2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Benimde midem bulanıyor
fernaz çok geçmiş olsun. Bende oğluma bu haftalarda hamileyken ayak tarağımı kırmıştım. Bir sorun olsa kanaman olurdu herhalde. Ama yinede bir doktora görünmende fayda var.

Canjm hamilelikte değişiklikler yaşanıyor mutlaka sabredicez artık

Yazımın devamı gitmemiş.dün burun tıkanıklığı yaşadım normalmi dicektim :)
Canım ben hamileliğimi öğrendiğimden beri burnum tıkalı soğul buhar makinem var gece yatak odasında hep açık öyle uyuyorum

4+3 te dün yaptirdigim kan tahlili sonucu 2184 çıkmış kizlar iyi mi düşük mü bilemedim. Ilk tahlilim bu oyuzden kiyaslama yapamadim ben yukselmis mi diye.

Canım ben hamileliğimi öğrendiğimden beri burnum tıkalı soğul buhar makinem var gece yatak odasında hep açık öyle uyuyorum

Önceden vardı benimde.astımdan dolayı almıştık bekarken.değerini bilemedim kullanmadım başkasına vermiştik.
Şimdi yine almayı düşünüyorum bebek oluncada kullanırım.zararı olmaz heralde bebeğe.

Reactions: fml
canım 5.haftamdı ama ultrasonda 4hafta 4 günlük yazıyordu hayırlı haberlerle gel inşallah
kızlar geçmişe dönük okuyamıyorum yazılanları şuan ksr bakmayın kesemizi gördük çok şükür 4 hafta 2 günlüğüz tahmini doğum tarihimiz 12 eylül müş dr öyle dedi

kızlar geçmişe dönük okuyamıyorum yazılanları şuan ksr bakmayın kesemizi gördük çok şükür 4 hafta 2 günlüğüz tahmini doğum tarihimiz 12 eylül müş dr öyle dedi
Maşallah cnm kaçtı hcg kese gözüktüğünde .. Bu arada sende Kayseridesin degil mi hangi Dr a gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…