- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #15.661
Canım bende lierac kullanıyorum hemen bıtınce de suphelendım. N11de ındırımlı satılıyordu ondan soyledım bakalım beklıyorum. Bırde aksamları kendı karısımımdan suruyorum (aktardan kendım ayrı ayrı hındıstan cevızı yagı badem yagı susam yagı fln almıstım hepsını karıstırdım) her aksam eve gelınce suruyorum sabaha kadar nemlı tutuyor. Zaten vucut kuruyunca catladıgına gore bunun da ıse yarayacagını umuyorum son ıkı ayımız kaldı catlaksız atlatırız umarım :)Aynen benim de cabuk tukenmeye basladi ,lierac suruyordum..daha uygun fiyatli bio oil aldim,hemen bitmesin diye..:)surunce baya yagli kaliyor ama surunce kasintiyi falan gecirdi benim,bir de kokusu hosuma gitti,gunes yagi gibi..kendimi tatilde hissetirdi..lierac bitince ona devam edicem:)
Canım sterılızatorden memnun kaldınmı? BENde haftasonu deneyecegım bakalım epey buyuk bırsey geldı gercekten :) yanı valıze hepsını kılıtlı posetlerle koyarız ozaman temız kalırlar valızın agzını da bı ufak acık bırakırız ıkı ay arabada kalıcak havasız kalmasın dıye. Evde tutmak ıstemıyorum hiben hersey bıttıgınde bu haftasonu tamamlayıp arabaya yollamak ıstemıyorum. Sonrada bebegın kıyafetlerını dokup etıketlerınj kesıp yıkamaya baslamıstım, haftasonu da utulere baslarım kı onlar epey vakıt alıcak sanırım :)Canım ben de sterilizatörü denemek için aldığım biberon emzik kalkan pompa ne varsa steril ettim ama 2 ay tabi ki steril kalmaz. Bu arada silikon meme ucu ben de aldım ama emzirmeyi destekleyen doktorlar uzmanlar hiç önermiyor. Özellikle de meme ucum küçük diye bu silikonları kullanmayı önermiyorlar. Ama memenin ucu yara olur ya da iltihap kaparsa ki inşallah olmaz vs o zaman kullanmayı düşünebilirim ben.
Hastane çantasına gelince ben daha hiç bir şey hazırlamadım. Bir liste yapıyorum aklıma geldikçe listeye ekliyorum. Onun dışında kıyafetler yıkandı ütülendi hazır bekliyor. Alıp valize koymak kaldı aslında. Ama ne bileyim valizin içi temiz gelmiyor bana o yüzden geciktiriyorum galiba. Bir de geceliklerimi falan hep ütüledim astım, valize koyarsam kırışır diye de koymak istemiyorum :)
Bende senın gıbı buzdolabı posetlerını kullanmayı dusunuyorum canım bıde cok esya alıp yuk etmek ıstemıyorum. Hastane anne ve bebegın ıhtıyaclarını zaten karsılıyor ben bebegım ıcın bırtek 10lu hastane cıkısını goturecegım o da fotograf cekımınde kullanılsın dıye, bır yedek yelek bır battanıye alacagım okadar. Zaten kendı ıhtıyaclarım epey yer kucuk valıze koyacagım ıcın de yer kalmıyorbe
n bebek kıyafetlerini 2 ayrı hurc yapacagım. hemşireye verılecek ve yedek seklınde . benım hastanem bebek için her şeyi kendi karsılıyormus ama yınede hazırlamakta fayda var eksiği olmasın.kendi esyamıda ayrı hurc yapacaım. gögüs pompası gıbı şeyler ıcın ayakkabı kutuları var ya seffaf naylon onladan aldım. hatta buzdolabı posetı aldım kilitli onlarada bebek emzigini falan sterilize edip koyacagım.
aklıma başka bir şey gelmedi. evde bavul vardı onuda ıyıce sıldım. iç dış mınıcık camasır suyuda koydum köşe bucak sildim. herşeyı utuleyıp yerleştirecegim
Eğer öyleyse ben yandım diyorum :) benim tosun hic ama hic durmuyo. Gece zaten uyutmuyo. Demek ben oglum dogunca uykuya tamamen veda edicem :)Kızlar benim bebeğim gündüz çok hareketli ama gece yattıktan sonra tık yok. Ta ki sabah kalkana kadar. Anne karnında nasılsa doğunca da öyle gidermiş diyorlar, bakalım ne kadar doğru.
