- 4 Haziran 2008
- 1.853
- 3.564
- 658
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #14.561
Canım lütfen tek dr.la kalma iyi bir uzman dr. bul ve dört boyutlu ultrasonla baktır... Dr.un kullandığı ultrason aletinin kalitesine göre değişiyor bu ölçümler...Belkide tamamen ultrason kaynaklıdır..Kızlar bugün doktor kontrolum vardı ve hiç iyi geçmedi. Belki hatırlarsınız geçen hafta yazmıştım kilosu düşük geriden geliyor falan diye. Bu hafta da yine aynı şeyi söyledi. Dediği şey şu bebek istenilen düzeyde olmasada kilo alıyor ancak karın çevresi gelişmiyor buda seni yüksek riskli gebe grubuna sokuyor dedi. Diger gelisimleri geri olsa minyon bebek olacak derim ancak bütün gelişimler iyi karın çevresi geri olduğu için bu farklı bir durum dedi. Perinatoloji bolumune yönlendirdi. Bu durumda benim yapabileceğim birsey yok onlar değerlendirsin durumu dedi. Bide sanırım bu şekilde giderse erken alacaklarmis oğlumu sanırım. Bu konuda bilgisi olan başına böyle birşey gelen var mı?
Kusura bakmayin ..ozluce gorunce atladim hemen:)Muhabbetin basini yakalayamadim..bende ozluceye yakin 23 nisan mahallesindeyim..sizler bursalimiydinizBen özlücenin bomboş halini hatırlıyorum 17 sene kampüs içinde oturduk şimdi heryer dolmuş orada
Bende çok severim özlüceyi.her geçen yıl daha da güzelleşiyor.şimdi nerde yaşıyorsun?
Ayy masallah de canım benımkıde biz evlenmeden önce ailesinden ayrı yasıyomus ama sevgilisiyle yasadıgı için yine iş yapmamıs erkekler buyuzden evliliği siddetle tavsıye ediyorlar işten eve gelince mesaileri bitiyor bizim de non stop aksam 10 a kadar evdeki mesai devam ediyorBen o açıdan çok şanslıyım eşim evlenmeden önce ayrı evde yaşıyordu ailesinden, bu yüzden her işten anlar yemek yapar bulaşık çamaşır yıkar, yatağımızı bile düzeltiyor :) sadece evi silip süpürmekten nefret ediyor. Anlaştık aramızda genel temizlik bana, günlük temizlik eşime :)
İyi en azından bakıcak birileri varmıs kuzum sanslısım bu konuda canını simdiden sıkma nolur bak hersey bebege gecıyor. Hamılelık uygulamasında gecen hafta sey okudum artık bebegınız gözyası üretebiliyor ama umarız gözyası üretmek zorunda kalmaz yazıyordu. Sen aglarsan uzulursen bebişin de üzülür kendini olumlu dusunmeye yönelt aklını baska seylerle oyalamaya calıs canımBebege kim Bakıcak demek istedin Zeynepcim galiba normalde kayınvalideme desem bakar yakınız ama şu an onlardan ötürü bu sıkıntı yaşanırken onların umrunda değilken baktırmam yakın bu Arkedaşım var o bakıcak eve gelip aklimde hiç kalmıcak biri. İşşizlik maaşı için patronum yapılması gerekeni yapıcak onu alıcam inşalla. Ama şimdiden kokusunu bile almamışken onu bırekıp gitme düşüncesi gözlerimden yaşı akıtmaya yetiyor.
Canım doktor mu önermişti yoksa sen mi istedin korseyiCanım ben kızımı normal doğurdum...Hemen ertesi gün kullanmaya başladım hiç göbeğimde kalmamıştı...Sezeyan olunca dikişlerden dolayı hemen kullanamıyorsun
Canım tülbentin varsa tülbentle ikisini kullan.ayşe Öner yıkama videosunda bebeğe farklı dokunuşlar yapın diyor.boynunu tülbentle bacaklarını süngerle yıkıyor.Kızlar ben bundan aldım kullanan var mı aranızda. Bebeği olan arkadaşlar hep bundan al dediler ama ilk bende tülbent mi kullansam acaba?
Allah rahmet eylesin canım.allah bu yavruna kavuştursun ve ona uzun sağlıklı ömür nasip eylesin. Rabbim hepimizi ve karnımızdaki yavrularımızı korusunBen dr buna benzer .yandan cirtcirtli.tek parcaydi.dikisler aşağıda kalıyo denk gelmiyo.benim doktor docent özellikle kullan dedi.çünkü dogumda bebegimi kaybettim hemen gebe kalmak isteyecegimi tahmin etti zaten.ve sezaryandan 9 ay sonra hamile kaldm cok şükür.ins bu bebegimin ömrü cok olur.
Hamileyken sigorta yapılmıyor diye biliyorum canım zaten ıkıncı yıl tekrarlamak gerekıyorEvet canım özel sigorta olmadan çok pahalı gerçekten, ama benim bir arkadaşım hamileyken kendine Acıbadem sigorta yaptırdı ve 2-3 bin tl civarında tuttu hastane masrafı.
Daha önce deseydi keşke perinatoloğa git diye. Hayırlı sağlıklı haber alın inşalahKızlar bugün doktor kontrolum vardı ve hiç iyi geçmedi. Belki hatırlarsınız geçen hafta yazmıştım kilosu düşük geriden geliyor falan diye. Bu hafta da yine aynı şeyi söyledi. Dediği şey şu bebek istenilen düzeyde olmasada kilo alıyor ancak karın çevresi gelişmiyor buda seni yüksek riskli gebe grubuna sokuyor dedi. Diger gelisimleri geri olsa minyon bebek olacak derim ancak bütün gelişimler iyi karın çevresi geri olduğu için bu farklı bir durum dedi. Perinatoloji bolumune yönlendirdi. Bu durumda benim yapabileceğim birsey yok onlar değerlendirsin durumu dedi. Bide sanırım bu şekilde giderse erken alacaklarmis oğlumu sanırım. Bu konuda bilgisi olan başına böyle birşey gelen var mı?
