- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #14.441
Bebege kim Bakıcak demek istedin Zeynepcim galiba normalde kayınvalideme desem bakar yakınız ama şu an onlardan ötürü bu sıkıntı yaşanırken onların umrunda değilken baktırmam yakın bu Arkedaşım var o bakıcak eve gelip aklimde hiç kalmıcak biri. İşşizlik maaşı için patronum yapılması gerekeni yapıcak onu alıcam inşalla. Ama şimdiden kokusunu bile almamışken onu bırekıp gitme düşüncesi gözlerimden yaşı akıtmaya yetiyor.Calıssan esine kim bakıcak? Bakıcıya para verip aklın kalıcaksa calsmanım bi anlamı yok. Sımdıkı yasalarda sanırım kadın ısterse haftada ık hunmu ne ıse gıdıyor maasının yarısını sırket kalanını devlet oduyor. Bunu da bı arastır canım olmazsa bunu talep edersın yada dogum ıznı donusu rıca et cıkarsınlar senı ıssızlık maasını al devletten bırkac ay senı ıdare eder zaten bebek 1 yasına geldıgınde calısmayı dusunuyorsan planlarında pek degısıklık olmayacaktır. Zor bı karar herseyı ılk 4 a evde oldugun surede daha saglıklı olcumleyebılır ve karar verebılırsın
İkimiz birbirimize destik olmaz düşünmezsek ne diye yuva kurduk. Ne yazık kı kimi analar üzerine titrerken Kimisinin umrunda olmuyor. Allah yardımcımız olsun hepimizinBu arada eşini düşünmeni taktir ettim bu devirde ana bile düşünmüyor evladını aynı dert biz de de var ve benim elimden bişey gelmiyoreşimin üzülmesine çektiği sıkıntıyı gördükçe içim parçalanıyor
Günaydın cnm ben doğum sonrası ertesi gün sarmaya başlamştım 1 hfta sonrada korse kullandım faydası oldu bence.menteş korse dye bi firmadan siparş vermştim güzel korseleri var http://www.menteskorse.com/Dogum-Sonrasi-Korse,LA_120-2.htmlGünaydın arkadaşlar, geçen gün bi arkadaşım doğum sonrası hemen korse kullan dedi. Tam emin olmamakla beraber sezaryen sonrası bi süre kullanılamadığını biliyorum. Konuyla ilgili bilgisi olan araştırma yapan var mı? normal veya sezaryen de ne zaman kullanmaya başlamalı ve nası bişi almalıyız?
Rabbim Kaanı sağlıkla kuçağına almayı nasip etsin. Bende de düşürmemeye karar verdim dün gece çok sancılandım panik oldum. 37 olmadan bi gün bile seminere katılsanız aktarma oluyormus galiba . Sizinde çok zor tatil kısmına denk gelince Allah evladınıza sağlıkla kavuşup ödemelerindeki kolaylıkla yapmayı nasip etsin. Bizimde ev hem kira hemde ödediğimiz ev kredisi var. Rabbim bi yol gösterir inşallahCanim ben ogretmenim. Yuklu bir ev kredisine girip ev aldik odemelerimiz baya fazla. Esimin tek basima maasi krediye yetmiyor. Benimde dogum iznim yaza geliyor ve sonrasina atamiyorum dolayisiyla 2 ay sonra ise baslamam lazim. Ben bunlari düşünürken bebekteki kalp problemini ogrendik. Belki 1-2ay yogun bakim ve ameliyat surecimiz surcek gibi duruyor. Yani biz ne plan yaparsak yapalim bos. Bebeklerimiz riziklari ile gelicek insallah. Simdiden bunlari dusunme canim. Zaman bakalim ne gösterecek.
Esim de girmek istiyorum diyor ama bilmiyorum ki dayanabilir mi? Bir de problemli olunca bizim bebek ben bile genel anestezi mi alsam diye düşünüyorum.
Benim esimde 2 erkek kayinvalidem herseyi kendi yapmaya alışmış benimki üniversiteyi de memlekette okumus. Evlendigimizde ekmek kesemiyordu. Ama azmetti herseyi ogrendi. En buyuk yardimcim suan. Hamilelik boyunca temizlik yapmadim diyebilirim. O da çocuğumu alistircam diyor. Herseyi yapsin diyor. Benim kv de geldiginde bana bisey yaptirmaz. Asla ozel yerlere mudahale etmeden yemekti, işti hepsini yapar. O gelince bana tatil diyorum. Saolsun.
