2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Insallah cabucak iyilesirsin canim. Cok dikkat et kendine bol bol dinlenmeye calis

evet canim.sen keseyi gordunmu..ben sali gunu gittim kan degerim 1214,6 bugun tekrardan yaptik degeri 2648 cikti..ama kese gozukmedi..sali gunu gelmemi soyledi..
Yok canim ben daha dr a gitmedim c.tesi gidicem insallah. Pazartesi kan testinde 222.5 cikti kan 5 haftaya gore az tabi umarim guzel yukselis olmustur, keseyi de gorebiliriz de rahatlariz biraz. Masallah senin cok guzel yukselmis belki kalp atisini da duyarsin bir dahaki gidisinde

Kızlar baş ağrısı yaşayan var mı? Bugün işten zor attım kendimi eve

Benim basim agrio cnim ya bicak gibi saplanio hatta suan dustan ciktim guyya rahatlamis olmam lazm ama yok gene agrio buda bi hamilelk velirtisimi acaba cok merak ediyorm

Evet karnımdan baktı

Evet canım yaa crinonel jelden sonra ağrım oluyor benimde.

hangi dr gittinki

Evet zaman zaman oluyor canim ozellikte isteyken kipirdayasim gelmiyor yerimden kafamda hep bir agirlik dalginlik. Acayip dikkat eksikligi var.

Benim basim agrio cnim ya bicak gibi saplanio hatta suan dustan ciktim guyya rahatlamis olmam lazm ama yok gene agrio buda bi hamilelk velirtisimi acaba cok merak ediyorm

Netten araştırdım kızlar ilk aylarda olabiliyormuş, ama hamileliği boyunca yaşayanlar da varmış. İnş geçici bişeydir, hiç birşeye konsantre olamıyorum, bakalım nasıl olucak böylee

Benimde midem kotu cnm nobet gibi geliyo geciyo tekrar gelio
benimde ayni canim istemiyorum isteksiz yiyorum su an midem bulanti yok ama nasil desem sanki tikabasa yemisim veya asiri heyecandan mideye vurur ya onun gibi hissediyorum zaten midem hassas insaallah gecer devam

Cok tskler canim..insalllah goruruz hepimiz kalp atisini..en azinda rahatlariz.

member: 627347"]Netten araştırdım kızlar ilk aylarda olabiliyormuş, ama hamileliği boyunca yaşayanlar da varmış. İnş geçici bişeydir, hiç birşeye konsantre olamıyorum, bakalım nasıl olucak böylee[/QUOTE]
bende buda var konsantre olamama sanki uykulu bir hal degisik bisey

Canim gecmis olsun..bende bas agrisi var..bide bende migren var..allah yardimcimiz olsun.

Kızlar Merhaba. Hastalara acil şifalar, midesinden sıkıntı yaşayanlara bol sabırlar diliyorum. Bende aynı durumdayım :/ Sayfalaro tam okuyamadım ama düşük tehlikesi olan yok sanırım. Çok şükür
Ben bugün tatsız bir gün geçirdim. Tahlil için gittiğim sağlık ocağında tansiyonum yüksek çıktı. Kadın doğuma yönlendirildim. Orada da tansiyon yüksek çıktı. Kardiyolojiye yönlendirildim. EKG kalp ultrasonu birşey çıkmadı. Büyük ihtimal stres sıkıntı dedi doktor. Tansiyon hastası olduğunu düşünmediğini söyledi. Ama cumartesi holter bağlanacak.
Günün tek iyi haberi ultrasonda kesenin sağlıklı bir şekilde büyümüş olduğunu görmekti. Haftaya cumaya kalp atışı için çağırdı doktor. Hayırlısı Allahtan...

Gecmis olsun cnm insallah devami olmaz ve sonuclardan da bisey cikmaz bak bebsinin keseside ne gzel gelisiomus yapma sitres sikinti falan ALLAH'in dedigi olur unutma hicbiseyi kafana takma

Oncelikle gecmis olsun cnm dikkat et kendine biz iyi olalim ki bebeklerimiz iyi olsun cok sevindim kesenin buyumesine kac haftalik gorunuo suan ultrasonda

robot gibi oldum gündüz uyku gece ayakta... ve ben 22.00 da uyuyan biriydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…