2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

bu sabah resmen içeriden depikliyor kalk uyan diye artık içimi kaldırdı safra cıakrdım afedersin ac karnıma ah benim miniğim iceride sıkıldı artık demekki

Amin canim hepimiz saglikla kavusalim insallah gerisi hallolur. Benim annem 5 dk o bakicak. Erkenden baslasam da sorun olmuycak gibi. Ama saglik problemi hepimizi zorluycak gibi bakalim. Seminerlere kac gun katilirsan o kadar atabiliyorsun canim. 3 gunse 3 gun. Bu konuda cok bilgi kirliligi var gercegini ogrenicez bakalim hep beraber.

Bnm de aynı şekilde tatile denk geldiği için aktarılmıyo fiilen çalışmak gerekiyomuş ayın 5 inde seminer başlıyo 10 gün fln gdnce 37.hftam doluyo,bitek o 10 günü aktarabilcm sanırım.
Bazi arkadaslar seminere bir gun bile katilsan tamami aktariliyo diyorlar canim benim. 28 eylul dogum gorunuyor. Seminer 4 eylulde basliyor. Ben anca 3 gun gidebiliyorum. Bana soylenen sadece o 3 gun atilabiliyor dediler. Ama bazilari da hepsini atabiliyoruz yani 5 hafta dediler. Senin bilgin ne?

canım gün doğmadan neler doğar sen bebişine odaklan şimdi Rabbim inşallah bi kolaylık çıkarır o zaman karşınıza şimdi bebeğini de kendini de üzme

aminn canım

canım bence tamamını aktarmazlar. çünkü yönetmelikte yazıyo açıkça yaz tatiline denk gelen kısımlar aktarılmaz diyor. ama yine de inşallah aktarırlar sizinkileri bari sizin işinize yarasın. benim her şekilde aktarılmıyor çünkü

Canım riskli haftaları geçmişsin. Kuzenim de tam plasenta previa vardı. Hamilelik boyu yattı ve son 2 ay tuvalete kalkması bile yasaktı. Bebek 2.200 kilo olunca doğuma aldılar sanırım 34 hastalıktı. Küveze girmedi ve sağlıklı bir kızı var. Benim de ayrı riskim var birçok arkadaşın da başka başka sorunları. Olumlu şeyler düşünelim ve bebeklerimizin karnımızdaki son haftalarının tadını çıkaralım

Evet canım benim komşumun ilki erken doğmuştu.diğeri de 33 haftalık doğdu.normalde Eylül annesi olacaktı.ama temmuz annesi oldu.bebişi hastanede şu an.ciğerleri gelişmemiş.onun için dua edin kızlar.

biliyor musun özellikle benm de sorunalrım cıkınca etrafımda gördüm ki sorunsuz dumduz hamilelik geciren o kadar az ki, insanın basına gelınce sadece kendısınde var sanıyor bende oyle olmustu

Kızlar Bursa Özlüce ye ebebek mağazası açılmış,açılışa özel indirim ve her 150tl ye 50tl hediye çeki kampanyası varmış.ilgilenenlere duyurulur

Patlamaya hazır bomba gibiyiz Amin hepimizin inşalah bi çare yol vardır muhakkak

Evet canım benim komşumun ilki erken doğmuştu.diğeri de 33 haftalık doğdu.normalde Eylül annesi olacaktı.ama temmuz annesi oldu.bebişi hastanede şu an.ciğerleri gelişmemiş.onun için dua edin kızlar.
canım ya keşke ciğer geliştirici iğneleri vırsalarmış ya eisk var çünküinşallah biran önce iyileşir döner evine kuzucuk.

Ben o açıdan çok şanslıyım eşim evlenmeden önce ayrı evde yaşıyordu ailesinden, bu yüzden her işten anlar yemek yapar bulaşık çamaşır yıkar, yatağımızı bile düzeltiyor :) sadece evi silip süpürmekten nefret ediyor. Anlaştık aramızda genel temizlik bana, günlük temizlik eşime :)

Canm ne zaman dogum yaparsan yap iznin toplam 16 hafta oluyo.kac hafta erken dogum yapmışsan o kadar dogum sonrası izne aktarılıyo.yalnz bazıları adetini bi hafta gec gösterip izne bi hafta gec ayrılıyorlar.bu sekilde onceki izni sonraya aktarmış oluyorlar.örnek 33 haftasnda 32.haftalk gösterip çalışmaya devam ediyo.37 haftalk izne ayrılması gerekiyo o zaman bu kisi 38.haftasnda izne çıkıyor ve bebek hemen izne ayrıldığı gün doğduğunu düşün resmiyette 37 haftalk doğmuş oluyo ama gercekte 38 haftalk ve anne daha sonra 16 haftann tamamını bebekle geçirmiş oluyo.

Biliyorum canım ama acibadem bizi aşıyor özel sağlık sigortam yok sgk li fiyatları çok pahalı 6000 den başlıyormus canım.
Evet canım özel sigorta olmadan çok pahalı gerçekten, ama benim bir arkadaşım hamileyken kendine Acıbadem sigorta yaptırdı ve 2-3 bin tl civarında tuttu hastane masrafı.

canım bizim için önemli oluyo mesela şindi ben yaz tatili diye doğum öncesi 5 haftayı hiç aktaramıyorum malesef. doğum sonrası da 1 hafta yine tatile denk gelecek gibi ağustos sonu gibi görünüyor erken olmazsa o yüzden erken doğduğu günlerin aktarılması bizim işimize yarıyor. eskiden yapmıyorlardı daha da az iznimiz oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…