- Konu Sahibi angel5angel
-
- #14.581
ben de araştırırken bunu gördüm canım hacettepe üniversitesinin bi araşyırmasında da bu kullanılmış sanırım ben de bunu alıcamCanım ben öneriler üzerine Visio Focus aldım. diğer ateş ölçerlerde alnına yaklaştırman gereken mesafe tam ayarlanamıyormuş o da yanlış sonuç almamıza neden oluyormuş. Visio focus ta halka gibi bir görüntü çıkıyor derece tam ortasında göründüğünde ideal uzaklık oluyor. bir de diğerlerinde de vardır ama mamayı banyo suyunu oda sıcaklığını her şeyi ölçebiliyorsun. bi bak istersen
http://www.babymall.com.tr/visio-focus-temassiz-ates-olcer_VSF-06400
Ayrıntılı ultrasona girmiştim canım. O zaman bir sıkıntı yoktu. Bilmiyorum bu geriligin yüzdeki hesaplaması varmış benimki gitgide daha kötü oluyor yüzdelik hesapta canım. Sabit bir gerilik değil yani belki o yüzden öyle dedi bilmiyorum hiç ama inşallah kötü bir durum yoktur.canım benim ilk bebeğim de şimdiki bebeğimde haftasına göre karın çevresi geri geliyor 10 gün kadar hatta bende gebelik şekeri de var. gebelik şekerinde genelde karın çevresi daha büyük olur ama benim hep geriden geliyor ama doktorum bana o tarz bişey demedi. ayrıntılı ultrason yaptırmış mıydın? normal miydi? başka bi doktora daha git istersen bikaç kişinin görüşünü almak her zaman daha iyidir
inş önemli bişey yoktur
Sağol canım benim. Dr dan çıktığım gibi direk araştırma hastanesi perinatoloji bir bölümüne gittim ancak 31 agustosa sıra veriyor. Başka bir yol ayarlamaya çalışıyoruz canım.Çok geçmiş olsun Mawişh. Bir iki haftaya kadar geri ya da ileriolması sorun değil diye biliyorum ama tabi seninkinde farklı bir durum da varmış. En kısa zamanda bi perinatoloğa randevu alamaz mısın için rahatlar en azından. Bazen dr lar asırı korkutuyorlar anneyi malesef
bana da doktor bacak boyu gerıden gıdıyor dedi sonra kendi doktoruma gittim her şey normal yok öyle bir şey dediAyrıntılı ultrasona girmiştim canım. O zaman bir sıkıntı yoktu. Bilmiyorum bu geriligin yüzdeki hesaplaması varmış benimki gitgide daha kötü oluyor yüzdelik hesapta canım. Sabit bir gerilik değil yani belki o yüzden öyle dedi bilmiyorum hiç ama inşallah kötü bir durum yoktur.
Başka Dr a zaten gideceğim canım hatta perinatoloji ye gideceğim inşallah sıra bulabilirsem. Ancak 3 farklı ultrason cihazında da kilo durumu aynı çıktı canım. Ama inşallah doktorumun korktuğu durum yoktur.Canım lütfen tek dr.la kalma iyi bir uzman dr. bul ve dört boyutlu ultrasonla baktır... Dr.un kullandığı ultrason aletinin kalitesine göre değişiyor bu ölçümler...Belkide tamamen ultrason kaynaklıdır..
Geçen hafta gerilik durumu bu kadar kötü değildi canım. Amin inşallah canımDaha önce deseydi keşke perinatoloğa git diye. Hayırlı sağlıklı haber alın inşalah
zaten doktor söylemıyor ki , bana da söylemedi bana saglık ocagında söyledılerKızlar tetenoz aşısını kaç kere yaptırdınız?
Benim kadın doğumcum bugüne kadar hiçbişey söylemedi.sağlık ocağında bi kere yaptırdım.
Şimdi ikincisi için arıyolar.siz bu aşıyı kaç kez vuruldunuz?
Inşallah bizimde sağlıklı bir şekilde devam eder canım. 2 3 hafta arası geriden geliyor. Randevu bulup gideceğim canımCanim moralini bozmamaya calis. Guclu dur. Bu tarz yorumlar surekli doktorlar tarafindan yapikiyor malesef. Doktorunum tek dedigi karin cevresi geriden geliyor dimi? Baska bir sey soylemiyor.
Herhabgi bir organda sorun yok.kalbinde beyninde bobreklerinde vs vs... suyuyla ilgili bir problem yok... plesanta ile ilgili bir problem yok... onemli olan bunlar.
3 hafta once bir arkadasim dogum yapti. Bebegini saglicakla kucagina aldj... dogum uaptigi hafatya kadar her kontrolde bebeginin bir tarafi hep geriden gekiyordum kac doktra gittiyse aynisi oldu. Bi kontrolde karni gerideyse digerinde kafasi gerideydi... boyle boyle 39.haftaya geldi.. erken filan da almadilar.
Insalkah duzelir. Bir perinatalkga git bakalim o ne diyecek. Insalkah onemli.bir sey yoktur.
Karni kac hafta geriden geliyormus?
Amin canım. Kaynanam da ki bilezikleri görsen 65 yasin da ama yeni gelin gibiAy canım ne kötü hadi durumları olmasa anlarım da hem durumları var hem size birikim olacak altını da almışlar.yazık Allah doyursun.allah size paranızın bereketini versin ve bol bol versin de borçlarınızdan kurtulun inşallah...
