- 20 Ocak 2017
- 1.858
- 3.265
- 133
- 32
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #15.561
sagl canm benim hadi bakalm insallah bundan sonra hep güzel haberlerle evimize dönerz cumartesi şimdi gözünde dag gibi olmstr kendimdn biliyorum :)Eccoomm canım gözün aydın ne güzel haberler almışsın çok mutlu oldum Cumartesi de ben gidicem hepimiz güzel haberlerle dönelim inşallah
sagl canm insallh hepimz saglikla kucagimza aldgmz günleri yazarz :)Gözün aydınEccoomm darısı basımıza çok sevındım bu hafta hep guzel haberler devam eder ınsallah @passionete ve kendıme de ınsallah Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın hepımıze
acaba baska bi dr mi sorsam ya kararsz kaldm bende yarn olucam ama kararszm dr yapman gerek dediEccoomm canım gözün adyın haftan ıyıce ılerledı maasallah ama ciğer geliştirmeyi iyice sor bence ya bebeğe gereksiz müdahale yapılamasın zaten iyi ilerledin şurda 2 hafta ya zaten hiç aça hiç gerek kalmayacak gibi . bencede ciğer geliştirm iğnesini iyi düşün araştır sanki gerekmeyecek gibi
iiz canım çatlağı sormuştun ya alt karnımda örümcek ağı gibi morarttılar var,ufak ufaklar .önce oraya yakın bölge kaşındı,sonra morartı oldu.tabi ben esmerim bende mor renkli belki başkalarında kırmız dır.
yok canm.öyle degil bildgn normal bi hastane cikisi ama fiyati benim icn baya pahaliya patladi keske eve geldgmde de memnun kalsaydm parasinda degilm.insan memnunda kalmayinca gözüne geliyo vallaİşlemeli nakışlı
ben olsam hemen yarın gitmem gideceksem bile gecsin 1-2 gün bir şey olmaz ben başka doktora gitmeden bu kadar önemli bir şeyi kesinlikle yaptırmazdım.acaba baska bi dr mi sorsam ya kararsz kaldm bende yarn olucam ama kararszm dr yapman gerek dedi
Canm bebis biraz daha durur ins.arkadadm da karnm ağrıyo diye soktora gitmişti 32 haftalkken doktor erken dogum riskin var deyip ciger gelistirici igne vurmuştu ve kesinlikle wc dışında yerinsem kalkma demisti.tutabildigimiz kadar tutalim demis doktor.ve bu sekilde tam 4 hafta durdu bebek.kuveze de gerek kalmamıştı 3 kilo civarı dogmus bebisi.sen de dikkat et hic bisey yapma bikac hafta daha durur ins.Bilemedim oğlumu da aynı doktor da doğurdum hiç böyle seyler demedi baya var dedi yatış bile olabilir ilaç fayda etmezse dedi canım çok sıkıldı agrım felan Yok sancıyı da bilirim normal Doğum yaptım bi yeri ittiriyor sonra hemen geçiyor ama bende bu yarım saatte altı yedi defa oluyor
İnşallah bekler yarın nasıl çıkacak dağ gibi. Çıktı nst de on günde kuvezlik bi durumu olmaZ dedi hayırlısı bakalım ama moralim çok bozuldutunaberkim canm kasilmann şiddeti cok fazla ki sana on gün verilmş bendede anlattgn sekilde oluyo ama nts de bugne kadar kotu bsy cikmadi rabbim yardmcn olur insallh
Moralin bozulmasın canım,dr tedbirini almış.sen de durumunu biliyorsun.imkanın varsa uzan dinlen ve şakın kafana takma.stres kasılmalarını arttırır.hem artık tehlikeli haftaları da atlattın.35. Hafta içindesin.İnşallah bekler yarın nasıl çıkacak dağ gibi. Çıktı nst de on günde kuvezlik bi durumu olmaZ dedi hayırlısı bakalım ama moralim çok bozuldu
en bundan almadımEki Görüntüle 2026259
Kızlar bu alt açma pedini nasıl yıkadınız.
İçi pamuk dolgulu.yıkanırken zarar görür mü ?
o zaman benim göbek cevrem kucuk bır yuvarlak şeklinde deri altında mor görünüyor onlar çatlaga mı dönecek ?iiz canım çatlağı sormuştun ya alt karnımda örümcek ağı gibi morarttılar var,ufak ufaklar .önce oraya yakın bölge kaşındı,sonra morartı oldu.tabi ben esmerim bende mor renkli belki başkalarında kırmız dır.
karnın sem sert oluyor,sanki direniyormuş gibi poposu falan meydana çıkıyor.acaba biz bebek hareketiyle kasılmayı nasıl ayırt edecegiz bebekte itiyor cunku karnı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?