- 31 Ocak 2010
- 3.728
- 3.583
- 448
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #15.741
Bende çocuğa 2 takım koydumoff bence feci abartı bebek için 5 takım anne için 4 takımmı :) normal doğumda bir gece sezeryan iki gece topu topu :) ben kızımda iki takım ona koydum ikide kendime...İkinci geceliğe ihtiyacım bile olmadı 1 gece kalıp çıktık..
oh ne güzel ben daha yerleştirmedim hepsi hazır dolapta bi çarşafın içine sardım bekliyor..Ama benimkide rahat rahat alır..Bende ogluma kabin boy valiz almistim mavi renk onu yaptim hast valizi oldu benimki hem hicbirsey sikis tepis olmadi hem bi tarafini bebeginkileri bi tarafada benim ihtiyaclarimi kiydum derli toplu oldu
benimki koca valiz oldu işte:)bi de emstralar var tabi hastanenin soylemedigi. ancak sigdim ben
bende 31+5 oldum 6 kilo aldım toplamdaKızlar bu arada bugün 31+0 olduk ve sabah tartıldım 13 kilo almış bulunuyorum..Daha 2 ay var 20 ye tamamlıcam bu gidişle :) sizde durumlar nasıl :)
Bende 31+4 um 6 kilo aldimKızlar bu arada bugün 31+0 olduk ve sabah tartıldım 13 kilo almış bulunuyorum..Daha 2 ay var 20 ye tamamlıcam bu gidişle :) sizde durumlar nasıl :)
bence de cok canim. ben hastanede kalmadim bileoff bence feci abartı bebek için 5 takım anne için 4 takımmı :) normal doğumda bir gece sezeryan iki gece topu topu :) ben kızımda iki takım ona koydum ikide kendime...İkinci geceliğe ihtiyacım bile olmadı 1 gece kalıp çıktık..
ben de beğenemedim beğendiklerim de çok pahalı o yüzden ben de sırt çantası kullanmayı düşünüyorum bir süre etrafta görüyorum anneler de bu aralar sırt çantası çok kullanıyo. İlerleyen zamanda biberon mama için küçük bi termos çanta alır sırt çantasının içine atarım diye düşünüyorum
canm ben şu yatak gibi düz olan varya elde tasinan şey onu diyorm evet bende gereksiz gördm acaba siz aldnz mi die merak ettmcanım portbebe dedıgımız sey cu oto koltugunun en kucuk olanlarıysa o olmadan bebegı hastaneden cıkartamıyorsun ve sonra da arabaya sabıtlenıyor 6 ay cok rahat kullanılabılır. bu hasta cantası lıstesının en basına yazılacak oldugu ıcın ben ılk bunu aldım. ama bır de adını halen bılmedıgım kucuk bı yatak gıbı dumduz bırsey var kı onu cok gereksız oldugu ıcın almadım etrafımda kımse kullanmadı.
Canım biz de bugün tam 32 olduk ben de 14 kg aldım. Her ay 2 kg alıyorum ortalama sanırım ben de 18-20 lg arası alacağım toplamda.Kızlar bu arada bugün 31+0 olduk ve sabah tartıldım 13 kilo almış bulunuyorum..Daha 2 ay var 20 ye tamamlıcam bu gidişle :) sizde durumlar nasıl :)
bende 31+5 oldum 6 kilo aldım toplamda
Bende 31+4 um 6 kilo aldim
Aynen canım ben de evde kullanabileceğim biraz şık bir terlik alacağım tacı da internetten aldım. Hatta şuan giydiğim çok rahat bir terliğim var ama parmak arası, belki hastanede pratik olmaz diye Yen'i terlik alacağım. Zaten piyasadaki o bornoz terliği gibi olan lohusa terlikleri bana çok kullanışsız geldi. O bi ıslansa bitti yani at çöpe.canım tabıkı zaten birsürü harcamamız oldu ben de boyle gereksiz seylere para vermeyı bıde sonra evde kullanmayacagım esya bulundurmayı sevmıyorum. evde spora gıderken kullandıgım bır valızım vardı onu makınada bır yıkayıp onu hastaneye goturecegım. pıyasada satılan lohusa terlıgı tacı gıbı seylerı de almadım ben hem pahalı hem begenemedım. gıttım kendime evde kullanabileceğim hafif süslü bir terlik ve tac aldım bu sayfayı kapattım :)
2 gece kalıcaksınız dimi? bebek neyse de , 2 gecelik 2 p,jama çok değil mi..benim 1 gecelik,2 pijama var da, 1 tane daha mı gecelik alınmalı..bilemedim kafamda deli sorular:)Kızlar hastaneyle görüştüm.bebek çantasına neler koyucağımı sordum.
