2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar benim bebeğim gündüz çok hareketli ama gece yattıktan sonra tık yok. Ta ki sabah kalkana kadar. Anne karnında nasılsa doğunca da öyle gidermiş diyorlar, bakalım ne kadar doğru.
Benim kızım anne karnındayken canıma okuyordu..Dr.umuz bu kadar hareketli bir kız çocuğu daha görmedim demişti..uykudan uyandırırdı hamileyken..Ve gerçekten doğduktan sonra hareketli oldu..8 yaşında hala yatak koltuk bulabildiği herşeyin üzerinden zıplar hoplar 2dk oturmaz:) Oğluşum da karnımda hareket ettiği ilk günden beri hep sakin..Uyku halinde çoğu zaman :) Dr.umuza sordum daha sakin bir bebek olabilir dedi..Tüm ümidim sakin olması yönünde:) hayırlısı bakalım

Kızlar ben bir türlü anne Bebek çantası beğenemedim.
sanırım bi süre evdeki küçük sırt çantasıyla idare edeceğim.iş yerim de Nivea veya unibaby Yen'i doğan çanta hediye ediyor.onu da deneyeceğim.hangi tip çantadan memnun kalırsam ona göre Doğumdan sonra alacağım galiba.
sizler çanta ne aldınız? Tecrübeli anneler yorumlarınız nedir?

Canım bende beğenemedim bir türlü çanta..gecen hafta niveanin bakim çantasını aldım içind e şampuanı bebek yağı pişip kremi ıslak mendili ve alt açma bezi vardı..ben sırt çantasını çok beğendim.iyiki almışım.

aynen ben de seçemedim hala..tavsiyeleri bende bekliyorum

36 dan sonra sürmeyi düşünüyorum ben. Ya sürmek denilince ne anlıyorlar bilmem ama hafiften sürünce birşey olmaz. Ova ova sürmek onların bahsettiği heralde. Daha önce de önceden basladım sürmeye hiç olmadı şükür.

ben de beğenemedim beğendiklerim de çok pahalı o yüzden ben de sırt çantası kullanmayı düşünüyorum bir süre etrafta görüyorum anneler de bu aralar sırt çantası çok kullanıyo. İlerleyen zamanda biberon mama için küçük bi termos çanta alır sırt çantasının içine atarım diye düşünüyorum

Eğer öyleyse ben yandım diyorum :) benim tosun hic ama hic durmuyo. Gece zaten uyutmuyo. Demek ben oglum dogunca uykuya tamamen veda edicem :)
bebeklerin biyolojik saatleri anne karnında belirlenmeye başlarmış. Sanırım bu yüzden

ben e bebekte bi tane begendm ama bildgn sirt cantasi 300 tl di bende almadm annem gecen aradi o alms ama sirt cantasi artk heryerde bebek bakim cantasi sirt cantasi gibi ama bazi yerlerde fiyat baya pahali

Kesinlikle başka dr. onayı al..ve % 90 zaten gerek görmeyecektir..34.hfatdan sonra doğan bebeklerin çoğu küveze bile alınmıuorki ciğer geliştirici iğne vurulusn...Boş yere risk alma derim ben..

Kizlar bide portbebe almak şart mi benim ablam cok kullanisli degil dedgi icn ben almadm ki sevmem de ama ona benzer cok guzl bi battaniye tarzi bsy alms annem disariya cikarmalik hepinz aldnz mi portbebe ??
Ben almadım.almayida düşünmüyorum..ben beğenmiyorum.diger kızım da kullanmadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…