2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Allah ferahlık versin o kv ile kp ye de gözünü doyursun varken bencillik yapan ebevynleri anlayamıyorum. düğünümüzde biz de farklı şekilde seyler yasadık. krndi ailem de dahil buna.. insan unutamıyor. kimseye muhtac etmesin allah..

canım insallah perinatolog ayarlarsın bi an once. kacıncı haftandasın ? su an dogum olursa ne yapılabılır bunları da konus nm hazırlıklı olmak ıcın.

4. ve 5. ayda yaptırdım ben cnm saglık ocagı takip ediyor ilk gidince ikinci gelecegin zamanı soyluyorlar..

kızlar, doğumum kurban bayramının ortasına denk gelebilir bunun olumsuzluğu olur mu sizce ?

doktorlar tatile falan çıkmazlar inşallah

cıkabılırler cnm. benm de oyle bır ıhtımalım var bu hafta doktoruma sormayı dusunuyorum..

Kızlar bebeği hıçkıran var mı? Bir başladı mı 15 dk sürüyor. Hık hık hiç durmuyor

evet hıckırıyor benimki

[QUOTE="minikhikayem, post: 52160949, member: 819484"

canım insallah perinatolog ayarlarsın bi an once. kacıncı haftandasın ? su an dogum olursa ne yapılabılır bunları da konus nm hazırlıklı olmak ıcın.

Inşallah ayarlarim canım. 30+0 dayım. Bunu sormak gelmemişti aklıma canım doğru söylüyorsun sormak lazım

Benim doktorum önermedi.zaten önceden metal sektöründe çalıştığımdan yaptırmıştım.o yüzden hamileyken yaptırmadım.

oh guzel haftalar 30dan sonrası. benim 21. haftadan beri amniyon sıvısı sınırda hep 28den once dogum olacak gibi hazırlık yaptık prematüre olcak diye hep yuregımız agzımızda geldik 32. haftalara.. takip eden arkadaslar var biliyorlar ne endiseler panıkler oldu. ınsallah 32den sonra korkma dedı doktorum. dılerım seninki de boraz daha dayanır premature dogma ıhtımalı varsa da doktoruna sor senle acık konusmasını ıste. ne bu yani her gıttıgınde soyle gerıden gelıyo boyle bılmemne dıyıp uzup yolluyo seni. napacagınızı soylesın yani. bunı ıstemek hasta hakkın sana cıklama yapmak zorunda.

Aynen ben de dogma buyume bursa..sen su an bursadamiydin?
Evet bu aksam gittik..biz cogu seyi almistik..sampuan ws onlari aliriz diyorduk,mustela yokmus orda da..teks.urunlerinde de %40 indirim var ama onlarda 150 tl ye ,50 tl gecerli degildi..camasirlarda 6 al 5 ode vardi..ondan aldik,birkac tulum falan..kalabalikti zaten baya,hsonu nasil olur dusunemiyorum..kasada da bir suru sira bekledik,esime fenalik geldi zaten:))

Canım ben 20 haftadan sonra aldım gördü. Aldıklarıma bakarken bunları annen alması gerekiyordu dedi kızı da hamileyken 7. Ayında herşeyini aldı. Almak isteyen derdi şunu alma biz alalım diye annem öyle yaptı. Kıyafetlerini yikayacagim bebeğin eksiği kalmadı ki. Yedi kat yabancı bile ne güzel şeyler aldılar sordular bi eksik var mı diye.

ah canım benim her insan bir mi !
benım kardeşimin karısıda hamile ben ne aldıysam aynısından 2 tane 2 tane aldım demesin ki kendi bebegine ıyısını aldı . benım durumum onlardan daha ıyı . belki üzülür diye mahsusutan dedim ki kuzenler aynı gıysın ıkısıde benım mınnoşum ... hekes bir mi canım

ben evlendım kaynanam bana 1 tane corap vermedı dugunumede gelmedı hıcbırşeyde takmadı bebegıme hayırlı olsun bile demedi. bosver ıhtıyac almayı. yanına gıttım karnım burnumda sankı hamıle bıle degımısım gıbı ınsna bır maasallah der ne bıleyım bır şey der tek kelime etmedı ya .. sen bana dıyorusn ki elbise almadı ne elbısesı öz torununa masallah demeyen hayırlı olsun demeyen de var . sen dıyorsunki karnımı sevıyor bana kızım durumun nasıl demedi

gücenme üüzlme kuzum boşver

Bu nasil birsey ya..insan 7 kat ellere neler yapiyor..o da oglunun cani..insan neler yapmaz..sen de takma kafana bosver.

minikhikayem canım benim ailem yaptı hakkını yiyemem ama inkar ediyorlar ne garezleri var bilmiyorum 2 yıldır sustum ailem de en ufak bi kalp kirmadilar ama baktım ki olmuyor onlar çok ileri gittiler bazı konularda babama anlattım herşeyi. Kv eşimi bana karşı doldurmuyor anneme babama karşı dolduruyor onlarla bağım kesilsin istiyorlar annemle kv yanında konuşamıyorum suratı asılıyor. Bizim konu sadece maddi değil huzurumuzu da kaçırıyorlar.

Senin durumuna da çok üzüldüm canım allah ıslah etsin. Benim 2 yıl çocuğum olmadi görümcem hamileyken neler aldım kendi çocuğuma aliyormusum gibi. Şimdi hepsinin böyle yapması zoruma gidiyor. Ben şuan ailemin yanındayım yarın Birgün kıyamet kopacak ben bazı şeylere çok sabrettim artık dayanamadım anlattım babama herşeyi.

ben üzülmüyorum ki kendisi bilir. bir güzelliğe ortak olmak parcası olmak varken fesatlık yaparsa kendisi bilir. yarın da benden vefa bekleyemez heralde . benım huzurum düzenim saglıgım yerınde cok şükür daha ne olsun

Benim tek sorunum da ne yaparlarsa yapsınlar baş üstünde tutuyorum yani hiç bi kırgınlığım ı göstermiyorum gel diyorlar geliyorum git diyorlar gidiyorum. Sırf eşimle aram bozulmasın diye. Ama baktım benim yaptığımı eşim yapmıyor bende bıraktım artık. Eşimi canımı verecek kadar seviyorum ama ailem canım olduğu için çok üzülüyorum bazı şeylere

Haklısın canım ama sıkı takip edip gelişim belli bir sınırın altına gelince sezeryanla alacaklarmis galiba canım. Pazartesi bi terslik olmazsa dç dr a gidicem bakalım o ne diyecek canım. Inşallah güzel şeyler söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…