2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım lütfen tek dr.la kalma iyi bir uzman dr. bul ve dört boyutlu ultrasonla baktır... Dr.un kullandığı ultrason aletinin kalitesine göre değişiyor bu ölçümler...Belkide tamamen ultrason kaynaklıdır..

Ayy masallah de canım benımkıde biz evlenmeden önce ailesinden ayrı yasıyomus ama sevgilisiyle yasadıgı için yine iş yapmamıs erkekler buyuzden evliliği siddetle tavsıye ediyorlar işten eve gelince mesaileri bitiyor bizim de non stop aksam 10 a kadar evdeki mesai devam ediyor

İyi en azından bakıcak birileri varmıs kuzum sanslısım bu konuda canını simdiden sıkma nolur bak hersey bebege gecıyor. Hamılelık uygulamasında gecen hafta sey okudum artık bebegınız gözyası üretebiliyor ama umarız gözyası üretmek zorunda kalmaz yazıyordu. Sen aglarsan uzulursen bebişin de üzülür kendini olumlu dusunmeye yönelt aklını baska seylerle oyalamaya calıs canım

Kızlar ben bundan aldım kullanan var mı aranızda. Bebeği olan arkadaşlar hep bundan al dediler ama ilk bende tülbent mi kullansam acaba?
Canım tülbentin varsa tülbentle ikisini kullan.ayşe Öner yıkama videosunda bebeğe farklı dokunuşlar yapın diyor.boynunu tülbentle bacaklarını süngerle yıkıyor.

Allah rahmet eylesin canım.allah bu yavruna kavuştursun ve ona uzun sağlıklı ömür nasip eylesin. Rabbim hepimizi ve karnımızdaki yavrularımızı korusun

Evet canım özel sigorta olmadan çok pahalı gerçekten, ama benim bir arkadaşım hamileyken kendine Acıbadem sigorta yaptırdı ve 2-3 bin tl civarında tuttu hastane masrafı.
Hamileyken sigorta yapılmıyor diye biliyorum canım zaten ıkıncı yıl tekrarlamak gerekıyor

Daha önce deseydi keşke perinatoloğa git diye. Hayırlı sağlıklı haber alın inşalah

Canim moralini bozmamaya calis. Guclu dur. Bu tarz yorumlar surekli doktorlar tarafindan yapikiyor malesef. Doktorunum tek dedigi karin cevresi geriden geliyor dimi? Baska bir sey soylemiyor.
Herhabgi bir organda sorun yok.kalbinde beyninde bobreklerinde vs vs... suyuyla ilgili bir problem yok... plesanta ile ilgili bir problem yok... onemli olan bunlar.
3 hafta once bir arkadasim dogum yapti. Bebegini saglicakla kucagina aldj... dogum uaptigi hafatya kadar her kontrolde bebeginin bir tarafi hep geriden gekiyordum kac doktra gittiyse aynisi oldu. Bi kontrolde karni gerideyse digerinde kafasi gerideydi... boyle boyle 39.haftaya geldi.. erken filan da almadilar.
Insalkah duzelir. Bir perinatalkga git bakalim o ne diyecek. Insalkah onemli.bir sey yoktur.
Karni kac hafta geriden geliyormus?

Ay canım ne kötü hadi durumları olmasa anlarım da hem durumları var hem size birikim olacak altını da almışlar.yazık Allah doyursun.allah size paranızın bereketini versin ve bol bol versin de borçlarınızdan kurtulun inşallah...

Kızlar merhaba , ya bu hastane bebek kuvezı ııcın tutu dıktırmek ıstıyorum , acaba standartmı oluyor olculerı yapan var mı?
Canım ben aldım ondan tam tütü değil de tüllü birseydi ortasında da fiyonk yapmıslar zaten aynı fiyonk tan anne yatak ucuna da yapıyorlar. Sonrada bebek dogumgunlerinde fln masa eteği olarak kullanılıyor iki ucun acık be biten yerlerini direkt kurdela seklinde baglıyorsun boylece kullanacagın yere göre enini ayarlayabiliyorsun.

Sanırım bu konu muallakta.çoğu doktor kulaktan ölçün diyor.koltukaltı da iyi sonuç veriyor ama biraz beklemen gerekiyor.makattan ölçüm en doğru sonucu veriyormuş ama onu da ölçmesi zor pratik değil.ben bir tane weewell kulaktan ölçer aldım.bir tane de sevi bebe tırnak makası ve tarak seti içinde olan koltıkaltı ölçümü var.iki tane termometre oldu.
bakalım deneme yanılma yöntemi ile memnun kalıp kalmayacağımızı zaman gösterecek.

Kızlar tetenoz aşısını kaç kere yaptırdınız?
Benim kadın doğumcum bugüne kadar hiçbişey söylemedi.sağlık ocağında bi kere yaptırdım.
Şimdi ikincisi için arıyolar.siz bu aşıyı kaç kez vuruldunuz?

Canım tüm arkadaslarım kulaktan ölcmeli diyor. Braun kulaktan atesölcerinin en iyiisi oldugunu duydum. Bu olmazsa beurer in hem kulak hem alından atesölceri var onu alıcam. Braun belki birdaha indirime girer diye bekliyorum ilkini kacırmıstım ama ıki ürünü de kullanan arkadaslarım var ikisinden de memnunlar

Doktorum gerek duymadı yaptırmadım canım

inşallah memnun kalırsınız canım ben de ilk zamanlar kulaktan ölçerlerin uygun olmadığını okudum alından ölçerlerde bulunduğu odada yarım saat kadar kalıp öyle ölçüm yapılmalıymış. Hata olasılığı falan derken baya kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…