- Konu Sahibi angel5angel
-
- #15.581
o kasılmamıkarnın sem sert oluyor,sanki direniyormuş gibi poposu falan meydana çıkıyor.
acaba biz bebek hareketiyle kasılmayı nasıl ayırt edecegiz bebekte itiyor cunku karnı
Allah Allah bu tarif ettiğin hepimizde oluyor bence yani ben de de oluyor. Sonuçta Bebek içerde hareket ediyor. Doktor bundan şüphelenerek mi seni nst ye bağladı ?Bi yerde ittiriyordu sağımda solumda göbeğimin üstünde sabit bir yer değil ittirdiniz yer yuvarlak şekilde şişiyor şişincede biraz geriliyorsun normal sandım ama kasılma çıktı yarın sabah tekrar gidecem yatış bile yapabiliriz dedi
her tarafı sert oluyosa kasılma canım. tek tarflı yada bi yerdeyse sadece o bebek hateketi ve kasılma bebek hareketinden biraz daha uzun sürüyor.bir de bebek bi yere elini poposunu çıkarınca elle biraz obalayonca hemen kaçıyo ama kasılma biraz daha uzın sürüyo gerginlik haliacaba biz bebek hareketiyle kasılmayı nasıl ayırt edecegiz bebekte itiyor cunku karnı
Onun idrar yolu enfeksiyonu olduğuna emin misin vajinal enfeksiyon vs olmasınBurda bi arkadaşın ilk bebeğinide enfeksiyon bebeğe gecmiş 1 hafta hastanede kalmıştı şanırım önlem almak lazım
şte o kasılma canımKarnımın sertleşmesi ben de oluyor son 10 gündür falan. Heryeri sertleşip yuvarlak oluyor. Ama herhangi bir ağrı acı hissi olmuyor.
Gözün aydın canım, maşallah Kocaman olmuş bebeğin. Darısı cumartesi günü benim başıma inşallah@yusufseyma canm valla yeni ciktm hastanedn ve mutlu çiktim :) bebegim 2.500 kilo 47 cm olmş :) nts ye baglandm ordaki hemsire bebek hareket ediyo desede ben 20 dk da tek bir kere hissedince dr tekrar baglanmami istedi allaha şükür sorunsz gecti bu sefer :) yarn cigger ignesi olacam heran erken gelirse die tedbir amaçli 10 gun sonra 9.ayima girecekmişm dogum 21 agustos olacak 2 gun hastanede kalicam 1.700 tl hersey dahil tabi benden boyle güzel haberler var :) şimdiye kadar 15 kilo almişim
Bence bir doktora daha görün. 34ten sonra gerekli olmadığını okumuştum. Bir de çok masum bir aşı değil, evet bazen hayat kurtarıcı ama haftan bukadar ilerlemişken iyi tartmak lazım. İlerde hem bebekte hem de annede sorun çıkabiliyormuş. Ciğerlerde büyüme mi ne yapıyormuş.acaba baska bi dr mi sorsam ya kararsz kaldm bende yarn olucam ama kararszm dr yapman gerek dedi
Yok nst ye girip doktora gittim normalinden çok fazla kasılma var dedi bi nst boyunca devamlı kasıldım o yüzden dedi normalde olumlu bi doktordur bu sefer çok netti hatta sevk bile ederim ilaç etki etmezse dedi bakalım bu gece uyuyamam yarın zor olur bana sekiz buçukta gidecem yine gidecem nst ye ona göre bişey diyecek ben küçük bir ildeyim ilde en çok tercih edilen doktor belki devlete de giderim bi kerede bakalımAllah Allah bu tarif ettiğin hepimizde oluyor bence yani ben de de oluyor. Sonuçta Bebek içerde hareket ediyor. Doktor bundan şüphelenerek mi seni nst ye bağladı ?
katılıyorum sonucta dışarıdan müdahaleBence bir doktora daha görün. 34ten sonra gerekli olmadığını okumuştum. Bir de çok masum bir aşı değil, evet bazen hayat kurtarıcı ama haftan bukadar ilerlemişken iyi tartmak lazım. İlerde hem bebekte hem de annede sorun çıkabiliyormuş. Ciğerlerde büyüme mi ne yapıyormuş.
Benim görümcem de 35haftalık Doğum yaptı. Normal kontrole gitmişti halbuki. bebeği Bikaç gün küvezde kaldı ama öncesinde ne aşı ne bişey yapıldı. Şuan oğlu 2,5yaşında ve sağlıklı.
Yikayınca hic bit sey olmuyo.ben daha önceden yıkadm .Eki Görüntüle 2026259
Kızlar bu alt açma pedini nasıl yıkadınız.
İçi pamuk dolgulu.yıkanırken zarar görür mü ?
inşallah canm :)Gözün aydın canım, maşallah Kocaman olmuş bebeğin. Darısı cumartesi günü benim başıma inşallah
Geçenlerde dönmüştü o çaman çok rahattım ben normalde dı kureçlemeden dolayı kalça ağrısı çekıyorum çok zor bişi Allah Beterindin saklasın. Sağlıklı ne şekil olcaksa öyle olsun
@yusufseyma canm valla yeni ciktm hastanedn ve mutlu çiktim :) bebegim 2.500 kilo 47 cm olmş :) nts ye baglandm ordaki hemsire bebek hareket ediyo desede ben 20 dk da tek bir kere hissedince dr tekrar baglanmami istedi allaha şükür sorunsz gecti bu sefer :) yarn cigger ignesi olacam heran erken gelirse die tedbir amaçli 10 gun sonra 9.ayima girecekmişm dogum 21 agustos olacak 2 gun hastanede kalicam 1.700 tl hersey dahil tabi benden boyle güzel haberler var :) şimdiye kadar 15 kilo almişim
Yikayınca hic bit sey olmuyo.ben daha önceden yıkadm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?