- 10 Ağustos 2016
- 267
- 352
- 103
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #15.481
Aynen kuzum yaa.. Kızımda eylül doğumlu..Şansımız böyleymiş napalım artık... Ağustos bi biteydi eylül bu kadar sıcak olmaz sanırımÇok şükür canım iyiyim aynı devam 2 gündür baya sıcak insan zor nefes alıyor yaz hamileliği zormuş sen kızında da yaşamıştın dimi cnm sıcağı
canım senin şekerin nasıl gidiyor, kontrol altına alabildiniz mi?Beimkide ayni 32 haftada 2200 42 cm di, bende yanliz sekerde cikti ama sekere agli olmayabilirde dediler. Sadece gobekli degil genel olarak buyukmus bizimki, simdi sekeri dengeleyip tekrar bakicaz. Buyuklugu yuzunden erken dogummu olur diye sordum ama onla ilgisi yokmus.
seninki de ayrı bi cinsmiş, sanki başkasının kanından bebek taşıyorsun. onun kanından olan torununu taşıyorsun. sana allah gayret kudret versin dicene habire zorlukları anlatıyor allah allahKayınvalidem anlatın sürekli eşimi doğururken zorlandığı susuz doğum yaptım der hep bi acitasyon var halbuki suyun başta değil doğum esnası gelmesi daha kolaymış. Hamıle olduğumu söyler söylemez başladı hiç bişi yiyemiceksin kusucaksın ben seni o Zaman görcem diyip durdu bende her defasında her hamıle öyle diye bende öyle olcam diye birşey yok diyip geçiştirdim şükür öyle oldu. Hep der 55 kiloyla hamıle kaldım 50 kiloyla doğum yaptım he deyip geciyorum
Ben antibiotiklere çok karşıyım zaten...Şöyle bir makale okudum bugün, buraya iliştiriveriyorum;
''Doğum şeklinin etkisi 1 yaşa kadar devam ediyor çocuklarda. Anne sütü alan çocuklarda mikrobiyota, yaşamının 6. yaşına kadar etkiliyor. Biz çocuklarımızı daha steril yetiştirmeye çalışıyoruz. Çok steril yetiştirilen çocukları gelecekte çok ciddi rahatsızlıkları yaşama riski artıyor. Antibiyotik kullanımı sonrasında mikrobiyotası tamamen duman oluyor.''
https://www.gidahatti.com/cocuklari-steril-yetistirmenin-riskleri-neler-44051/
canım kalçanın neresi ağrıyor? bir de acıyı tarif edebilir misin? benim otururken olmuyor da uzanırken ne tarafıma uzandıysam bi süre sonra o kalçama ağrı giriyor.sanki bıçakla oyuyorlar gibi oluyor. kalkarken ve dönerken zorlanıyorum.Geçenlerde dönmüştü o çaman çok rahattım ben normalde dı kureçlemeden dolayı kalça ağrısı çekıyorum çok zor bişi Allah Beterindin saklasın. Sağlıklı ne şekil olcaksa öyle olsun
canım doktorundan memnunsan belki doktorunla anlaşıp, beğendiğin hastanede kendi doktorunla doğum yaparsın. bence bu mümkün mü onu araştır.Merhaba herkese,
Anadolu yakasında önerebileceğiniz doktor ve hastane var mı ? Son aylarda böyle bir karar almam gerekti ne yazık ki. Doktorumdan çok memnunum Mustafa ÖZBEK e gidiyorum Pendik Bölge Hastanesinde ama hastanenin hijyeninden ve hastanedeki personelin ilgisizliğinden dolayı ciddi ciddi doğumumu orada yapmayı düşünemiyorum. Doğum katına ne zaman çıksam boşta odası Yok. Kaçıncı aydayım daha odalarının bir tanesini bile göremedim. Telefonla haber verilmesini istedim boşken sırf görmek için, kimsenin umursamayacağını bile bile tabii, haber bile vermediler. İlgisizler... Doğursam ne olacak acaba ? :/ O nedenle gerçekten ebelerin ve doktorların iyi olduğu, hasta bakıcıların ilgili olduğu, en önemlisi yenidoğan yoğun bakımı olan ve HİJYENİK OLAN, bir hastane tavsiyesi istiyorumBir de Doğum sancılarımı bana verilecek olan hastane odasında çekmek istiyorum, bağıran bağırana olan bir doğumhanede değil.
