2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
benim 32+6 hafta 2500 kilo seninki normal bence asıl ben korkmalıyım.

Amin canım aynen bu ınsanları ben anlamıyorum. Hemileliğimden önce hadi artık cocuk yapın diyen herkes hamile kaldıgımda artık hıcbırseye vaktin olmayacak, bolbol uyu cunku uyuyamıcaksın, cocuk olunca ev hep dagınık olucak işte dus almaya vaktin olmayacak gibi seyler söylemeye basladı. Hepsinin de cocugu var yıne olsa yıne yapardım diyorlar ozmaan bana niye hep olumsuz noktaları anlatıyorsunuz ki bırakın da yasayıp tecrube edip görelim. Kimseyi cok konusturmuyorum artık bana ıyı gelmiyorsa susturuyorum :) hem hamileyim ben ne desem hormonlara veriyorlar

Canim kanalda oksijensiz kalmak gibi gibi bir şey her gebeligin dogasinda olsaydi Allah bize zulmetmis olurdu. Allah bize zulmetmeyecegine gore nerede gorulmus kanalda oksijensiz kaldigi, bunjn her dogumun bir parcasi oldugu.? yuz binde bir belki. Sezeryan olunca hic mi risk yok? Mesela anesteziden uyanamayanlar var.? Vucudu anesteziyi kaldiramyanlsr var. Tamam bunlarda dusuk ihtimaller ama tipki normal dogumda kanalda oksijensiz kalmak gibi. Tek farkla normam dogum bu isin biz kadin bedenine Alkah in hediye ettigi bir armagan. Sezeryan ise bir kurtarma operasyonu.

boyle boyle korkutuyorlar .kadinlar kadinlari yipratiyod ben anlamiyorum.
Tabi gene kararlarina saygi duyarim. Beni yanlis anlamazsin ins.
Bir kaç kitap önermek istiyorum. Dogumun fizyolojisinden psikolojisine cok güzel anlatiyor. Belki onu okursan kadin hikayelerinden daha objektif bir şeyler dinlemiş olursun?
1)100 Soruda Dogal Dogum: Dr. Hakan Çoker
2)Hybnobirthing Mongan Yontemi: Maria Mongan
3)Doguma Hazirlik Rehberi : Ina May Gaskin

Benimde en son yaptırdığımda klepsiolla bakteri üremesi cıktı. Hamilelikte okadar baş ve dis agrisi cektim 1 tane bile agri kesici icmedim dayandim. Ama şu enfeksiyon yuzunden bi dunya ilac kullandim butun tapularim gitti

Bende kotu hikaye anlatmalarina izin vermiyorum dogumla alakali. Ben zihin temizligi yapiyorum lutfen sadece guzelse dogum hikayeni ankatabilirsin diyorum insanlara nazikce :) bu arada güzel hikaye ararken cok güzel dogum hikayelerine şahit oldum. Bir teyze var kirk bes yasinda 5 cocugu var. Diyo ki sirf o dogum aninin coskusu, nesesi, zevki icin tekrar hamile kalip dogurmak isterdim:)

Ayy uyuyamayacaksin dus alamayacaksin yorulacaksin diyenlerede evet oyle olabilir, olursa elden ne gelir bebegimiz her turlu kabulumuz ama lutfen gozumu korkutmayin dua edelim de sakin bir bebegim olsun diyorum:)

benim 32+6 hafta 2500 kilo seninki normal bence asıl ben korkmalıyım.
Beimkide ayni 32 haftada 2200 42 cm di, bende yanliz sekerde cikti ama sekere agli olmayabilirde dediler. Sadece gobekli degil genel olarak buyukmus bizimki, simdi sekeri dengeleyip tekrar bakicaz. Buyuklugu yuzunden erken dogummu olur diye sordum ama onla ilgisi yokmus.

Canım günaydın
bende 32+0 da gitmiştim ve benimde 44 cm ve 1943 gr dı. Dr sadece 2 3 gün önde dedi. Benim plesantası aşağıda olduğu için o canımı sıkıyor normal doğuma engel olacak dedi. Yani boyu ve kilosu ile ilgili normal doğuma engel bir sey görmedi.

Bi an önce dönsün ya bu şekilde çok ağrı yapıyor
Canım benimde tersti çok kötü bel ağrısı ve kalca ağrısı çekiyordum..doktorum dedi bebek düzelirse ağrıların geçer..gercekten şuan bel ağrısı fazla çekmiyorum..insallah seninki de en kısa zamanda döner.

Nedense millet olarak birbirimizle acılarımızı yarıştırıyoruz.özellikle de kadınlar.dikkat edin çoğu çocuklu kadın çoçuğunu doğururken yaşadığı zorlukları anlatır, çocuğunu kucağına aldığında ne hissettiğini anlatmaz.çocuğu içim ne kadar fedakarlık yaptığını,ne çilelere katlandığını anlatır onu ne kadar sevdiğini onun hayatına kattığı güzellikleri anlatmaz.
Dünyayı tanımayan ve tamamen bakıma muhtaç bir canlı dünyaya getiriyoruz,ona dünyayı biz tanıtıyoruz,herşeyi öğretiyoruz.üstelik çoğumuz bunu kendi isteğimizle yapıyoruz.
herkes biliyor zorlukları olduğunu,ama zahmet çekmeden güzellik gelmez.emek olmadan da yemek olmaz.
Dikkat edin çocuklu bir kadın zorlukları anlatırken çocuklu bir erkek güzelliklerini anlatır.ben bunu çevremde çok deneyimledim.
Kadınlardan Yen'i doğan bebeğin kokusunun ne kadar güzel olduğunu hiç duymadım.ama erkeklerden Yen'i doğan bebeğin kokusunun çok güzel olduğunu duydum.
Biri bana olumsuz Doğum hikayesini anlatmaya başladığında konuyu değiştiriyorum,anlamıyorsa başka konu açalım içim daraldı diyorum. Hepimiz yaşayıp göreceğiz.sezeryan normal Doğum tartışmaları oluyor.şahsen gönlümden geçen doğal Doğum olması.ama tabi önce benim ve Kızımın sağlıklı olması,sonra da hayırlısı diye dua ediyorum.
Çok uzun oldu kafanızı şişirdiysrm kusura bakmayın.

yaa çok güzelleer :) bende kendi ellerimle yapmak istiyorumm :) izne çıkınca inşallah bu hazırlıklarla uğraşacağım.

kızlar bebeğin önde gitmesiyle ilgili benim doktorum gelişimi önde olduğu için daha çabuk hazır olup daha erken doğabilir demişti. acaba bebim doktorda mı sıkıntı var

Benimde bir tanıdığım var. 4çocuğu var peş peşe, hepsini normal doğurdu. Ne hikayeler ne hikayeler, en ince detayına kadar öldüm bittim diye anlatıyor. İlaveten bu iyi günlerin tadını çıkar, sonrasında hiç vaktin olmayacak, eşin bile seni ikinci plana koyucak falan... bir sürü şey diyor ama bir yandan da 5.çocuk için heveslerini anlatıyor. Madem zordu niye 5.ye kadar halaa heveslisin.

Geçenlerde dönmüştü o çaman çok rahattım ben normalde dı kureçlemeden dolayı kalça ağrısı çekıyorum çok zor bişi Allah Beterindin saklasın. Sağlıklı ne şekil olcaksa öyle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…