2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Canım kasılmalar, bebeğin Doğumda hissedeceği dalgalanmalara, amniyon sıvısında olacak gelgit şeklindeki sarsıntılara aşılması ve Doğumdaki gerçek kasılmalar anında şok yaşamaması için gerekliymiş.

Bu kasılmalarla yalancı Doğum kasılmaları arasındaki fark ağrı hissedilmemesi.

Yalancı Doğum kasılmaları ile gerçek Doğum kasılmaları arasındaki fark ise düzensiz aralıklarla olması, masajla/pozisyon değiştirmekle geçiyor olması ve rahim ağzının incelip açılmasına sebep olmaması.

gögüs ucu koruyucu ile gögüs ucu kalkanı aynı görevi mi görüyor kızlar ? alan oldu mu ? benım hastane lıstemde zaten 2-3 parca bır şey ıstemısler bırı de bu
Göğüs kalkanı aldım bir de lansinoh krem aldım. Koruyucu ne ola ki ?

Hastane cantası hazırlıkları nasıl gıdıyor kızlar? Cantaya koyacagınız meme kalkanı meme ucu gıbı seylerı sterılıze ettınız mı? Ben sterılıze edıo cantama atayım dıyorum ama yaklasık 2 ay cantada kalıcak sterıl kalmıs olurmu bılemedım. Sızler nasıl yapıyorsunuz

gögüs ucu koruyucu ile gögüs ucu kalkanı aynı görevi mi görüyor kızlar ? alan oldu mu ? benım hastane lıstemde zaten 2-3 parca bır şey ıstemısler bırı de bu
Meme kalkanı, silikon meme ucu, meme ucu kremi lansinoh aldım ben baska da gereklı bişi varmı bilemedim

Eccoomm canım gözün aydın..masallah oglusuna.arkadaslarin dediği gibi ciğer geliştirici iğneyi vurucaksinki..bide 24 gün sonra doğum yapıcaksın..bence başka bi doktora gözuk

Canım çok geçmiş olsun..icini ferah tut.insallsh bebesin zamanında gelir.

Doğrudur canım, yaşayarak göreceğiz artık

Evet canım mesleğim gereği
Zaten sezeryan desemde hayırlısı normalse sancım açılmam bi anda olsun diye dua ediyorum. Rutin kontrole gidip 4-5 cm açıklık farkedilenler var çok kolay doğumlarda var

k

kremi ben coktan aldım yarında kullanmaya başlayacagım 1 ay önceden baslansa ıyı olurmus
Canım kullanma bence. Göğüs ucu kremi göğüs ucunu uyardığı için erken doğumu tetikliyormuş 1-2 gün kullanmıştım hem ebe hem doktorum sakın yapma doğumdan 1 hafta önce başla yeter dediler

Hanımlar catlak kremınız bu ay cabuk bıttı mı? Benım catlak kremım 200ml bana 2 ay gıdıyordu bu ay 1 ayda bıttı. Acaba aldıgım kremın ıcınde az bır gramaj mı vardı yoksa karnımız buyudugu ıcın gercekten yarı yarıya hızlı tuketmıs olabılır mıyım tam karar veremedım. Sabah aksam catlak kremı kullananlardan bu konuda yorumlarını beklerım hepınıze ıyı aksamlar

Canım kullanma bence. Göğüs ucu kremi göğüs ucunu uyardığı için erken doğumu tetikliyormuş 1-2 gün kullanmıştım hem ebe hem doktorum sakın yapma doğumdan 1 hafta önce başla yeter dediler
ama herkes 1 ay önce başlamış o mınıcık bır krem nasıl uyarıyor kı

doktoruma sorarım o zaman

ben bebe yagı sürüyorum gel gıt suuryorum en cokta karnımda acı olunca aklıma gelıyor

Doktorum bana da öncelikli hedefimiz normal doğum dedi bakalım artık sıpa ne zaman gelmek isticek :))

Teşekkür ederim.elde yıkama programında yıkıcam zaten.inş bişey olmaz.
ben bebek elbısleerını 30 derecede makınada yumusatıcısız yıkaıdm ve ekstra durulama yaptı hiç bir şey olmadı. dalanın toz deterjanını kullandım. sonra evın ıcınde kuruttum bol guneşli bir yerde sonra pohca yaptım kı toz almasın ütülemek için kaldırdım ve halaaaaaaaaa utulenecek

Aynı şeyi yazdım arkadasa. 32+0 da 1930 gr dı. Sanki doktoru iri bebek diye sezeryana yönlendirmeye çalışıyor gibi geldi
Başta bende öyle düşündüm canım ama öncelikli hedefimiz normal doğum dedi zaten bu doktora giden başka arkadaşlarım da vardı onlara da sordum çok zorunlu bir durum olmadıkça sezeryana karşı bir doktor aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…