- 31 Aralık 2016
- 182
- 224
- 18
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #1.441
günaydın kızlarrrrrr :) :)
Insallah hepimiz saglikli sekilde bebislerimizi kucagimiza alabilirizoyy cok minnos olacaklar eylul nasil gelecekk
merhaba canım gözün aydın. sağ sağlim kucağımıza alırız inşaallaahh bebişlerimizi.
valla bende tam tersi dünyayı yiyesim geliyor :)
canım bende 71 le kaldım sanırım :)
bende ara sıra oluyor canım yanma başkada bişey yok henüz çok şükür.. :)
gözün aydın canım 10 gün önce 775 se doktora gittiğinde muhakkak artık keseyi görürsün ama kalp atışını belki duyamayabilirsin ama duyada bilirsin merak etme kalbini ferah tut
maşallaahh değerin çok iyi görürsün keseyi merak etme rabbim sağ sağlim doğumlar nasip etsin inşaallaahh...
Benimde 5+4 ken 4+6 cikti cnm saglikli olsunlardaKarnımdan baktı canım. 5 hafta 3 günlük oluyor sanırım benim. Ama geç döllenme zannediyorum. O yüzden doktor söylemedi böyle birşey ama ultrason kağıdında 4 hafta 4 günlük görünüyor anladığım kadarıyla. Sağlıklı olsun yeter inşaallah. Böyle tarihlere takılmamak gerek bence. Zaten Rabbim onu bir sebeple o şekil nasip ediyor. İnşaallah kalp atışlarınıda duyarız hepimiz. :)
Aminnnn insallah canim. Ama benim sag kaburgamin altina cok feci agri girmeye basladi bir anda ya hamilelikle ilgili mi acabaherkese günaydınlar mutlu sabahlar yeni hamişlere hayırlı olsun hepimiz inşallah sıkıntısız mutlu huzurlu şekilde geçirelim hamileliğimizi
Canim bir artis var ama yavas gibi bilemrdim ki dr bir sey soylemedi miP. Tesi öğlen kan verdim 8.62 idi çarşamba sabah 9 da sağlık ocağına verdim kan 10 çıkmış
Ay cnm baslamasin bence rahat ve guzel bi hamilelik dileGörünce ve kalp atışını duyunca içim rahatlıcak inşaallah :)
Yoksa düşünüp duruyorum değerim düştümü yükseldimi napıyo orda diye :)
Bide bulantılarım başlasın istiyorum kendimi hamile gibi hissetmek istiyorum
Hayirli olsun canim benim sat da 1 aralik hemen hemen ayni gidecegiz kismetseTskler canim..ben en son 12 kasimda adet oldum..2 araliktada kahverengi lekeler gordum..4 gun surdu...neyse bu zamana kadar kanamam olmadi..ve doktora gittim hamile oldugumu ogrendim..bugun doktor hesaplicak.degerlerine bakildigina gore sat 2 aralik olucak..kahverengi gordum gunm
Ay cnm baslamasin bence rahat ve guzel bi hamilelik dile
Şu an bende sen gibiyim ..Artişim normal görünüyor..kese görünmedigi için tedirginim
Benimde 5+4 ken 4+6 cikti cnm saglikli olsunlarda
Ne kadarlikken gittin kesen gorunmedi canim benim 5.hafta ama kan degerim sanki az gibi.Şu an bende sen gibiyim ..Artişim normal görünüyor..kese görünmedigi için tedirginim
Ayy kesinlikle canim miniklerimiz saglikli olsun ondan onemlisi yok60da bişeymi canimm sendebende su an 85 kilodayimm bu işin sonunda ben kendimi hayal edemiyorum kizima 70le kaldim 90la dogurdumm ama hiç onemli degill minigim saglikli olsunda
insallahh canimmİnşaallah en kısa zamanda görebiliriz canım
Sat 10 kasim ama adet düzensizligim var o zamandan sonra hiç bir lekelenme görmedim tam tarihi kestiremiyorum dış gebelik ihtimali var falan deyince carsamba yeniden doktora gittim artiş normal dedi ama oda keseyi goremediNe kadarlikken gittin kesen gorunmedi canim benim 5.hafta ama kan degerim sanki az gibi.
Bendee hep canim tuzlu seyler istiyor..fındık badem ceviz bunlardanda yemeye calisiyorum ama her turlu her seyi göturesim var affetmiyorum yaniAyy kesinlikle canim miniklerimiz saglikli olsun ondan onemlisi yokbu istahla devam edersem bende sonunu dusunemiyorum surekli yiyesim geliyor resmen doymuyorum
evet canim.sen keseyi gordunmu..ben sali gunu gittim kan degerim 1214,6 bugun tekrardan yaptik degeri 2648 cikti..ama kese gozukmedi..sali gunu gelmemi soyledi..Hayirli olsun canim benim sat da 1 aralik hemen hemen ayni gidecegiz kismetse
Ah birde bana sor nasıl geçti o günler. Hafif olarak devam ediyor kasık agrım crinonu kullanınca bi rahatsızlık oluyor. Büyüdukve olacak hafif kasilmalar heralde.Benden iki kere istediler.birinde 75 diğerinde 184 çıktı bidaha istemediler.
Sen en başından beri çok sabırlıydın maşallah :)
Senin kasık ağrıların devam ediyormu canım.bi kaç gündür yoktu bugün ağrımaya başladı.
Aynen nobet gibi bir dunyaları yiyesim geliyo birden krakerden tiksiniyorum enteresan.Benimde midem kotu cnm nobet gibi geliyo geciyo tekrar gelio
Gecmiş olsun arkadaşım. Bende 6.haftayı bekledim bebeğide görebilmek için senin karnından baktı da mı göremedi? Yarın gidecem de bende karnımdan bakar diye umut ediyordum.Bende bugün doktora gittim. 6. Haftadayım. Haftaya gel bebeği görelim dedi. İnşallah hepimizde bebek vardır. Kalp atışını duyariz. Sağlıklı olsunlar inşallah. Ben grip olduğum için beni dahiliye ye yönlendirdi. Zinnat ve bemiks hap verdi. Bepanten pastil verdi. Okyanus suyu. İlaç içmesen daha kotü olursun dedi. Düşük tehlikesi ilacı progestana devam dedi
Bendee hep canim tuzlu seyler istiyor..fındık badem ceviz bunlardanda yemeye calisiyorum ama her turlu her seyi göturesim var affetmiyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?