2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Canim ben dogum.hikayelrrinin bir süre sonra asker anisi kivamina donustugunu dusunuyorum.. abarta abarta bitiremiyorlar. Sanki ne kadar acili olmussa ne kadar agriki zor ya da baska seyler olmussa o kadar anne o kadar sabirki o kadar yuce kadin olacak modundalar.... beir keresinde iki eltim (birbirlerinide hic sevmezler) aman Allahim bir yarisa girdiler. O diyor ben daha cok cektim.o diyor ben daha cok cektim. Biri diyor senin o asaman kolaydi oburu diyor yok ya oyke olmadj. Resmen afedersiniz sidij yarisina girdiler. (Ki ikisininkide abarttigi kadar zor gecmemis. Sirf birbirlerine ustunluk yaomak icin) en sonunda ayyy karnim ayy gobegim ay gerildjm korkrum yeter anlatmayin hamile hamile gerildim dedim de oyke sustular

Aynen kuzum yaa.. Kızımda eylül doğumlu..Şansımız böyleymiş napalım artık... Ağustos bi biteydi eylül bu kadar sıcak olmaz sanırım
Evet canım asıl sıcaklar agustos sanırım 1 ay söyle yatsak serin bi yerde düş temizlik yapıyorum su içinde kaldım bi su içiyorum sonra wc ye çıkıyorum bu nasıl iş :))

Aynen canım bende 1 kere kullandm oda öksürük baya vardı çok şükür kızımda çok nadir ilaç kullandık inşallah bu bebişler de öyle olurlar

Arkadaşlar tek tek alıntılayamadim ama bebek ne zaman gelir, doğum ne zaman başkar sorusuyla ilgili bir suru sey okudum kitaplardan ve internetten. Ve soyle bir kanaat oluştu bende:
1)Bebek ciğerleri yeterli olgunluğa eriştiğinde 37-42.haftalar arasinda bir yerde dunyaya gelir. (Ki bazen istisnalar oluyor. Gecen bir akraba 34.haftada dogum yapti tamamen dogam bir dogum yapti. Bebegi ne kuveze girdi ne hastanede kaldi. Butun organar her seyi gelismisti. 2.700 gr filandi )
2)Bebeģin iri ya da geride olmasi (2 haftadan fazla olamayacak) doğum zamanini cok etkilemiyor. Cunk u bebekler kendilerini ne zaman hazir hissedrlerse o zaman doguyorlar.
3) Dogumu baslatan sey nedir sorusunda (normal sartlarda) tip dunyasi ikiye ayrilmis durumda. Bir kisim anneden salgilanan bir hormonun baslattigini soykuyor. Diger kisim ise bebekten anneye giden bir hormon sayesinde dogumun basladigini soyluyor.
Acikcasi bebekten başliyor diyenler bana daha ikna edici geliyor. Biraz saha cogunluktalar hemde.

Yani arkadaskar kisacasu bebegimiz ne zmaan ben artik annemin yüzünü gormek, kokusunu almak istiyorum derse o zaman gelmeye karar veriyorlar :)

Canım benim normal doğumla ilgili daha önce de yazmıştım..Kesinlikle kimsenin hikayesini dinleme...Herkes felaket telallığı yapıyor... Bende çok korkarak girdim anlatılan o kadar şeyden sonra...Ama çok şükür ki beklediğimden çok kolay oldu...Herkesin acı eşiği dayanabilirliği de farklı zaten...Senin hikayen sana özel olacak..Hakkımızda hayırlısı olsun

Aaaa bende aynı hastane aynı doktora gidiyorum, pazartesi sabah kontrolüm var tekrar..
Canım çok rica ediyorum, lütfen yaşadığın tüm olumsuzluklarını, kuşkularını benimle paylaşırmısın? Lütfennn..

Pazartesi gittiğimde iyice senin söylediklerini sentezlemek ve vaktim varken değişiklik yapacaksam yapmak isterim.

Helal olsun eşine, maşaAllaaahhh :)

canım benimki Ümraniye Hisar Hastanesinde İrem Hanım. Çok memnunun ilk baştan beri ona gidiyorum ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım. bi araştır istersen

34. haftadan sonra bebekler istisnalar hariç küveze alınmıyor diye biliyorum. Annenin kucagına veriliyor.

seyyav canm valla yeni ciktm hastanedn ve mutlu çiktim :) bebegim 2.500 kilo 47 cm olmş :) nts ye baglandm ordaki hemsire bebek hareket ediyo desede ben 20 dk da tek bir kere hissedince dr tekrar baglanmami istedi allaha şükür sorunsz gecti bu sefer :) yarn cigger ignesi olacam heran erken gelirse die tedbir amaçli 10 gun sonra 9.ayima girecekmişm dogum 21 agustos olacak 2 gun hastanede kalicam 1.700 tl hersey dahil tabi benden boyle güzel haberler var :) şimdiye kadar 15 kilo almişim

34. haftadan sonra bebekler istisnalar hariç küveze alınmıyor diye biliyorum. Annenin kucagına veriliyor.
Ebet haklsiin canim. Ama bazen 34.hafatda doganlar küveze girebiliyorlar ir sureligine birde eksik yazmisim. Genelde ciger gelisimi 37.hafta itibariyle tamamlaniyor ya(doktorlar oyle soyluyor) bu dedigim akrabanim bebegininki 34. Haftada tamamlanmisti . Yani solunumda filanda sikinti yoktu. Hic bir sikintisi yoktu:) istisnalar olabiliyor..

gözünaydıınnnçok sevindim

Neden ciger gelistirici igne yapiyor ? Benimde erken dogum ihtimLim var fakat doktorum 34 haftadan sonr bir anlami olmadini soyledi bende internette o sekilde okumustum sizin masallah 35 hafta olmus bebeginizin kilosuda iyi masallah

Kendim doktordan Mutlu ayrılmış gibi sevindim canım gözünüz aydın maşallah. Nst de bebek hareket edince kalbi daha hızlı atıyo oradanda anlaşabilirsin.fiyatta gayet uygunmuş Rabbim sağlıklı tam doğum nasip etsin. Bu arada E bebekteki değişim işini ne yaptın

Neden ciger gelistirici igne yapiyor ? Benimde erken dogum ihtimLim var fakat doktorum 34 haftadan sonr bir anlami olmadini soyledi bende internette o sekilde okumustum sizin masallah 35 hafta olmus bebeginizin kilosuda iyi masallah
canm bende sordum dedi 38 öncesi olursa kuveze falan girmesine gerek kalmasn die yapilsn dedi

eşim saglsn boyle degisimlerde cok farkli dusuncede hem park yatagn filesi evde actgimzda kopmustu hemde ben hastane ciksini eve gelince begnememiştm ki cok da pahliydi 160 tl ye aldm benim bütceme gore gercktn pahaliydi ama eşim bi turlu degisim konusunda ikna olmadi ikisi de elimde kaldi canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…