2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Allah Allah bu tarif ettiğin hepimizde oluyor bence yani ben de de oluyor. Sonuçta Bebek içerde hareket ediyor. Doktor bundan şüphelenerek mi seni nst ye bağladı ?

acaba biz bebek hareketiyle kasılmayı nasıl ayırt edecegiz bebekte itiyor cunku karnı
her tarafı sert oluyosa kasılma canım. tek tarflı yada bi yerdeyse sadece o bebek hateketi ve kasılma bebek hareketinden biraz daha uzun sürüyor.bir de bebek bi yere elini poposunu çıkarınca elle biraz obalayonca hemen kaçıyo ama kasılma biraz daha uzın sürüyo gerginlik hali

Karnımın sertleşmesi ben de oluyor son 10 gündür falan. Heryeri sertleşip yuvarlak oluyor. Ama herhangi bir ağrı acı hissi olmuyor.

Karnımın sertleşmesi ben de oluyor son 10 gündür falan. Heryeri sertleşip yuvarlak oluyor. Ama herhangi bir ağrı acı hissi olmuyor.
şte o kasılma canım
işte o kasılma canım. sayısı önemli bizim için. yoksa kasılma olması normal doğuma hazırlık için. benim saatte 10 kez falan oluyodu önceden doktor hemen magnezyum başladı günde 3 magnezyum ve 2 kalsiyum alıyorum artık o kadar sık olmuyor ama yine günde 7-8 kez oluyo

Gözün aydın canım, maşallah Kocaman olmuş bebeğin. Darısı cumartesi günü benim başıma inşallah

acaba baska bi dr mi sorsam ya kararsz kaldm bende yarn olucam ama kararszm dr yapman gerek dedi
Bence bir doktora daha görün. 34ten sonra gerekli olmadığını okumuştum. Bir de çok masum bir aşı değil, evet bazen hayat kurtarıcı ama haftan bukadar ilerlemişken iyi tartmak lazım. İlerde hem bebekte hem de annede sorun çıkabiliyormuş. Ciğerlerde büyüme mi ne yapıyormuş.
Benim görümcem de 35haftalık Doğum yaptı. Normal kontrole gitmişti halbuki. bebeği Bikaç gün küvezde kaldı ama öncesinde ne aşı ne bişey yapıldı. Şuan oğlu 2,5yaşında ve sağlıklı.

Allah Allah bu tarif ettiğin hepimizde oluyor bence yani ben de de oluyor. Sonuçta Bebek içerde hareket ediyor. Doktor bundan şüphelenerek mi seni nst ye bağladı ?
Yok nst ye girip doktora gittim normalinden çok fazla kasılma var dedi bi nst boyunca devamlı kasıldım o yüzden dedi normalde olumlu bi doktordur bu sefer çok netti hatta sevk bile ederim ilaç etki etmezse dedi bakalım bu gece uyuyamam yarın zor olur bana sekiz buçukta gidecem yine gidecem nst ye ona göre bişey diyecek ben küçük bir ildeyim ilde en çok tercih edilen doktor belki devlete de giderim bi kerede bakalım

katılıyorum sonucta dışarıdan müdahale

Cok gecmis olsun cnm kalca agrisi cok kotu benimde oluyor ara ara neyseki azcikk kaldi biraz daha sabir

Kontrollere 2 haftada 1 mi gidiyorsunuz? Beni doktorum o sıklıkla takip ediyor ama uzun süre gibi geliyor ya açılma olursa ya kasılma vs diye o süre içinde endişeleniyorum ki bazen ağrısız sancısız olurmuş açılma

Masallah canim bebegine boyuda kilosuda ne gzell sonuna kadar boyle surer insallah ve dogum ucretide cok makulmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…