2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Geçmiş olsun canımm holterden bişey çıkmaz merak etme biraz yemene dikkat et sadece az ye sık ye, bende uzun süre aç kalıp birden yiyince tansiyonum çıkıyor çünkü çarpıntımda oluyor yanı sıra stresten çok bu sebep olmuş olabilir kesen büyümüş ne güzel çok sevindim, haftaya cumartesi bende kalp atışı gidicem 6+4 te inşallah

Çok şükür dün ev bulduk yarın taşınıyoruz kayınvalidem evi temizlicek bizde eşyaları toplucaz dua edin kızlar kara yakalanmadan taşınalım
bende ayın 20sinde taşınıcam evimin bitmesini bekliyorum Allah kolaylık versin canım bende düşünmüyor değilim nasıl yapıcaz diye

bende ayın 20sinde taşınıcam evimin bitmesini bekliyorum Allah kolaylık versin canım bende düşünmüyor değilim nasıl yapıcaz diye
Ne güzel canım kendi evini taşınıyosun yavaş yavaş yap herşeyi zaten nakliye ile anlaşırsınız onlar yapar ama ufak tefek eşyalar baya yoruyor. Dikkat etmek lazım sende dikkat et

Reactions: fml
Ne güzel canım kendi evini taşınıyosun yavaş yavaş yap herşeyi zaten nakliye ile anlaşırsınız onlar yapar ama ufak tefek eşyalar baya yoruyor. Dikkat etmek lazım sende dikkat et
çok şükür canım rabbim size daha güzellerini nasip etsin istanbuldasın sen değilmi, pahalı bir şehir

canım senle aynıyız biz sen hangi tarihi yazdın benimkide 3 haftalık

ben genelde kuruyum hiç akıntım yok ben akıntı şart sanardım :)

Bende geç yumurtladım o yüzden yumurtlamadan geriye 13 14 gün gittim . 27 eylüle kendim denk getirdim diğer oğlumla aynı günndoğsun diye.. Bir kaç gün çok farketmez bizim gibi geç yumurtlayanlar için 20 aralık girdim tarihi..

Senin hamileliğin kesin değil mi. Peçete koyuyorum akşama kadar kupkuru kalıyo peçete

Çok şükür dün ev bulduk yarın taşınıyoruz kayınvalidem evi temizlicek bizde eşyaları toplucaz dua edin kızlar kara yakalanmadan taşınalım

Canım hayırlısı olsun hakkınızda. İnşaallah kolayca halledersiniz işinizi. Taşınmak zor hakikaten. Ama öncelikle sen kendine dikkat et. Zamana bırak yavaş yavaş eve geçince yerleştirirsin.

çok şükür canım rabbim size daha güzellerini nasip etsin istanbuldasın sen değilmi, pahalı bir şehir
. Maalesef ya eşim burda adliyede çalışıyor tayinini vermıyolar zaten eşimin ailesize burda barda Bursadan gelin geldim buraya bursada ufak Bi evimiz var onu ödüyoruz. İstanbul'da hiç ev istemiyorum

Reactions: fml

Allah yardımcınız olsun canım.sen ağır kaldırma sakın çok dikkat et.ayakta fazla dolaşma.

Canım hayırlısı olsun hakkınızda. İnşaallah kolayca halledersiniz işinizi. Taşınmak zor hakikaten. Ama öncelikle sen kendine dikkat et. Zamana bırak yavaş yavaş eve geçince yerleştirirsin.
Allah razı olsun ya zaten bende dedim eşyalar gitsin yavaş yavaş yerleşiriz acelemiz mi var sanki bebeğimi yormadan yavaş yavaş zaten kayınvalidemde yardım edir

Allah yardımcınız olsun canım.sen ağır kaldırma sakın çok dikkat et.ayakta fazla dolaşma.
Amin canım sağol ben tek kıyafetlerimizi toplucam canım eşimin ailesi falan yardım etcekler buralarda olmam 2. 3 gün dikmek edin

bende buda var konsantre olamama sanki uykulu bir hal degisik bisey[/QUOTE]

Bu dalgınlık konsatre olamama bende de var.telefon numaramı bile unutuyorum.saf gibi oldum :)

Ben pek heyecansiz pek meraksiz oldum yaa sanki bu bebegi deli gibi isteyen ben diilim. Kan tahlilini kac gündür gecistiriyorum.bugun gidiyim artik ayip olmasin 4+3 bugün ilk kan tahlilini yaptircam ama yarin alirim heralde sonucu. Ogleden sonraya kaldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…