- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #15.641
Zaten sezeryan demedi canım şimdilik çok buyuk bir problem olmazsa normal doğum hedefimiz dedicanım bebek çok iri değil (sezaryene karar için) doktorun abartmış. Hem daha erken bunu söylemek için ilerleyen haftalarda değerleri normal olabilir. Normal doğumdan vazgeçmek için erken.
valla canm hastanedn cikarken ilk allahm isteyen herkese bu duyguyu tatdr dedim ikinci sizler icn dua ettm benden sonra kontrole giden tum annelere boyle mutlu cikmayi nasip et :)Ay hiç sorma endişelerim hat safhada inşallah iyi haberlerle geliriz dua et bizler içinde
Bende kıyafetlerini 30 derece yıkadım evde kuruttum.yarında ütüleyip çantaya koyucam ama aşırı titizlendim.paranokyak oldum :) mesela kıyafetlerine dokunmadan önce ellerimi yıkıyorum :) eşim bakarken eline alıcaktı.temizmi ellerin kirletme miktop kapmasın dedim :)ben bebek elbısleerını 30 derecede makınada yumusatıcısız yıkaıdm ve ekstra durulama yaptı hiç bir şey olmadı. dalanın toz deterjanını kullandım. sonra evın ıcınde kuruttum bol guneşli bir yerde sonra pohca yaptım kı toz almasın ütülemek için kaldırdım ve halaaaaaaaaa utulenecek
n bebek kıyafetlerini 2 ayrı hurc yapacagım. hemşireye verılecek ve yedek seklınde . benım hastanem bebek için her şeyi kendi karsılıyormus ama yınede hazırlamakta fayda var eksiği olmasın.kendi esyamıda ayrı hurc yapacaım. gögüs pompası gıbı şeyler ıcın ayakkabı kutuları var ya seffaf naylon onladan aldım. hatta buzdolabı posetı aldım kilitli onlarada bebek emzigini falan sterilize edip koyacagım.Hastane cantası hazırlıkları nasıl gıdıyor kızlar? Cantaya koyacagınız meme kalkanı meme ucu gıbı seylerı sterılıze ettınız mı? Ben sterılıze edıo cantama atayım dıyorum ama yaklasık 2 ay cantada kalıcak sterıl kalmıs olurmu bılemedım. Sızler nasıl yapıyorsunuz
k
kremi ben coktan aldım yarında kullanmaya başlayacagım 1 ay önceden baslansa ıyı olurmus
Bencede sor nolur nolmazama herkes 1 ay önce başlamış o mınıcık bır krem nasıl uyarıyor kı
doktoruma sorarım o zaman
Benim doktorum ve ebe izin vermedi göğüs ucu uyarılması erken doğum sebebi dedilerBende mi alsam şimdiden acaba.
Bi yerde okudum.son ayda krem sürerken göğüsler uyarılıyomuş kullanmayın diye okudum.
Doktoruma sorucam.kullan derse hemen başlarım.
Benim son zamnalarda bebisim resmen cajimi acitiyor:) bir tarafima oyle bastiriuor ki sanki etim sıkışıyor :) aman annem kuzum canim aciyor az ileri git filan diyom.masaj yapiyom keyfi gelirse rahatlatip iceri kaciyor:)) yoksa o deriyi sıkıştirmasi gecene kadar uzaniyorum filan
canm ben cok kararsz kaldm yapip yapmamakta sen 28 den once yaomssn acaba 34.haftada yaomak cok mu gereksiz
gögüs ucu koruyucu ile gögüs ucu kalkanı aynı görevi mi görüyor kızlar ? alan oldu mu ? benım hastane lıstemde zaten 2-3 parca bır şey ıstemısler bırı de bu
Kızlar baston bebek arabası önerisi olan var mı ?
Bende mi alsam şimdiden acaba.
Bi yerde okudum.son ayda krem sürerken göğüsler uyarılıyomuş kullanmayın diye okudum.
Doktoruma sorucam.kullan derse hemen başlarım.
Bende bu şekilde duymuştum.doktorlar en iyisini bilir tabiBenim doktorum ve ebe izin vermedi göğüs ucu uyarılması erken doğum sebebi dediler
Aaaa bende aynı hastane aynı doktora gidiyorum, pazartesi sabah kontrolüm var tekrar..
Canım çok rica ediyorum, lütfen yaşadığın tüm olumsuzluklarını, kuşkularını benimle paylaşırmısın? Lütfennn..
