2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Maşallah Can'ım. Önden gitmesi doğumu etkilemez. Ki kilosu bile şimdiden normali zorlamaz gibi. Geçen hafta 32+4 de 2180 demişti. Gözün Korkmasın 4 kilo olup normal yapanlar var içini ferah tut
Babası da zaten 4,5 kilo doğmuş :) 10 aylık olmuş hala doğmuyormus zorla almışlar inşallah babasına çekmez

Hayır canım o bebek gelişimi benimkide 20 gün önden gidiyor ama haftasını doldurucaz önde gitmesi erken doğum demek değil tabi farklı sebeplerden erken gelmezse bebeğimiz :)
İnşallah erken gelmez canım normalde 17 Eylül gözüküyor doğum ama belki bayramda da gelebilir dedi doktor. Bayramda da olsa 38 haftalık falan oluyor erken olmaz dedi hayırlısı artık bakalım ne zaman gelmek isticek :))

canm doktorn mu istiyo o tahlilleri benim de yarn kontrolum dogum 20 agustos bendende mi isterler o tahlilleri

Cnm net belli olmamkla 25 agustosta benim.oluck insallah doktor doguma hazirlik icin bakalim dedi ve bugun bnden tahlil istedi idrar kan sayimi falan kansizlik cikti oda hapinicmedigimden.kokusuna dayanamiyorum ondan ama istemeyen doktorda var bndan onceki gebeligimde boyle bi tahlil istenmemeisti bugun knustuk gorumcemin dokda istememis

Çok şükür canım dahada iyiye giderek devam eder inşallah. Senin doktor baya korkutmuştu için biraz olsun rahatlamıştır
Insallah canim. Benim doktorun ölçümleri ile perinatoloğun ölçümleri arasında baya bir fark var. Kendi doktoruma devam edesim gelmiyor ancak böyle bir süreçte yeni bir doktora başlayıp takip yaptırmak ne derece doğru olur onuda bilemiyorum canım.

Maşallah Can'ım. Önden gitmesi doğumu etkilemez. Ki kilosu bile şimdiden normali zorlamaz gibi. Geçen hafta 32+4 de 2180 demişti. Gözün Korkmasın 4 kilo olup normal yapanlar var içini ferah tut

Evet zor biliyorum ama 6 kilo normal dogan bebek biliyorum ben demekki.imkansiz dril.ama bizim bazi sezeryanci doktorlarimiz goz korkutmak icin hep bu sekikde soyluyor dort kilo cok zor dogar bazilarinin bilerek fazla olctuklerini dusunuyorum artik ilk gebeligimi 38 de dort kiloya yakin olctu dok ben 39+1 de 3530 sezeryan.dogm yaptim dusun ne kadar abartmissss

canm peki kaç günde ayaklandn bebege alişabildn benim annem sen ayaklandgn gibi memkete dönecem dio ben annem daha cok kalsn istiyom 10 güne ayaklanir miyim ki
Hep olumsuz normal dogum hikayeleri dinleyip sezeryana yöneliyosunuz ya aman diyim kizlar yapmayin butun sartlari zorlayip normal dogumu enazindan deneyin.
5 yil oldu ben sezeryan olali genel anesteziyle oldu dogum yaptigim gunu hic hatırlamıyorum anestezi yuzunden sabah 8 de dogdu oglum ben aksama anca kendime geldim hastanede gelen giden ziyaretcileri bile sonradan videolarda ve fotograflarda gordum. Karnimda 9 ay taşıdığım oglum bi uyuyup uyandim yanimda yatiyo sanki karnimdaki sevmelere doyamadigim bebek o diilmis gibiydi. Benden once odaya çıkarılmıştı herkes benden once gordu oğlumu. Sezeryandan sonra annem benle 1 hafta kaldı ama bana yetmedi acikcasi sonra ankaraya kayinvalidemlere geldim ist-ank. Arasi arabayla 9gunluk cocukla yollardaydim.tam anlamiyla toparlanip eski halime dönmem fiziksel anlamda 10gun sürdü. Ama psikolojik olarak lohusa depresyonunu fazlasiyla yasadim. 3ay boyunca oğluma alisamadim aglardi kucagima almak istemezdim ona karşı hicbisey hissetmiyodum esime diodum beni bunla yalniz birakma nolur..
Hee sonra noldu zamanla alıştım simdi ogluma canimi veririrm tabiki cook seviyorum
Sezeryan olcaksaniz bile genel anestezi olmayin epidural olun spinal olun ama o ilk dogum anini kacirmayin derim.
Icinizi kararttim biraz ama sezeryani kolay olarak gormeyin onunda fazlasiyla zorlugu var.

Tahmin edeyim rehabilitasyon merkezi nde çalışıyorsun.
Aynen canım kurumun hem sorumlu müdürü hem psikologuydum 32. haftaya kadar zor dayandım önceden hiç etkilenmezken hamilelik sürecinde çok etkilendim zaten işim velileri dinlemekti birde hamile olduğumu öğrendiklerinde daha çok anlatır oldular tabiki iyi niyetle anlatıyorlar bu bizim basımıza geldi sen dikkat et diye ama kötü etkiledi beni

Canım bence normaldir.ben 32 haftalıkken gittiğimde maşallah kızım 2500 gr boyu 47 cm..benimkide onde gidiyor..doktora sordum erken mi olur doğum dedi yok..bakali. artık..ilk doğumum normal doğumum.insallah buda normal doğum olur.

Oglum 38+4 te dogdu doktor 3kilo dogar dedi 3.430gr dogdu. Ultrasonda yanilma payi oluyo. Kilosuna aldanip sakın erkenden sezeryana girmeyin 39. Hafta dolsun ciğerleri gelissin sarilik riski bile azalir ozaman.
Bide cok odem vardi oglumda 2gun hastanede kaldik çıkış yaparken 3.150grama düşmüştü

Ölçümleri cihazları mı farklı bilmiyorum ama tam 32+0 da gittiğimde oğlum 1930 gr dı ve tam haftasında dedi doktorum ultrason kağıdındada öyle yazıyor senin nasıl 2 hafta önden oluyor

canm bende normal dogumdn yanayim ama ben daha hamile kaldigm gibi sezeryan olacagm söylenmişti o yüzden ne sezeryanla ilgili nede normal dogumla ilgi hic bi tecrubem yok

Bende tam 32+0 da gittim bebeğin kilosu 1900 civarı dedi gayet iyi uyumlu dedi nasıl 2 hafta önde çıkmış doktordan doktora fark mi ediyor anlamıyorum.

Kızlar peki size bişey soracağım. Bende geçmeyen bi enfeksiyon var 3 kez ilaç kullandım ama geçmiyor normal doğumda bebeğe geçme ihtimali daha mı fazla nolur bilgisi olan yazabilir mi ? Çok korkuyorum enfeksonum geçecek diye her gece ağlıyorum psikolojim alt üst oldu pazartesi günü kendi doktoruma gideceğim bu konuyu konuşmak için

Ben de fizyoterapistim. Yıllardır rehabilitasyon da çalışıyorum. Çok iyi anlıyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…