2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Eccoomm canım gözün aydın ne güzel haberler almışsın çok mutlu oldum Cumartesi de ben gidicem hepimiz güzel haberlerle dönelim inşallah
sagl canm benim hadi bakalm insallah bundan sonra hep güzel haberlerle evimize dönerz cumartesi şimdi gözünde dag gibi olmstr kendimdn biliyorum :)

iiz canım çatlağı sormuştun ya alt karnımda örümcek ağı gibi morarttılar var,ufak ufaklar .önce oraya yakın bölge kaşındı,sonra morartı oldu.tabi ben esmerim bende mor renkli belki başkalarında kırmız dır.

acaba baska bi dr mi sorsam ya kararsz kaldm bende yarn olucam ama kararszm dr yapman gerek dedi

acaba baska bi dr mi sorsam ya kararsz kaldm bende yarn olucam ama kararszm dr yapman gerek dedi
ben olsam hemen yarın gitmem gideceksem bile gecsin 1-2 gün bir şey olmaz ben başka doktora gitmeden bu kadar önemli bir şeyi kesinlikle yaptırmazdım.

tamam sana riskli denilmiş ama şu ana kadar iyi gitti her şey sen hep öyle yazdın burada ve çok önemli zamanarı doldurdun gidişatında iyi bak maşallah 1-2 hafta için ben olsam hemen iğne düşünmem . özele gitmiyorsan bile 1 defalıgına d aolsa iyi bir doktor bakıp giderdim ben olsam doçent yada prof giderdim 1 seferliğine bile olsa ya da gidemiyorsan da en azındna başka doktorlara hemen dedi diye yaptırmazdım ben tabii doktoruma çok çok güveniyorsam o başka

Canm bebis biraz daha durur ins.arkadadm da karnm ağrıyo diye soktora gitmişti 32 haftalkken doktor erken dogum riskin var deyip ciger gelistirici igne vurmuştu ve kesinlikle wc dışında yerinsem kalkma demisti.tutabildigimiz kadar tutalim demis doktor.ve bu sekilde tam 4 hafta durdu bebek.kuveze de gerek kalmamıştı 3 kilo civarı dogmus bebisi.sen de dikkat et hic bisey yapma bikac hafta daha durur ins.

tunaberkim canm kasilmann şiddeti cok fazla ki sana on gün verilmş bendede anlattgn sekilde oluyo ama nts de bugne kadar kotu bsy cikmadi rabbim yardmcn olur insallh
İnşallah bekler yarın nasıl çıkacak dağ gibi. Çıktı nst de on günde kuvezlik bi durumu olmaZ dedi hayırlısı bakalım ama moralim çok bozuldu

İnşallah bekler yarın nasıl çıkacak dağ gibi. Çıktı nst de on günde kuvezlik bi durumu olmaZ dedi hayırlısı bakalım ama moralim çok bozuldu
Moralin bozulmasın canım,dr tedbirini almış.sen de durumunu biliyorsun.imkanın varsa uzan dinlen ve şakın kafana takma.stres kasılmalarını arttırır.hem artık tehlikeli haftaları da atlattın.35. Hafta içindesin.

o zaman benim göbek cevrem kucuk bır yuvarlak şeklinde deri altında mor görünüyor onlar çatlaga mı dönecek ?

gözle bakınca göremiyorum ışıklı bir yerde aynadan bakınca mor görünüyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…