- 25 Aralık 2012
- 1.256
- 118
- 163
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #1.521
Çok güzel anlatmışsın canım çok iyi geldi yazınailemden uzagim ilk yavrumu kendi basima buyuttum cok zor oldu her dustugumu yapamayacagimi sandigimda RABBIM bana ne kadar guclu oldugumu gosterdi. yine yalnizim yine tek buyutucem insaallah ama oyle guc kuvvet veriyor ki ALLAH. emzirmeyi bezi birakmada hep tek basimaydim herseyde gecmez dedigin hersey gwciyor. iyikide dogmus diyorsunuz her zaman
Gözünaydın cnmBende perşembe günü Dr ye gittim çok şükür kesemiz göründü ultrason filminde 5+1 görünüyordu kalp atışları 7.haftada mi duyulur
Evet cnmCanim akintidanmi bahsediyorsun bende hic yok hemde hic.ama degerlerim artiyor demekki olmaya biliyor
Evet cnmCanim akintidanmi bahsediyorsun bende hic yok hemde hic.ama degerlerim artiyor demekki olmaya biliyor
Gözünaydın cnm benmde bulantılarım başladı 3 gündür sürünüyorum6+0 bugun kesemizi yolku ve bebeğimizin hayal meyal kalp atışıni gördük. Haftaya duymaya çağırdi inşallah 6+6 da. Bulantılarimın şiddetli olması tansiyonumun düşüklüğundenmis doktor sık sık tuzlu ve kuru seyler yememi onerdi midesi bulananlara duyurulur
Kizlar istanbulda cok kar var markete girerken ayagim kaydi cok kotu dustum belim agriyor belimi carptim ne yapmaliyim
6+0 bugun kesemizi yolku ve bebeğimizin hayal meyal kalp atışıni gördük. Haftaya duymaya çağırdi inşallah 6+6 da. Bulantılarimın şiddetli olması tansiyonumun düşüklüğundenmis doktor sık sık tuzlu ve kuru seyler yememi onerdi midesi bulananlara duyurulur
Adet sancısı gibi sanci var belimde inşallah bebegime bisey olmazÇok geçmiş olsun canım
Umarım kırık çıkık yoktur.
Adet sancısı gibi sanci var belimde inşallah bebegime bisey olmaz
Hemde nasıl basım dönüyor. Allah yardımcımız olsunKızlar ben sabah 1 , akşam iki tane progestan içiyorum. Akşamları baş dönmesi yapıyor bende . Sizde de böyle etkisi var mı?
benimde gece uyanınca birden başım dönüyor ve migdem blanıyor regli olcam gbi kramplar griyoBenim artık gece uyurken bile midem bulanıo başım dönüo
Ah canım ya bulantılımı geçicek 3 ay bende sabah çok acıktığımdan kraker koydum komidinimr yiyorum hemen sende öyle dene tuzlu bastırır belkiBenim artık gece uyurken bile midem bulanıo başım dönüo
Sağol canım. Gidemedik de doktora. Malum kar aman vermiyor. İyiyim ben. Zaten o günde kötü değildim. Tansiyon yüksek çıktıkça gerildim. Dediğin gibi doktorda tuzlu ve yağlı yeme dedi. Bende artık dikkat ediyorum yememe içmememe. Neden böyle oldu bilmiyorum. Kilomda yok ki tansiyona sebep olacak.Geçmiş olsun canımm holterden bişey çıkmaz merak etme biraz yemene dikkat et sadece az ye sık ye, bende uzun süre aç kalıp birden yiyince tansiyonum çıkıyor çünkü çarpıntımda oluyor yanı sıra stresten çok bu sebep olmuş olabilir kesen büyümüş ne güzel çok sevindim, haftaya cumartesi bende kalp atışı gidicem 6+4 te inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?