- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #15.461
Bi an önce dönsün ya bu şekilde çok ağrı yapıyorCanım son gününe kadar dönen bebekler var..insallsh senin oglusunda döner..icini ferah tut..
benim 32+6 hafta 2500 kilo seninki normal bence asıl ben korkmalıyım.Kızlar biz de dün gittik doktora 32+0 oldum ama bebiş 34 haftalık yani 2 hafta önden gidiyor dedi boyu 42 cm kilosu 1950 grammis biraz iri ve uzun bir bebek dedi doktor. Bu şekilde kilo almaya devam ederse normal doğum zor olabilir dediBir de şeyi merak ediyorum 2 hafta önden gitmesi demek dogumun 2 hafta önce olacağını mı gösterir doktora sorucaktim unuttum
Amin canım aynen bu ınsanları ben anlamıyorum. Hemileliğimden önce hadi artık cocuk yapın diyen herkes hamile kaldıgımda artık hıcbırseye vaktin olmayacak, bolbol uyu cunku uyuyamıcaksın, cocuk olunca ev hep dagınık olucak işte dus almaya vaktin olmayacak gibi seyler söylemeye basladı. Hepsinin de cocugu var yıne olsa yıne yapardım diyorlar ozmaan bana niye hep olumsuz noktaları anlatıyorsunuz ki bırakın da yasayıp tecrube edip görelim. Kimseyi cok konusturmuyorum artık bana ıyı gelmiyorsa susturuyorum :) hem hamileyim ben ne desem hormonlara veriyorlarHaklısın aslında o doğum hikayeleri anlatanlarin en az 2 çocuğu varmadem zor madem canından can gidiyor hayırdır 2. Yi leylekler mi getirdi diye sormak istiyorum. Dedigim gibi normal doğumun heyecanı çok farklıdır o heyecanı Rabbim bizlere yaşatmayı nasip etsin tüm bekleyenlere de nasip etsin inşallah
Maşallah canım çok beceriklisin :))onlarla bayagı ugrastım ben :)))
Anlatırken niyet iyi olsada fena etkiliyor önceki hamileliğinde değil şu an tansiyon problemin olsaydı Allah korusun titremeden fazlası gelirdi :)) birde ben anamnezlerini almak zorundaydım işimin parçası olarak çoğu normal doğum anında kanalda oksijensiz kaldığını anlatınca çok korktum anneme kalsa normal doğum çok kolay bana göre organ naklinden zor çünkü dr Prof bile olsa kanalda müdahale edemiyor
Benimde en son yaptırdığımda klepsiolla bakteri üremesi cıktı. Hamilelikte okadar baş ve dis agrisi cektim 1 tane bile agri kesici icmedim dayandim. Ama şu enfeksiyon yuzunden bi dunya ilac kullandim butun tapularim gittiBende de enfeksiyon problemi var ne kadar dikkat ediyorum anlatamam bide bende serklaj var enfeksiyonla acilabiliyormus oda beni ayrı korkutuyor kac defa monorol içtim arada fitil kullandım ama geçmiyor eskiden iç camasirimi utulemiyordum artık onuda utuluyorum ama onunda bu faydasını görmedim en son yaptirdigim kan tahlilinde sedimantasyon değeri yüksek çıktı henüz dr la gorusemedim ama kandaki enfeksiyon değerinin ölçümüymüş inşallah önemli bir şey değildir başka bu değeri yüksek çıkan biri varmı acaba
Bende kotu hikaye anlatmalarina izin vermiyorum dogumla alakali. Ben zihin temizligi yapiyorum lutfen sadece guzelse dogum hikayeni ankatabilirsin diyorum insanlara nazikce :) bu arada güzel hikaye ararken cok güzel dogum hikayelerine şahit oldum. Bir teyze var kirk bes yasinda 5 cocugu var. Diyo ki sirf o dogum aninin coskusu, nesesi, zevki icin tekrar hamile kalip dogurmak isterdim:)Amin canım aynen bu ınsanları ben anlamıyorum. Hemileliğimden önce hadi artık cocuk yapın diyen herkes hamile kaldıgımda artık hıcbırseye vaktin olmayacak, bolbol uyu cunku uyuyamıcaksın, cocuk olunca ev hep dagınık olucak işte dus almaya vaktin olmayacak gibi seyler söylemeye basladı. Hepsinin de cocugu var yıne olsa yıne yapardım diyorlar ozmaan bana niye hep olumsuz noktaları anlatıyorsunuz ki bırakın da yasayıp tecrube edip görelim. Kimseyi cok konusturmuyorum artık bana ıyı gelmiyorsa susturuyorum :) hem hamileyim ben ne desem hormonlara veriyorlar
Canım dönmediği için agrı mı yapıyor? Bel agrısı gibi birsey mi acabaBi an önce dönsün ya bu şekilde çok ağrı yapıyor
Beimkide ayni 32 haftada 2200 42 cm di, bende yanliz sekerde cikti ama sekere agli olmayabilirde dediler. Sadece gobekli degil genel olarak buyukmus bizimki, simdi sekeri dengeleyip tekrar bakicaz. Buyuklugu yuzunden erken dogummu olur diye sordum ama onla ilgisi yokmus.benim 32+6 hafta 2500 kilo seninki normal bence asıl ben korkmalıyım.
