2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Merhaba herkese,
Anadolu yakasında önerebileceğiniz doktor ve hastane var mı ? Son aylarda böyle bir karar almam gerekti ne yazık ki. Doktorumdan çok memnunum Mustafa ÖZBEK e gidiyorum Pendik Bölge Hastanesinde ama hastanenin hijyeninden ve hastanedeki personelin ilgisizliğinden dolayı ciddi ciddi doğumumu orada yapmayı düşünemiyorum. Doğum katına ne zaman çıksam boşta odası Yok. Kaçıncı aydayım daha odalarının bir tanesini bile göremedim. Telefonla haber verilmesini istedim boşken sırf görmek için, kimsenin umursamayacağını bile bile tabii, haber bile vermediler. İlgisizler... Doğursam ne olacak acaba ? :/ O nedenle gerçekten ebelerin ve doktorların iyi olduğu, hasta bakıcıların ilgili olduğu, en önemlisi yenidoğan yoğun bakımı olan ve HİJYENİK OLAN, bir hastane tavsiyesi istiyorum Bir de Doğum sancılarımı bana verilecek olan hastane odasında çekmek istiyorum, bağıran bağırana olan bir doğumhanede değil.

Çok şükür canım iyiyim aynı devam 2 gündür baya sıcak insan zor nefes alıyor yaz hamileliği zormuş sen kızında da yaşamıştın dimi cnm sıcağı
Aynen kuzum yaa.. Kızımda eylül doğumlu..Şansımız böyleymiş napalım artık... Ağustos bi biteydi eylül bu kadar sıcak olmaz sanırım

Kayınvalidem anlatın sürekli eşimi doğururken zorlandığı susuz doğum yaptım der hep bi acitasyon var halbuki suyun başta değil doğum esnası gelmesi daha kolaymış. Hamıle olduğumu söyler söylemez başladı hiç bişi yiyemiceksin kusucaksın ben seni o Zaman görcem diyip durdu bende her defasında her hamıle öyle diye bende öyle olcam diye birşey yok diyip geçiştirdim şükür öyle oldu. Hep der 55 kiloyla hamıle kaldım 50 kiloyla doğum yaptım he deyip geciyorum

canım senin şekerin nasıl gidiyor, kontrol altına alabildiniz mi?
bebek kilosuyla alakalı benim dr göbek çevresi kalın ama bacak boyu fazla uzun değilse şekerden dolayıdır dedi. hem bacak boyu uzun hem de bebeğin kilosu haftasından fazla ise o zaman bebek iridir, gelişimi önde gidiyordur dedi.

seninki de ayrı bi cinsmiş, sanki başkasının kanından bebek taşıyorsun. onun kanından olan torununu taşıyorsun. sana allah gayret kudret versin dicene habire zorlukları anlatıyor allah allah

Ben antibiotiklere çok karşıyım zaten... Kızıma hiç bir defa bile kullanmadım gribal enfeksiyonlar için....Hep doğal yollarla atlatmaya çalıştık.. İnşallah bu bebeğimde de kullanmayı gerektirecek durum sözkonusu olmaz..

canım kalçanın neresi ağrıyor? bir de acıyı tarif edebilir misin? benim otururken olmuyor da uzanırken ne tarafıma uzandıysam bi süre sonra o kalçama ağrı giriyor.sanki bıçakla oyuyorlar gibi oluyor. kalkarken ve dönerken zorlanıyorum.

canım doktorundan memnunsan belki doktorunla anlaşıp, beğendiğin hastanede kendi doktorunla doğum yaparsın. bence bu mümkün mü onu araştır.
ben ataşehir şifa emrah kola gidiyorum. hastane güzel ama sgk geçmiyor. özel saplık sigortası geçiyor. dr ne çok memnunum ne çok memnun değilim. özel sağlık sigortam herşeyi karşıladığı için gidiyorum ve bu saatten sonra hastane dr değiştirmek istemediğim için devam ediyorum.

seninki de ayrı bi cinsmiş, sanki başkasının kanından bebek taşıyorsun. onun kanından olan torununu taşıyorsun. sana allah gayret kudret versin dicene habire zorlukları anlatıyor allah allah
Aynen öyle canım kendi annem hiç anlatmaz bilmem annem Nasıl doğum yapmış hiç. Ama kv abartmayı dillendirmeyi sever ölüp ölüp dirildim der durur daha genç birde yaşlı olsa anlıcam . Eşimde diyor doğum yaptığında seni bunaltırsa gönderirim diyor sütün müttn gıtmesın

Canım kalçam ağrıdığı Zaman hiçbir pozisyon fayda etmiyor kalçama bıçak saplanıyor fırlıyorum. Poponun tam ortası diyim

Doktorum başka hastaneye gelmiyor maalesef. Valla artık son düzlükte olduğum için içime sinen bir doktor ve hastane arıyorum ‍Kendi hastanemin oyalamaları sonucu kaldım bu haftalara, 3 hafta da eşim yanımda Yoktu yurtdışındaydı iş için, kendim gitseydim keşke birkaç doktora daha diyorum. Özel sigortam da var deneyeceğim artık öneriler üzerine doktorları ve hastaneleri, çok teşekkür ederim biraz araştırayım sizin de söylediğiniz doktoru. Sağolun.

Canım şu an kafası göğsüme dayanık oldugu için baskı yapıyormuş bel değildi komple sırtım ağrıyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyordum.
Canım emin ol döndüğünde dahada dayanılmaz oluyo. Benim 24. Haftadan beri başı aşağıda ve ayakları midemde. Hem iri bebek oldugu icin rahmime ve belime inanilmaz ağrı yapıyo

istanbulda mısınız? bende kendi doktorumu gönül rahatlığıyla önerebilirim

Canım emin ol döndüğünde dahada dayanılmaz oluyo. Benim 24. Haftadan beri başı aşağıda ve ayakları midemde. Hem iri bebek oldugu icin rahmime ve belime inanilmaz ağrı yapıyo
Bi 2 hafta baş aşağı durdu inanır mısın hiç Ağrı'm olmadı sadece idrar sıkıntım oldu çık rahattı baş yukarı döndüğünü ağrıdan anladım ama olsun hiçbiri çekilemeyecek şeyler değil

kızlar bebeğin önde gitmesiyle ilgili benim doktorum gelişimi önde olduğu için daha çabuk hazır olup daha erken doğabilir demişti. acaba bebim doktorda mı sıkıntı var
Canım benim kızım 2 hafta onde gidiyor.bana erken doğacak demedi..benimde şuan kafam karıştı.

Öyle tabi cnım. Belki kişiden kişiye değişiyo olabilir. Sağlıklı olsunda tosuncuklar anneler katlanir herşeye :)

Çok tatlısın canım ya gerçekten :) olumsuz konuşanlara içten içten sinir olup yüzüme yansıtıyorm sanırım Allah büyük yardım eder elbet ..

Sorma yaa benim eltim de 3. Cocugu yaptı ben 2 .yi düşündüğüm zamanlar her fırsatta bu devirde çocuk düşünenin aklı yoktur diodu sinir oluyodum ozaman sen neden 3 tane yaptın sanane benim cocugumdan maddi manevi sana dokunmuyor benm bebeğim bırakta ben karar vereyim dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…