normal doğum muydu? bakayım burdaki korselere çok teşekkürlerGünaydın cnm ben doğum sonrası ertesi gün sarmaya başlamştım 1 hfta sonrada korse kullandım faydası oldu bence.menteş korse dye bi firmadan siparş vermştim güzel korseleri var http://www.menteskorse.com/Dogum-Sonrasi-Korse,LA_120-2.html
Amin Allah Razğ olsun. Dün arkadaşımla konuştuk oda şeve seve bakarım dedi daha önce bakmışlığıda var. Çelışmaya devam edersem yine şu an kı yerde calışmaya devam edicem bu sigaralı ortama rağmen. Eşime kalsa sen evde Bebek'le kal benim içim rahat etmez işşizlik maaşınında katkısı olur bi dönem sıkıntı çekeriz en azından oğlumuz senden mahrum kalmaz diyor dua etmekten Hayırlısını istemekten başka çare yokseyyav canim hayirlisiyla insallah yoluna girer işlerin. Allah isini kolaytirsin. O zamana kadar degisebilir hersey. Ama Cok az vakit kaldi . Bi fikir belirsin kafanda. Bebege kim bakacak ordami baska yerde mi calusacaksin diye. Dogimdan sonra uc ay gelip gecer. O zaman sartlar degissede sartlara uyarsin. Lohusa doneminde ikidebir ne yapicsm nd edicem dusunmezsin. Baska sekilde gelisirse sartlar zaten onu yaparsin. Senin ve bebek icinde zor olacaksa O zaman esin fedakarlik yapacak. Ailenin duzenini sartlarinizi en iyi siz bilirsiniz.
Bende aynısını söylüyorum şimdi canım..Oğluma her işi yaptıracağım..Gelin hanım beddua etmesin arkamdan :) Mesela elektrik süpürgesi yerde durur eşim ona gelir gider çarpar onu ordan alayım da yerine kaldırayım demez :) ..Söylemekle de bişey olmuyor dediğin gibi.. Söylemekle bi kulağından girip öbüründen çıkıyor..Biz kendimizi yıprattığımızla kalıyoruz..Ayy tıpkı benı anlattım canım benım abım masayı hazırlamaya yardımcı olur kahvaltı hazırlar toplar evde yardımcıdır banamda boyledır bız boyle buyuduk ama gel görki kayınvalidem ogluna suyunu bile kendi getirmiş esim ev ıslerınden bi haber ve ılk zamanlar cok kavga ediyorduk buyuzden. Ikımızde aksama kadar calısıyoruz eve geliyoruz. O eve gelınce ayaklarını uzatıp oturuyor benım ev mesaim baslıyor yemek yap sonra masayı topla sonra cay gelsin suyunu bile benden istiyordu biraz törpüleyebildim 3senede ama yine de öğrenilmiş caresizlik işte ana babasından me görmüşsenonu aşamıyosunuz. Ben oglum olursa asla boyle yetıstırmeyecegım kayınvalıdeme de soyluyorum bana akıl verıo tatlı dılle rica et yardım eder dio senı kırmaz diyo. Enson cıkıstım annesını bıle kırıyosa 30senede sen bıle ıs yaptıramadıysan suyunu kendısının alması gerektıgını ogrenemedıysen benım ıcın cok gec oldu bırbırımızı kandırmayalım dedim.
Canım ben kızımı normal doğurdum...Hemen ertesi gün kullanmaya başladım hiç göbeğimde kalmamıştı...Sezeyan olunca dikişlerden dolayı hemen kullanamıyorsunGünaydın arkadaşlar, geçen gün bi arkadaşım doğum sonrası hemen korse kullan dedi. Tam emin olmamakla beraber sezaryen sonrası bi süre kullanılamadığını biliyorum. Konuyla ilgili bilgisi olan araştırma yapan var mı? normal veya sezaryen de ne zaman kullanmaya başlamalı ve nası bişi almalıyız?
Onu belrtmeyi unutmşum cnm sezaryendi bnm doğum ama hiç amelyatlı gbi diildim oğlum çk gazlıydı ne halde oldgumu unutmştum giydim walla dapdar korseleri:)normal doğum muydu? bakayım burdaki korselere çok teşekkürler
Bnm de aynı şekilde tatile denk geldiği için aktarılmıyo fiilen çalışmak gerekiyomuş ayın 5 inde seminer başlıyo 10 gün fln gdnce 37.hftam doluyo,bitek o 10 günü aktarabilcm sanırım.Rabbim Kaanı sağlıkla kuçağına almayı nasip etsin. Bende de düşürmemeye karar verdim dün gece çok sancılandım panik oldum. 37 olmadan bi gün bile seminere katılsanız aktarma oluyormus galiba . Sizinde çok zor tatil kısmına denk gelince Allah evladınıza sağlıkla kavuşup ödemelerindeki kolaylıkla yapmayı nasip etsin. Bizimde ev hem kira hemde ödediğimiz ev kredisi var. Rabbim bi yol gösterir inşallah
yok canım yanmıyor ben öğretmenim benim de doğum sonrası izinlerim boşa gitmişti ama erken doğum günlerini aktarımca biraz işe yaradı. erken doğmazlar inşallah amaAaaa çok sevindim ya bunu bilmiyordum. O günler yanacak diye üzülüyordum. Çünkü bu gidişle ben direkt işten doğuma gideceğim gibi görünüyor.
