2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Onu belrtmeyi unutmşum cnm sezaryendi bnm doğum ama hiç amelyatlı gbi diildim oğlum çk gazlıydı ne halde oldgumu unutmştum giydim walla dapdar korseleri:)
Hemen kullanmayı rahimde yapışıklık olabilir diye önermiyorlarmış. Ben de alacaktım ama gebelik öncesi rahmimde doğuştan problem vardı ameliyatlar vs çok çektim. Bir de rahim yapışıklığıyla imtihan etmesin Rabbim. Bir yandan da karnın toparlanmaz öyle kalır diyen var. Napsam bilemedim. 40gün geçtikten sonra kullansam geç mi kalırım acaba

canım ben 1 ay sonra giydim ve geceleri çıkardım bazıları tüm gün giyiyor. karnım falan kalmadı. benim doktorum dikişler alınana kadar önermedi

Cnm uygulamada tatile gelen 5 haftayı bile aktaranı duydum bzm milli eğitim malum heryerde kafasına göre ama kanunen ne kdr fiilen çalıştysan o kdr aktarabiliyosun.

Eskiden normal doğumdan hmn sonra sararlarmış sıkıca kanı atmk için de iyi oluyomş dye duymştum ona istinaden bende hunhanrca sıkı korseler gydim ama dediğinde de haklısın cnm,yine de doktra danışmkta fayda var

canım ben 1 ay sonra giydim ve geceleri çıkardım bazıları tüm gün giyiyor. karnım falan kalmadı. benim doktorum dikişler alınana kadar önermedi
Sağ ol canım. Peki Hiç bişey kullanmadın di mi. Görümcem böyle bişey kullandı sezaryen olduğu gün hemen taktı hemşire. Ama başka çocuk düşünmüyordu zaten.
Ben de kullanmayayım o zaman. Çocuk sahibi olmak herşeyden önemli benim için.

Eklentiler

• IMG_0715.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 63
Daha doğmadan bizi ne hale getirdi sıpalar. Allahtan kavuşmaya az kaldı zira benim sabrım bayağı azalmaya başladı

Korse falan bana çözüm gibi gelmiyor maalesef. En güzeli kilo vermek ve egzersiz. Karın kaslarını özellikle pilates çok güzel topluyor. Egzersiz için de bi 6 ay geçmesi şart. Dikişler ağrıyor çünkü.

Canm ben sezaryan olunca doktorun önerisiyle korse kullandm.2.gün kullanmaya basladm kırkm çıkana kadar da kullandm.hem bağırsaklar icin de faydası oluyo hem rahim toparlanıyor göbek falan da kalmıyor.ben yine sezaryan olacagm icin tekrar kullanmayı düşünüyorum. Ama bunu yine de doktoruna danış sen

Korse falan bana çözüm gibi gelmiyor maalesef. En güzeli kilo vermek ve egzersiz. Karın kaslarını özellikle pilates çok güzel topluyor. Egzersiz için de bi 6 ay geçmesi şart. Dikişler ağrıyor çünkü.

Peki bebeğin ameliyat olacağı için sana rapor vermeyecekler mi canım. Belki bir iki kez heyet raporu alırsın bebiş toparlayana kadar. Dr unla konuş istersen

Evet canım benimde plesanta previa marjinal ama benimkisi yani çok az da olsa açıklık var. Dr um bu haftadan sonra ihtimal çok azaldı ama yine de bi ihtimal belki yukarıya iter dedi. Olmazsa muhtemel bizimde erken sezeryan gibi görünüyor. Ne yapalım vardır bunda da bir hayır sağlıkla kavuşalım da

Evet canım benim komşumun ilki erken doğmuştu.diğeri de 33 haftalık doğdu.normalde Eylül annesi olacaktı.ama temmuz annesi oldu.bebişi hastanede şu an.ciğerleri gelişmemiş.onun için dua edin kızlar.
İnşallah sağlıkla kavuşur arkadaşınızda bebişine. Çok zor süreçler ama hepimiz sonunda güzel haberler alacağız inşallah

Bnm de aynı şekilde tatile denk geldiği için aktarılmıyo fiilen çalışmak gerekiyomuş ayın 5 inde seminer başlıyo 10 gün fln gdnce 37.hftam doluyo,bitek o 10 günü aktarabilcm sanırım.
Canm 32.haftanda doktordan calisabilir raporu alırsan iznin hiç yanmaz bence.32.haftan hangi tarihe denk geliyo.

Benim gittiğim doğum kursundaki ebe de korse kullanimini tavsiye ediyordu. Sezeryan olacak olanlar biz kullanamayiz dikişler olucak dediler o da öyle birşey yok dikiş olsada kullanılır bende sezeryan doğum yaptım 2. Günü korse taktım 1. Günü taksaymisim keşke dedi soranlara canım

Arkadasmn aynı durum vardı baya kanama falan yaşadı ona rağmen 39.haftasnda sağlıkla kavustu bebeğine.onunki 24.haftasnda falan duzelmisti.

Anladım canım çok sağol bilgilendirdiğin için. Bizim kayıtları en başından hastane aldığı için öyle bi ihtimalim yok ama 37 de doğum olduğunu düşününce 3 haftanın bile sonraya aktarılması büyük bir şey. Çok sevindim açıkçası

Arkadasmn aynı durum vardı baya kanama falan yaşadı ona rağmen 39.haftasnda sağlıkla kavustu bebeğine.onunki 24.haftasnda falan duzelmisti.
Canım bizimki çok garip oldu önce eş kanalı tıkıyor dediler sonra 26 hafta gibi yukarıya itti kanal açık dediler ki rahat 3 -4 dr aynı şeyi söyledi. Fakat iki hafta önce muayenede kendi dr um tekrar bebeğin plesantayı aşağıya ittiğini ve doğum kanalının büyük kısmını kapattığını söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…