- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #15.721
Kizlar bide portbebe almak şart mi benim ablam cok kullanisli degil dedgi icn ben almadm ki sevmem de ama ona benzer cok guzl bi battaniye tarzi bsy alms annem disariya cikarmalik hepinz aldnz mi portbebe ??
Kızlar bu arada bugün 31+0 olduk ve sabah tartıldım 13 kilo almış bulunuyorum..Daha 2 ay var 20 ye tamamlıcam bu gidişle :) sizde durumlar nasıl :)
benim midem kötüydü hep..bulantı şikayetim hala bile tam geçmedi..ilk 3-4 ay hiç kilo almadım zaten..şimdi de bulantı hapı içiyorum arada ki en azından bebiş için faydalı şeyler yiyebileyim diye,onun dışında iştahım açılmadı hiç..bu dönemi daha rahat ve iştahlı geçirmeyi çok isterdim.nasıl becerdiniz bu kadar az almayı kızlar :) Bence sen hemen dönersin eski haline merak etm..Üstümüzdeki ağırlık kilodan ziyade sıcaklardan sanki
bursa da öyleydi..akşam bir ara keşke kışın hamile kalsaydım diye ağladım resmen öyle bunaldım..eşim vantilatörü tam yanıma getirdi artık, biraz ferahladım..artık ılık da değil, soğuğa yakın suyla duş alıyorum resmen..dün gece ne kadar sıcaktı boguluyor gibi oluyorum resmen. Hiç esmiyordu, gittim balkona yattım artık nasıl bunaldım ne ara uyudum sonra salona gectim
Sağol canım inşallah sen ve kontrolü olan tüm arkadaşlar Mutlu ayrılırHadi gözün aydın canım..benimde bugün kontrolüm var..insallahh guzel haberlerle geliriz
Benim tartıya göre 10 dr göre 13 kilo. Çok şükür sıpam iyiymiş allahzhepimizin sıpalara sağlık versinooh hadi gözün aydın canım sıpan da iyiymişkaç kilo aldın ki canım keske ben de 73 olsam
Benim tartıya göre 10 dr göre 13 kilo. Çok şükür sıpam iyiymiş allahzhepimizin sıpalara sağlık versin
Çok şükür ya hip böyle devam ederiz inşallah. Silah beyaz görüntü verince yazıyor ama renkli verdiğinde yazmıyor kilosu ne yazıkki. Haftasıyla uyumlu herşey demesi yetiyor zaten.Canım gunaydın gozunnaydın bak ne guzel hersey yolunda. Kılosu ultrason fotografında yazmazmı
Kızlar ben bir türlü anne Bebek çantası beğenemedim.
sanırım bi süre evdeki küçük sırt çantasıyla idare edeceğim.iş yerim de Nivea veya unibaby Yen'i doğan çanta hediye ediyor.onu da deneyeceğim.hangi tip çantadan memnun kalırsam ona göre Doğumdan sonra alacağım galiba.
sizler çanta ne aldınız? Tecrübeli anneler yorumlarınız nedir?
Veririz ta
. Veririz tabi ya zaten bi dönem hamile kalmam kolaylaşsın diye zayıflamıştım. Oğluş sağlıklı olsun kilo verilir önemli olan bence elzirme döneminde kilo almamak.
kızlar ben ayrıca hastane çantası falan almadım..Bir defa kullancağımız birşeye para vermek de çok da mantıklı değil..Evde bulunan valizlerden küçüklerinden bitanesini yapmayı düşünüyorum
Bizde bugün 33+3 ve dün doktorda 73 çıktım 13 kilo evde kendim aç karna kıyafetsiz 70 çıktımKızlar bu arada bugün 31+0 olduk ve sabah tartıldım 13 kilo almış bulunuyorum..Daha 2 ay var 20 ye tamamlıcam bu gidişle :) sizde durumlar nasıl :)
Kizlar bide portbebe almak şart mi benim ablam cok kullanisli degil dedgi icn ben almadm ki sevmem de ama ona benzer cok guzl bi battaniye tarzi bsy alms annem disariya cikarmalik hepinz aldnz mi portbebe ??
benimki koca valiz oldu işte:)bi de emstralar var tabi hastanenin soylemedigi. ancak sigdim benKızlar hastaneyle görüştüm.bebek çantasına neler koyucağımı sordum.
4 takım bebek kıyafeti çorap eldivenleriyle birlikte.
Bana 2 takım gecelik 2 takım pijama
3 adet battaniye ince orta kalın olmak üzere
Terlik emzirme sütyeni yedek çamaşır
Emzik biberon her ihtimale karşı
Bebek bezi ıslak mendil
Hasta bezi
Koca bavula anca sığar bunlar :)
Abartı geldi biraz özellikle kıyafet konusu.
Ama koydum yinede bi bildikleri vardır diye.
off bence feci abartı bebek için 5 takım anne için 4 takımmı :) normal doğumda bir gece sezeryan iki gece topu topu :) ben kızımda iki takım ona koydum ikide kendime...İkinci geceliğe ihtiyacım bile olmadı 1 gece kalıp çıktık..Kızlar hastaneyle görüştüm.bebek çantasına neler koyucağımı sordum.
4 takım bebek kıyafeti çorap eldivenleriyle birlikte.
Bana 2 takım gecelik 2 takım pijama
3 adet battaniye ince orta kalın olmak üzere
Terlik emzirme sütyeni yedek çamaşır
Emzik biberon her ihtimale karşı
Bebek bezi ıslak mendil
Hasta bezi
Koca bavula anca sığar bunlar :)
Abartı geldi biraz özellikle kıyafet konusu.
Ama koydum yinede bi bildikleri vardır diye.
dün gece ne kadar sıcaktı boguluyor gibi oluyorum resmen. Hiç esmiyordu, gittim balkona yattım artık nasıl bunaldım ne ara uyudum sonra salona gectim
evde kendi tartıldığın doğrudur bence...Hastane tartısına güvenmiyorum benBizde bugün 33+3 ve dün doktorda 73 çıktım 13 kilo evde kendim aç karna kıyafetsiz 70 çıktım
bende almadım canım beğenmiyorum zaten port bebeyiKizlar bide portbebe almak şart mi benim ablam cok kullanisli degil dedgi icn ben almadm ki sevmem de ama ona benzer cok guzl bi battaniye tarzi bsy alms annem disariya cikarmalik hepinz aldnz mi portbebe ??
Adidas ta indirim var online da aksam 22.00 a kadar ordan bakabilirsiniz sırt cantalarına cok güzeller. Evde sırt çantam var onu kullanıcam bende :). bebek bakım çantası diye yüksek fiyata satıyolar hiç Gerek yok benceben e bebekte bi tane begendm ama bildgn sirt cantasi 300 tl di bende almadm annem gecen aradi o alms ama sirt cantasi artk heryerde bebek bakim cantasi sirt cantasi gibi ama bazi yerlerde fiyat baya pahali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?