- 8 Mayıs 2015
- 501
- 529
- 23
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #1.481
Geçmiş olsun canımm holterden bişey çıkmaz merak etme biraz yemene dikkat et sadece az ye sık ye, bende uzun süre aç kalıp birden yiyince tansiyonum çıkıyor çünkü çarpıntımda oluyor yanı sıra stresten çok bu sebep olmuş olabilir kesen büyümüş ne güzel çok sevindim, haftaya cumartesi bende kalp atışı gidicem 6+4 te inşallahKızlar Merhaba. Hastalara acil şifalar, midesinden sıkıntı yaşayanlara bol sabırlar diliyorum. Bende aynı durumdayım :/ Sayfalaro tam okuyamadım ama düşük tehlikesi olan yok sanırım. Çok şükür
Ben bugün tatsız bir gün geçirdim. Tahlil için gittiğim sağlık ocağında tansiyonum yüksek çıktı. Kadın doğuma yönlendirildim. Orada da tansiyon yüksek çıktı. Kardiyolojiye yönlendirildim. EKG kalp ultrasonu birşey çıkmadı. Büyük ihtimal stres sıkıntı dedi doktor. Tansiyon hastası olduğunu düşünmediğini söyledi. Ama cumartesi holter bağlanacak.
Günün tek iyi haberi ultrasonda kesenin sağlıklı bir şekilde büyümüş olduğunu görmekti. Haftaya cumaya kalp atışı için çağırdı doktor. Hayırlısı Allahtan...
Kolay gelsin cnm cok yorma kendiniÇok şükür dün ev bulduk yarın taşınıyoruz kayınvalidem evi temizlicek bizde eşyaları toplucaz dua edin kızlar kara yakalanmadan taşınalım
bende ayın 20sinde taşınıcam evimin bitmesini bekliyorum Allah kolaylık versin canım bende düşünmüyor değilim nasıl yapıcaz diyeÇok şükür dün ev bulduk yarın taşınıyoruz kayınvalidem evi temizlicek bizde eşyaları toplucaz dua edin kızlar kara yakalanmadan taşınalım
Ne güzel canım kendi evini taşınıyosun yavaş yavaş yap herşeyi zaten nakliye ile anlaşırsınız onlar yapar ama ufak tefek eşyalar baya yoruyor. Dikkat etmek lazım sende dikkat etbende ayın 20sinde taşınıcam evimin bitmesini bekliyorum Allah kolaylık versin canım bende düşünmüyor değilim nasıl yapıcaz diye
Sağol canım valla yoruldukça bırakıyorum zatın dinlenip öyle yapıyorumKolay gelsin cnm cok yorma kendini
çok şükür canım rabbim size daha güzellerini nasip etsin istanbuldasın sen değilmi, pahalı bir şehirNe güzel canım kendi evini taşınıyosun yavaş yavaş yap herşeyi zaten nakliye ile anlaşırsınız onlar yapar ama ufak tefek eşyalar baya yoruyor. Dikkat etmek lazım sende dikkat et
canım senle aynıyız biz sen hangi tarihi yazdın benimkide 3 haftalık
ben genelde kuruyum hiç akıntım yok ben akıntı şart sanardım :)
Çok şükür dün ev bulduk yarın taşınıyoruz kayınvalidem evi temizlicek bizde eşyaları toplucaz dua edin kızlar kara yakalanmadan taşınalım
. Maalesef ya eşim burda adliyede çalışıyor tayinini vermıyolar zaten eşimin ailesize burda barda Bursadan gelin geldim buraya bursada ufak Bi evimiz var onu ödüyoruz. İstanbul'da hiç ev istemiyorumçok şükür canım rabbim size daha güzellerini nasip etsin istanbuldasın sen değilmi, pahalı bir şehir
Çok şükür dün ev bulduk yarın taşınıyoruz kayınvalidem evi temizlicek bizde eşyaları toplucaz dua edin kızlar kara yakalanmadan taşınalım
Allah razı olsun ya zaten bende dedim eşyalar gitsin yavaş yavaş yerleşiriz acelemiz mi var sanki bebeğimi yormadan yavaş yavaş zaten kayınvalidemde yardım edirCanım hayırlısı olsun hakkınızda. İnşaallah kolayca halledersiniz işinizi. Taşınmak zor hakikaten. Ama öncelikle sen kendine dikkat et. Zamana bırak yavaş yavaş eve geçince yerleştirirsin.
Amin canım sağol ben tek kıyafetlerimizi toplucam canım eşimin ailesi falan yardım etcekler buralarda olmam 2. 3 gün dikmek edinAllah yardımcınız olsun canım.sen ağır kaldırma sakın çok dikkat et.ayakta fazla dolaşma.
bende buda var konsantre olamama sanki uykulu bir hal degisik bisey[/QUOTE]member: 627347"]Netten araştırdım kızlar ilk aylarda olabiliyormuş, ama hamileliği boyunca yaşayanlar da varmış. İnş geçici bişeydir, hiç birşeye konsantre olamıyorum, bakalım nasıl olucak böylee
Amin canım sağol ben tek kıyafetlerimizi toplucam canım eşimin ailesi falan yardım etcekler buralarda olmam 2. 3 gün dikmek edin
bana vermedi vitamin sadece folik asit dedi canım bilemiyorumfollik asit ve eleviti pespese kullaniyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?