- 18 Haziran 2013
- 374
- 44
- 48
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #1.541
Gözün aydın canım Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallahSelam güzel anne adayları bende bugün test yaptım ve pozitif :) sizleri takipteyim insallah
TebriklerSelam güzel anne adayları bende bugün test yaptım ve pozitif :) sizleri takipteyim insallah
Selam güzel anne adayları bende bugün test yaptım ve pozitif :) sizleri takipteyim insallah
Kızlar bende burun tıkanı
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :)
hayirli olsun canim. bende 16 17 ocakta falan kalp atisi icin gidicemSat 30kasım
3ocak 517
4ocak 879
7ocak 5572 doktora gitmedim kese için 20ocakta kalp atışıyla beraber gideceğim inşallah
tabiki normal herkeste oluyor havalardan dolayidirYazımın devamı gitmemiş.dün burun tıkanıklığı yaşadım normalmi dicektim :)
Canjm hamilelikte değişiklikler yaşanıyor mutlaka sabredicez artıkSağol canım. Gidemedik de doktora. Malum kar aman vermiyor. İyiyim ben. Zaten o günde kötü değildim. Tansiyon yüksek çıktıkça gerildim. Dediğin gibi doktorda tuzlu ve yağlı yeme dedi. Bende artık dikkat ediyorum yememe içmememe. Neden böyle oldu bilmiyorum. Kilomda yok ki tansiyona sebep olacak.
fernaz gecmis olsun nasil oldun doktora gittin miKizlar istanbulda cok kar var markete girerken ayagim kaydi cok kotu dustum belim agriyor belimi carptim ne yapmaliyim
Canım ben hamileliğimi öğrendiğimden beri burnum tıkalı soğul buhar makinem var gece yatak odasında hep açık öyle uyuyorumYazımın devamı gitmemiş.dün burun tıkanıklığı yaşadım normalmi dicektim :)
tabiki normal herkeste oluyor havalardan dolayidir
Canım ben hamileliğimi öğrendiğimden beri burnum tıkalı soğul buhar makinem var gece yatak odasında hep açık öyle uyuyorum
kızlar geçmişe dönük okuyamıyorum yazılanları şuan ksr bakmayın kesemizi gördük çok şükür 4 hafta 2 günlüğüz tahmini doğum tarihimiz 12 eylül müş dr öyle dedicanım 5.haftamdı ama ultrasonda 4hafta 4 günlük yazıyorduhayırlı haberlerle gel inşallah
Maşallah cnm kaçtı hcg kese gözüktüğünde .. Bu arada sende Kayseridesin degil mi hangi Dr a gidiyorsunkızlar geçmişe dönük okuyamıyorum yazılanları şuan ksr bakmayın kesemizi gördük çok şükür 4 hafta 2 günlüğüz tahmini doğum tarihimiz 12 eylül müş dr öyle dedi
Firtina var arabalar cikmiyor o yuzden gidemedim.fernaz gecmis olsun nasil oldun doktora gittin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?