2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım bende lierac kullanıyorum hemen bıtınce de suphelendım. N11de ındırımlı satılıyordu ondan soyledım bakalım beklıyorum. Bırde aksamları kendı karısımımdan suruyorum (aktardan kendım ayrı ayrı hındıstan cevızı yagı badem yagı susam yagı fln almıstım hepsını karıstırdım) her aksam eve gelınce suruyorum sabaha kadar nemlı tutuyor. Zaten vucut kuruyunca catladıgına gore bunun da ıse yarayacagını umuyorum son ıkı ayımız kaldı catlaksız atlatırız umarım :)

Canım sterılızatorden memnun kaldınmı? BENde haftasonu deneyecegım bakalım epey buyuk bırsey geldı gercekten :) yanı valıze hepsını kılıtlı posetlerle koyarız ozaman temız kalırlar valızın agzını da bı ufak acık bırakırız ıkı ay arabada kalıcak havasız kalmasın dıye. Evde tutmak ıstemıyorum hiben hersey bıttıgınde bu haftasonu tamamlayıp arabaya yollamak ıstemıyorum. Sonrada bebegın kıyafetlerını dokup etıketlerınj kesıp yıkamaya baslamıstım, haftasonu da utulere baslarım kı onlar epey vakıt alıcak sanırım :)

Bende senın gıbı buzdolabı posetlerını kullanmayı dusunuyorum canım bıde cok esya alıp yuk etmek ıstemıyorum. Hastane anne ve bebegın ıhtıyaclarını zaten karsılıyor ben bebegım ıcın bırtek 10lu hastane cıkısını goturecegım o da fotograf cekımınde kullanılsın dıye, bır yedek yelek bır battanıye alacagım okadar. Zaten kendı ıhtıyaclarım epey yer kucuk valıze koyacagım ıcın de yer kalmıyor

Eccoomm canım benim erken doğum riskim var o yüzden 4 doz 2ser defa ciğer gelistirici vuruldu en son 28. Haftamda vuruldu ki doktorum acayip ilacci bı doktor gerekli olsa hiç cekinmez tekrar vurdururdu. isinde uzman perinatolog Prof. Bu iğne bebekte 2 hafta etki ediyor sonrasında etkisi geçiyor dedi zaten sonrasında da artık igneye gerek kalmaz dedi bence sende doktorunla tekrar bi konuş neden bu igneyi vurdurtmak istediğini sor belki seni ikna eden bi açıklama yapabilir ama gerekli açıklamayı yapmazsa igneyi vurulma derim

Kızlar göğüs ucu kremi kullanmadan önce doktorunuza kesinlikle danışmanızı öneririm çünkü göğüs ucu uyarılması erken doğuma sebep olabiliyormuş ben doktoruma gobegime ve göğüs ucuma krem başlayım mı diye sordum gobegine başla göğüs ucuna başlama dedi durumu açıkladı aklınızda bulunsun

Kızlar benim bebeğim gündüz çok hareketli ama gece yattıktan sonra tık yok. Ta ki sabah kalkana kadar. Anne karnında nasılsa doğunca da öyle gidermiş diyorlar, bakalım ne kadar doğru.
Eğer öyleyse ben yandım diyorum :) benim tosun hic ama hic durmuyo. Gece zaten uyutmuyo. Demek ben oglum dogunca uykuya tamamen veda edicem :)

Hadi gözün aydın canım..benimde bugün kontrolüm var..insallahh guzel haberlerle geliriz

ooh hadi gözün aydın canım sıpan da iyiymiş kaç kilo aldın ki canım keske ben de 73 olsam

Eğer öyleyse ben yandım diyorum :) benim tosun hic ama hic durmuyo. Gece zaten uyutmuyo. Demek ben oglum dogunca uykuya tamamen veda edicem :)
canım benim geçen kontrolde ben de doktora sordum çok fazla hareketli normal mi diye. Normal mutlu ve sağlıklı olduğu anlamına gelir ama bir de kötü haberim var doğduktan sonra da böyle hareketli olcak demek bu dedi :) Kendi oğlundan da deneyimlemiş zamanında :)

Evet canim bendim saol canim allah kabul etsin. Hepimiz saglikla alalim insallah kucagimiza.

bende düzenli süremesemde arada göbeğime falan yağ sürünce göğsüme de sürüyodum

Benim bu kızıma ablasından maclaren puset kaldı, o yüzden yeni almayacağız. Kullanımı pratik, hafif, yer kaplamıyor, herşeyinden memnunum.
Beni gıcık eden tek detay, puseti kapattığında 2tekerlek başüstündeki tenteye geliyor ve sürekli orayı kirletiyor.

Canım gunaydın gozunnaydın bak ne guzel hersey yolunda. Kılosu ultrason fotografında yazmazmı

canm benimhic aklima sormak gelmedi ama yanlis hatirlamuyosn şoyle dedi eger bebegn 38.haftaya kadar beklemez erken gelirse küvze gerek kalmasn die yapmani istiyorm dedi ben şan 34.haftadym canm sizin yaptgnz haftalar cok erken ben baya yol ierledm benimde kafam karisti bakalm yaomadn once tekrar ya kendi dr yada baska bi dr danisip yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…