2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bende çocuğa 2 takım koydum
Kendimede 2 takım gecelik

Şaştım kaldım.ütüleri yeni bitti.çok yoruldum valla.

Bende ogluma kabin boy valiz almistim mavi renk onu yaptim hast valizi oldu benimki hem hicbirsey sikis tepis olmadi hem bi tarafini bebeginkileri bi tarafada benim ihtiyaclarimi kiydum derli toplu oldu
oh ne güzel ben daha yerleştirmedim hepsi hazır dolapta bi çarşafın içine sardım bekliyor..Ama benimkide rahat rahat alır..

bence de cok canim. ben hastanede kalmadim bile

Canım ben Bebek bakım çantasını çok gereksiz pahalı buluyorum. Dechatlon dan 15 tl ye aldığım sırt çantası bence çok güzel ve kullanışlı. Hem de çok hafif. Termos çanta da almayı düşünmüyorum. Benim kendi termosum var oldukça kaliteli, ısıyı uzun süre koruyor ve sızdırmıyor. Onu kullanacağım.

canm ben şu yatak gibi düz olan varya elde tasinan şey onu diyorm evet bende gereksiz gördm acaba siz aldnz mi die merak ettm

Kızlar bu arada bugün 31+0 olduk ve sabah tartıldım 13 kilo almış bulunuyorum..Daha 2 ay var 20 ye tamamlıcam bu gidişle :) sizde durumlar nasıl :)
Canım biz de bugün tam 32 olduk ben de 14 kg aldım. Her ay 2 kg alıyorum ortalama sanırım ben de 18-20 lg arası alacağım toplamda.

Aynen canım ben de evde kullanabileceğim biraz şık bir terlik alacağım tacı da internetten aldım. Hatta şuan giydiğim çok rahat bir terliğim var ama parmak arası, belki hastanede pratik olmaz diye Yen'i terlik alacağım. Zaten piyasadaki o bornoz terliği gibi olan lohusa terlikleri bana çok kullanışsız geldi. O bi ıslansa bitti yani at çöpe.

2 gece kalıcaksınız dimi? bebek neyse de , 2 gecelik 2 p,jama çok değil mi..benim 1 gecelik,2 pijama var da, 1 tane daha mı gecelik alınmalı..bilemedim kafamda deli sorular:)

Kizlar bizde bugun 31 hafta olduk. Toplamda 6 kilo aldim. 66.6 ile hamile kaldim 72.6 suan. Insallah cok almadan kapatiriz ama alırsak bile cok umrumda degil acikcasi. Her turlu kilo verilir yeterki sağlıklı olalim.

Kızlar bu arada bugün 31+0 olduk ve sabah tartıldım 13 kilo almış bulunuyorum..Daha 2 ay var 20 ye tamamlıcam bu gidişle :) sizde durumlar nasıl :)

ben de 30+1 im..bugun tartıldığımda 6 kilo almışım..
ama şimdiden çok ağır hissediyorum, sıcklarda fena..
işallah sonrasında bebiş peşinde eski halimize döneriz

dün gece ne kadar sıcaktı boguluyor gibi oluyorum resmen. Hiç esmiyordu, gittim balkona yattım artık nasıl bunaldım ne ara uyudum sonra salona gectim
Dun ben cok kötüydüm ilk defa hamilelikte dayanamiyorum diye agladim. O kadar sicak ve nemliydiki hava ve benim ev guney cephe tum gun gunes evin içinde klima da yok. En son aglayarak dusa girdim esim aglarken yakaladi tabi hemen serin bi yerlere gittik. Ilk defa dayanamadigimi hissedip doğurmak istedim.

aynen e akılsız bu sıcakları düşünmedin mi cocuk planlarken dedim dedim durdum beynim kaynıyor sanki bir ara galiba doğuruyorum dedim bir agrı girdi anlatamam. Dus alsan en fazla yarım saat serinletiyor. Vantilatör sesinden uyunmuyor. Uykulu uykulu gece boyu evin odaları yerler arası gezdim serin yer aradım durdum en son salonda kalmısım sabah tutulmus kalktım. Suan kızı tuvalete tutmaya bile egilemiyorum, nefessiz kalıyorum Allahım hiçbiri sikayet değil sen affet, bunlara sükür hal dilimi anlatmaya calısıyorum

Başka ne konulabilir.eksiklerim varsa onlarıda ayarlıyım.
Mesela göğüs kalkanı ve krem alıcam.
Onları söylemedi.başka varmı bildiğin?
Canım pompa aldıysan koyabilirsin. Kendin için havlu koyabilirsin. Ben masaj yağı koymayı da düşünüyorum. Küçük bir kolonya, çorap, emzirme sütyeni, göğüs kompresi( sıcak ya da soğuk kompres yapmak için), diş fırçası macun, krem, fotoğraf çekmek istersen kendin ve bebek için saç bandı,gözlük/lens.. bunlar benim listemden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…