2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Sitres yapamamya calis canim kafani baska seylerle meskul et ve iste yapma evde falan tetiklenmesin hepten bak gene iyi dusun ciger gelistiricini vurmuslar yarinda obur dozu yaptiktan sonra bi iki daha dursada yeter insallah arkadasima dok.igneyi vurduktan sonra bi iki gundr yeter dmisti

kasılmanın ne oldugunu şimdi anladım cunku sımdı oldu. bırden bıre gerılıyor aşırı sertleşiyor taş gıbı oluyor hatta o bölge sanki uyusmus hıssı verıyor . 3 dakika oldu ama hala gevşemedi.

bu kasılmaların kac dakika böyle kalması normal kızlar ?

bu kasılmaları kaydetmek ya da ölçmek için androıd uygulaması falan var mı ?

yalancı dogum sancısı bu değil ama değil mi ?

kasılma ve yalancı doğum sancısı farklı değil mi kızlar ?

Canim hemen telaş etme. Evet normalde genelde 37.haftadan itibaren normal sinirlar icinde oluyor ama belki senim bebegin gelisimini tammalamistir ve daha erken gelmek istemistir. 34-35-36 larda dogupta direk anne kucagina verilen ve gayet saglikli olan bebekler var. Herkeste her zaman ayni olmuyor cunku.Insllah her sey yolunda gider .

Canim kasilma ve sanci dedigimiz sey ayni şey.. eş anlamli, yani yaniliyorsam arkadaslar duzeltsin ??

Ben sanci kelimesini aciyi cagristirdigi icin kullanmiyorum. Bilinc altima olumlu mesaj vermek icin... hep kasilma diyorum. 3 dakika olmus gecmemis olsa bile onemli degil canim. Benim oldugunda 10-15 dakika o sertlik kaliyor. Son bir haftadir gunde bir iki kez oluyor..

Gercek dogum kasilmlarinin ayirt edici ozelligi belli bir rutinde belli saniyelerde gelmesi ve masaj ya da hareket etme ya da baska seyle gecmemesi.
Soyle dusun. 20 dakikada bir gelip 40-45 saniye gecmiyor. Ve zaman gectikce suresi azaliyor..

Meslegin geregiydi değil mi canim? ....
Orasi talihsizlik olmuş.. hayr olsun. Dedigim kitaplar bende cok ufuk acti.
En son sezeryana karar bile versen en azindan gun alarak degilde normal dogm kasilmalsrin baslar ve oyle olursub canim. Bununda faydalarini kitaplardan gorursun. En azindan bebegin kendi gelmeye karar verir:)

Allah korkularimizdan emin kilsin bizleri ins

ben de anlayamıyorum bazen o kadar sert oluyor ki acıtıyor derimi sanki germekten. bugün de gaz agrısı gibi agrı giriyo karnıma hep

Benim son zamnalarda bebisim resmen cajimi acitiyor:) bir tarafima oyle bastiriuor ki sanki etim sıkışıyor :) aman annem kuzum canim aciyor az ileri git filan diyom.masaj yapiyom keyfi gelirse rahatlatip iceri kaciyor:)) yoksa o deriyi sıkıştirmasi gecene kadar uzaniyorum filan

Canım doktor banu çiftçi nin uygulamasını kullanıyorum cok guzel tavsıye ederim. Hem kasılma zamanlayıcısında var kasılmalarını bi doktoruna sor ıstersen

ben şimdi takibe başladım bunun kasılma oldugunu bilmiyordum ki uzun zamandır var bu galiba düşünüyorum ne zamandan beri var diye son 4-5 gündür belirgin var öncesini hatırlamıyorum .

zaten sancı denemez buna çunku kasılma sırasında oluşan bu agrı normlade de var nerdeyse yani çok fazla değiş şimdilik minicik hatta bazen yok. 1 saat içinde nerdeyse 3 kere kasılma oldu ben de

artık takip ederim ama nasıl kayıt yapacagım ki hani kalem kagıttan daha pratık yanıltmayan bir program var mı acaba androidde diye bir bakıyorudum

hastane cantamı hazırlamadım yıkadım koydum tparlamadım valla korktum sımdı bir an önce yapayım da ne olur ne olmaz

Kızlar benim bebeğim gündüz çok hareketli ama gece yattıktan sonra tık yok. Ta ki sabah kalkana kadar. Anne karnında nasılsa doğunca da öyle gidermiş diyorlar, bakalım ne kadar doğru.
kime sorsam hiç ilgisi yok dedi annem de hiç belli olmaz dedi genel bir fikir ama galiba çok gecerli değil
ama hamileliği sakin geçenn bebegi agrasif olmaz diyorlar o da senın salgıladıgın hormonlara bebegın beynının alısması ılk onu tanıması ile ilgiliymiş

gögüs ucu koruyucu ile gögüs ucu kalkanı aynı görevi mi görüyor kızlar ? alan oldu mu ? benım hastane lıstemde zaten 2-3 parca bır şey ıstemısler bırı de bu

gögüs ucu koruyucu ile gögüs ucu kalkanı aynı görevi mi görüyor kızlar ? alan oldu mu ? benım hastane lıstemde zaten 2-3 parca bır şey ıstemısler bırı de bu

Ben göğüs kalkanıyla lansihon krem almayı düşünüyorum.ama koruyucu nasıl bişey hiç bilmiyorum.
Haftaya doktoruma danışıp alıcam.

bu
canm ben cok kararsz kaldm yapip yapmamakta sen 28 den once yaomssn acaba 34.haftada yaomak cok mu gereksiz
çok önemli başka doktora sormalısın bizim fikrimiz ya da senin kararınla olmaz ki doktor muayenesi gerekli canım. seninle aynı durumda biri bile olsa acaba durumunuz tam olarak aynı mı bunu bilemeyız ki yanı doktor karar verecek buna bu bir fikir yürütme işi değil ki ben olsam 1-2 gün ertelerdım yanlıs bir şey yapmaktansa . bebegin gelişimi iyiyse bu önemli müdahaleyi yapmak gereksiz olmaz mı sencede sonucta ciğer büyütme iğnesiymiş basit bir şey de değil. mutlaka doktor karar vermeli

Anladım canım inşallah yoluna girer her şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…