2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canm ben de öğretmnim.ve aktarmayı düşünüyorum.iki hafta seminere gidip izne ayrılacam.bu sekilde 16 hafta izin kullanrm diye planlıyorum

Cnm uygulamada tatile gelen 5 haftayı bile aktaranı duydum bzm milli eğitim malum heryerde kafasına göre ama kanunen ne kdr fiilen çalıştysan o kdr aktarabiliyosun.

Iste milli eğitim her kafadan ses cikiyor daha net yanıt bulamadim. Okuldan okula bile aciklama fark ediyor. Bakalim uygulamali olarak görücez kizlar ama yasaya gore fiilen calisma ibaresinden dolayi bana gore aktaramiycaz gibi.

Peki bebeğin ameliyat olacağı için sana rapor vermeyecekler mi canım. Belki bir iki kez heyet raporu alırsın bebiş toparlayana kadar. Dr unla konuş istersen
Canim zaten 1 ay da surebilir yogun bakim 3 ayda bilinmiyor suan. O yüzden bakalim zmaan ne gostercek. Zaten oyle olursa heyet raporu icin zorluycam sartlari elbet insafli birilerine denk gelirim verirler diye düşünüyorum. Çocuğun durumu farklı cunku.

Canım ben 2 sezaryen oldum. Bu 3. olacak. Hiç korse kullanmadım. Karnim da dogum sonrası kocaman olmasına rağmen hiç kalmadi. Yalnız dogumdan bir hafta sonra karnimin altına ince sert bir yastık koyup fırsat buldukça yüzüstü yatiyordum.
Bir de bende çatlak yok denecek kadar az olmuştu, çatlaklar karin toparlanmasını etkiler mi bilmiyorum.
Dilerim hepimiz gobeksiz çıtır anneler olalım

Kizlar korse meselesinde ben insallah basta korse olmazsa bile bir şal ya da kuşak gibi bir şeyle karnimi baglamayi dusunuyorum. Annem.kayinvalidem herkes baglamis cunku. Ve baglamayanlarda sarkik gobek kalmis

Birde ben komik bir sey soyleyecegjm:) sizde de kontrolsuz gaz cikisi oluyor mu?
Bende cok fena. Hele evde hic tutamiyorum . Esim rahat ol diyor ama normalde 3 senedir yaninda bir kez bile olmamistir. simdi durum cok vahim:) .bugun ceyda duvenci de kanalinda bahsedince bi bende degilmis dedim rahatladim. Insallah dogum sonrasina kalmaz .

Ben dr buna benzer kullandm.yandan cirtcirtli.tek parcaydi.dikisler aşağıda kalıyo denk gelmiyo.benim doktor docent özellikle kullan dedi.çünkü dogumda bebegimi kaybettim hemen gebe kalmak isteyecegimi tahmin etti zaten.ve sezaryandan 9 ay sonra hamile kaldm cok şükür.ins bu bebegimin ömrü cok olur.

Kızlar merhaba , ya bu hastane bebek kuvezı ııcın tutu dıktırmek ıstıyorum , acaba standartmı oluyor olculerı yapan var mı?

Kızlar benim gözlerim bozuk lens/gözlük kullanıyorum yoksa uzağı iyi ayırt edemiyorum. Spinal anestezi ile sezaryen olmayı düşünüyorum gözümde lens olsa o esnada sorun olur mu acaba? Hiçbişey olmazsa bebeği ayrıntılı göremem, gözlük zaten kullanılmaz da lens olsa çok iyi olacak

Belki tekrar düzelir.arkadaşıma duzelmezse erken ve sezaryan olursun dediler duselince 39.haftada normal dogum yaptı.ve bebegi de gayet iyi.sen gönlünü ferah tut ins düzelir.

Cnm uygulamada tatile gelen 5 haftayı bile aktaranı duydum bzm milli eğitim malum heryerde kafasına göre ama kanunen ne kdr fiilen çalıştysan o kdr aktarabiliyosun.
2014 yılına kadar benim arkadaslardan da aktaran olmuştu. 2014 de yönetmelik değişince aktarmıyorlarmış. ama keşke aktarsalar

O da çok abartmış ne o ikinci gün mü!

yok canım 1 ay hiçbirşey kullanmadım. 40ım çıkıncada gündüzleri korse kilotlardan giydim geceleri çıkardım yatarken

Kalmaz kalmaz meraklanma :)

Kizlar izin aktarma isini milli egitime sordum.resmiyette tatile denk geldigi icin aktarilmiyo kanunlarda bu sekilde dendi.ama uygulamada bazı okul müdürleri aktarıyormus dedi.uygulama ve resmiyet farklı oluyo ama sorun cıkmiyo dedi.bi kesinlik yok yani.cok şaşırdım açıkçası

kızlar ben de öğretmenim ve bu izin aktarma meselesi benimde biraz canımı sıkıyor müdürüm aktaramayız tatilde olduğun için ama sen yine de 32. hafta raporunu getir dosyanda bulunsun dedi keşke aktarabilseydik böyle ikilem olmasaydı ne iyi olurdu

İkimiz birbirimize destik olmaz düşünmezsek ne diye yuva kurduk. Ne yazık kı kimi analar üzerine titrerken Kimisinin umrunda olmuyor. Allah yardımcımız olsun hepimizin
Doğru canım yuva kolay kurulmuyor huzurlu olmak için fedakarlık yapıyoruz. Eşimin ailesinin durumu çok çok iyi yardım etseler oğlunun borcu öderler ama nerde bıraktılar göz göre üzülmesini izliyorlar. Nasıl dayanıyor yürekleri bilmiyorum. Hadi desem ki kumara içkiye yatırdı parayı öyle de değil. Düğün borçların altın dan kalkamadı altınlarımızı da vermediler. Sonra ipin ucu kaçtı bebek için tüp bebek masraflarımiz oldu iyice zor duruma düştük.

Ateş ölçer konusunda çok kafam karıştı kızlar en doğru sonuç veren hangisi acaba hangi marka ve model almalıyım ve kulaktan ateş ölçerlerde de alından ateş ölçerlerde de olumlu olumsuz bir sürü şey yazıyor nette siz neye karar verdiniz

Aynı durum bende de var hatta eskiden bi film izledim kadın hamile günü gelmiş yürürken çıkıyordu :) ben bune ya böyle olmuyordur ne abartmışlar diyordum. Meğerse durum gerçekte daha vahim kontrol edilmiyor yürüdükçe çıkıyor hatta adım atamıyorum eşime sen git bi su getir diye mutfağa gönderiyorum kendim koşa koşa tuvalete gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…