2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Sagol cnm. Hemen almana gerek yok bence . İlk tulbentle dene . Sonucta yeni dogan kese atilmayacak bebege. Begenmezsen sungerden alirsin.

Ayse onerin bebek yikama videosunda tülbent ile yikayin diyordu. Izle istersen canim. Tabi tecrube edenler daha iyi bilir canim
Canim mermerşah bezleri varmış tulbent gibi onunla yikamayi oneriyorlar ben bi de organik sabun aldım friendly. Öyle vücut şampuanı falan kullanmayacam en azından ilk aylarında

Sağolun kızlar.ilk müslin bezle yıkarız.
Şampuanıda akrabamız yurt dışından set halinde getiricekmiş.markasını sormak aklıma gelmedi.herhalde iyi bişeydir.

Sağolun kızlar.ilk müslin bezle yıkarız.
Şampuanıda akrabamız yurt dışından set halinde getiricekmiş.markasını sormak aklıma gelmedi.herhalde iyi bişeydir.
Müslinle yıkandığını hiç duymadım. Kurulaması güzelmiş ama. Tülbenti 4 5 kat dikip kullanın diyorlar

Günaydın kızlar;
Uzun süredir yoktum zor zamanlar geçirdiğim oldu pek giremedim. Bayağı ilerlemiş sayfalar.
A angel5angel nasıl yani şimdi diyelim ki erken doğum oldu 37 38. hafta gibi ama doğum sonrası izni 41 hafta sonrasına gibi mi hesaplıyorlar? yani adet tarihine göre olması gereken doğum tarihini mi baz alıyorlar?

umarım zor günlerin bitmiştir, iyi misin şimdi ?

canım mesela benim ilk doğumumda doğum tarihi 22 temmuz görünüyordu ama ben 34 gün önce doğum yaptım. doğum sonrasına 34 gün aktarıldı.eskiden erken doğum olunca o günler yanıyordu. şimdi aktarılıyor aklınızda olsun

kıyamam insan böyle durumlarda gününü hep düşünmekle geçiriyor inşallah sorunsuz bir şekilde kucaklarsın bebeğini

Aaaa çok sevindim ya bunu bilmiyordum. O günler yanacak diye üzülüyordum. Çünkü bu gidişle ben direkt işten doğuma gideceğim gibi görünüyor.

Şimdi sen söyleyince baktım netten evet ekleniyormuş. Çok sevindim ya merak edenler için bir link buldum aşağıya ekliyorum. Birçok erken doğum yapan anne için çok güzel bir haber. Sonuçta 1-2 hafta bile bebişlerimizle fazla zaman geçirmek çok önemli
http://www.ztb.gov.tr/saglik-rehberi/gebelik-ve-gebelikte-rapor-ve-izin-haklariniz/107

Günaydın arkadaşlar, geçen gün bi arkadaşım doğum sonrası hemen korse kullan dedi. Tam emin olmamakla beraber sezaryen sonrası bi süre kullanılamadığını biliyorum. Konuyla ilgili bilgisi olan araştırma yapan var mı? normal veya sezaryen de ne zaman kullanmaya başlamalı ve nası bişi almalıyız?

Emin olmamakla birlikte sezeryan sonrası dikişlere zarar verebilir diye düşünüyorum.
Eskiden normal doğum sonrası kadınlar beline kuşak bağlarmış onu duymuştum ama yine de sanırım dr a sormakta fayda vardır.

bunu bende bilmiyorudum. yani erken doğum yaptığımızda doğuma ne kadar günümüz varsa resmi olan iznimize ekleniyor.

Allah razı olsun kulun kula ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş. Dünden sonra iyiyim eşim ve siz bay destek oldunuz. Rabbim sizlerimxnde sıkıntıları gidersin maddi manevi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…