2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Tüh canım kötü olmuş benim eşimde bazı şeylerde öyle bizde pazar günü avize aldık sarı ışıkta Güneş sarısı beyaz ışıkta fosforluydu ama biz eve gelip takınca her halükarda fosforlu oldu eşimde onu değiştirmiyor. Kaneviçeli takımı mi almıştın

hastanede falan kirleniyormuş çok..kullanılır yine, hiç kullanmamazlık etme bence..
hastane fiyatı gayet uygunmuş..nst ye kaçıncı haftadan itibaren girmeye başladınız?

Emsey hasta
emsey hastanesini öneririm gayet hijyenik fiyat açısından biraz bölgeye göre pahalıdır

canm kaneviçeli nasil oluyo ki :)

haklısın

Neden ciger gelistirici igne yapiyor ? Benimde erken dogum ihtimLim var fakat doktorum 34 haftadan sonr bir anlami olmadini soyledi bende internette o sekilde okumustum sizin masallah 35 hafta olmus bebeginizin kilosuda iyi masallah
ciğer geliştirici iğne ile verilen şeyi bebeğin 34. haftada kendi cigerleri üretime baslıyor diye biliyorum bana da anlamsız geldi 34 ten sonra yapılmıyor diye biliyorum. Belki yanlıs anlasılmıstır

canım seninle günlerimiz çok yakın. benim de dündü randevum ve bebişlerimiz de aynı.benim bu defa ciğer geliştirici yapmayacak. senin günün de belliymiş. inan sayılı gün daha çabuk geçer. hadi gözün aydın

Eccoomm canım gözün adyın haftan ıyıce ılerledı maasallah ama ciğer geliştirmeyi iyice sor bence ya bebeğe gereksiz müdahale yapılamasın zaten iyi ilerledin şurda 2 hafta ya zaten hiç aça hiç gerek kalmayacak gibi . bencede ciğer geliştirm iğnesini iyi düşün araştır sanki gerekmeyecek gibi

nst demi çıktı kasılma?
iğnelerin muhakkak faydası olur..işallah sıkıntısız atlatırsınız bu dönemi

aynı seyi ben de yasıyorum. Değişikliklere kapalı bir yapım vardır, etkilenirim alışmış olduğum bir şeyi yada yeri bırakmak zor gelir ilkin ama alısınca da hiç düşünmem eskiyi.

ben evde kafayı yicem gibi geliyo

hadi gözüün aydın masallah size :)

bebek itmesi diye dusundugun sey nasil biseydi canim?bekler insallah icini rahat tut

normal kontrole mi gitmiştin yoksa şikayetin olunca mı gittin canım ?
peki itme dediğin şey neye benziyor ?
korkma canım inşallah vaktini tamamlar

Niye ciğer geliştirici iğne vurdu ki anlamadım..Çocuğun gelişimi nasıl haftasına göre?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…