- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #15.401
Kontrolden geliyorum bende
33+0 bugun
2.500gr. Ve 44cm cok şükür hersey yolunda gelisimi 10gun kadar onde gidiyo en basindan beri boyleydi zaten oglumda tombik bi bebekti kizimda oyle olcak heralde
Sezeryan icin 39+0 bekle cigerlerinin gelismesi icin önemli acele etme dedi bayram sonrasini bekliycem bi sorun olmazsa 5 eylül gibi insallah.
minikhikayem saol cnm evet kilosu iyi cok sukur ama ben yuzde yuz inanmiyorum asagi yukari 200 gr oynuyordur nankorlenmekte istemem ama bana boyu uzun olsa daha iyi cunki babamiz kisa ona cekicek die korkuyorum
Baby showrn cok gzel gecmis belli bembis pembis ablan en iyisini yapmis o kadar sikintili zmanlar gecirdin hakkindii
Malesef bu yüzden planlı sezeryan olacağım doktorum çok dil döktü normal doğum için eğitime bile aldı kendim psikoloğum diğer meslektaş arkadaşlarımdan yardım aldım ama korkumu aşamıyorum
Bizim tarihler aynıymış :) ben oğlumun bugün döndüğünü öğrendim sezeryan olamayacak sanırım ama sezeryan istiyorum korktum normal doğumdan sanırım. İnşallah hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza alirsiniz
Görmek o ana şahit olmak elbette daha zordur etkiler. Şanssızlığın zor bir doğuma denk gelmiş olmak. Ben de iş yerimden dolayı çok olumsuz vakalar gördüm ama bende susuyorum Allah herkese kolaylıkla hayırlı doğumlar versinne cok seviyo turk kadınları göz korkutmayıkuzenimin dogumunda yanındaydım. o kadar zor bir dogum gecirdi ki kapısında agladık annesiyle. hikayeyi yazıyordum az daha birden kızdıgım insanlarınkini yaptıımı farkettim yani onun yanındaydım ama kendi kendime telkin etmek istiyorum kötü düsünmek istemiyorum pisman olmak istemiyorum ama bebegimin saglıgı tehlikeye girerse ve ben o sancıya dayanamazsam fikrim degisir sanırım
canm peki kaç günde ayaklandn bebege alişabildn benim annem sen ayaklandgn gibi memkete dönecem dio ben annem daha cok kalsn istiyom 10 güne ayaklanir miyim kiCanm 6 aylikken dönmüştü bizim ufaklik ama ilki sezeryan oldugundan buda oyle olucak. Kesinlikle normal dogumu dene bencede. Doguma kadar tamam sancisi agrisi var ama sezeryanda toparlanma süreci 1hafta falan suruyo oksuremiyosun hapsiramiyosun en basitinden merdiven cikamiyosun yatip kalkmak ayrı olay zaten.
Maşallah canım çok beceriklisin:)) kapı süsüne de bayıldım,bitince mutlaka fotolarını bekliyoruzCanım minik demetler halinde büyük bi hobi tuhafiyeciden aldım, demeti 6tl ama kesin daha ucuza da vardır :) 3 demet yetti hepsini yapmaya..
Bide renkli kumaş parçaları aldım, kapı süsü ve hastanedeki bebek yatağının etrafına süs yapacağım, yapınca onlarıda atarım, onlarda toplam 20tl tuttu.
Şuna benzer bişey olacak:
Pozitif doğal doğum hikayeleri var canim internette. Onları okusan yardımı olur belkiMalesef bu yüzden planlı sezeryan olacağım doktorum çok dil döktü normal doğum için eğitime bile aldı kendim psikoloğum diğer meslektaş arkadaşlarımdan yardım aldım ama korkumu aşamıyorum
Tahmin edeyim rehabilitasyon merkezi nde çalışıyorsun.Görmek o ana şahit olmak elbette daha zordur etkiler. Şanssızlığın zor bir doğuma denk gelmiş olmak. Ben de iş yerimden dolayı çok olumsuz vakalar gördüm ama bende susuyorum Allah herkese kolaylıkla hayırlı doğumlar versin
canm doktorn mu istiyo o tahlilleri benim de yarn kontrolum dogum 20 agustos bendende mi isterler o tahlilleriNe güzel herkesin kontrolleri güzel gidiyor çok şükür. Bizim kontrolümüz cumartesi günü.doğum tarihimiz 24 ağustos olacağı için bu hafta aneztesi doktoruyla görüştürüleceğim. Ve gereken bütün tahliller yapılacak. Bakalım Allah'ın izniyle güzel sonuçlar alırız inşallah.