Canım günaydınKızlar biz de dün gittik doktora 32+0 oldum ama bebiş 34 haftalık yani 2 hafta önden gidiyor dedi boyu 42 cm kilosu 1950 grammis biraz iri ve uzun bir bebek dedi doktor. Bu şekilde kilo almaya devam ederse normal doğum zor olabilir dediBir de şeyi merak ediyorum 2 hafta önden gitmesi demek dogumun 2 hafta önce olacağını mı gösterir doktora sorucaktim unuttum
Canım şu an kafası göğsüme dayanık oldugu için baskı yapıyormuş bel değildi komple sırtım ağrıyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyordum.Canım dönmediği için agrı mı yapıyor? Bel agrısı gibi birsey mi acaba
Canım benimde tersti çok kötü bel ağrısı ve kalca ağrısı çekiyordum..doktorum dedi bebek düzelirse ağrıların geçer..gercekten şuan bel ağrısı fazla çekmiyorum..insallah seninki de en kısa zamanda döner.Bi an önce dönsün ya bu şekilde çok ağrı yapıyor
yaa çok güzelleer :) bende kendi ellerimle yapmak istiyorumm :) izne çıkınca inşallah bu hazırlıklarla uğraşacağım.Canım minik demetler halinde büyük bi hobi tuhafiyeciden aldım, demeti 6tl ama kesin daha ucuza da vardır :) 3 demet yetti hepsini yapmaya..
Bide renkli kumaş parçaları aldım, kapı süsü ve hastanedeki bebek yatağının etrafına süs yapacağım, yapınca onlarıda atarım, onlarda toplam 20tl tuttu.
Şuna benzer bişey olacak:
Benimde bir tanıdığım var. 4çocuğu var peş peşe, hepsini normal doğurdu. Ne hikayeler ne hikayeler, en ince detayına kadar öldüm bittim diye anlatıyor. İlaveten bu iyi günlerin tadını çıkar, sonrasında hiç vaktin olmayacak, eşin bile seni ikinci plana koyucak falan... bir sürü şey diyor ama bir yandan da 5.çocuk için heveslerini anlatıyor. Madem zordu niye 5.ye kadar halaa heveslisin.Amin canım aynen bu ınsanları ben anlamıyorum. Hemileliğimden önce hadi artık cocuk yapın diyen herkes hamile kaldıgımda artık hıcbırseye vaktin olmayacak, bolbol uyu cunku uyuyamıcaksın, cocuk olunca ev hep dagınık olucak işte dus almaya vaktin olmayacak gibi seyler söylemeye basladı. Hepsinin de cocugu var yıne olsa yıne yapardım diyorlar ozmaan bana niye hep olumsuz noktaları anlatıyorsunuz ki bırakın da yasayıp tecrube edip görelim. Kimseyi cok konusturmuyorum artık bana ıyı gelmiyorsa susturuyorum :) hem hamileyim ben ne desem hormonlara veriyorlar
Geçenlerde dönmüştü o çaman çok rahattım ben normalde dı kureçlemeden dolayı kalça ağrısı çekıyorum çok zor bişi Allah Beterindin saklasın. Sağlıklı ne şekil olcaksa öyle olsunCanım benimde tersti çok kötü bel ağrısı ve kalca ağrısı çekiyordum..doktorum dedi bebek düzelirse ağrıların geçer..gercekten şuan bel ağrısı fazla çekmiyorum..insallah seninki de en kısa zamanda döner.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?