2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
@ervanazim gözün aydın cnm mesajın orjinalini bulamadım :)

masallah masallahhh. 3 gün var aramızda :)) ben de 33+0 da gittim 1880 tam haftasına uygun dedi doktor uc asagı bes yukarı olcuyoruz dedi. bi kere de onde desindi icim rahatlardı :))

insallah gonlune gore olurr. tesekkr ederım bıraz da yoluna girdiği icin kutlama gibi oldu .

Malesef bu yüzden planlı sezeryan olacağım doktorum çok dil döktü normal doğum için eğitime bile aldı kendim psikoloğum diğer meslektaş arkadaşlarımdan yardım aldım ama korkumu aşamıyorum

ne cok seviyo turk kadınları göz korkutmayı kuzenimin dogumunda yanındaydım. o kadar zor bir dogum gecirdi ki kapısında agladık annesiyle. hikayeyi yazıyordum az daha birden kızdıgım insanlarınkini yaptıımı farkettim yani onun yanındaydım ama kendi kendime telkin etmek istiyorum kötü düsünmek istemiyorum pisman olmak istemiyorum ama bebegimin saglıgı tehlikeye girerse ve ben o sancıya dayanamazsam fikrim degisir sanırım

Canm 6 aylikken dönmüştü bizim ufaklik ama ilki sezeryan oldugundan buda oyle olucak. Kesinlikle normal dogumu dene bencede. Doguma kadar tamam sancisi agrisi var ama sezeryanda toparlanma süreci 1hafta falan suruyo oksuremiyosun hapsiramiyosun en basitinden merdiven cikamiyosun yatip kalkmak ayrı olay zaten.

Görmek o ana şahit olmak elbette daha zordur etkiler. Şanssızlığın zor bir doğuma denk gelmiş olmak. Ben de iş yerimden dolayı çok olumsuz vakalar gördüm ama bende susuyorum Allah herkese kolaylıkla hayırlı doğumlar versin

canm peki kaç günde ayaklandn bebege alişabildn benim annem sen ayaklandgn gibi memkete dönecem dio ben annem daha cok kalsn istiyom 10 güne ayaklanir miyim ki

Maşallah canım çok beceriklisin:)) kapı süsüne de bayıldım,bitince mutlaka fotolarını bekliyoruz

Malesef bu yüzden planlı sezeryan olacağım doktorum çok dil döktü normal doğum için eğitime bile aldı kendim psikoloğum diğer meslektaş arkadaşlarımdan yardım aldım ama korkumu aşamıyorum
Pozitif doğal doğum hikayeleri var canim internette. Onları okusan yardımı olur belki

Tahmin edeyim rehabilitasyon merkezi nde çalışıyorsun.

canm doktorn mu istiyo o tahlilleri benim de yarn kontrolum dogum 20 agustos bendende mi isterler o tahlilleri

Maşallah canım benim doktorum da 39 u bekleyelim dedi hem öncesinde olunca annelerde kanamalar da oluyormuş öyle söyledi inşallah kendileri erken gelmz kuzularımız

canm doktorn mu istiyo o tahlilleri benim de yarn kontrolum dogum 20 agustos bendende mi isterler o tahlilleri
Evet Can'ım doktor istedi, sezeryan öncesi yani 3-4 hafta kala bütün tahliller yapılır genellikle. İlk doğumumda da 34. Haftada yapılmıştı. Bana doktorum 3 hafta önceki kontrolde bir daha ki sefere aç gel, tahlillerin yapılacak demişti.

Kızlar biz de dün gittik doktora 32+0 oldum ama bebiş 34 haftalık yani 2 hafta önden gidiyor dedi boyu 42 cm kilosu 1950 grammis biraz iri ve uzun bir bebek dedi doktor. Bu şekilde kilo almaya devam ederse normal doğum zor olabilir dedi Bir de şeyi merak ediyorum 2 hafta önden gitmesi demek dogumun 2 hafta önce olacağını mı gösterir doktora sorucaktim unuttum

Hayır canım o bebek gelişimi benimkide 20 gün önden gidiyor ama haftasını doldurucaz önde gitmesi erken doğum demek değil tabi farklı sebeplerden erken gelmezse bebeğimiz :)

bana oyle bsy demedi dr ama ben yine de yarn ac gideym ne olur ne olmz

Canım 34 haftalık bebeğin kilosu daha fazla olması lazım. Kilosu tam haftasına uygun görünüyor

Maşallah Can'ım. Önden gitmesi doğumu etkilemez. Ki kilosu bile şimdiden normali zorlamaz gibi. Geçen hafta 32+4 de 2180 demişti. Gözün Korkmasın 4 kilo olup normal yapanlar var içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…