- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #15.421
Bana da normal geldi aslında canım herhalde doktor benim haftama göre söylediCanım 34 haftalık bebeğin kilosu daha fazla olması lazım. Kilosu tam haftasına uygun görünüyor
Babası da zaten 4,5 kilo doğmuş :) 10 aylık olmuş hala doğmuyormus zorla almışlar inşallah babasına çekmezMaşallah Can'ım. Önden gitmesi doğumu etkilemez. Ki kilosu bile şimdiden normali zorlamaz gibi. Geçen hafta 32+4 de 2180 demişti. Gözün Korkmasın 4 kilo olup normal yapanlar var içini ferah tut
İnşallah erken gelmez canım normalde 17 Eylül gözüküyor doğum ama belki bayramda da gelebilir dedi doktor. Bayramda da olsa 38 haftalık falan oluyor erken olmaz dedi hayırlısı artık bakalım ne zaman gelmek isticek :))Hayır canım o bebek gelişimi benimkide 20 gün önden gidiyor ama haftasını doldurucaz önde gitmesi erken doğum demek değil tabi farklı sebeplerden erken gelmezse bebeğimiz :)
amin canım darısı hepimizin başınaYaşasınnn :) gözümüz aydın..
Darısı 4 ağustostu galiba, kalbine bakılacak olan bebeğimize
Insallah canim saol bizimki cok degisecek gibi degil ama insallah daha iyiye gitmistirYaşasınnn :) gözümüz aydın..
Darısı 4 ağustostu galiba, kalbine bakılacak olan bebeğimize
Evet canim okuyabilirseniz. Ne kadar cok nefees degerse o kadar iyi dediler.Canim senin bebis icin okuyacaktik degil mi?
Çok güzel olmuş canım süslemeler falan süper.kurabiyelere özellikle bayıldım
Evet bende şimdi ona şaşırdım. Benimki 28 haftalıkken 1850 kg 42 cm di boyu. iri bebekti zaten ama senin haftanla tam uyumlu gibiCanım 34 haftalık bebeğin kilosu daha fazla olması lazım. Kilosu tam haftasına uygun görünüyor
Çok şükür canım. Inşallah hepimiz hep güzel haberler alalımCok sukur kotu bişi cıkmadı bak hep iyi dusun sen canjm
canm doktorn mu istiyo o tahlilleri benim de yarn kontrolum dogum 20 agustos bendende mi isterler o tahlilleri
Insallah canim. Benim doktorun ölçümleri ile perinatoloğun ölçümleri arasında baya bir fark var. Kendi doktoruma devam edesim gelmiyor ancak böyle bir süreçte yeni bir doktora başlayıp takip yaptırmak ne derece doğru olur onuda bilemiyorum canım.Çok şükür canım dahada iyiye giderek devam eder inşallah. Senin doktor baya korkutmuştu için biraz olsun rahatlamıştır
Maşallah Can'ım. Önden gitmesi doğumu etkilemez. Ki kilosu bile şimdiden normali zorlamaz gibi. Geçen hafta 32+4 de 2180 demişti. Gözün Korkmasın 4 kilo olup normal yapanlar var içini ferah tut
Hep olumsuz normal dogum hikayeleri dinleyip sezeryana yöneliyosunuz ya aman diyim kizlar yapmayin butun sartlari zorlayip normal dogumu enazindan deneyin.canm peki kaç günde ayaklandn bebege alişabildn benim annem sen ayaklandgn gibi memkete dönecem dio ben annem daha cok kalsn istiyom 10 güne ayaklanir miyim ki
Aynen canım kurumun hem sorumlu müdürü hem psikologuydum 32. haftaya kadar zor dayandım önceden hiç etkilenmezken hamilelik sürecinde çok etkilendim zaten işim velileri dinlemekti birde hamile olduğumu öğrendiklerinde daha çok anlatır oldular tabiki iyi niyetle anlatıyorlar bu bizim basımıza geldi sen dikkat et diye ama kötü etkiledi beniTahmin edeyim rehabilitasyon merkezi nde çalışıyorsun.
