- 31 Aralık 2016
- 182
- 224
- 18
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #1.461
Insallah cabucak iyilesirsin canim. Cok dikkat et kendine bol bol dinlenmeye calisBende bugün doktora gittim. 6. Haftadayım. Haftaya gel bebeği görelim dedi. İnşallah hepimizde bebek vardır. Kalp atışını duyariz. Sağlıklı olsunlar inşallah. Ben grip olduğum için beni dahiliye ye yönlendirdi. Zinnat ve bemiks hap verdi. Bepanten pastil verdi. Okyanus suyu. İlaç içmesen daha kotü olursun dedi. Düşük tehlikesi ilacı progestana devam dedi
Yok canim ben daha dr a gitmedim c.tesi gidicem insallah. Pazartesi kan testinde 222.5 cikti kan 5 haftaya gore az tabi umarim guzel yukselis olmustur, keseyi de gorebiliriz de rahatlariz biraz. Masallah senin cok guzel yukselmis belki kalp atisini da duyarsin bir dahaki gidisindeevet canim.sen keseyi gordunmu..ben sali gunu gittim kan degerim 1214,6 bugun tekrardan yaptik degeri 2648 cikti..ama kese gozukmedi..sali gunu gelmemi soyledi..
Evet zaman zaman oluyor canim ozellikte isteyken kipirdayasim gelmiyor yerimden kafamda hep bir agirlik dalginlik. Acayip dikkat eksikligi var.Kızlar baş ağrısı yaşayan var mı? Bugün işten zor attım kendimi eve
Kızlar baş ağrısı yaşayan var mı? Bugün işten zor attım kendimi eve
Evet karnımdan baktıAh birde bana sor nasıl geçti o günler. Hafif olarak devam ediyor kasık agrım crinonu kullanınca bi rahatsızlık oluyor. Büyüdukve olacak hafif kasilmalar heralde.
Aynen nobet gibi bir dunyaları yiyesim geliyo birden krakerden tiksiniyorum enteresan.
Gecmiş olsun arkadaşım. Bende 6.haftayı bekledim bebeğide görebilmek için senin karnından baktı da mı göremedi? Yarın gidecem de bende karnımdan bakar diye umut ediyordum.
Ah birde bana sor nasıl geçti o günler. Hafif olarak devam ediyor kasık agrım crinonu kullanınca bi rahatsızlık oluyor. Büyüdukve olacak hafif kasilmalar heralde.
Aynen nobet gibi bir dunyaları yiyesim geliyo birden krakerden tiksiniyorum enteresan.
Gecmiş olsun arkadaşım. Bende 6.haftayı bekledim bebeğide görebilmek için senin karnından baktı da mı göremedi? Yarın gidecem de bende karnımdan bakar diye umut ediyordum.
canım senle aynıyız biz sen hangi tarihi yazdın benimkide 3 haftalıkYum gününden 10 - 14 gün öncesini SAT mış gibi kabul et canım.
Gerçek SAT ı girme
ben genelde kuruyum hiç akıntım yok ben akıntı şart sanardım :)Kızlar yum gününden sonra kuruluk oldumu sizde yoksa hepinizde akıntı mi vardi.
hangi dr gittinkidoktordan geldim kizlar cok ilgisiz ve suratsiz devlet hastanesi ondan mi bilmiyorum. evet gebesin dedi 10 gun sonra gel kalp atisini duyalim dedi. ben dedim follik asit kullaniyorum adamda cit yok. kan ve vitamin D dusuk dedim ondan sonra elevit verdi
Evet zaman zaman oluyor canim ozellikte isteyken kipirdayasim gelmiyor yerimden kafamda hep bir agirlik dalginlik. Acayip dikkat eksikligi var.
Benim basim agrio cnim ya bicak gibi saplanio hatta suan dustan ciktim guyya rahatlamis olmam lazm ama yok gene agrio buda bi hamilelk velirtisimi acaba cok merak ediyorm
benimde ayni canim istemiyorum isteksiz yiyorum su an midem bulanti yok ama nasil desem sanki tikabasa yemisim veya asiri heyecandan mideye vurur ya onun gibi hissediyorum zaten midem hassas insaallah gecer devamBenimde midem kotu cnm nobet gibi geliyo geciyo tekrar gelio
Cok tskler canim..insalllah goruruz hepimiz kalp atisini..en azinda rahatlariz.Yok canim ben daha dr a gitmedim c.tesi gidicem insallah. Pazartesi kan testinde 222.5 cikti kan 5 haftaya gore az tabi umarim guzel yukselis olmustur, keseyi de gorebiliriz de rahatlariz biraz. Masallah senin cok guzel yukselmis belki kalp atisini da duyarsin bir dahaki gidisinde
mehmet kaya yilmazere gittim cunku kan istemisti 10 gun sonra kalp atisi icin cagirdi o zaman burak beye alicamhangi dr gittinki
Canim gecmis olsun..bende bas agrisi var..bide bende migren var..allah yardimcimiz olsun.Benim basim agrio cnim ya bicak gibi saplanio hatta suan dustan ciktim guyya rahatlamis olmam lazm ama yok gene agrio buda bi hamilelk velirtisimi acaba cok merak ediyorm
Kızlar Merhaba. Hastalara acil şifalar, midesinden sıkıntı yaşayanlara bol sabırlar diliyorum. Bende aynı durumdayım :/ Sayfalaro tam okuyamadım ama düşük tehlikesi olan yok sanırım. Çok şükür
Ben bugün tatsız bir gün geçirdim. Tahlil için gittiğim sağlık ocağında tansiyonum yüksek çıktı. Kadın doğuma yönlendirildim. Orada da tansiyon yüksek çıktı. Kardiyolojiye yönlendirildim. EKG kalp ultrasonu birşey çıkmadı. Büyük ihtimal stres sıkıntı dedi doktor. Tansiyon hastası olduğunu düşünmediğini söyledi. Ama cumartesi holter bağlanacak.
Günün tek iyi haberi ultrasonda kesenin sağlıklı bir şekilde büyümüş olduğunu görmekti. Haftaya cumaya kalp atışı için çağırdı doktor. Hayırlısı Allahtan...
Oncelikle gecmis olsun cnm dikkat et kendine biz iyi olalim ki bebeklerimiz iyi olsun cok sevindim kesenin buyumesine kac haftalik gorunuo suan ultrasondaKızlar Merhaba. Hastalara acil şifalar, midesinden sıkıntı yaşayanlara bol sabırlar diliyorum. Bende aynı durumdayım :/ Sayfalaro tam okuyamadım ama düşük tehlikesi olan yok sanırım. Çok şükür
Ben bugün tatsız bir gün geçirdim. Tahlil için gittiğim sağlık ocağında tansiyonum yüksek çıktı. Kadın doğuma yönlendirildim. Orada da tansiyon yüksek çıktı. Kardiyolojiye yönlendirildim. EKG kalp ultrasonu birşey çıkmadı. Büyük ihtimal stres sıkıntı dedi doktor. Tansiyon hastası olduğunu düşünmediğini söyledi. Ama cumartesi holter bağlanacak.
Günün tek iyi haberi ultrasonda kesenin sağlıklı bir şekilde büyümüş olduğunu görmekti. Haftaya cumaya kalp atışı için çağırdı doktor. Hayırlısı Allahtan...
Ah ah bende oyleyim gunduz hep uyuyorum tuhaf olani gece gec te olsa yine uyuyorumrobot gibi oldum gündüz uyku gece ayakta... ve ben 22.00 da uyuyan biriydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?