Allah yardımcınız olsun. Gün doğmadan neler doğar demişler elbet bulunacaktır bir çaresi sen sıkma canını. Bu ara bizler zaten en küçük şeye bile çok hassasız. Resmen gözyaşı kenarda bekliyor sankiBebege kim Bakıcak demek istedin Zeynepcim galiba normalde kayınvalideme desem bakar yakınız ama şu an onlardan ötürü bu sıkıntı yaşanırken onların umrunda değilken baktırmam yakın bu Arkedaşım var o bakıcak eve gelip aklimde hiç kalmıcak biri. İşşizlik maaşı için patronum yapılması gerekeni yapıcak onu alıcam inşalla. Ama şimdiden kokusunu bile almamışken onu bırekıp gitme düşüncesi gözlerimden yaşı akıtmaya yetiyor.
canım benim doktorum normal doğumdan sonra bile hemen başlama dedi. dikişlerin falan alınmasını bekle dedi. kan dolaşımını etkileyebiliyormuş. sezeryan nasıldır bilemem ama temkinli olmkta fayda var diye düşünüyorum. ben giymedim göbeğim de kalmadı çok şükürGünaydın arkadaşlar, geçen gün bi arkadaşım doğum sonrası hemen korse kullan dedi. Tam emin olmamakla beraber sezaryen sonrası bi süre kullanılamadığını biliyorum. Konuyla ilgili bilgisi olan araştırma yapan var mı? normal veya sezaryen de ne zaman kullanmaya başlamalı ve nası bişi almalıyız?
evet canım ekleniyor.bunu bende bilmiyorudum. yani erken doğum yaptığımızda doğuma ne kadar günümüz varsa resmi olan iznimize ekleniyor.
Yaramaz mı hiç artık iki üç günü bile hesap eder olduk. Benim bu kontrolde de düzelme olmazsa mecburen sezeryan için erken verecek sanırım kanama riski olabilir diyeyok canım yanmıyor ben öğretmenim benim de doğum sonrası izinlerim boşa gitmişti ama erken doğum günlerini aktarımca biraz işe yaradı. erken doğmazlar inşallah ama
düşünme canım bunları. unutma o senin karnında senin ne hissettiğini o da hissediyor. pozitif enerji gönder daimaBebege kim Bakıcak demek istedin Zeynepcim galiba normalde kayınvalideme desem bakar yakınız ama şu an onlardan ötürü bu sıkıntı yaşanırken onların umrunda değilken baktırmam yakın bu Arkedaşım var o bakıcak eve gelip aklimde hiç kalmıcak biri. İşşizlik maaşı için patronum yapılması gerekeni yapıcak onu alıcam inşalla. Ama şimdiden kokusunu bile almamışken onu bırekıp gitme düşüncesi gözlerimden yaşı akıtmaya yetiyor.
valla benim de hep yüreğim sğzımda ilki erken doğanların ikincide erken doğum riski %33 fazla oluyormus normal gebeliklere gore. her ağrıda sancı da aman doğuruyor muyum acaba diyoruminşallah sağlıkla doldururşar günleriniYaramaz mı hiç artık iki üç günü bile hesap eder olduk. Benim bu kontrolde de düzelme olmazsa mecburen sezeryan için erken verecek sanırım kanama riski olabilir diye
Düşünmeden edemiyor ki insan güzel şeyler düşüneyim diyorum ama sanırım iyice sinirlerim yıprandı. Az önce ne olduğunu bile anlayamadım iş yerinde bi anda sinirlerim boşaldı ağlamaya başladım. Kendime inanamıyorum bazen bi yandan hormonlar sanırım bir yandan da bir sey olursa korusu. Allah hepimizin yardımcısı olsun.valla benim de hep yüreğim sğzımda ilki erken doğanların ikincide erken doğum riski %33 fazla oluyormus normal gebeliklere gore. her ağrıda sancı da aman doğuruyor muyum acaba diyoruminşallah sağlıkla doldururşar günlerini
Ben 5 gün sonra kullanmaya baslamıstım doktorum kullanabılırsın demişti canım göğüs altından kalçaya kadardı benımki ama Kilolar zaten gidiyor mesele vücudun toparlanması ben eskı halıme dönmüştüm kullanıcam yine bir sorun olmazsaGünaydın arkadaşlar, geçen gün bi arkadaşım doğum sonrası hemen korse kullan dedi. Tam emin olmamakla beraber sezaryen sonrası bi süre kullanılamadığını biliyorum. Konuyla ilgili bilgisi olan araştırma yapan var mı? normal veya sezaryen de ne zaman kullanmaya başlamalı ve nası bişi almalıyız?
canım ben de dün gece gözümden uyku akmasına rağmen uyuyamadığım için ağladımDüşünmeden edemiyor ki insan güzel şeyler düşüneyim diyorum ama sanırım iyice sinirlerim yıprandı. Az önce ne olduğunu bile anlayamadım iş yerinde bi anda sinirlerim boşaldı ağlamaya başladım. Kendime inanamıyorum bazen bi yandan hormonlar sanırım bir yandan da bir sey olursa korusu. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?