- 24 Kasım 2008
- 334
- 447
- 303
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #1.501
Çok güzel cnm hayırlı olsun686.65 Çıktı bugun kızlar Nasıl sat 4 aralıktı
3 gün önce 183 tü
hakikaten geç kalmışsın ben 4+4te kesemi görmüştüm bizide haberdar et inşallah yüksekçe çıkarBen pek heyecansiz pek meraksiz oldum yaa sanki bu bebegi deli gibi isteyen ben diilim. Kan tahlilini kac gündür gecistiriyorum.bugun gidiyim artik ayip olmasin4+3 bugün ilk kan tahlilini yaptircam ama yarin alirim heralde sonucu. Ogleden sonraya kaldim.
gayet iyi yükselmiş canım686.65 Çıktı bugun kızlar Nasıl sat 4 aralıktı
3 gün önce 183 tü
Cnm sen keseni gördüğünde kaçtı değerin dr ma haftaya persembe gitsem geç mi kalırımgayet iyi yükselmiş canım
hakikaten geç kalmışsın ben 4+4te kesemi görmüştüm bizide haberdar et inşallah yüksekçe çıkar
Belki de en iyisi o sürekli arttı mı artacak mı korkusu da iyi değilmiş yaTek seferde hem kese hem bebek hem kalp atisi hepsini birden göreceğim zaman gitcem doktora da onun icinde acele etmicem. 6. yada 7. Haftada giderim heralde
Canım benim salı 694 çıktı beta hcg cumartesi muayeneye gittim kese göründüğü için bidaha bakmadılar hcgye yani sende 4 gün sonrası gidersen görürsün inşallahCnm sen keseni gördüğünde kaçtı değerin dr ma haftaya persembe gitsem geç mi kalırım
canım 5.haftamdı ama ultrasonda 4hafta 4 günlük yazıyordukıs maşallahh valla 4+4 de kese iyi gözükmüş :) bende yarını dört gözle bekliyorum valla :)
canım bazen bende senin gibi düşünüyorum devir çok kötü ona iyi bakabilir miyim, eşimle düşünüyoruz özgürlüğümüz çokmu kısıtlanır diye ilk bebeğimiz olacağı için bu tarz düşünceler korkutuyor insanı o bize rabbimin emaneti elbette en iyi şekilde yetiştireceğiz onu ama hormonlardanmıdır bilmem böyle düşünceler geliyor insanın aklına sizin ikinci bebeğinizmiş nasıl bakımı çokmu zor ya da sizi kısıtlıyormu çok bazı insanlar çok korkutuyor bunlar iyi günlerin falan diye üzüyor insanı bu tarz sözler bilemiyorum ikinci bebeği olacaklar düşünceleriniz neler ??KIZLAR BEN ÇOK KARIŞIK VE HEYECANLI DURUMDAYIM BİR YANDAN ÇOK SEVİNİYORUÖ BİR YANDAN GÜNÜMĞZ OLAYLAR ÇOK CANIMI SIKIYOR. GERİLİYORUM ZMAAN ZAMAN BENİM BİR PRENSESİM VAR 3 YAŞINDA BU DA 2. OLACAK İNŞALLAH
Canim akintidanmi bahsediyorsun bende hic yok hemde hic.ama degerlerim artiyor demekki olmaya biliyorKızlar sabahtan beri KK da kuruluk yaşayıp hamile kalan var mi diye araştırdım çok eskide kalmış konular ama okudum çoğunu. Kuruluk yaşayıp hamile kalan çook var . böyle bişey yaşayan varsa umutsuz olmasaın diye yazayım dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?