2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben yine de 32.haftamda calisabilir raporu alacam.34.35 haftamda okul açılıyor 37.ye kadar okula gidersem tatilden dolayı 2.5 haftam yanmış oluyo.dogumdan sonra da yaklaşık 14 hafta izin kullanrm.

Canm ben de öğretmnim.ve aktarmayı düşünüyorum.iki hafta seminere gidip izne ayrılacam.bu sekilde 16 hafta izin kullanrm diye planlıyorum

Canim sen kacinci haftadasin? Ekimde falan olsa anca oyle aktarabilirsin gibi duruyor. Cevap traji komik olmus ama ya ne demek kanunda boyle ama uygulamada boyle. Herkese ne ise o olmali. Kanuna gore uygulama olmali. O zaman herkes kafasina gore hareket eder. O yuzden iste kimi aktariyor kimi aktaramiyor.

Ben yine de 32.haftamda calisabilir raporu alacam.34.35 haftamda okul açılıyor 37.ye kadar okula gidersem tatilden dolayı 2.5 haftam yanmış oluyo.dogumdan sonra da yaklaşık 14 hafta izin kullanrm.
Bunları aslında hic önemsemiyorum bile.hayırlısıyla sağlıkla bebisim dogsun bi sekilde halledilir.bizim de ev ödemesi var ama en kötü ihtimal bikac ay ücretsiz izne ayrilirsam ailerlerden bi miktar borc alırız.olmadı arabann modelini düşürür ordan idare ederiz.yıllardır ben bu bebegi bekliyorum hic bir sey gözüme gelmiyo açıkçası.

İnşallah bir an önce toparlar yavrun en önemlisi o. Bu durumda mutlaka heyet verirler diye düşünüyorum. Önce kadın doğumcunla konuş bir ay o verir sonra da bebek dr u verir sonuçta farklı bir durumun var

Benim dogum ekimde zaten.adete göre 11 ekim görünüyo ama benimki sezaryan olacak o yüzden eylül annesiyim diye düşünüyorum:) 37.haftam 20 eylül oluyo ve 30 eylüle kadar ins o günlere kadar sorun olmaz ve dogum olur bu iki tarih arasında

Belki tekrar düzelir.arkadaşıma duzelmezse erken ve sezaryan olursun dediler duselince 39.haftada normal dogum yaptı.ve bebegi de gayet iyi.sen gönlünü ferah tut ins düzelir.

Şansımız azalmış olsa da hala sanki kontrole gittiğimde düzelmiş diyecek diye bir umut var içimde. İnşallah bize de sağlıkla kavuşmak kısmet olur

Bende baktım standart dediler ama emin olamadım ya kim dikiyor onu nasıl oluyor bilgin varmı.

Kızlar sanırım ölçü standart oluyor. Benim arkadaşım geçen hafta doğum yaptı tülünü almış kendisi dikmiş çokta tatlış olmus. Çokta tatlış olmuş .Üst kısmı lastik olduğu için zaten açılıyor uyar hepsine diye düşünüyorum

evet canım ınternetten baktım bende nasıl yapılıyor dıye aslında bızde yapabılırız,arkadasın kac cm tul almıs acaba ,kac cm lık dıkmıs?

Şansımız azalmış olsa da hala sanki kontrole gittiğimde düzelmiş diyecek diye bir umut var içimde. İnşallah bize de sağlıkla kavuşmak kısmet olur
Merhaba uzun süredir Eylül anne adayı olarak konuyu takip ediyordum fakat sana cevap yazmak istedim bende de tam plesanta previa vardı ve 2 aydır kanamalar ile evde yatiyorum. Artık çıkmaz dediklerinde marjinale döndü ve 32. Haftam bittiğinde artık yukarı çıktığını öğrendim. Olmaz diye birşey yok bunu anladim. Sabırla dua et. Tekrar aşağı inmez dediler, senin nasıl indiğini doktor söyledi mı? İnşallah güzel haberler alırsın