Pazartesi gittiğimde iyice senin söylediklerini sentezlemek ve vaktim varken değişiklik yapacaksam yapmak isterim.
ben de aynen böyle yapıyorum. camasır suyu koyarak sildim bavulu leke cıkarıcıda koydum. bebekle ılgılı hıcbır şeye camasır suyu konmaz ama 1 damla damlattı ayrıca gunlerdır havalanıyor zaten bavula dırek hıcbırşey koymayacagım. ben kulanacagım hurclarıda makınada yıkadım ayrıca kızgın guneste evın ıcınde kuruttum. sonra temız yere kaldırdım. sonucta elbısleerı ıcıne koyacagım. bebek bagısıklıgı guclu olmadan doguyor ya herşeyde fabrıka urunu yoksa onları gıydırıken falan normal el degecek vs vs aşırı tıtızlıkten degıl aslında bebek mıkrpta almalı sonucta bagısıklıgı guclenmesı ııcn ama fabrıka uurnlerı olunca ecbur yıkıyorsun dikkatliceBende kıyafetlerini 30 derece yıkadım evde kuruttum.yarında ütüleyip çantaya koyucam ama aşırı titizlendim.paranokyak oldum :) mesela kıyafetlerine dokunmadan önce ellerimi yıkıyorum :) eşim bakarken eline alıcaktı.temizmi ellerin kirletme miktop kapmasın dedim :)
Eşyalarını koyucağım çantayıda yıkasammı diye düşünüyorum.oda kirlidir belki.
ben de aynen böyle yapıyorum. camasır suyu koyarak sildim bavulu leke cıkarıcıda koydum. bebekle ılgılı hıcbır şeye camasır suyu konmaz ama 1 damla damlattı ayrıca gunlerdır havalanıyor zaten bavula dırek hıcbırşey koymayacagım. ben kulanacagım hurclarıda makınada yıkadım ayrıca kızgın guneste evın ıcınde kuruttum. sonra temız yere kaldırdım. sonucta elbısleerı ıcıne koyacagım. bebek bagısıklıgı guclu olmadan doguyor ya herşeyde fabrıka urunu yoksa onları gıydırıken falan normal el degecek vs vs aşırı tıtızlıkten degıl aslında bebek mıkrpta almalı sonucta bagısıklıgı guclenmesı ııcn ama fabrıka uurnlerı olunca ecbur yıkıyorsun dikkatlice
Krem için erken değil mi? Meme ucu uyarılması da rahim katılmasına sebep oluyor.k
kremi ben coktan aldım yarında kullanmaya başlayacagım 1 ay önceden baslansa ıyı olurmus
Aynen benim de cabuk tukenmeye basladi ,lierac suruyordum..daha uygun fiyatli bio oil aldim,hemen bitmesin diye..:)surunce baya yagli kaliyor ama surunce kasintiyi falan gecirdi benim,bir de kokusu hosuma gitti,gunes yagi gibi..kendimi tatilde hissetirdi..lierac bitince ona devam edicem:)Hanımlar catlak kremınız bu ay cabuk bıttı mı? Benım catlak kremım 200ml bana 2 ay gıdıyordu bu ay 1 ayda bıttı. Acaba aldıgım kremın ıcınde az bır gramaj mı vardı yoksa karnımız buyudugu ıcın gercekten yarı yarıya hızlı tuketmıs olabılır mıyım tam karar veremedım. Sabah aksam catlak kremı kullananlardan bu konuda yorumlarını beklerım hepınıze ıyı aksamlar
Canım ben de sterilizatörü denemek için aldığım biberon emzik kalkan pompa ne varsa steril ettim ama 2 ay tabi ki steril kalmaz. Bu arada silikon meme ucu ben de aldım ama emzirmeyi destekleyen doktorlar uzmanlar hiç önermiyor. Özellikle de meme ucum küçük diye bu silikonları kullanmayı önermiyorlar. Ama memenin ucu yara olur ya da iltihap kaparsa ki inşallah olmaz vs o zaman kullanmayı düşünebilirim ben.Hastane cantası hazırlıkları nasıl gıdıyor kızlar? Cantaya koyacagınız meme kalkanı meme ucu gıbı seylerı sterılıze ettınız mı? Ben sterılıze edıo cantama atayım dıyorum ama yaklasık 2 ay cantada kalıcak sterıl kalmıs olurmu bılemedım. Sızler nasıl yapıyorsunuz
Mc laren ve inglesina zippy light ı beğendim ben ama fiyatları pahalı. Daha uygun bir şey istersen chicco lite way de güzel.Kızlar baston bebek arabası önerisi olan var mı ?
ben de aynen böyle yapıyorum. camasır suyu koyarak sildim bavulu leke cıkarıcıda koydum. bebekle ılgılı hıcbır şeye camasır suyu konmaz ama 1 damla damlattı ayrıca gunlerdır havalanıyor zaten bavula dırek hıcbırşey koymayacagım. ben kulanacagım hurclarıda makınada yıkadım ayrıca kızgın guneste evın ıcınde kuruttum. sonra temız yere kaldırdım. sonucta elbısleerı ıcıne koyacagım. bebek bagısıklıgı guclu olmadan doguyor ya herşeyde fabrıka urunu yoksa onları gıydırıken falan normal el degecek vs vs aşırı tıtızlıkten degıl aslında bebek mıkrpta almalı sonucta bagısıklıgı guclenmesı ııcn ama fabrıka uurnlerı olunca ecbur yıkıyorsun dikkatlice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?