2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
ben de araştırırken bunu gördüm canım hacettepe üniversitesinin bi araşyırmasında da bu kullanılmış sanırım ben de bunu alıcam

kızlar, doğumum kurban bayramının ortasına denk gelebilir bunun olumsuzluğu olur mu sizce ?

doktorlar tatile falan çıkmazlar inşallah

Ayrıntılı ultrasona girmiştim canım. O zaman bir sıkıntı yoktu. Bilmiyorum bu geriligin yüzdeki hesaplaması varmış benimki gitgide daha kötü oluyor yüzdelik hesapta canım. Sabit bir gerilik değil yani belki o yüzden öyle dedi bilmiyorum hiç ama inşallah kötü bir durum yoktur.

Sağol canım benim. Dr dan çıktığım gibi direk araştırma hastanesi perinatoloji bir bölümüne gittim ancak 31 agustosa sıra veriyor. Başka bir yol ayarlamaya çalışıyoruz canım.

bana da doktor bacak boyu gerıden gıdıyor dedi sonra kendi doktoruma gittim her şey normal yok öyle bir şey dedi

Canım lütfen tek dr.la kalma iyi bir uzman dr. bul ve dört boyutlu ultrasonla baktır... Dr.un kullandığı ultrason aletinin kalitesine göre değişiyor bu ölçümler...Belkide tamamen ultrason kaynaklıdır..
Başka Dr a zaten gideceğim canım hatta perinatoloji ye gideceğim inşallah sıra bulabilirsem. Ancak 3 farklı ultrason cihazında da kilo durumu aynı çıktı canım. Ama inşallah doktorumun korktuğu durum yoktur.

zaten doktor söylemıyor ki , bana da söylemedi bana saglık ocagında söyledıler
ben 2 kere vuruldum 1 ay arayla

Inşallah bizimde sağlıklı bir şekilde devam eder canım. 2 3 hafta arası geriden geliyor. Randevu bulup gideceğim canım

Amin canım. Kaynanam da ki bilezikleri görsen 65 yasin da ama yeni gelin gibi bi de diyor ki araba alın eşimde o kadar borcun altına soktunuz neyle alalım diyor vardı satmak zorunda kaldık. Evlerinin önünde iki araba var demiyorlar ki karın hamile lazım olur doğuma az kaldı yürüyemiyor sende dursun. Almaz eşim emanet araba ama teklif dahi etmiyorlar. Çok şükür ben eşimin bu zor zamaninda yanındayım. Kolumda bir bilezik vardı bebeğin bütün ihtiyaçlarını onunla karşıladım. Bir çorap dahi almadılar daha ama sever kurban ola ola seviyorlar karnımı

2 kere vurdum birincisi 20. Hafta 2. De ondan 4 hafta sonra oluyor 24. Hafta vuruldum yani

Bana dr 1 doz vurdur demisti.tek doz oldum

Canim perinatologa git bencede onlar bu konuda daha tecrübeli insallah onemsiz bisey bence. Cok telas yapma. Hangi sehirdesin canim istanbulda recep has falan iyi diyorlar ama ona da randevu bulmak zor oluyor.

2 doz oldum ben canim 20. Ve 24. Haftada

canım belki daha zamanı var diye almamışlardır. bizim gelinimizde hamile ben ona kendime ne aldıysam aynısındna aldım gerçi ama annem daha hiç bir şey almadı ve gıtıgımde de bana dedi ki ben her şeyini alacagım ama daha erken almak iyi olmaz 25. haftasında daha dedi. 30 ları geçsin alışverişini baştan sona yapıcam ben dedi belki kaynanalarda öyle düşünmüştür. tabi düşünmemişte olabilirler sadece ihtimalen öyledir dedim

Canım inşallah düzelir inşallah doktorun panik yapıyordur da riskli durumunuz yoktur.bakalım perinataloga git inşallah iyi haberlerini alırız.

ay böyle kaynana ve görümcelerde mi varmış ne güzel bize denk gelmemiş hiç

Ben özlücenin bomboş halini hatırlıyorum 17 sene kampüs içinde oturduk şimdi heryer dolmuş orada
Evet canım aynen dediğin gibiydi sulak boş araziydi hiç bişey yoktu.ben doğma büyüme bursalıyım Bursa dediğin çarşı çevresi çekirgeden ibaretti.şimdi çok büyüdü çok değişti.

Kusura bakmayin ..ozluce gorunce atladim hemen:)Muhabbetin basini yakalayamadim..bende ozluceye yakin 23 nisan mahallesindeyim..sizler bursalimiydiniz
Canım ben Doğuma büyüme bursalıyım tüm sülalem bursadadır.annemler de özlüceye yakın Ertuğrul mah.de yaşıyor,senle de hemşeri çıktık:))
Bu arada .ebebek Özdilek parkın yanına açılmış her 150tl alışverişe 50tl indirim veriyor.23temmuza kadarmış kampanya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…