Oyle imis . Insan yasayana kasar bilmiyor. Gecen trende ayakkabimin bagcigini balamak icin oturdugum koltuktan egildim. Ve anammmm pitt ediverdi. Ve caprazda oturan yasli amca bana bakti . Allahtan baska kimse yoktu. Bende hemen elimi karnima goturup sivazladim camdan disari filan baktim:)

İnşallah bir an önce toparlar yavrun en önemlisi o. Bu durumda mutlaka heyet verirler diye düşünüyorum. Önce kadın doğumcunla konuş bir ay o verir sonra da bebek dr u verir sonuçta farklı bir durumun var

Canim hepimiz insallah saglikla kavusuruz yavrularimiza. Olumsuz dusunme sen. Bak bu haftalarda bile gelse en kotu ihtimal artik yaşam sinirini gectiler şükür. Rabnimin isi belli olmaz. Olmaz denen olur. Sen hep olumlu düşün. Bizim bile doktorlar neler diyor ama olumlu dusunuyorum hep. Biz guclu olucaz ki onlar da olsun

Sanmıyorum canım. Ben bi kere anestezili rahim filmi çektirecektim. Alyansı çıkardılar. Yüksek ısıdan yanık oluşabilir diyeymiş. Bu risk lenste daha fazladır. Ama bi danış bakalım doktoruna

evet canım ınternetten baktım bende nasıl yapılıyor dıye aslında bızde yapabılırız,arkadasın kac cm tul almıs acaba ,kac cm lık dıkmıs?
Hiç sormadım ki canım tülü 3-4 kat yapmış üzerine de bi fiyonk yapmıştı çokta şirin görünüyordu. Çok zor olduğunu düşünmüyorum kendişmizde yapabiliriz bence

Ben de çok şanslıyım, eşim ünv farklı şehirde okumuş.evde de annesine kıyamayıp bazı şeylerde yardımcı oluyormuş.evlendiğimizden beri her şeyi beraber yaparız.cam da siler,çamaşır da aasar,beraber mutfak dolaplarını da sileriz.6 yıllık evliyiz iki kere yardımcı aldık geri kalan zamanda hep beraber yaptık.
hamile kaldığımdan beri ben hiç süpürge vileda yapmadım.bulaşık makinesini de doldurup boşaltmadım.hep eşim yaptı.
Yemek konusunda da hamilelik nedeniyle yapamadığım zaman ona tarif ediyorum o da pişiriyor sağolsun.
Hep söylerim kırk tane kadına bedelsin sen diye.maşallah diyim kocişime de kendi nazarım değmesin

Merhaba;
senin adına çok sevindim. İnşallah doğumunda kolaycacık geçer. Benim 32. haftama girdiğinde tekrar aşağıya indiğini öğrendik nasıl oldu hiç bilmiyorum normalde düzeldi demişlerdi. Sanırım bebeğin pozisyonu dolayısıyla tekrar aşağıya itmiş plesantayı. Dr çok azalmış olsa da hala çıkabilme ihtimali olduğunu söyledi. Bakalım 10 gün sonra falan tekrar kontrolde belli olur sanırım.

Haklısın canım sonuçta biz ne hissedersek onlarda onu hissediyorlar. Güçlü olmaktan başka çaremiz yok malesef. Biz inanalım ki her sey güzel olsun...

Hadi ya. Ben de zorlanıyorum tam tersi.

Hiç sormadım ki canım tülü 3-4 kat yapmış üzerine de bi fiyonk yapmıştı çokta şirin görünüyordu. Çok zor olduğunu düşünmüyorum kendişmizde yapabiliriz bence

Evet canım ,neyse cumartesı doctor kontrolum var ınsallah orada sorarım ogrenırım sıze de bılgı verırım ınsallah :)

Maşallah canım. Biz de ilk evlendiğimizde eşim hiç alışkın değildi. Hep benden bekliyordu. Söyleye söyleye 4 senede baya gelişme oldu. Şimdi hiçbirşey yapmasa bile yemekten sonra tabağını kaldırır. Makineye koyar. Dün akşam makineyi topluyordum. Geldi neden sen yapıyorsun dedi o yaptı. Gözlerim doldu valla eski halini düşününce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…