Kızlar bugün doktor kontrolum vardı ve hiç iyi geçmedi. Belki hatırlarsınız geçen hafta yazmıştım kilosu düşük geriden geliyor falan diye. Bu hafta da yine aynı şeyi söyledi. Dediği şey şu bebek istenilen düzeyde olmasada kilo alıyor ancak karın çevresi gelişmiyor buda seni yüksek riskli gebe grubuna sokuyor dedi. Diger gelisimleri geri olsa minyon bebek olacak derim ancak bütün gelişimler iyi karın çevresi geri olduğu için bu farklı bir durum dedi. Perinatoloji bolumune yönlendirdi. Bu durumda benim yapabileceğim birsey yok onlar değerlendirsin durumu dedi. Bide sanırım bu şekilde giderse erken alacaklarmis oğlumu sanırım. Bu konuda bilgisi olan başına böyle birşey gelen var mı?
Zaten hemcinslerimiz daha anlayışsız oluyorlar bu konudaÖyle olmuyo ki canım kadın olmasına rağmen hiç halden anlamayan ne insanlar var. İnsan yediremiyor kendisine
Ay canım ne kötü hadi durumları olmasa anlarım da hem durumları var hem size birikim olacak altını da almışlar.yazık Allah doyursun.allah size paranızın bereketini versin ve bol bol versin de borçlarınızdan kurtulun inşallah...Doğru canım yuva kolay kurulmuyor huzurlu olmak için fedakarlık yapıyoruz. Eşimin ailesinin durumu çok çok iyi yardım etseler oğlunun borcu öderler ama nerde bıraktılar göz göre üzülmesini izliyorlar. Nasıl dayanıyor yürekleri bilmiyorum. Hadi desem ki kumara içkiye yatırdı parayı öyle de değil. Düğün borçların altın dan kalkamadı altınlarımızı da vermediler. Sonra ipin ucu kaçtı bebek için tüp bebek masraflarımiz oldu iyice zor duruma düştük.
Ha ha bu iyiydi:) esimde diyo sana her sey serbest ama dogumdan sonra eski karimi istiyorum :)En azından gaz sancısı çekmezsin canım boşver biz hamileyiz bize herşey mübah
Canım ben aldım ondan tam tütü değil de tüllü birseydi ortasında da fiyonk yapmıslar zaten aynı fiyonk tan anne yatak ucuna da yapıyorlar. Sonrada bebek dogumgunlerinde fln masa eteği olarak kullanılıyor iki ucun acık be biten yerlerini direkt kurdela seklinde baglıyorsun boylece kullanacagın yere göre enini ayarlayabiliyorsun.Kızlar merhaba , ya bu hastane bebek kuvezı ııcın tutu dıktırmek ıstıyorum , acaba standartmı oluyor olculerı yapan var mı?
Sanırım bu konu muallakta.çoğu doktor kulaktan ölçün diyor.koltukaltı da iyi sonuç veriyor ama biraz beklemen gerekiyor.makattan ölçüm en doğru sonucu veriyormuş ama onu da ölçmesi zor pratik değil.ben bir tane weewell kulaktan ölçer aldım.bir tane de sevi bebe tırnak makası ve tarak seti içinde olan koltıkaltı ölçümü var.iki tane termometre oldu.Ateş ölçer konusunda çok kafam karıştı kızlar en doğru sonuç veren hangisi acaba hangi marka ve model almalıyım ve kulaktan ateş ölçerlerde de alından ateş ölçerlerde de olumlu olumsuz bir sürü şey yazıyor nette siz neye karar verdiniz
Canım tüm arkadaslarım kulaktan ölcmeli diyor. Braun kulaktan atesölcerinin en iyiisi oldugunu duydum. Bu olmazsa beurer in hem kulak hem alından atesölceri var onu alıcam. Braun belki birdaha indirime girer diye bekliyorum ilkini kacırmıstım ama ıki ürünü de kullanan arkadaslarım var ikisinden de memnunlarAteş ölçer konusunda çok kafam karıştı kızlar en doğru sonuç veren hangisi acaba hangi marka ve model almalıyım ve kulaktan ateş ölçerlerde de alından ateş ölçerlerde de olumlu olumsuz bir sürü şey yazıyor nette siz neye karar verdiniz
Doktorum gerek duymadı yaptırmadım canımKızlar tetenoz aşısını kaç kere yaptırdınız?
Benim kadın doğumcum bugüne kadar hiçbişey söylemedi.sağlık ocağında bi kere yaptırdım.
Şimdi ikincisi için arıyolar.siz bu aşıyı kaç kez vuruldunuz?
inşallah memnun kalırsınız canım ben de ilk zamanlar kulaktan ölçerlerin uygun olmadığını okudum alından ölçerlerde bulunduğu odada yarım saat kadar kalıp öyle ölçüm yapılmalıymış. Hata olasılığı falan derken baya kafam karıştıCanim bizde çok kararsız kaldık ilk zamanlarda kulaktan olcmeyi tavsiye etmediklerini okuduk o yüzden alından ölçen almaya karar verdik onuda aliexpresten siparis verdik henüz gelmedi ama kargolanmis inşallah pişman olmayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?