Çok güzel olmuş canım süslemeler falan süper.kurabiyelere özellikle bayıldım
Maşallah canım benim doktorum da 39 u bekleyelim dedi hem öncesinde olunca annelerde kanamalar da oluyormuş öyle söyledi inşallah kendileri erken gelmz kuzularımızKontrolden geliyorum bende
33+0 bugun
2.500gr. Ve 44cm cok şükür hersey yolunda gelisimi 10gun kadar onde gidiyo en basindan beri boyleydi zaten oglumda tombik bi bebekti kizimda oyle olcak heralde
Sezeryan icin 39+0 bekle cigerlerinin gelismesi icin önemli acele etme dedi bayram sonrasini bekliycem bi sorun olmazsa 5 eylül gibi insallah.
Evet Can'ım doktor istedi, sezeryan öncesi yani 3-4 hafta kala bütün tahliller yapılır genellikle. İlk doğumumda da 34. Haftada yapılmıştı. Bana doktorum 3 hafta önceki kontrolde bir daha ki sefere aç gel, tahlillerin yapılacak demişti.canm doktorn mu istiyo o tahlilleri benim de yarn kontrolum dogum 20 agustos bendende mi isterler o tahlilleri
Canim senin bebis icin okuyacaktik degil mi?Canim bende turkceden okuyorum aklibda olsun bisey olmuyor. Ama arapcasi daha makbulmus
Insallah iyi haberlerle gelirsin diyecektim oyle de olmuş. Cok sevindim.
Gozun aydin canim masallah
Oh şükür canim icin rahatlamıştır biraz daha.
Hayır canım o bebek gelişimi benimkide 20 gün önden gidiyor ama haftasını doldurucaz önde gitmesi erken doğum demek değil tabi farklı sebeplerden erken gelmezse bebeğimiz :)Kızlar biz de dün gittik doktora 32+0 oldum ama bebiş 34 haftalık yani 2 hafta önden gidiyor dedi boyu 42 cm kilosu 1950 grammis biraz iri ve uzun bir bebek dedi doktor. Bu şekilde kilo almaya devam ederse normal doğum zor olabilir dediBir de şeyi merak ediyorum 2 hafta önden gitmesi demek dogumun 2 hafta önce olacağını mı gösterir doktora sorucaktim unuttum
bana oyle bsy demedi dr ama ben yine de yarn ac gideym ne olur ne olmzEvet Can'ım doktor istedi, sezeryan öncesi yani 3-4 hafta kala bütün tahliller yapılır genellikle. İlk doğumumda da 34. Haftada yapılmıştı. Bana doktorum 3 hafta önceki kontrolde bir daha ki sefere aç gel, tahlillerin yapılacak demişti.
Canım 34 haftalık bebeğin kilosu daha fazla olması lazım. Kilosu tam haftasına uygun görünüyorKızlar biz de dün gittik doktora 32+0 oldum ama bebiş 34 haftalık yani 2 hafta önden gidiyor dedi boyu 42 cm kilosu 1950 grammis biraz iri ve uzun bir bebek dedi doktor. Bu şekilde kilo almaya devam ederse normal doğum zor olabilir dediBir de şeyi merak ediyorum 2 hafta önden gitmesi demek dogumun 2 hafta önce olacağını mı gösterir doktora sorucaktim unuttum
Maşallah Can'ım. Önden gitmesi doğumu etkilemez. Ki kilosu bile şimdiden normali zorlamaz gibi. Geçen hafta 32+4 de 2180 demişti. Gözün Korkmasın 4 kilo olup normal yapanlar var içini ferah tutKızlar biz de dün gittik doktora 32+0 oldum ama bebiş 34 haftalık yani 2 hafta önden gidiyor dedi boyu 42 cm kilosu 1950 grammis biraz iri ve uzun bir bebek dedi doktor. Bu şekilde kilo almaya devam ederse normal doğum zor olabilir dediBir de şeyi merak ediyorum 2 hafta önden gitmesi demek dogumun 2 hafta önce olacağını mı gösterir doktora sorucaktim unuttum
Eğer randevun erken bir saatteyse öyle yap istersen. Garantiye almış olursunbana oyle bsy demedi dr ama ben yine de yarn ac gideym ne olur ne olmz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?