2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Benimde 5+4 ken 4+6 cikti cnm saglikli olsunlarda

herkese günaydınlar mutlu sabahlar yeni hamişlere hayırlı olsun hepimiz inşallah sıkıntısız mutlu huzurlu şekilde geçirelim hamileliğimizi
Aminnnn insallah canim. Ama benim sag kaburgamin altina cok feci agri girmeye basladi bir anda ya hamilelikle ilgili mi acaba

Ay cnm baslamasin bence rahat ve guzel bi hamilelik dile

Hayirli olsun canim benim sat da 1 aralik hemen hemen ayni gidecegiz kismetse

60da bişeymi canimm sende bende su an 85 kilodayimm bu işin sonunda ben kendimi hayal edemiyorum kizima 70le kaldim 90la dogurdumm ama hiç onemli degill minigim saglikli olsunda
Ayy kesinlikle canim miniklerimiz saglikli olsun ondan onemlisi yok bu istahla devam edersem bende sonunu dusunemiyorum surekli yiyesim geliyor resmen doymuyorum

Ne kadarlikken gittin kesen gorunmedi canim benim 5.hafta ama kan degerim sanki az gibi.
Sat 10 kasim ama adet düzensizligim var o zamandan sonra hiç bir lekelenme görmedim tam tarihi kestiremiyorum dış gebelik ihtimali var falan deyince carsamba yeniden doktora gittim artiş normal dedi ama oda keseyi goremedi

Ayy kesinlikle canim miniklerimiz saglikli olsun ondan onemlisi yok bu istahla devam edersem bende sonunu dusunemiyorum surekli yiyesim geliyor resmen doymuyorum
Bendee hep canim tuzlu seyler istiyor..fındık badem ceviz bunlardanda yemeye calisiyorum ama her turlu her seyi göturesim var affetmiyorum yani

Bende bugün doktora gittim. 6. Haftadayım. Haftaya gel bebeği görelim dedi. İnşallah hepimizde bebek vardır. Kalp atışını duyariz. Sağlıklı olsunlar inşallah. Ben grip olduğum için beni dahiliye ye yönlendirdi. Zinnat ve bemiks hap verdi. Bepanten pastil verdi. Okyanus suyu. İlaç içmesen daha kotü olursun dedi. Düşük tehlikesi ilacı progestana devam dedi

Ah birde bana sor nasıl geçti o günler. Hafif olarak devam ediyor kasık agrım crinonu kullanınca bi rahatsızlık oluyor. Büyüdukve olacak hafif kasilmalar heralde.
Benimde midem kotu cnm nobet gibi geliyo geciyo tekrar gelio
Aynen nobet gibi bir dunyaları yiyesim geliyo birden krakerden tiksiniyorum enteresan.
Gecmiş olsun arkadaşım. Bende 6.haftayı bekledim bebeğide görebilmek için senin karnından baktı da mı göremedi? Yarın gidecem de bende karnımdan bakar diye umut ediyordum.

Bendee hep canim tuzlu seyler istiyor..fındık badem ceviz bunlardanda yemeye calisiyorum ama her turlu her seyi göturesim var affetmiyorum yani
ayy ayni benimde normalde eksi cok severim yiyemitorum su an tatli da canim cekmiyor hep tuzlu seyler ariyorum. Birde acayip tuzlu ayvaya sardim birkac gundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…