Aynen öyle canım kendi annem hiç anlatmaz bilmem annem Nasıl doğum yapmış hiç. Ama kv abartmayı dillendirmeyi sever ölüp ölüp dirildim der durur daha genç birde yaşlı olsa anlıcam . Eşimde diyor doğum yaptığında seni bunaltırsa gönderirim diyor sütün müttn gıtmesınseninki de ayrı bi cinsmiş, sanki başkasının kanından bebek taşıyorsun. onun kanından olan torununu taşıyorsun. sana allah gayret kudret versin dicene habire zorlukları anlatıyor allah allah
Canım kalçam ağrıdığı Zaman hiçbir pozisyon fayda etmiyor kalçama bıçak saplanıyor fırlıyorum. Poponun tam ortası diyimcanım kalçanın neresi ağrıyor? bir de acıyı tarif edebilir misin? benim otururken olmuyor da uzanırken ne tarafıma uzandıysam bi süre sonra o kalçama ağrı giriyor.sanki bıçakla oyuyorlar gibi oluyor. kalkarken ve dönerken zorlanıyorum.
canım doktorundan memnunsan belki doktorunla anlaşıp, beğendiğin hastanede kendi doktorunla doğum yaparsın. bence bu mümkün mü onu araştır.
ben ataşehir şifa emrah kola gidiyorum. hastane güzel ama sgk geçmiyor. özel saplık sigortası geçiyor. dr ne çok memnunum ne çok memnun değilim. özel sağlık sigortam herşeyi karşıladığı için gidiyorum ve bu saatten sonra hastane dr değiştirmek istemediğim için devam ediyorum.
Canım emin ol döndüğünde dahada dayanılmaz oluyo. Benim 24. Haftadan beri başı aşağıda ve ayakları midemde. Hem iri bebek oldugu icin rahmime ve belime inanilmaz ağrı yapıyoCanım şu an kafası göğsüme dayanık oldugu için baskı yapıyormuş bel değildi komple sırtım ağrıyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyordum.
istanbulda mısınız? bende kendi doktorumu gönül rahatlığıyla önerebilirimDoktorum başka hastaneye gelmiyor maalesef. Valla artık son düzlükte olduğum için içime sinen bir doktor ve hastane arıyorum Kendi hastanemin oyalamaları sonucu kaldım bu haftalara, 3 hafta da eşim yanımda Yoktu yurtdışındaydı iş için, kendim gitseydim keşke birkaç doktora daha diyorum. Özel sigortam da var deneyeceğim artık öneriler üzerine doktorları ve hastaneleri, çok teşekkür ederim biraz araştırayım sizin de söylediğiniz doktoru. Sağolun.
Bi 2 hafta baş aşağı durdu inanır mısın hiç Ağrı'm olmadı sadece idrar sıkıntım oldu çık rahattı baş yukarı döndüğünü ağrıdan anladım ama olsun hiçbiri çekilemeyecek şeyler değilCanım emin ol döndüğünde dahada dayanılmaz oluyo. Benim 24. Haftadan beri başı aşağıda ve ayakları midemde. Hem iri bebek oldugu icin rahmime ve belime inanilmaz ağrı yapıyo
Canım benim kızım 2 hafta onde gidiyor.bana erken doğacak demedi..benimde şuan kafam karıştı.kızlar bebeğin önde gitmesiyle ilgili benim doktorum gelişimi önde olduğu için daha çabuk hazır olup daha erken doğabilir demişti. acaba bebim doktorda mı sıkıntı var
Öyle tabi cnım. Belki kişiden kişiye değişiyo olabilir. Sağlıklı olsunda tosuncuklar anneler katlanir herşeye :)Bi 2 hafta baş aşağı durdu inanır mısın hiç Ağrı'm olmadı sadece idrar sıkıntım oldu çık rahattı baş yukarı döndüğünü ağrıdan anladım ama olsun hiçbiri çekilemeyecek şeyler değil
Çok tatlısın canım ya gerçekten :) olumsuz konuşanlara içten içten sinir olup yüzüme yansıtıyorm sanırım Allah büyük yardım eder elbet ..Bende kotu hikaye anlatmalarina izin vermiyorum dogumla alakali. Ben zihin temizligi yapiyorum lutfen sadece guzelse dogum hikayeni ankatabilirsin diyorum insanlara nazikce :) bu arada güzel hikaye ararken cok güzel dogum hikayelerine şahit oldum. Bir teyze var kirk bes yasinda 5 cocugu var. Diyo ki sirf o dogum aninin coskusu, nesesi, zevki icin tekrar hamile kalip dogurmak isterdim:)
Ayy uyuyamayacaksin dus alamayacaksin yorulacaksin diyenlerede evet oyle olabilir, olursa elden ne gelir bebegimiz her turlu kabulumuz ama lutfen gozumu korkutmayin dua edelim de sakin bir bebegim olsun diyorum:)
Sorma yaa benim eltim de 3. Cocugu yaptı ben 2 .yi düşündüğüm zamanlar her fırsatta bu devirde çocuk düşünenin aklı yoktur diodu sinir oluyodum ozaman sen neden 3 tane yaptın sanane benim cocugumdan maddi manevi sana dokunmuyor benm bebeğim bırakta ben karar vereyim dimiBenimde bir tanıdığım var. 4çocuğu var peş peşe, hepsini normal doğurdu. Ne hikayeler ne hikayeler, en ince detayına kadar öldüm bittim diye anlatıyor. İlaveten bu iyi günlerin tadını çıkar, sonrasında hiç vaktin olmayacak, eşin bile seni ikinci plana koyucak falan... bir sürü şey diyor ama bir yandan da 5.çocuk için heveslerini anlatıyor. Madem zordu niye 5.ye kadar halaa heveslisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?