2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
ailemden uzagim ilk yavrumu kendi basima buyuttum cok zor oldu her dustugumu yapamayacagimi sandigimda RABBIM bana ne kadar guclu oldugumu gosterdi. yine yalnizim yine tek buyutucem insaallah ama oyle guc kuvvet veriyor ki ALLAH. emzirmeyi bezi birakmada hep tek basimaydim herseyde gecmez dedigin hersey gwciyor. iyikide dogmus diyorsunuz her zaman

Çok güzel anlatmışsın canım çok iyi geldi yazın

Bende perşembe günü Dr ye gittim çok şükür kesemiz göründü ultrason filminde 5+1 görünüyordu kalp atışları 7.haftada mi duyulur

Cok istahsizim tek öğünle günü bitiriyorum. Canim hicbisey istemiyo. Bulantilarda baslarsa yandim

Oglumda pek cahildim 24 yasindaydim ama bukadar zor olcagini hic beklemiyodum. Kolikti gunlerce uyumadigimi hatirliyorum.geceleri arabayla gezdirerek uyutuyoduk. 2 yasina kadar cok zorlandim ama tek basima üstesinden geldim. 2. Bebek icin beni neyin beklediğini biliyorum tecrubeliyim artik. Lohusa depresyonunu dibine kadar yasadim ama hepsi gelip geciyo. Evlat sevgisi cok baska butun zor gunler unutuluyo yoksa 2.ye asla cesaret edemezdim

Bende perşembe günü Dr ye gittim çok şükür kesemiz göründü ultrason filminde 5+1 görünüyordu kalp atışları 7.haftada mi duyulur
Gözünaydın cnm Aslında 6+2 den itibarende duyulabiliyo ama 7 daha garanti olur sanki

Kizlar istanbulda cok kar var markete girerken ayagim kaydi cok kotu dustum belim agriyor belimi carptim ne yapmaliyim

Canim akintidanmi bahsediyorsun bende hic yok hemde hic.ama degerlerim artiyor demekki olmaya biliyor
Evet cnm
. araştırdım soruşturdum belirtiler arasında sayılıyor ama seninde dediğin gibi ille olacak diye birşey yok. En iyi bilimsel açıklama tecrübeymiş yani:)))

Canim akintidanmi bahsediyorsun bende hic yok hemde hic.ama degerlerim artiyor demekki olmaya biliyor
Evet cnm
. araştırdım soruşturdum belirtiler arasında sayılıyor ama seninde dediğin gibi ille olacak diye birşey yok. En iyi bilimsel açıklama tecrübeymiş yani:)))

6+0 bugun kesemizi yolku ve bebeğimizin hayal meyal kalp atışıni gördük. Haftaya duymaya çağırdi inşallah 6+6 da. Bulantılarimın şiddetli olması tansiyonumun düşüklüğundenmis doktor sık sık tuzlu ve kuru seyler yememi onerdi midesi bulananlara duyurulur

Gözünaydın cnm benmde bulantılarım başladı 3 gündür sürünüyorum

Oy maşallah darısı bize inşaallah
Şuan kaç haftalıktın canım.

Adet sancısı gibi sanci var belimde inşallah bebegime bisey olmaz

Rabbim korumuştur inşaallah.
Benim arkadaşımda hamileyken bayılmıştı yere düşmüştü ama maşallah hiçbişey olmamıştı.
İçin rahat etmezse bi dr.a görün

Benim artık gece uyurken bile midem bulanıo başım dönüo

Reactions: fml
Benim artık gece uyurken bile midem bulanıo başım dönüo
Ah canım ya bulantılımı geçicek 3 ay bende sabah çok acıktığımdan kraker koydum komidinimr yiyorum hemen sende öyle dene tuzlu bastırır belki

Sağol canım. Gidemedik de doktora. Malum kar aman vermiyor. İyiyim ben. Zaten o günde kötü değildim. Tansiyon yüksek çıktıkça gerildim. Dediğin gibi doktorda tuzlu ve yağlı yeme dedi. Bende artık dikkat ediyorum yememe içmememe. Neden böyle oldu bilmiyorum. Kilomda yok ki tansiyona sebep olacak.

Reactions: fml
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…