- Konu Sahibi angel5angel
-
- #15.621
kremi ben coktan aldım yarında kullanmaya başlayacagım 1 ay önceden baslansa ıyı olurmusBen göğüs kalkanıyla lansihon krem almayı düşünüyorum.ama koruyucu nasıl bişey hiç bilmiyorum.
Haftaya doktoruma danışıp alıcam.
kasılmanın ne oldugunu şimdi anladım cunku sımdı oldu. bırden bıre gerılıyor aşırı sertleşiyor taş gıbı oluyor hatta o bölge sanki uyusmus hıssı verıyor . 3 dakika oldu ama hala gevşemedi.
bu kasılmaların kac dakika böyle kalması normal kızlar ?
bu kasılmaları kaydetmek ya da ölçmek için androıd uygulaması falan var mı ?
yalancı dogum sancısı bu değil ama değil mi ?
kasılma ve yalancı doğum sancısı farklı değil mi kızlar ?
Göğüs kalkanı aldım bir de lansinoh krem aldım. Koruyucu ne ola ki ?gögüs ucu koruyucu ile gögüs ucu kalkanı aynı görevi mi görüyor kızlar ? alan oldu mu ? benım hastane lıstemde zaten 2-3 parca bır şey ıstemısler bırı de bu
Canım birde hamilelik rehberi uygulamasını kullanıyorum mavi beyaZ bir simgesi var bunda da haftanın egzersizleri faydalı oluyort
amam ben de bakarı sımdı
Meme kalkanı, silikon meme ucu, meme ucu kremi lansinoh aldım ben baska da gereklı bişi varmı bilemedimgögüs ucu koruyucu ile gögüs ucu kalkanı aynı görevi mi görüyor kızlar ? alan oldu mu ? benım hastane lıstemde zaten 2-3 parca bır şey ıstemısler bırı de bu
Canım çok geçmiş olsun..icini ferah tut.insallsh bebesin zamanında gelir.Yok nst ye girip doktora gittim normalinden çok fazla kasılma var dedi bi nst boyunca devamlı kasıldım o yüzden dedi normalde olumlu bi doktordur bu sefer çok netti hatta sevk bile ederim ilaç etki etmezse dedi bakalım bu gece uyuyamam yarın zor olur bana sekiz buçukta gidecem yine gidecem nst ye ona göre bişey diyecek ben küçük bir ildeyim ilde en çok tercih edilen doktor belki devlete de giderim bi kerede bakalım
Doğrudur canım, yaşayarak göreceğiz artıkkime sorsam hiç ilgisi yok dedi annem de hiç belli olmaz dedi genel bir fikir ama galiba çok gecerli değil
ama hamileliği sakin geçenn bebegi agrasif olmaz diyorlar o da senın salgıladıgın hormonlara bebegın beynının alısması ılk onu tanıması ile ilgiliymiş
Evet canım mesleğim gereğiMeslegin geregiydi değil mi canim? ....
Orasi talihsizlik olmuş.. hayr olsun. Dedigim kitaplar bende cok ufuk acti.
En son sezeryana karar bile versen en azindan gun alarak degilde normal dogm kasilmalsrin baslar ve oyle olursub canim. Bununda faydalarini kitaplardan gorursun. En azindan bebegin kendi gelmeye karar verir:)
Allah korkularimizdan emin kilsin bizleri ins
Canım kullanma bence. Göğüs ucu kremi göğüs ucunu uyardığı için erken doğumu tetikliyormuş 1-2 gün kullanmıştım hem ebe hem doktorum sakın yapma doğumdan 1 hafta önce başla yeter dedilerk
kremi ben coktan aldım yarında kullanmaya başlayacagım 1 ay önceden baslansa ıyı olurmus
kalkana bnzeyen bir şeyGöğüs kalkanı aldım bir de lansinoh krem aldım. Koruyucu ne ola ki ?
ama herkes 1 ay önce başlamış o mınıcık bır krem nasıl uyarıyor kıCanım kullanma bence. Göğüs ucu kremi göğüs ucunu uyardığı için erken doğumu tetikliyormuş 1-2 gün kullanmıştım hem ebe hem doktorum sakın yapma doğumdan 1 hafta önce başla yeter dediler
ben bebe yagı sürüyorum gel gıt suuryorum en cokta karnımda acı olunca aklıma gelıyorHanımlar catlak kremınız bu ay cabuk bıttı mı? Benım catlak kremım 200ml bana 2 ay gıdıyordu bu ay 1 ayda bıttı. Acaba aldıgım kremın ıcınde az bır gramaj mı vardı yoksa karnımız buyudugu ıcın gercekten yarı yarıya hızlı tuketmıs olabılır mıyım tam karar veremedım. Sabah aksam catlak kremı kullananlardan bu konuda yorumlarını beklerım hepınıze ıyı aksamlar
Doktorum bana da öncelikli hedefimiz normal doğum dedi bakalım artık sıpa ne zaman gelmek isticek :))Canım bence normaldir.ben 32 haftalıkken gittiğimde maşallah kızım 2500 gr boyu 47 cm..benimkide onde gidiyor..doktora sordum erken mi olur doğum dedi yok..bakali. artık..ilk doğumum normal doğumum.insallah buda normal doğum olur.
Valla bilmiyorum ki canım başka bir doktora daha gitmiştim o da 2 hafta önden gidiyor gelişimi gayet güzel dediBende tam 32+0 da gittim bebeğin kilosu 1900 civarı dedi gayet iyi uyumlu dedi nasıl 2 hafta önde çıkmış doktordan doktora fark mi ediyor anlamıyorum.
ben bebek elbısleerını 30 derecede makınada yumusatıcısız yıkaıdm ve ekstra durulama yaptı hiç bir şey olmadı. dalanın toz deterjanını kullandım. sonra evın ıcınde kuruttum bol guneşli bir yerde sonra pohca yaptım kı toz almasın ütülemek için kaldırdım ve halaaaaaaaaa utulenecekTeşekkür ederim.elde yıkama programında yıkıcam zaten.inş bişey olmaz.
Başta bende öyle düşündüm canım ama öncelikli hedefimiz normal doğum dedi zaten bu doktora giden başka arkadaşlarım da vardı onlara da sordum çok zorunlu bir durum olmadıkça sezeryana karşı bir doktor aslındaAynı şeyi yazdım arkadasa. 32+0 da 1930 gr dı. Sanki doktoru iri bebek diye sezeryana yönlendirmeye çalışıyor gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?