2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben de fizyoterapistim. Yıllardır rehabilitasyon da çalışıyorum. Çok iyi anlıyorum seni
Senin işin daha zor çünkü fiziksel olarak da yoruluyorsun sadece psikolojik değil ilk doğumun nasıldı normal mi? Benim doktorum çok istedi normal olsun hersey normale elverişli diye sonra anlattım tamam dedi zaten meslek hayatımda senin sektöründe çalışan kimseyi normal doğuma ikna edemedim dedi

Enfeksiyonun idrar yolu enfeksiyonu mu? Bendede vardı antibiyotik kullandım tekrar tahlil yapacak yine çıkacak diye korkuyorum aynı hislere sahibiz

İlki geçirdiğim hastalıktan dolayı sezeryan. Ama zaten aynı sebeplerle ben de normal istemiyordum. Bunda da normal istiyorum doktor olabilir dedi kesilen dolayı yırtılma riskinden bahsetti ve öyle bir durumda 5 dakika içinde bebeği oradan çıkarmamız gerekiyor dedi. Ben de korktum böyle bir risk almaya değmez diye düşünüyorum. Sonuçta amaç sağlıklı bir bebek sahibi olmak. Evet bizim meslek herhalde hamileliğe uygun olmayan mesleklerin başında gelir. Bi şekilde atlattık. Geçenlerde bir velim ilk hamileliğimde yaşadığımı bilmeden aman tansiyonunuza dikkat edin. Benim çocuğumun problemi o yüzden dedi. Ben evet dikkatli olmak lazım falan dedim ama bi titreme gelmedi değil

Anlatırken niyet iyi olsada fena etkiliyor önceki hamileliğinde değil şu an tansiyon problemin olsaydı Allah korusun titremeden fazlası gelirdi :)) birde ben anamnezlerini almak zorundaydım işimin parçası olarak çoğu normal doğum anında kanalda oksijensiz kaldığını anlatınca çok korktum anneme kalsa normal doğum çok kolay bana göre organ naklinden zor çünkü dr Prof bile olsa kanalda müdahale edemiyor

Hayır canım önden gitmesi Doğum tarihini etkilemez demişti bana doktorum. Benim bebeğim de 1 hafta önden gidiyor.

Evet öyle ama biz hep talihsizlik yaşayanları görüyoruz maalesef bu tür şanssızlıklar da var. Normal doğumdan korkmakta sezeryan için endike bir durum. Nasıl rahat hissediyorsan öyle olsun. Dediğim gibi amaç yöntemi ne olursa olsun sağlıklı bir şekilde doğum yapmak.

Canım benimde aynı sorunum var ki bekarligimdan beri uğraşıyorum. Herkeste aynımı olur bilmiyorum ama kuzenim 4 ay önce dogum yaptı enfeksiyonu son anda ilerlemis ve bebeğe geçmiş ki sezeryanda bide. 20 gün hastanede kaldi bende normal istiyorum hep sezeryandan korkmusumdur. Ama aglama lütfen hersey bizim için. Bizler ve yavrularimiz icin hangisi hayır getiricekse o olsun insallah. Ve doktoruna sorduğunda benide bilgilendirebilirsen çok mutlu olurum

S en karar ver canım ama bu doktor baya felaket tellallığı yapıyor. Uzak gelmezse Avrupa şafak dene istersen cihazı ayrıntılı usg yapılan cihazlardan sezeryancı değil muayene 50 tl

Bende de enfeksiyon problemi var ne kadar dikkat ediyorum anlatamam bide bende serklaj var enfeksiyonla acilabiliyormus oda beni ayrı korkutuyor kac defa monorol içtim arada fitil kullandım ama geçmiyor eskiden iç camasirimi utulemiyordum artık onuda utuluyorum ama onunda bu faydasını görmedim en son yaptirdigim kan tahlilinde sedimantasyon değeri yüksek çıktı henüz dr la gorusemedim ama kandaki enfeksiyon değerinin ölçümüymüş inşallah önemli bir şey değildir başka bu değeri yüksek çıkan biri varmı acaba

Kesinlikle.katiliyorum normal icin her sart zorlanmali cok ciddi olmadikca sezeryana yonenilmemeli hele genel anastaziye ben daha erkn ayildim cnm ama o ilk ani dedigin gibi hatrlamiyorumm ilk gelenleri falan

fena oldum okuyunca ya gecmıs olsun cok onceden olmus ama olsun

bazen bırsey anlatırken dusuncesız olabılıyoruz karsımızdakını nasıl etkıleyecegız bılemeden...

Tabi canım bilgilendiririm herşey bebeklerimiz için

canım bebek çok iri değil (sezaryene karar için) doktorun abartmış. Hem daha erken bunu söylemek için ilerleyen haftalarda değerleri normal olabilir. Normal doğumdan vazgeçmek için erken.

Akşam kontrolümüz var doktor gelirken tahlilde yaptır demiyti şükür tahlillerdi anormallik yok şekerim yine düşük çıktı bi sorun olur mu onu sorucam. Bide bakalım bizim sıpanın dönmek için vakti varmı daha

Canım son gününe kadar dönen bebekler var..insallsh senin oglusunda döner..icini ferah tut..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…