Hadi gözün aydın canım..benimde bugün kontrolüm var..insallahh guzel haberlerle gelirizDün kontrol güzel geçti uyanıktı eliyle yüzünü kapattıHerşey yolundaymış kilosunu söylemeyı unuttu. Ben 73 kilo olmuşum Nasıl böyle kilo almayı başardım anlamadım. Bide bizim sıpa oyun yapmıyorsa dönmüş baş aşağı
Dün kontrol güzel geçti uyanıktı eliyle yüzünü kapattıHerşey yolundaymış kilosunu söylemeyı unuttu. Ben 73 kilo olmuşum Nasıl böyle kilo almayı başardım anlamadım. Bide bizim sıpa oyun yapmıyorsa dönmüş baş aşağı
canım benim geçen kontrolde ben de doktora sordum çok fazla hareketli normal mi diye. Normal mutlu ve sağlıklı olduğu anlamına gelir ama bir de kötü haberim var doğduktan sonra da böyle hareketli olcak demek bu dedi :) Kendi oğlundan da deneyimlemiş zamanında :)Eğer öyleyse ben yandım diyorum :) benim tosun hic ama hic durmuyo. Gece zaten uyutmuyo. Demek ben oglum dogunca uykuya tamamen veda edicem :)
Evet canim bendim saol canim allah kabul etsin. Hepimiz saglikla alalim insallah kucagimiza.Herkese Günaydın. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı, huzurla büyütmeyi nasip etsin. Bebeği için dua isteyen arkadaşımızpassionete idi sanırım. 40 tane okudum.Allah bebeğinizi size bağışlasın.
bende düzenli süremesemde arada göbeğime falan yağ sürünce göğsüme de sürüyodumBenim bildiğim göğüs ucu kremi sürmek değilde, göğüs ucuna masaj yapmak doğumu tetikliyor.. Hatta günü gelen doğumlara öneriliyor meme ucu masajı..
Ben 3.ayımdan beri aktardan aldığım karışım çatlak yağının içine, b vitamini kırıp sürüyorum karnıma da göğsüme de..
Canım gunaydın gozunnaydın bak ne guzel hersey yolunda. Kılosu ultrason fotografında yazmazmıDün kontrol güzel geçti uyanıktı eliyle yüzünü kapattıHerşey yolundaymış kilosunu söylemeyı unuttu. Ben 73 kilo olmuşum Nasıl böyle kilo almayı başardım anlamadım. Bide bizim sıpa oyun yapmıyorsa dönmüş baş aşağı
canm benimhic aklima sormak gelmedi ama yanlis hatirlamuyosn şoyle dedi eger bebegn 38.haftaya kadar beklemez erken gelirse küvze gerek kalmasn die yapmani istiyorm dedi ben şan 34.haftadym canm sizin yaptgnz haftalar cok erken ben baya yol ierledm benimde kafam karisti bakalm yaomadn once tekrar ya kendi dr yada baska bi dr danisip yapicamEccoomm canım benim erken doğum riskim var o yüzden 4 doz 2ser defa ciğer gelistirici vuruldu en son 28. Haftamda vuruldu ki doktorum acayip ilacci bı doktor gerekli olsa hiç cekinmez tekrar vurdururdu. isinde uzman perinatolog Prof. Bu iğne bebekte 2 hafta etki ediyor sonrasında etkisi geçiyor dedi zaten sonrasında da artık igneye gerek kalmaz dedi bence sende doktorunla tekrar bi konuş neden bu igneyi vurdurtmak istediğini sor belki seni ikna eden bi açıklama yapabilir ama gerekli açıklamayı yapmazsa igneyi vurulma derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?