4 takım bebek kıyafeti çorap eldivenleriyle birlikte.
Bana 2 takım gecelik 2 takım pijama
3 adet battaniye ince orta kalın olmak üzere
Terlik emzirme sütyeni yedek çamaşır
Emzik biberon her ihtimale karşı
Bebek bezi ıslak mendil
Hasta bezi
Koca bavula anca sığar bunlar :)
Abartı geldi biraz özellikle kıyafet konusu.
Ama koydum yinede bi bildikleri vardır diye.
Ben 71 le hamile kaldim bugne kadar 15 kilo aldm doguma 25 gün var insallh 1 kilodn fazla almam o güne kadar
Kızlar bu arada bugün 31+0 olduk ve sabah tartıldım 13 kilo almış bulunuyorum..Daha 2 ay var 20 ye tamamlıcam bu gidişle :) sizde durumlar nasıl :)
ben de 30+1 im..bugun tartıldığımda 6 kilo almışım..
ama şimdiden çok ağır hissediyorum, sıcklarda fena..
işallah sonrasında bebiş peşinde eski halimize döneriz
Dun ben cok kötüydüm ilk defa hamilelikte dayanamiyorum diye agladim. O kadar sicak ve nemliydiki hava ve benim ev guney cephe tum gun gunes evin içinde klima da yok. En son aglayarak dusa girdim esim aglarken yakaladi tabi hemen serin bi yerlere gittik. Ilk defa dayanamadigimi hissedip doğurmak istedim.dün gece ne kadar sıcaktı boguluyor gibi oluyorum resmen. Hiç esmiyordu, gittim balkona yattım artık nasıl bunaldım ne ara uyudum sonra salona gectim
aynen e akılsız bu sıcakları düşünmedin mi cocuk planlarken dedim dedim durdum beynim kaynıyor sanki bir ara galiba doğuruyorum dedim bir agrı girdi anlatamam. Dus alsan en fazla yarım saat serinletiyor. Vantilatör sesinden uyunmuyor. Uykulu uykulu gece boyu evin odaları yerler arası gezdim serin yer aradım durdum en son salonda kalmısım sabah tutulmus kalktım. Suan kızı tuvalete tutmaya bile egilemiyorum, nefessiz kalıyorum Allahım hiçbiri sikayet değil sen affet, bunlara sükür hal dilimi anlatmaya calısıyorumbursa da öyleydi..akşam bir ara keşke kışın hamile kalsaydım diye ağladım resmen öyle bunaldım..eşim vantilatörü tam yanıma getirdi artık, biraz ferahladım..artık ılık da değil, soğuğa yakın suyla duş alıyorum resmen..
Canım pompa aldıysan koyabilirsin. Kendin için havlu koyabilirsin. Ben masaj yağı koymayı da düşünüyorum. Küçük bir kolonya, çorap, emzirme sütyeni, göğüs kompresi( sıcak ya da soğuk kompres yapmak için), diş fırçası macun, krem, fotoğraf çekmek istersen kendin ve bebek için saç bandı,gözlük/lens.. bunlar benim listemden :)Başka ne konulabilir.eksiklerim varsa onlarıda ayarlıyım.
Mesela göğüs kalkanı ve krem alıcam.
Onları söylemedi.başka varmı bildiğin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?