2 kere vurdum birincisi 20. Hafta 2. De ondan 4 hafta sonra oluyor 24. Hafta vuruldum yaniKızlar tetenoz aşısını kaç kere yaptırdınız?
Benim kadın doğumcum bugüne kadar hiçbişey söylemedi.sağlık ocağında bi kere yaptırdım.
Bana dr 1 doz vurdur demisti.tek doz oldumKızlar tetenoz aşısını kaç kere yaptırdınız?
Canim perinatologa git bencede onlar bu konuda daha tecrübeli insallah onemsiz bisey bence. Cok telas yapma. Hangi sehirdesin canim istanbulda recep has falan iyi diyorlar ama ona da randevu bulmak zor oluyor.Kızlar bugün doktor kontrolum vardı ve hiç iyi geçmedi. Belki hatırlarsınız geçen hafta yazmıştım kilosu düşük geriden geliyor falan diye. Bu hafta da yine aynı şeyi söyledi. Dediği şey şu bebek istenilen düzeyde olmasada kilo alıyor ancak karın çevresi gelişmiyor buda seni yüksek riskli gebe grubuna sokuyor dedi. Diger gelisimleri geri olsa minyon bebek olacak derim ancak bütün gelişimler iyi karın çevresi geri olduğu için bu farklı bir durum dedi. Perinatoloji bolumune yönlendirdi. Bu durumda benim yapabileceğim birsey yok onlar değerlendirsin durumu dedi. Bide sanırım bu şekilde giderse erken alacaklarmis oğlumu sanırım. Bu konuda bilgisi olan başına böyle birşey gelen var mı?
2 doz oldum ben canim 20. Ve 24. HaftadaKızlar tetenoz aşısını kaç kere yaptırdınız?
canım belki daha zamanı var diye almamışlardır. bizim gelinimizde hamile ben ona kendime ne aldıysam aynısındna aldım gerçi ama annem daha hiç bir şey almadı ve gıtıgımde de bana dedi ki ben her şeyini alacagım ama daha erken almak iyi olmaz 25. haftasında daha dedi. 30 ları geçsin alışverişini baştan sona yapıcam ben dedi belki kaynanalarda öyle düşünmüştür. tabi düşünmemişte olabilirler sadece ihtimalen öyledir dedimAmin canım. Kaynanam da ki bilezikleri görsen 65 yasin da ama yeni gelin gibibi de diyor ki araba alın eşimde o kadar borcun altına soktunuz neyle alalım diyor vardı satmak zorunda kaldık. Evlerinin önünde iki araba var demiyorlar ki karın hamile lazım olur doğuma az kaldı yürüyemiyor sende dursun. Almaz eşim emanet araba ama teklif dahi etmiyorlar. Çok şükür ben eşimin bu zor zamaninda yanındayım. Kolumda bir bilezik vardı bebeğin bütün ihtiyaçlarını onunla karşıladım. Bir çorap dahi almadılar daha ama sever kurban ola ola seviyorlar karnımı
Canım inşallah düzelir inşallah doktorun panik yapıyordur da riskli durumunuz yoktur.bakalım perinataloga git inşallah iyi haberlerini alırız.Kızlar bugün doktor kontrolum vardı ve hiç iyi geçmedi. Belki hatırlarsınız geçen hafta yazmıştım kilosu düşük geriden geliyor falan diye. Bu hafta da yine aynı şeyi söyledi. Dediği şey şu bebek istenilen düzeyde olmasada kilo alıyor ancak karın çevresi gelişmiyor buda seni yüksek riskli gebe grubuna sokuyor dedi. Diger gelisimleri geri olsa minyon bebek olacak derim ancak bütün gelişimler iyi karın çevresi geri olduğu için bu farklı bir durum dedi. Perinatoloji bolumune yönlendirdi. Bu durumda benim yapabileceğim birsey yok onlar değerlendirsin durumu dedi. Bide sanırım bu şekilde giderse erken alacaklarmis oğlumu sanırım. Bu konuda bilgisi olan başına böyle birşey gelen var mı?
ay böyle kaynana ve görümcelerde mi varmış ne güzel bize denk gelmemiş hiçcanım belki daha zamanı var diye almamışlardır. bizim gelinimizde hamile ben ona kendime ne aldıysam aynısındna aldım gerçi ama annem daha hiç bir şey almadı ve gıtıgımde de bana dedi ki ben her şeyini alacagım ama daha erken almak iyi olmaz 25. haftasında daha dedi. 30 ları geçsin alışverişini baştan sona yapıcam ben dedi belki kaynanalarda öyle düşünmüştür. tabi düşünmemişte olabilirler sadece ihtimalen öyledir dedim
Evet canım aynen dediğin gibiydi sulak boş araziydi hiç bişey yoktu.ben doğma büyüme bursalıyım Bursa dediğin çarşı çevresi çekirgeden ibaretti.şimdi çok büyüdü çok değişti.Ben özlücenin bomboş halini hatırlıyorum 17 sene kampüs içinde oturduk şimdi heryer dolmuş orada
Au canım nasıl ayırt ediyorsun çok merak ediyorumKızlar bebeği hıçkıran var mı? Bir başladı mı 15 dk sürüyor. Hık hık hiç durmuyor
Canım ben Doğuma büyüme bursalıyım tüm sülalem bursadadır.annemler de özlüceye yakın Ertuğrul mah.de yaşıyor,senle de hemşeri çıktık:))Kusura bakmayin ..ozluce gorunce atladim hemen:)Muhabbetin basini yakalayamadim..bende ozluceye yakin 23 nisan mahallesindeyim..sizler bursalimiydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?