorap söküğü gibi gelir. şimdiden onun sıkıntısını taşıma üzerinde, hem eşini de çok yormamış olursun... o size daha çoook lazım :)

Bugün raporumu almaya gidicektim ama doktorum asistanı aradı sistem çalışmıyormuş sabahtan beri boşuna buraya kadar yorulmayın dedı yarın sabah kontrol edip arıcak 32+3 olcaz sıkıntı olmaz inşalalh

Evladım sağlıkla kucağımda olsun elbet çalışırım zaten. O kadar hasretini çekmiyim Rabbim nasip etmiş bir kolaylıkte illa çıkartır karşımıza. Bu zamanları hatırlayıp gülüp geçeriz inşallah

Ay inşallah öyle olur canım benim. Evladımızz sağlıklı olsun elbet çözülen herşey. Bu arada bahcelıevler hiçte anlatıldığı yazıldığı gibi degılmış evet sancı odesı tek ama orda yazılan gibi refakatçi kabul edilmiyormuş sadece seni alıyormuş ebe ve kimse senden haber alamıyormuş

Bugün raporumu almaya gidicektim ama doktorum asistanı aradı sistem çalışmıyormuş sabahtan beri boşuna buraya kadar yorulmayın dedı yarın sabah kontrol edip arıcak 32+3 olcaz sıkıntı olmaz inşalalh

Madem doğum izninden sonra cakıscan 1 ay daha sonraya aktarsaydın cnm

Gec almanın ne gibi mantıgı var 32 de git al 37 e kadar mı alcan 36 ya mı bnde bgn 30+0 ım 29 ağustosa kadar gidip bide gittmiim diyorum dayanabilirsem. Bu sıcaklara güney doğudayım

canım Allah yardımcınız olsun. Bol bol dua et inşallah Allah hayırlı bir kapı açar. bizler de senin için dua ederiz vardır her şeyde bir hayır diye düşünüp moralini bozma. bebeklerimiz tahminimizden çok daha fazla etkileniyor bizlerin ruh halinden.

Mor mor çok güzel olmuşlar:))

AA muayeneye de mi zor alıyorlar,Allah Allah
Çok ilginç devlet hastanesi gibi çalışıyorlar.ekstra para almak için mi acaba?
Aynen ilginç bir hastane canım. Doktor çok yoğun olduğu için iki hasta alıyor çoğu zaman bi muayne bi tahlil sonucu hastası gibi ben içeri girdiğimde diğer hasta daha çıkmamış oluyor. Hasta çıkınca çağırıyorlar eşimi genelde canım.

Haftasonu gidecem bakalım doktora sorayim. Gerçi bu sıcaklarda dayanmakta zor olacak ama yinede sonrasında aynen 1hafta 1haftadir diyo insan

Gerçekten bayıldım çok güzelmiş renkler bence de almalisin nekdar güzel bir renk tonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…