2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Maşallah cnm kaçtı hcg kese gözüktüğünde .. Bu arada sende Kayseridesin degil mi hangi Dr a gidiyorsun
canım çarşamba günü 562 idi bugün yaptırmadık valla direk baktı dr ultrasondan göründü alttan da dwğil karından gördük. Kayserideyim evet hüma şeyma hanıma gidiyordum ama o yılbaşında sonra 24 haftalık gebelikler ve yıkarısına bakma kararı almışlar muayeneye sıra vermediler sonrasında artık tüp bebeğe yoğunlaşacakmış o yüzden.. sinir ettiler bugün beni böyle söyleyince şimdilik bende erciyes kartal demet cengize gittim keseyi göreyim bari diye. Ama kime gitcem sonrasında bilmiyorum valla. Sen kime gidiyosun

Maşallah cnm darısı bize

Ben ilçedeyim de doktor için merkeze gidiyorum işte iki aydır gebe kalamama tedavisi için tekden de Gülcan yazıcı Özgün'e gidiyordum hamile de kaldım şükür persembe gidicem yine ben memnundum öncesinde bi de bu durumda değerlendirmek lazım tabi

Aynen canım zararsız bebek içinde çok gerekli al istersen

kızlar geçmişe dönük okuyamıyorum yazılanları şuan ksr bakmayın kesemizi gördük çok şükür 4 hafta 2 günlüğüz tahmini doğum tarihimiz 12 eylül müş dr öyle dedi
Ayy çok sevindim canım ya hadi hayırlı olsun bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah

Ilk cocuk her zman tecrubesizlik oliryor o yuzden gozunuzu korkutuyorlar aslinda zor olan lohusalok donemei o donemide kolay atlatabilmek icin buyukleri dinlemenizi tavsoye ediyorm ozgurluge gelince degisiik bir duygu belli bi sure zaten seve seve butun saatlerinizi ona vericeksiniz biraz zaman gectikten sonra birine birakip basbasa zaman gecirseniz bile akliniz onda okucak bunada zman gectikce alisicaksiniz korkulucak hicbirsey yok Allah kaldiramicagimiz yuk vermiyor tam tersi sanki ondan once bombosmus gibi hissediyorsunuz sukrediyorsunuz

Reactions: fml
Merhaba benimde perşembe transferim oldu. Gün sayıyorum test için. İnşallah pozitif olursa bende eylül annesi olacağım.
Hayirlisi olsun cnm insallah pozitif sonuc alirsin olabildigince sitressiz olmya calis benimde ilk gebeligim tup bn kendime zehir etmistim sonra kizmistim cocuguda siktim die hic unutamiyorm bol bol dua et

Canım sanada teşekkür ederim sorularıma cevap buluyorum sizde çok iyi geliyor ❤

Reactions: NGY
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…