- 20 Ocak 2017
- 1.858
- 3.265
- 133
- 32
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #15.681
Benim kızım anne karnındayken canıma okuyordu..Dr.umuz bu kadar hareketli bir kız çocuğu daha görmedim demişti..uykudan uyandırırdı hamileyken..Ve gerçekten doğduktan sonra hareketli oldu..8 yaşında hala yatak koltuk bulabildiği herşeyin üzerinden zıplar hoplar 2dk oturmaz:) Oğluşum da karnımda hareket ettiği ilk günden beri hep sakin..Uyku halinde çoğu zaman :) Dr.umuza sordum daha sakin bir bebek olabilir dedi..Tüm ümidim sakin olması yönünde:) hayırlısı bakalımKızlar benim bebeğim gündüz çok hareketli ama gece yattıktan sonra tık yok. Ta ki sabah kalkana kadar. Anne karnında nasılsa doğunca da öyle gidermiş diyorlar, bakalım ne kadar doğru.
Ha ha süper olur walla beraber zayıflarız burda:))@yusufseyma canm hadi gözun aydn sende mutlu cikmissn maşallh kiloyu takma ben şuan 84 oluşum eskisi gibi pek de umursamiym dogmdn sonra heoberaber veririz insllh T Taube canm güzel haberlerini bekliyoruz
Canım bende beğenemedim bir türlü çanta..gecen hafta niveanin bakim çantasını aldım içind e şampuanı bebek yağı pişip kremi ıslak mendili ve alt açma bezi vardı..ben sırt çantasını çok beğendim.iyiki almışım.Kızlar ben bir türlü anne Bebek çantası beğenemedim.
sanırım bi süre evdeki küçük sırt çantasıyla idare edeceğim.iş yerim de Nivea veya unibaby Yen'i doğan çanta hediye ediyor.onu da deneyeceğim.hangi tip çantadan memnun kalırsam ona göre Doğumdan sonra alacağım galiba.
sizler çanta ne aldınız? Tecrübeli anneler yorumlarınız nedir?
aynen ben de seçemedim hala..tavsiyeleri bende bekliyorumKızlar ben bir türlü anne Bebek çantası beğenemedim.
sanırım bi süre evdeki küçük sırt çantasıyla idare edeceğim.iş yerim de Nivea veya unibaby Yen'i doğan çanta hediye ediyor.onu da deneyeceğim.hangi tip çantadan memnun kalırsam ona göre Doğumdan sonra alacağım galiba.
36 dan sonra sürmeyi düşünüyorum ben. Ya sürmek denilince ne anlıyorlar bilmem ama hafiften sürünce birşey olmaz. Ova ova sürmek onların bahsettiği heralde. Daha önce de önceden basladım sürmeye hiç olmadı şükür.Dün kontrol güzel geçti uyanıktı eliyle yüzünü kapattıHerşey yolundaymış kilosunu söylemeyı unuttu. Ben 73 kilo olmuşum Nasıl böyle kilo almayı başardım anlamadım. Bide bizim sıpa oyun yapmıyorsa dönmüş baş aşağı
ben de beğenemedim beğendiklerim de çok pahalı o yüzden ben de sırt çantası kullanmayı düşünüyorum bir süre etrafta görüyorum anneler de bu aralar sırt çantası çok kullanıyo. İlerleyen zamanda biberon mama için küçük bi termos çanta alır sırt çantasının içine atarım diye düşünüyorumKızlar ben bir türlü anne Bebek çantası beğenemedim.
Eğer öyleyse ben yandım diyorum :) benim tosun hic ama hic durmuyo. Gece zaten uyutmuyo. Demek ben oglum dogunca uykuya tamamen veda edicem :)
bebeklerin biyolojik saatleri anne karnında belirlenmeye başlarmış. Sanırım bu yüzdenBenim kızım anne karnındayken canıma okuyordu..Dr.umuz bu kadar hareketli bir kız çocuğu daha görmedim demişti..uykudan uyandırırdı hamileyken..Ve gerçekten doğduktan sonra hareketli oldu..8 yaşında hala yatak koltuk bulabildiği herşeyin üzerinden zıplar hoplar 2dk oturmaz:) Oğluşum da karnımda hareket ettiği ilk günden beri hep sakin..Uyku halinde çoğu zaman :) Dr.umuza sordum daha sakin bir bebek olabilir dedi..Tüm ümidim sakin olması yönünde:) hayırlısı bakalım
ne güzel olur dimi eylul anneleri olarak hepberaber :)Ha ha süper olur walla beraber zayıflarız burda:))
ben e bebekte bi tane begendm ama bildgn sirt cantasi 300 tl di bende almadm annem gecen aradi o alms ama sirt cantasi artk heryerde bebek bakim cantasi sirt cantasi gibi ama bazi yerlerde fiyat baya pahaliKızlar ben bir türlü anne Bebek çantası beğenemedim.
Saol canim benim tesekkur ettik
Kesinlikle başka dr. onayı al..ve % 90 zaten gerek görmeyecektir..34.hfatdan sonra doğan bebeklerin çoğu küveze bile alınmıuorki ciğer geliştirici iğne vurulusn...Boş yere risk alma derim ben..canm benimhic aklima sormak gelmedi ama yanlis hatirlamuyosn şoyle dedi eger bebegn 38.haftaya kadar beklemez erken gelirse küvze gerek kalmasn die yapmani istiyorm dedi ben şan 34.haftadym canm sizin yaptgnz haftalar cok erken ben baya yol ierledm benimde kafam karisti bakalm yaomadn once tekrar ya kendi dr yada baska bi dr danisip yapicam
Ben almadım.almayida düşünmüyorum..ben beğenmiyorum.diger kızım da kullanmadım..Kizlar bide portbebe almak şart mi benim ablam cok kullanisli degil dedgi icn ben almadm ki sevmem de ama ona benzer cok guzl bi battaniye tarzi bsy alms annem disariya cikarmalik hepinz aldnz mi portbebe ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?