- 31 Ocak 2010
- 3.728
- 3.583
- 448
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #14.421
Sagol cnm. Hemen almana gerek yok bence . İlk tulbentle dene . Sonucta yeni dogan kese atilmayacak bebege. Begenmezsen sungerden alirsin.
Ayse onerin bebek yikama videosunda tülbent ile yikayin diyordu. Izle istersen canim. Tabi tecrube edenler daha iyi bilir canim
Canim mermerşah bezleri varmış tulbent gibi onunla yikamayi oneriyorlar ben bi de organik sabun aldım friendly. Öyle vücut şampuanı falan kullanmayacam en azından ilk aylarında
Tülbentle yıkıcam ben canım.Kızlar bebekleri neyle yıkıcaz?
Çeyizimden kullanmadığım lifler var onlar olur mu.süngerler zararlı diyolar sizin bi öneriniz varmı?
Müslinle yıkandığını hiç duymadım. Kurulaması güzelmiş ama. Tülbenti 4 5 kat dikip kullanın diyorlarSağolun kızlar.ilk müslin bezle yıkarız.
Şampuanıda akrabamız yurt dışından set halinde getiricekmiş.markasını sormak aklıma gelmedi.herhalde iyi bişeydir.
Müslinle yıkandığını hiç duymadım. Kurulaması güzelmiş ama. Tülbenti 4 5 kat dikip kullanın diyorlar
Günaydın canım.Günaydn güzel anneler :) saglikli bir gun gecirmemiz dilegiyle
canım o hafta içinde 32+0yada 36+6gibi yazmıyo zaten raporda o hafta içinde hangi güb alırsan al 32. hafta çalışabilir raporu oluyor. aktarma işi de fazla günle alakalı değil 37. haftadan sonra mecbur bırakıyorsun zaten erken doğarsa o günler otomatik aktarılıyor çok takılma bence. çünkü izinde bilgisayarda çıkan doğum tarihi baz alınıyor
Günaydın kızlar;
Uzun süredir yoktum zor zamanlar geçirdiğim oldu pek giremedim. Bayağı ilerlemiş sayfalar.
A angel5angel nasıl yani şimdi diyelim ki erken doğum oldu 37 38. hafta gibi ama doğum sonrası izni 41 hafta sonrasına gibi mi hesaplıyorlar? yani adet tarihine göre olması gereken doğum tarihini mi baz alıyorlar?
Çok sağol canım şimdi daha iyiyiz ama bebeğimin plesanası 2 haftadır tekrar aşağıya çekmiş bu da erken doğum ve kanama riski oluşturuyor. Her an kanama oldu mu aniden suyum geldi mi diye korku içinde bekliyoruz.umarım zor günlerin bitmiştir, iyi misin şimdi ?
canım mesela benim ilk doğumumda doğum tarihi 22 temmuz görünüyordu ama ben 34 gün önce doğum yaptım. doğum sonrasına 34 gün aktarıldı.eskiden erken doğum olunca o günler yanıyordu. şimdi aktarılıyor aklınızda olsunGünaydın kızlar;
Uzun süredir yoktum zor zamanlar geçirdiğim oldu pek giremedim. Bayağı ilerlemiş sayfalar.
A angel5angel nasıl yani şimdi diyelim ki erken doğum oldu 37 38. hafta gibi ama doğum sonrası izni 41 hafta sonrasına gibi mi hesaplıyorlar? yani adet tarihine göre olması gereken doğum tarihini mi baz alıyorlar?
Çok sağol canım şimdi daha iyiyiz ama bebeğimin plesanası 2 haftadır tekrar aşağıya çekmiş bu da erken doğum ve kanama riski oluşturuyor. Her an kanama oldu mu aniden suyum geldi mi diye korku içinde bekliyoruz.
canım mesela benim ilk doğumumda doğum tarihi 22 temmuz görünüyordu ama ben 34 gün önce doğum yaptım. doğum sonrasına 34 gün aktarıldı.eskiden erken doğum olunca o günler yanıyordu. şimdi aktarılıyor aklınızda olsun
kıyamaminsan böyle durumlarda gününü hep düşünmekle geçiriyor inşallah sorunsuz bir şekilde kucaklarsın bebeğini
Şimdi sen söyleyince baktım netten evet ekleniyormuş. Çok sevindim ya merak edenler için bir link buldum aşağıya ekliyorum. Birçok erken doğum yapan anne için çok güzel bir haber. Sonuçta 1-2 hafta bile bebişlerimizle fazla zaman geçirmek çok önemlicanım mesela benim ilk doğumumda doğum tarihi 22 temmuz görünüyordu ama ben 34 gün önce doğum yaptım. doğum sonrasına 34 gün aktarıldı.eskiden erken doğum olunca o günler yanıyordu. şimdi aktarılıyor aklınızda olsun
Günaydın arkadaşlar, geçen gün bi arkadaşım doğum sonrası hemen korse kullan dedi. Tam emin olmamakla beraber sezaryen sonrası bi süre kullanılamadığını biliyorum. Konuyla ilgili bilgisi olan araştırma yapan var mı? normal veya sezaryen de ne zaman kullanmaya başlamalı ve nası bişi almalıyız?
bunu bende bilmiyorudum. yani erken doğum yaptığımızda doğuma ne kadar günümüz varsa resmi olan iznimize ekleniyor.canım mesela benim ilk doğumumda doğum tarihi 22 temmuz görünüyordu ama ben 34 gün önce doğum yaptım. doğum sonrasına 34 gün aktarıldı.eskiden erken doğum olunca o günler yanıyordu. şimdi aktarılıyor aklınızda olsun
Allah razı olsun kulun kula ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş. Dünden sonra iyiyim eşim ve siz bay destek oldunuz. Rabbim sizlerimxnde sıkıntıları gidersin maddi manevicanım Allah yardımcınız olsun. Bol bol dua et inşallah Allah hayırlı bir kapı açar. bizler de senin için dua ederiz vardır her şeyde bir hayır diye düşünüp moralini bozma. bebeklerimiz tahminimizden çok daha fazla etkileniyor bizlerin ruh halinden.
Çalışabilir raporu alıcam canım zatenMadem doğum izninden sonra cakıscan 1 ay daha sonraya aktarsaydın cnm
8 ay 705 TL alabiliyormuşum. Belki bi nebze yine kolaylık sağlar inşalah doğru sağlıklı karar veririzPeki işsizlik maaşını da araştır. Kaç ay ve ne kadar alabiliyorsun onu da soruştur canım ona göre bir yol çizersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?