Canım bence normaldir.ben 32 haftalıkken gittiğimde maşallah kızım 2500 gr boyu 47 cmKızlar biz de dün gittik doktora 32+0 oldum ama bebiş 34 haftalık yani 2 hafta önden gidiyor dedi boyu 42 cm kilosu 1950 grammis biraz iri ve uzun bir bebek dedi doktor. Bu şekilde kilo almaya devam ederse normal doğum zor olabilir dediBir de şeyi merak ediyorum 2 hafta önden gitmesi demek dogumun 2 hafta önce olacağını mı gösterir doktora sorucaktim unuttum
Ölçümleri cihazları mı farklı bilmiyorum ama tam 32+0 da gittiğimde oğlum 1930 gr dı ve tam haftasında dedi doktorum ultrason kağıdındada öyle yazıyor senin nasıl 2 hafta önden oluyorKızlar biz de dün gittik doktora 32+0 oldum ama bebiş 34 haftalık yani 2 hafta önden gidiyor dedi boyu 42 cm kilosu 1950 grammis biraz iri ve uzun bir bebek dedi doktor. Bu şekilde kilo almaya devam ederse normal doğum zor olabilir dediBir de şeyi merak ediyorum 2 hafta önden gitmesi demek dogumun 2 hafta önce olacağını mı gösterir doktora sorucaktim unuttum
canm bende normal dogumdn yanayim ama ben daha hamile kaldigm gibi sezeryan olacagm söylenmişti o yüzden ne sezeryanla ilgili nede normal dogumla ilgi hic bi tecrubem yokHep olumsuz normal dogum hikayeleri dinleyip sezeryana yöneliyosunuz ya aman diyim kizlar yapmayin butun sartlari zorlayip normal dogumu enazindan deneyin.
5 yil oldu ben sezeryan olali genel anesteziyle oldu dogum yaptigim gunu hic hatırlamıyorum anestezi yuzunden sabah 8 de dogdu oglum ben aksama anca kendime geldim hastanede gelen giden ziyaretcileri bile sonradan videolarda ve fotograflarda gordum. Karnimda 9 ay taşıdığım oglum bi uyuyup uyandim yanimda yatiyo sanki karnimdaki sevmelere doyamadigim bebek o diilmis gibiydi. Benden once odaya çıkarılmıştı herkes benden once gordu oğlumu. Sezeryandan sonra annem benle 1 hafta kaldı ama bana yetmedi acikcasi sonra ankaraya kayinvalidemlere geldim ist-ank. Arasi arabayla 9gunluk cocukla yollardaydim.tam anlamiyla toparlanip eski halime dönmem fiziksel anlamda 10gun sürdü. Ama psikolojik olarak lohusa depresyonunu fazlasiyla yasadim. 3ay boyunca oğluma alisamadim aglardi kucagima almak istemezdim ona karşı hicbisey hissetmiyodum esime diodum beni bunla yalniz birakma nolur..
Hee sonra noldu zamanla alıştım simdi ogluma canimi veririrm tabiki cook seviyorum
Sezeryan olcaksaniz bile genel anestezi olmayin epidural olun spinal olun ama o ilk dogum anini kacirmayin derim.
Icinizi kararttim biraz ama sezeryani kolay olarak gormeyin onunda fazlasiyla zorlugu var.
Bende tam 32+0 da gittim bebeğin kilosu 1900 civarı dedi gayet iyi uyumlu dedi nasıl 2 hafta önde çıkmış doktordan doktora fark mi ediyor anlamıyorum.Kızlar biz de dün gittik doktora 32+0 oldum ama bebiş 34 haftalık yani 2 hafta önden gidiyor dedi boyu 42 cm kilosu 1950 grammis biraz iri ve uzun bir bebek dedi doktor. Bu şekilde kilo almaya devam ederse normal doğum zor olabilir dediBir de şeyi merak ediyorum 2 hafta önden gitmesi demek dogumun 2 hafta önce olacağını mı gösterir doktora sorucaktim unuttum
Ben de fizyoterapistim. Yıllardır rehabilitasyon da çalışıyorum. Çok iyi anlıyorum seniAynen canım kurumun hem sorumlu müdürü hem psikologuydum 32. haftaya kadar zor dayandım önceden hiç etkilenmezken hamilelik sürecinde çok etkilendim zaten işim velileri dinlemekti birde hamile olduğumu öğrendiklerinde daha çok anlatır oldular tabiki iyi niyetle anlatıyorlar bu bizim basımıza geldi sen dikkat et diye ama kötü etkiledi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?