- 16 Aralık 2015
- 318
- 285
- 33
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #1.561
Hayırlı olsun cnm bende 21 inde kalp atışı için gitcemSat 30kasım
3ocak 517
4ocak 879
7ocak 5572 doktora gitmedim kese için 20ocakta kalp atışıyla beraber gideceğim inşallah
Çok iyi cnm4+3 te dün yaptirdigim kan tahlili sonucu 2184 çıkmış kizlar iyi mi düşük mü bilemedim. Ilk tahlilim bu oyuzden kiyaslama yapamadim ben yukselmis mi diye.
canım çarşamba günü 562 idi bugün yaptırmadık valla direk baktı dr ultrasondan göründü alttan da dwğil karından gördük. Kayserideyim evet hüma şeyma hanıma gidiyordum ama o yılbaşında sonra 24 haftalık gebelikler ve yıkarısına bakma kararı almışlar muayeneye sıra vermediler sonrasında artık tüp bebeğe yoğunlaşacakmış o yüzden.. sinir ettiler bugün beni böyle söyleyince şimdilik bende erciyes kartal demet cengize gittim keseyi göreyim bari diye. Ama kime gitcem sonrasında bilmiyorum valla. Sen kime gidiyosunMaşallah cnm kaçtı hcg kese gözüktüğünde .. Bu arada sende Kayseridesin degil mi hangi Dr a gidiyorsun
Oh maşallah cnm çok sevndm günümüz aynı ama ben 21 inde gitcem dayanabilirsemKizlar kalp atisini bugün duyduk 6 haftaligiz
Maşallah cnm darısı bizecanım çarşamba günü 562 idi bugün yaptırmadık valla direk baktı dr ultrasondan göründü alttan da dwğil karından gördük. Kayserideyim evet hüma şeyma hanıma gidiyordum ama o yılbaşında sonra 24 haftalık gebelikler ve yıkarısına bakma kararı almışlar muayeneye sıra vermediler sonrasında artık tüp bebeğe yoğunlaşacakmış o yüzden.. sinir ettiler bugün beni böyle söyleyince şimdilik bende erciyes kartal demet cengize gittim keseyi göreyim bari diye. Ama kime gitcem sonrasında bilmiyorum valla. Sen kime gidiyosun
Aynen canım zararsız bebek içinde çok gerekli al istersenÖnceden vardı benimde.astımdan dolayı almıştık bekarken.değerini bilemedim kullanmadım başkasına vermiştik.
Şimdi yine almayı düşünüyorum bebek oluncada kullanırım.zararı olmaz heralde bebeğe.
Ayy çok sevindim canım ya hadi hayırlı olsun bebeğini sağlıkla kucağına al inşallahkızlar geçmişe dönük okuyamıyorum yazılanları şuan ksr bakmayın kesemizi gördük çok şükür 4 hafta 2 günlüğüz tahmini doğum tarihimiz 12 eylül müş dr öyle dedi
Hayırlı olsun canımm maşallah ben 14ünde gidicem kalp atışı için doğum tarihlerimiz aynı görünüyor ama İnşallah bizde duyarızKizlar kalp atisini bugün duyduk 6 haftaligiz
Aynen canım zararsız bebek içinde çok gerekli al istersen
Betahcg en son ne zaman baktırmıştın, kaç çıkmıştı?Kizlar kalp atisini bugün duyduk 6 haftaligiz
Hayirlisi olsun cnm insallah pozitif sonuc alirsin olabildigince sitressiz olmya calis benimde ilk gebeligim tup bn kendime zehir etmistim sonra kizmistim cocuguda siktim die hic unutamiyorm bol bol dua etMerhaba benimde perşembe transferim oldu. Gün sayıyorum test için. İnşallah pozitif olursa bende eylül annesi olacağım.
Hangi doktora gidiyorsunBeylikduzu devlette kan verdim ozelllerde 4 yilim gecti bu kez devlette olacam hep.dr cok ilgili
Canım sanada teşekkür ederim sorularıma cevap buluyorum sizde çok iyi geliyor ❤Ilk cocuk her zman tecrubesizlik oliryor o yuzden gozunuzu korkutuyorlar aslinda zor olan lohusalok donemei o donemide kolay atlatabilmek icin buyukleri dinlemenizi tavsoye ediyorm ozgurluge gelince degisiik bir duygu belli bi sure zaten seve seve butun saatlerinizi ona vericeksiniz biraz zaman gectikten sonra birine birakip basbasa zaman gecirseniz bile akliniz onda okucak bunada zman gectikce alisicaksiniz korkulucak hicbirsey yok Allah kaldiramicagimiz yuk vermiyor tam tersi sanki ondan once bombosmus gibi hissediyorsunuz sukrediyorsunuz
Kızlar sizin de akıntınız oluyor mu bu dönemlerde. Islaklık hissedince panik oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?